Blixt från klar himmel.

Idag har jag jobbat. Det har verkligen gått undan och man har fått mycket gjort, det är inventering i morgon så det är skönt. Mamma hämtade mig halv tre utanför Maxi så åkte vi till Åhus, där var det 20 grader och kallt som fan. Så ringde Marianne och sa att det var 25 grader sol i Sösdala, så vi packade ihop efter 10 minuter på stranden och körde mot Sösdala. Där var det 22 grader, kvalmigt, åska och blixtrade. Haha! Så vi slog oss ner på Mariannes altal och kolalde på blixtarna. Riktigt mysigt :) Coolt att det är sånt väder på min 20 års dag. Tror det är pappa, morfar och mormor som sköt raketer där upp för mig :) Man har ju tänkt mycket på pappa idag. Önskat att han fanns här, men man får inse verkligheten ibland och ta sig samman. Fick andas 10 sekunder innan jag gick in på Maxi i morse. Det var verkligen tungt. Även om jag inte är så förtjust i födelsedagar och så i vanliga fall så kändes det i magen och huvudet idag att det var en jobbig dag.

Farfar och Farmor har ringt båda två. Kändes lite konstigt när farmor ringde.. Fick lite dåligt samvete, men varför ska det alltid vara jag som kör upp dit eller ringer? Jag har ju ett sjuhelsikes liv med fart och rörelse hela tiden. Så jag får väl köra upp dit och fika snart.. Men när farfar ringde var stämningen mycket lättare, längtar verkligen efter honom och Erica. Måste verkligen ta mig upp dit till julen, så jag kan få slappna av lite :)

Saknar Philip nu också, riktigt mycket! Tycker synd om honom som springer med vet inte hur mycket packning i varma stockholms skärgård.. tänker på honom varje sekund på dygnet. Skönt att han kommer hem en månad nu :) Behöver vi <3

Sen blir jag så in i helvetes förbannad på folk som gör min mamma illa och sårar henne. Jag skulle kunna vrida nacken av dem. Eller den rättare sagt. Man beter sig inte som en fjortis på disco när man är en gammal uggla och borde veta bättre. Man anklagar inte min mamma för att göra saker. Jag har fått nog och jag visste jag hade rätt om den här förjävliga människan som inte ens borde kallas för människa. Det är en det. Mamma är för snäll och folk som utnyttjar det är dumma i huvudet. Hon borde få mer uppskattning än en kniv i ryggen för allt hon gjort och ställt upp med. Jag är så arg nu så jag vet inte vad jag gjort om jag sett människan. Allvarligt talat. Jag är äcklad. Att gå och hålla på så med nägon som kan vara ens dotter. Det är för fan nästan pedofili. Att jag hade rätt om personen gör mig så ledsen för mammas skull. Jag ville verkligen inte ha rätt. Hon förtjänar något bättre.

Jag skiter i om någon som känner denna personen läser detta. Man kan bli så jävla manipulerad av den här personen så det inte är sant. Bli inte det. Det är ett monster som borde ... Jag tror man kallar det kastrering på djur?

Nu ska jag försöka lägga mig i tid idag. Visst, jag fyller ju år och så. Men systemet lockar inte. been there done that känns det som. Lägga dyra pengar på något som man bara ska dricka upp? Nae.

Godnatt då. Och tack alla som gratulerat mig idag. <3 Ni betyder mycket i en dag som denna.




Tack för allt mamma <3


Hurra!

Då fyller man 20 idag. Grattis grattis till mig.

Mys med en turtle

Stack som sagt till Åhus med Sofie idag <3. Har varit helt underbart. Varmt i vattnet och gott sällskap. När man senare åkte hem till Sofies mamma så insåg man att man blivit som danmarks flagga: Röd,vit. Röd framme och vit bak. Så jag har ett sträck på sidorna som är mycket snyggt :) Men på jobbet så visar man ju inte baken utan bara ansiktet så det är lugnt :) Annars har nog Sofie något emot mig för hon har kastat grus på mig, slagit in dörrar på mig och spillt kaffe på mig idag! Helt sjukt :D haha,

Dagen slutade med träning, som var mycket givande. Det var roligt och det verkar som om många missförstånd rätts ut. Krister tog till sig kritiken och jag hoppas han blir mer positiv. Då blir det bra :)
Träningen slutade med korv och tårta för jag fyller år i morgon. (Korven var för att det var sista träningen)
Sofie fick stjussa mig hem och jag fick hämta mina kläder hos svärmor som har varit helt underbar och tvättat dem :)

Då blir man 20 i morgon. Inget speciellt känns det som. Vi har ju redan firat den i lördes, så det blir nog inga gratulationer i morgon. Och jag träffar ju ingen så det blir en helt vanlig dag, jobba och sen hem och glo på teve. typ, ska nog börja rensa lite i lägenheten på onödiga saker som man samlar på sig. Känns rätt konstigt, för man har alltid haft någon som varit hos en på morgonen eller kommit på morgonen och gratulerat med kaffe eller liknande. Men inte i morgon. Bittert kanske. Vet inte. Känns som att man ändå inte vill spendera en födelsedag själv. Men jag jobbar ju och philip är i lumpen så man får väl vänja sig vid vuxenlivet.


Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och Sofie, helt underbart, fattar inte varför vi inte umgås mer. Men det blir drag på Kstaddagarna på Måndag :) <3 gödigödi :D


Åhus

Det blev Åhus med Sofie istället :) <3

Ledig.

Idag är jag ledig. Känns konstigt och jag har trott att jag skulle jobba hela morgonen. Är helt slut idag och jag vaknade ändå tidigt, fast å andra sidan somnade jag åtta igår, bara knall fall. Idag ska jag ner till Philip och lägga mig i poolen och bara chilla.

Fick nya bilder på Lucia igår också, fast jag kan inte spara ner dem på något skumt sätt, så jag kan tyvärr inte visa dem. Men hon är helt underbar, riktigt lurvig och ser rund ut :) 13 dagar kvar tills jag hämtar henne :)

Sista träningen ikväll, skulle bjuda på tårta och sådär. hmm, undrar hur i helvete jag ska lösa det? Har ingen bil och jag kan ju inte ta den på tåget, och jag undrar om mamma ska dit efter jobbet. men men. Skönt att det är sista. Behöver lite ledighet. Man kanske inte ens kommer tillbaka efter pausen. Sticker ju inte under stol att det behövs en ny tränare som kan skoja, ha kul och har kemi med laget.

Ahh, blir helt galen snart. Hade behövt prata med någon, typ varje dag hela veckan. Känns som om man är helt ensam och avskalad och kan verkligen inte prata om det här, men vill verkligen prata med någon som vet. Det känns som om de inblandade vet vad som är på gång. Eller ja, man blir ju helt nojjig nu bara.

Nej för fan, nu ska jag köra ner (cykla ner) till maxi, köpa en vattenmelon och lite gottis och dricka. Man kan väl inte dricka öl när man ska träna ikväll? Nej, kanske inte så smart.

ha det fint idag! :)

Hjärtattack.

Okej, om Helene får åka in till akuten ikväll på grund av hjärtattack så är det mitt fel. Trodde jag glömt min mobil i jobbebyxorna, och hon tog hem dem för att tvätta dem till mig. Sen fick jag säga till Jenkan och Sofie att försöka ringa henne och säga att inte tvätta för den ligger i byxorna. MEN!! Jag hittade den i min väska :) Så jag måste ladda den nu för att kunna ringa Helene och säga att den ligger här hemma. För Jenkan pratade bara in ett meddelande på telesvar. :) oooops! :/

Orolig

Jag är orolig för reaktionerna och för konsekvenserna detta kan få. Det kan få en helt naturlig reaktion som är hysteri, gråt och ilska. Eller den reaktionen jag hoppas på som är lugn, förstående och glad. Men min mage säger mig att utgången är femtio-femtio. Vissa kan man inte läsa av. Men jag hoppas på glädje.

Förändringar

Hade 20 års fest igår, det var riktigt trevligt, efter en hel dags slit så fick man njuta av en kall öl och bra människor. Vill tacka alla som kom och grattade mig, bättre kväll är svår att slå. Fick helt underbara ljuslyktor av Sofie, bilder kommer när jag hängt upp dem, och två coctailglas av Jenkan, riktigt snygga som man kan köpa fler av sen så man får ett helt set. Sen fick jag en blomma och pengar av Helene och Christer, blev riktigt förvånad, för jag trodde jag hade fått min födelsedagspresent: Lucia. När Linga kom vid halv nio så fick jag öppna sista presenten av mostrarna och kusinerna, som var en väska, Linga slog till med att det var någon märkesväska, och man kände väl lite att det var väl inte en sådan 20 års present man väntat sig, fast sen låg där ett presentkort inuti på IKEA där jag ska köpa ett soffbord :) Riktigt skoj kväll. Avslutades med Logdans i Björkeberga med bönderna och jag fick till och med upp en nykter Philip på dansgolvet! :) Så tack alla. hade en helt underbar kväll <3

Jobbade idag, riktigt segt att komma upp i morse, fast då var jag bara seg. bakfyllan kom vid elva tiden och slog emot som en vägg, trodde ärligt talat jag hade halva foten i graven! Stack hem till Philip efteråt och har solat, han stack vid fyra, så man har inte fått träffa honom så mycket den här helgen, tyvärr... Men så är det ibland.

Har dock fått goda nyheter om förändring i mitt liv. Helt underbart, trodde det allvarligt talat inte. Men med goda nyheter så kommer oftast dåliga. Så man får ta tag i problemen nästa helg. Eller så blir det inga problem, vi får se helt enkelt. Men det är så bra. Kan inte offentliggöra dem förrän om en vecka, så ni får hålla er tills dess ;) Den goda nyheten är INTE att jag är gravid! Bara så ni vet, det hade varit världens sämsta nyhet i såfall! :o
Men tänk ändå att mitt liv håller på och ordnas upp nu. Det går åt rätt håll och jag gillar det.

Nu är det bara till att sticka hem ikväll och börja planera. Jag är ju bra på det ;) haha.


Nu är han hemma!

Äntligen är älsklingen hemma! Har längtat så. Ska snart ta ett varmt bad tillsammans och mysa!
Tog bilen hem till mamma i eftermiddags och lade mig en stund i solen, tänkte åka hem tio över sju för att se matchen kl åtta. Men så skickar Rille till mig och frågar om jag är på G ikväll, så fick jag reda på att den började sex! Läget panik! Så jag fick se matchen hemma hos mamma, trodde Philip skulle komma vid tio, så att jag skulle kunna ta bussen hem tjugo i nio. MEN så ringer han och säger han kommer hem åtta. Läget panik! Fick ta mitt pick och pack och sticka till bussen tio över sju ändå och missa halva matchen. haha. sjukt.

Roligt underläge Sverige vänder. Synd att dem missar sista straffen, men sånt är livet. ibland blir pressen för stor. Har aldrig fällt en tår när man sett en match, men jag tyckte så synd om honom och började få tårar i ögonen. Synd, vi kunde verkligen haft en chans i finalen. 

Annars har dagen gått fort idag, det var ju en kort dag, bara till halv två. Så det var lugnt, men hade massa att göra. Vi hade ju demo idag för ostbullar och wienerlängder, så man fick typ springa fram och tillbaks och blev aldrig klar med något. Hoppas Madde blev klar så jag inte har alltför mycket att göra i morgon. Det blir ju destomer på söndag, så jag tänkte städa det mesta på lördagen i med att man får plocka upp sturebröds bullar själv och rengöra deras skåp också då.

Sen hatar jag dumma frågor som: Är det bakat idag? NEJ INTE ALLS DITT JÄVLA LUDER!!! men så svarar man: Jo det är klart, vi har alltid nybakat och så ler man. ahh!! idioter!

En vecka kvar, sen kommer Philip hem i fyra veckor! Gud vad jag längtar!! Två veckor kvar, sen kommer vår älskade Lucia hem för alltid!! <3

20 års kalas i morgon, det blir mysigt. 

Matchen.

Idag har allting gått snedt. Det började med i morse att klockan i bilen gick rätt så jag stämplade in en minut i halv istället för kvart över som jag brukar. Så jag var en kvart efter hela förmiddagen, stressade som en idiot och under hela eftermiddagen har jag inte haft något att göra. Typiskt. Har varit en riktigt tråkig dag på jobbet. Men sådana får man ju också ha. Har bränt mig på foten i ugnen, tappat en jävla massa kakor som gått till svinn och ja. Fan och hans mormor. När jag sedan slutat stressar jag till Vinslöv till samlingen. Krister yrade något om att komma först dit så jag låg ju på, inte alltför snabbt så jag äventyrar säkerheten, men över genomsnittet typ. Sen efter matchen så säger han till Sofie att vi ska prata om det där med att flyga till samlingarna. Hallå? Bilar har väl inga vingar? Nej, riktigt löjligt, till och med Majas pappa som körde bakom tyckte inte det var så farligt. Är det av omtanke på grund av att han är brandman eller var det för att han kom efter oss till Gärds-Köpinge? En retorisk fråga som vi antagligen aldrig kommer få reda på.
Matchen då alltså. Jag har taggat hela dagen och känt mig så jävla pepp. Börjar som avbytare och kommer in i 25:e matchminuten och börjar jobba som fan. Men känner av min tå vars nagel jag drog av igår efter träningen. Så man är inte 100%. Typiskt, för det har jag inte varit på hela säsongen.
Men det är ju klart att jag hinner med en riktigt ful tröjdragning, tyckte den satt lite tajt på henne så jag drog ut den några meter, riktigt töjbara de där tröjorna :) Nej, men det var typ så här att jag hinner inte med henne när hon vänder spelet och ska kontra, och då finns det bara en grej att göra: Stoppa spelet, så jag springer dä roch får tag i hennes tröja, känner lite nätt på den och sedan rycker jag till så hon flyger bak och jag får tag på bollen. Domaren (Som förövrigt var dum i huvudet) blåste frispark och sa till mig att lugna ner mig, medans en G-K spelare skriker nolltolerans-ord. Frågar honom då lite snällt om inte han hör vad hon säger, och då kommer han med den dumma kommentaren: Men det är ju en alldeles solklar reaktion, så hade jag också sagt. Jaha? Ja, så vi förlorade med 5-0. Rättvist resultat, vi var inte alls på hugget idag. tyvärr. igen.

Har precis pratat med älsklingen i telefon. han är hel jävla fucking underbar. Vet ni det? Sorry alla som letar, men jag har faktiskt världens bästa pojkvän. känns som om allting vänder just nu. Kände i bilen på vägen hem att man aldrig får något för sitt slit, spelar ingen roll var det än är. Men det är kanske detta som är belöningen? Ett liv med världens underbaraste man? Börjar bara för det böla nu, lite sentimental är man allt. Men när man älskar en person så mycket att jag får tårar i ögonen, är det äkta kärlek. Vill bara att han ska komma hem nu. NU

Morn morn.

Godmorgon. Ser att det bara är 7,5 h sedan jag skrev förra inlägget. Och jag som normalt vill ha 12 timmars sömn. Men så är det. Har ont i hela kroppen idag, framför allt i tån. Rev ju bort min tånagel igår efter träningen och den tånaglen som kommer under har inte växt så mycket. Typiskt med tanke på att den är högern, men man kanske får till en grym skruv istället? :) Idag ska jag försöka dricka mycket vatten, vilket är svårt när man stressar. Det värsta är att man måste tänka innan man gör saker, jag har inte rutinen inne ännu att bara göra sakerna. Men jag har kommit upp ur sängen idag iaf. Det är riktigt positivt.

Matchen idag ska bli riktigt rolig att spela. Är riktigt taggad för spel idag och hoppas man spottar in några. Alltihop är ganska simpelt egentligen. Det gäller att spela så som vi gjorde igår, enkelt, rörelse i anfallet och vända upp i passningen. Gör vi det har vi segern. Men det är ju enklare sagt än gjort. tyvärr.

jahajahajaha. hoppas ni får en trevlig dag ute i solen. jag blir rik till hösten iaf ;)

Jag älskar mamma. tack för att du finns <3

Äntligen speltid.

Tränade idag, gick riktigt bra för mig tycker jag. Har en fruktansvärd bra kondis för att ha tränat så lite på sistonne. Vi fick till bra spel och jag löpte mycket. Fick sedan veta på fikan efteråt att jag ska vara med och spela i morgon. Kan egentligen inte, eller det blir tajt som fan. Slutar jobba fem och det är samling i Vinslöv halv sex. Så det blir att dricka mycket i morgon och sedan försöka tagga till i bilen på väg till Gärds.Köpinge. Vi ska fanimej vinna. Det märks att jag tittat på fotboll, haha!! Kom fri mot Krister, så skrek mamma: Placera den! Så jag skruvade in den i bortre hörnet ;) Grymt som fan :) haha. Slutsnackat! Är riktigt glad att jag får chansen igen. Vill verkligen göra bra ifrån mig i morgon, men man har ju inte de bästa förutsättningarna. Men det är smällar man får ta. Nu ska jag gå och lägga mig och få en god natts sömn. Jag behöver väl inte ha med mig mer än benskydd, skor och underkläder? Handduk har jag också packat ner. Men då har jag väl allt? :o Får verkligen inte glömma tanka i morgon heller!! ahh. Mycket och tänka på just nu. Saknar ju Philip också. Snuttefisen... ahh, blir galen på den där jävla lumpen. Man inser hur mycket man verkligen kan sakna en person och hur mycket plats han har i ens liv.

godnatt everybody!

Kattsäng


Den här sängen funderar jag köpa till Lucia. Det störiga är att jag hittar inte hemsidan nu när jag ska beställa hem den. Köpte förresten mycket kattgrejer på Ullared, kammar, borstar och megamycket leksaker!! :) Kan knappt bärga mig förrän hon kommer hem. Vill ha fler bilder på henne så jag vet hur stor hon är nu :)

Snart kommer han som ska kolla på möblerna. Hoppas man får det sålt :)

Soffbord och Tevebänk.

Precis kommit hem från jobbet. Det ringde en kille innan idag och ville kolla på tevebänken och soffbordet. Tevebänken var ju uppe på vinden så jag bestämde mig för att gå upp och hämta det direkt när jag kommit hem. Det ångrade jag djupt! Den ser inte så mycket ut för världen och jag trodde inte den var så jävla tung. Men det var den! Jag trodde jag skulle dö när jag gick ner två våningar med den, tur att man har starka benmuskler så man orkar stå emot istället för att ramla :) Men nu är den nere iaf och jag är svettig som en gris, först efter att ha cyklat uppförbacke i sol hela vägen hem och sedan den här skiten!

Träning ikväll, jag orkar verkligen inte, borde ta några äggamackor och käka nu så jag inte får håll och så jag får energi. men jag har inte ens energi till att sätta på en kastrull med vatten. Och dåliga program är det på teve också. allt är piss idag. Det är riktigt mycket på jobbet med. Vi ska ha demo på fredag så jag har ett helvete i morgon rent ut sagt! Tur att jag jobbar ända till fem så jag hinner med allting!

Får väl ta mig i kragen och koka upp lite vatten då. Undrar om man ska vara med i morgon, men hur fan ska man hinna?! Matchen är 19.00 i Gärds-köpinge och det kommer jag aldrig hinna! Slutar ju fem, då är det typ samling i vinslöv. nää. tror inte det går ihop sig riktigt. men det ska bli skoj o träffa tjejerna ikväll iaf <3

19 dagar tills vi får hem Lucia! <3

3-1

Gött Sverige att ni höll in till sista andetaget! Nu har gästerna gått och jag ska krypa in i sängen. Är riktigt megatrött nu! Hur fan ska jag orka i morgon?! ahh!!!

ha de fint!

Sverige-Serbien

Okej, det är väl en helt okej match. OM man bortser från Wernbloms dumma gua kort som han fick betala för, helt i onödan! Så då är han avstängd nästa match! tar vi in Harbuszi då? Hoppas verkligen det! Sen får ju Bajrami ett gult kort för en fejkad skallning! Har domaren inga ögon?!!! Jag blir så jävla förbannad på den här jävla domaren som blåser sönder matchen. Visst, straffen var go, bergs mål var klassiskt och Ola Toivonens 3-1 var skönt. Känns ändå inte som om vi har matchen i hamn ännu.. Så vi får se när domaren har blåst för sista gången vad det blir. Jag blir verkligen taggad för att spela på torsdag nu. Får se om man blir petad igen.. Tränaren tränar och somaren dömer, så är det...

Hopaps ni har en fin fotbollstisdag! <3



Fotbollsfest!

Ikväll blir det fotbollsfest med Rille och Durra! De kommer snart hit så ska vi mysa ner oss i soffan med öl så vi kan hejja fram Sverige!! Nu gäller det som fan att dem tar tre poäng! (Man kan inte gå in i en match och säga att man ska spela oavgjort) Mamma har precis varit här och tjabbat lite, alltid lika trevligt. Har också fått upp mina tavlor på mig, philip, mamma, mig och mamma och mig och Philip. Riktigt bra blev det där inne, men vetifan hur jag ska ha teven sen. Får väl antagligen måla om när jag köper nya säng och sätter in teven där inne. Mycket hål och så i väggarna nu..

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har träning i morgon, är väl inte hundra peppad, men man blir ju när man väl är där. Det jobbigaste av träningen är att ta sig dit, det är ju så jävla skönt att ligga kvar i soffan. Ska bara få med Mimmi också :)

Nu har man 6 jobbedagar framför sig, och sedan är man ledig. Sen är det sju dagar och ledig en dag. Vilket jävla slavarbete. Ähh, jag älskar ju det, så det är rätt lugnt. Har inte lyckats bränna något ännu, men jag är väldigt nyfiken på hur rågbröden kommer bli i morgon, det blir första gången jag gör dem, och dem gör vi från scratch så man är lite nervös :D Hann få undan mycket i frysen idag tills leveransen kommer i morgon. Vill gärna lära mig göra beställning, kan inte tänka mig att det är så svårt, för då hade Madde och Jessica sluppit att ha det tvånget när dem är här sen. Får se hur det blir till hösten, är riktigt sugen på ett sabbatsår nu.

Nu kom Rille så hejdå!!

Ofokuserad.

Jaha, då var denna dagen också över. Känns det som. Upp och jobbade i morse fram till halv tre, så det har varit en lugn dag. Allt går som smort och det är så skönt att man inte fått en kassatjänst eller liknande, för detta arbetet är så fritt och man kan vara kreativ och lägga upp dagen själv. Jag älskar jobbet. Det känns som om det är jag på något sätt. Det enda jobbiga med dagen är när man ska cykla hem i uppförbacke, men man maxar växlen som fan så får man benmuskler också, men ibland är man inte så motiverad.

Vågar varken mäta eller väga mig idag. Känns att jag har gått upp säkert 2 kilo, och man är lite ofokuserad just nu och tappar motivationen för att gå ner i vikt. Måste börja hålla igen nu. Verkligen, vill inte ha tillbaks den där jävla hängbulan igen. tahh! Men att laga sund mat är inte riktigt min grej, det får mannen göra. Så jag kör nutrilette för fulla muggar, och har faktiskt inte ätit något annat. Funderar på Mimmis Kaffediet, men det får bli en helg när man är ledig, dvs v 29!

20 års kalas på lördag, det blir inte så vilt, ska ju jobba på söndag morgon, Madde var ju snäll och frågade om hon skulle jobba för mig dagen efter, men en söndag är inget man släpper i första taget. Då kan en 20 års dag kvitta. Det viktigaste är att familj och vänner är med. Och då kommer man till frågan vad för vänner ska man bjuda om familjen är med? Känns som om man har två stycken som man kan prata med allt om och det är dem högsta kandidaterna. En är självklar och som jag redan har bjudit, och jag ska bjuda den andra i morgon. Det är så dumt det där, om man har fest kan man ju bjuda alla, men ja. Ilandsproblem på G!

Det är ju skönt att Philip kommer hem den helgen iaf. Visst han har ju inte fått baskern då, men det gör inget. Bara han är med. Känns så tomt när man har något att fira och han inte är med.

Ikväll blir det fotbollskväll med Rille och Durra! Go Sverige! Få Ge Durra hans underbara gåva från oss då också :D haha, det blir finfint :)

Vad önskar man sig när man har allt? Låter som ett jävla fattigt problem, men man vill ju inte ha en skitsak av släkten bara för att man ska ha något när man fyller år. Man ska inte flytta hemifrån för tidigt, då har man redan allt när man fyller 20. Och inte har jag något vitrinskåp där jag kan samla på fina glas, får bli sen när man köpt något större. Jag är jävligt sugen på en pizzamaker, men det är ju ingenting när man ska gå ner i vikt. Ett presentkort har jag föreslagit, men det är med jävligt trist. Eller plankor till min ram runt tegelväggen, så kanske man får det gjort någongång, och lister behöver jag också till köket. OCH nu vet jag!! En bänkskiva till köket!! ha, så jävla roligt och köpa det då? men vafan, det är saker jag behöver. Som sagt, ett jävla i-landsproblem.

ha, nu ska jag ner och hämta våra foton från modellab som jag förstorat upp och sen ska de upp på väggen! <3

Saknar just nu:
- Pappa
- Philip
- Lucia
- Karin
- Farfar & Erica

Hade gärna varit utan:
- Röklukten i trapphuset
- Mitt flottiga hår
- Sockersuget
- mitt illaluktande avloppsrör
- Philips godis på bordet.



Jag skanar också Sofie lite grand <3

AC/DC Ullevi 21 Juni 09

Okej, har sovit sedan jag och Rille kom hem från GBG. Gårdagen var underbar, hisnande, perfekt, helt jävla otrolig!!! Det finns inte ord för hur gårdagen var! Vi kom upp till Erik, och drack några öl och tittade på en ac/dc dvd från 91 (tror jag?) sedan käkade vi pizza för att sedan bege oss ner mot Ullevi, folk från hela staden välfärdades mot ett och samma mål: AC/DC Ullevi, 21/6 2009. Stämningen var på topp, jag köpte en tournétshirt och sedan gick vi in på planen, ett förband som sög spelade och när det var slut var det tyst länge, tills vi trodde det var deras tur. Men då går ett förband till upp och spelar, vilket gjorde en måttligt irriterad. Men efter ett tag förstod vi att det blir fetast att dem spelar då det är mörkt. Introt var otroligt! Dem börjar med att spela en film för att sedan kötta första låten på scenen. Musiken och basen trängde in i kroppen, blod och märg och man kände att man gungade med bland publik havet. Här stod vi, Jag och Rille på ett fullsatt Ullevi och såg världens genom tiderna största rockband. Kan det bli större? Jag trodde aldrig jag kunde bli tänd på en 60 årig strippande gubbe, men visst kan man det när Angus dansar av sig paltorna! Det var vissa låtar som höjde stämningen till toppen som TNT då de fick med publiken på en helt underbart sätt. Jag kan faktiskt inte förklara gårdagen utan att man var där. Det bästa kan väl varit Angus 15 minuters solo då han springer ut i publikhavet på plattan, man hör honom fortfarande spela, men ljuset på honom är mörkt, sedan ser man honom uppe på en höjd stor platå när ljuset tänds och hela Ullevi exploderar!! Konfettin sprutar när han höjs ännu en bit upp och kanonerna exploderar, och det är helt fantastiskt!

Sen finns det ju alltid stora fullvuxna män som fortfarande beter sig som små pojkar när det inte går deras väg. Som när vi är på väg ut från ullevi. Det måste ju ha väggar och då får man faktiskt förstå att det tar lite tid att ta sig ut. Så att putta och tränga en liten tjej är bara omoget och otrevligt. Men så är det, i nödens situation är det bara tjejerna som håller sig kalla. ;)

På vägen hem körde jag och Rille inom Ullared, vi tyckte det var en bra idé, tills vi såg parkeringen!! Antagligen hade 50.000 andra människor tänkt samma sak: Vi kör inom Ullared på vägen hem! Lite panik, men jag fick det jag ville ha plus en massa kattleksaker! wohoo!!

Nu ska jag slänga mig i soffan igen. Jag och rille hade en megatime, riktigt roligt! Det hade inte kunnat bli bättre!! <3


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5411081.ab


titts

okej, nu smäller det snart. helt underbart, kan knappt beskriva känslan. Philip har åkt iväg till sthlm och jag har lite dåligt samvete för att jag är uppe i gbg och roar mig men sånt är livet. och det finns säkerligen massvis med män som gör samma som jag. tack och lov att man har ett jämställt förhållande!!

Äntligen.

Nu är vi här uppe i en studentkorridor hos Rilles polare. De e nice, vi hittade direkt! Jag borde allvarligt bli kartläsare! :) haha. Nu väntar öl och sedan en matbit, sen är det äntligen dags att dra sig mot Ullevi.

Jag skulle kunna säga att jag är tollerant. Men inte mot henne. Hon är dum i huvudet och rädd för allt.

AC/DC om 11 timmar!

Vaknade i morse av en känsla att ha försovit mig. Det första jag tänkte på: Ska jag jobba idag? Vad ska jag göra idag? jag ska göra något idag. Och sen kom den varma känslan som en bas genom kroppen då jag kom på att vi ska till Götet idag :) Riktigt härligt! Man förstår nog det inte riktigt förrän dem spelar sista låten och det är dags att gå hem igen. Jag har tyvärr glömt min kamera hemma hos Philip, men jag hoppas för alla pengar i världen att Rille tar med sig sin!

Philip ligger och sover, han inser nog inte att jag ska sticka, eller så skiter han i vilket. Kan inte riktigt komma underfund med honom ibland, vad han vill, vad han känner osv. Det har inte blivit lättare sedan han ryckte in då man absolut inte förstår vad för helvete han går igenom. Visst, han tjatar ju ut ämnet för allt som jag pratar om har också på något sätt hänt i lumpen, så då avbryter han mig som en äkta Jensen och pratar om sitt istället som om mitt inte var så viktigt. Sen när jag berättar (och då är jag jävligt arg) hur jag känner så blir han som en hundvalp och skäms. (Beror på hur situationen har varit annars tjabbar han vidare ändå) Så jag låter honom sova. Tycker han att det är viktigare än att spendera de sista timmarna med mig så fine. Man är inte värd mer än ett lakan.
Men ja. skitsamma.

Nu ska jag ta och göra lite frukost till mig själv. Måste ta tag i dieten igen. Man har slarvat en del känner jag och är på väg mot de gamla vanorna. Inte bra alls. Så jag ska göra en nutrilette till mig och sedan packa ner ett par jeans och en tröja, sen är jag klar för avfärd! Göttans!!!

Ibland undrar jag varför han dog. Om det var viljan som stog slut eller om kroppen bara sa stopp. Ibland undrar jag hur det varit om han slutat i tid och levt idag. Ibland undrar jag om han kände sig lika sviken av mig som jag av honom? Ibland undrar jag hur det varit om han fortfarande varit i livet och hjälpt mig renovera, han hade uppskattat det. Ibland ser jag framför mig hans första möte med Philip när han inser att han står framför mannen i sin dotters liv. Jag ser framför mig ett helt annorlunda liv om allt tagit en längre sväng och bromsat ner lite. Inget normalt liv, men ett tryggare liv. Någon jag kan titta på fotboll på lördagar med, någon som hjälpt mig här hemma. Någon som visat mig världen så jag hade uppskattat den. Visst har jag varit med om allt det där med honom. Men det var innan man visste att man skulle få nytta av det. Kommer jag ner i Europa känner jag igen mig, jag är hemma och jag vet vart jag är någonstans, jag kan renovera själv för jag varit med när han gjort det och hjälpt till. Men det där sista lilla tumtrycket, handslaget har jag inte och kommer aldrig att ha så länge han ligger nere i jorden. Jag har kommit till en punkt i livet där jag bestämmer vilka jag vill ha kontakt med och inte är det dem som svikit mig. Jag har klippt av en bit från pappa för frågorna kommer ändå aldrig besvaras.
Jag har ett kort från hans begravning. På fyra syskon 13, 19, 20 och 23 år gamla. Jag tyckte att de tre äldsta var vuxna, jag såg dem aldrig gråta för jag själv var förtvivlad. De är lika gamla som jag är idag. Jag skulle vilja veta deras känslor, deras tankar när de begravde sin pappa. Det var allas pappa, men samtidigt inte. Alla hade sin version och min var kanske en aning romantiserad. Men det var den bilden jag hade i huvudet då och den har fortfarande etsat fast sig på näthinnan. Jag kan inte glömma hjälten.

Bra start på dagen och vara deprimerad. Bra jobbat Titti.

Nu smäller det!

Var på jobbet i morse 06.00 och var riktigt jävla pirrig i magen, kände att allt, verkligen allt kunde gå snedt eller så kunde det bli hur bra som helst. Och vad tror ni? Jo det är ju klart man firra fisken :D haha. Kom hem vid fyra till Philip och lade mig i soffan med honom och mös till Behind enemy lines. Riktigt bra film.! Sen åt vi, riktigt kul att Ida och Marcus tittade inom, dem är så mysiga :) Känns som som man är på samma nivå som dem och kan säga i princip vad man vill. Man är ju ganska frispråkig. Haha, glömmer aldrig första gången jag träffade Marcus! Då stod han i kallingar i köket och försökte vara rolig, man skulle bara träffa Philip den dagen men fick träffa hela släkten kändes det som. :) haha.

Nu stter vi hemma hos mig i lägenheten, skönt att få vara själva lite och njuta av tystnaden, eller Philip som spelar gitarr. Det är det bästa jag vet! Nu ska vi dock se en dålig film som han valt. :) Och det första han sa när han kom hem i torsdes: Du ska få välja film älskling!!! haha, vilken rövare!

I morgon bär det av mot GBG och bra musik! Härligt härligt! <3 yeah!

Godmorgon!

Godmorgon alla nyvakna, eller ni som ännu inte somnat :D Nu ska jag iväg och jobba, har knappt sovit något inatt. Har legat och varit nervös för att jag ska glömma något idag. Känns vemodigt, men man visste att denna dagen skulle komma.

Ha de fint idag!

Kram

Sverige-Italien

Jaha, då var sverige-italien matchen slut. Jävla dåligt spel ifrån Sverige, inget anfall what so ever! Nu sitter vi med kaffet i ena handen, jag har druckit öl jag med, men jag ska inte ha fler. har haft en rolig lek som philips bror kom upp på ide med. riktigt roligt. bilder kommer i morgon.!

Snart ska jag gå upp och lägga mig och nyktra till och se en film, man vill ju vara fräsch i morgon på jobbet. Synd att man jobba´r dagen efter annars hade man haft riktigt roligt och kunnat slappna av ordentligt, men det får man göra på söndag istället när vi kör upp mot GBG.

Jaha, men då får jag önska alla en trevlig midsommar, och hoppas ni super till det ordentligt, ta en öl förr mig också. Jag har ju varit lika tragisk och fått se fotboll själv idag igen.Philip har ritat upp klösträd som han ska bygga till Lucia i sommar. haha, ska bli roligt  och se resultatet!! :)

Ja just det, jag försökte avsluta här ja.. ha en rolig midsommar var det ja!!

Midsommarafton.

Är hemma hos Philip nu, åt mysig frukost här i morse och sedan åkte vi till mamma och sösdala för att handla jordgubbar.  Stannade på fika och Hugo vilket var mysigt.Har ju inte firat midsommar med mamma på evigheter så det känns lite konstigt nu. Men detta var bestämt sedan tidigare och det är mysigt här med. Får se om man kan slå ihop nästa år. Snart börjar matchen och jag komemr inte flytta mig från soffan förrän matchen är över. Får äta senare istället. Känns lite dumt men jag har sagt att jag ska se matchen och jag känner mig som hemma här och midsommar, liksom jul och påsk är ingen tradition som jag håller stenhårt på.

Farfar ringde igår, de hade begravt Ann-Marie igår.. Jag kände ju inte människan så jag kan inte ha sorg, men jag förstår farfar och erika. Skönt och prata av sig lite med dem, ska blir riktigt roligt och fira jul där uppe. Det är en riktig jul. Får se om Philip följer med eller om han vill fira hemma med sin familj. Det är lite skrämmande att det blir 4:e julen tillsammans (isär). Han vill ju jättegärna fira med föräldrarna och bröderna och det förstår jag. Men jag kan inte sitta på julafton med massor av folk, låtsas vara glad när jag egentligen bara vill lägga mig ner i ett hörn och skrika. Uppe hos farfar, liksom med mamma och nita så kan jag göra det. Men jag tror inte det hade uppskattats här hemma. Dem vet ju inte riktigt vad man gått igenom, eller känner så då känns det dumt att fira här när man egentligen inte vill fira alls. ja, det är komplicerat. Vissa vet hur jag känner och andra står bara med ett stort utropstecken. man har ju sina demoner.

Nu ska jag ner och se på matchen. Hoppas ni får en trevlig midsomamr allihopa och drick inte förmycket ;) haha.

Äntligen!

Nu är han äntligen hemma! Hämtade honom på stationen igår, uppklädd och i den nya bmw:n. Jag fick inte en syl i vädret utan han tjatade på om vad han gjort i lumpen. Visst stod vi och kramades en lång stund på perrongen, men något ord om hur fin jag var fick jag inte. Så nästa gång kommer jag i joggingbyxor :)
Kommer ut till bilen, han ser den och inte förrän vi är inne i den och sätter oss säger han: what!? haha, så han måste haft två jobbiga veckor. Han fick lite pikar om det sen :) Åkte ut till Ida och Marcus och pratade lite, sen fick han känna på hästkrafterna på motorvägen :)

Nu ska vi köra och köpa bullar på maxi, sen ska vi ner till svärföräldrarna och äta frukost. jag är så hungrig så jag känner fettet ätas upp av mina muskler! haha.

Match idag: Sverige- Italien 16.00!!! <3

2 dagar kvar!!!! <3



Jävla män.

Okej, philip kommer om en kvart, och jag har gjort i ordning mig i tre timmar! Inte nog med att man hade ett helvete första dejten med att välja kläder och smink, man har det efter tre år!! Det är ju självklart att man vill vara snygg och sexig när man ser sig pojkvän efter två veckor men jag lovar er: han kommer komma i joggingbyxor och tskirt och jag kommer tycka han är sexig ändå. Hade han gjort det om det varit jag? Han hade ju säkerligen inte tänt på mig lika mycket som han gör när jag har kort-kort klänning och verkligen, jag menar VERKLIGEN sminkat mig. det brukar ta 5 min när man ska ut på puben, men ikväll tog det en halvtimme. Jävla män säger jag bara. dem gör det surt för oss!

Inte nog med detta, nu sitter vi och tävlar i uthållighet också på spotify! Kan jag inte få sista pushen av självförtroende innan jag ska ner och träffa honom? NEJDÅ! :D

haha. ja det är ju ett jävla tjat på mig. Nu blir det nog inga fler inlägg för ikväll. Då ska det bli andra bullar. tjohej! <3

Midsommar på Maxi.

Precis kommit hem från jobbet, det har minst sagt varit kaotiskt där nere, korvbröden är slut, kavring är slut och extraprisbröden är slut och vi får inte tag på någon brödleverantör. Man känner sig ganska dum när man får frågan minst 100 gånger och sista kunden hann inte ens fråga förrän jag visste att hon ville ha korvbröd, då har det gått för långt. Och så har det hänt en olycka, eller mja, jag stod och plockade upp bullar från frysen, det var en annan tjej där inne som antagligen är säljare som stängde frysdörren. Ni vet hur det är på skräckfilmer när man blir inlåst. haha. Så stod det att man skulle trycka på en knapp om man blev inlåst, men det hände inte fast sen efter några minuter så hittade jag ett handtag inuti dörren så det var ingen skada skedd. men man började ju fundera ett tag. Fast det är ju inte meningen att man ska få panik i sådana lägen så jag klarade mig ganska lugnt. Så efter bara 3,5 timmars arbete är man helt slut! haha.

Så vad jag vill ha sagt: Vill ni ha kavring eller korvbröd så finns matöppet i sösdala. :D

Nu ska jag ta nej det ska jag ju inte för jag ska köra sen. Men när jag hämtat Philip ska jag ta en öl :) Btw, så är våra kärleksmums världens bästa. Jag älskar dem, det är tack vare dem som jag inte gått ner fler kilon. haha. men jag mår bra ändå :)

Vad önskar man sig i 20 års present om man har allt? Jag ska ju få en dator av mamma men vad önskar man sig av släkten? Det enda jag kan komma på var ett soffbord eller pengar. Men det är ju inte så "kul" när man fyller 20. Fast jag vill verkligen ha det där soffbordet så jag får önska mig det :)

Nej nu får jag varva ner till greys anatomy! <3

<3



Saknar mitt underbart vackra hår! Men Philip skulle nog fått panik om jag gjort detta igen :)

Då har midsommarn kommit

jaha, då regnar det. då har midsommarn kommit. man hoppades på vackert väder liksom det var igår. men då kan jag alltså städa idag, och det är ju bra.

Kollade på match igår, laget spelade mot farstorp. Eller ja, det var mest 11 individer som spelade mot ett farstorp. Jag kan ändå säga mycket bra om matchen, malin räddade frilägen, matilda stod upp och gick in i närkamper, Kajsas styrka, Ida T:s kämparglöd, Ekdahl som alltid är bra som jobbar i det tysta, Clarie som springer likt en jaguar efter forwards. det finns mycket att applodera för men det som är poängen med förlusten är att vi inte spelar som ett lag. Det kan bero på att det finns många indelningar i truppen just nu som det inte funnits tidigare. Synd att inte alla kom till damlagsfesten förra gången, för det känns att vi som var där har bättre sammanhållning. Men det är alltid någon som inte kan så man kan inte bara skylla på sådant. Det är trist, för det bästa jag vet är att spela fotboll, känns mig överlägsen backlinjen. Få en perfekt smörboll från bettan eller en utspark från malin som det bara är att springa på och sedan slå in den i boxen till min forwardskompis eller en inner som gör mål. Det finns ingen bättre känsla än att komma fri med målvakten, båda har lika mycket kvar till bollen och man går in för fullt så målvakten får ett knä någonstans så man vet att man skakat henne.
Men så är det inte nu. Det var synd att vi förlorade igår för jag hade verkligen velat ha en vinst.


Idag kommer äntligen Philip hem! Han ringde mig igår när jag somnat och saknade mig megamycket! känns bra ;) det hade regnat in i deras tält och de hade nästan förfrusit fingrarna och det hade varit rent jävligt. Men det är bra, då vet han hur bra han har det hemma hos mig :) (Även om han får diska då och då) ;) haha. Ska överraska honom ikväll med at komma i bmw:n och ha en pizza i passargerarsätet som är uppslizad :) Då är han mätt när vi kommer hem och kan ägna åt oss viktigare saker :) hehe :)

Är nere hos mamma på matöppet nu, ska snart hem för jag börjar jobba halv två. rätt chill med 3,5 timmar bara :D Får ta och duscha med, stack hem till svärföräldrarna igår och solade så det blev aldrig något bad och ansiktsmasker. Men det är kanske den enda färgen jag får på kroppen i somamr så då får man ta vara på den :)

ha det chill idag!

tre dagar kvar!!! <3 :D

Match ikväll.

Riktigt kul och se SVeriges U21 spela igår, tänk om A-landslaget hade haft en sådan spelglädje? Då hade vi nog inte behövt fundera över att dem måste vinna resten för att klara kvalet. Kollade en stund på Serbien-Italien, men det var inget som imponerade på mig, jag tror att med Sveriges spelglädje så vinner de över de två lagen också.

Har sovit på soffan inatt igen, så man har en släng nackspärr och lite ont i ryggen, fick gå och lägga mig i sängen i morse, men det hjälpte inte. Har satt i min tandställning igen (Den som jag ska ha på mig dygnet runt, men som jag glömt den senaste månaden) Så jag har riktigt ont i tänderna och kan lyckligtvis inte äta något som är fast. Det betyder att jag bara kan dricka mina nutrilette idag. Det är bra för ingenting hade hänt föregående vecka vilket suger. Kan vara alla ölen man drack och sen åt man ju en del grillat.. Fast när man kan gå med enbart top i lägenheten och inte tänka på att dra in magen så är det med okej. Då har man kommit en bil på vägen.


Ikväll är det match mot Farstorp. Jag hoppas fanimej de vinner den här matchen också. Synd att man själv inte fick vara med när man äntligen börjat göra mål. Men Christer tycker säkert att de som är med idag är bättre än jag. Och det är ju så det ska vara. Haha, detta tog på egot att säga, för ni vet ju vilket självförtroende jag har på den gröna planen. Jag är bäst, och det är den inställningen man ska ha, det är så man vinner matcher, tyvärr måste alla i laget ha den inställningen och det visade sig att dem hade det förra onsdagen. Så jag hoppas dem står emot Farstorp och spelar sitt spel. Det är kanske där skon klämmer? Att jag inte gör det, det är rätt svårt när man visar att man vill ha den på fötterna, får den på ytan, visar man att man vill ha den på ytan så får man den på fötterna. Mittfältet vet att jag springer på bollarna, men ibland tappar man kontakten. Ähh, jag ska inte sitta här och spekulera varför jag inte är med idag, jag ville egentligen inte därför jag har så mycket att göra hemma, men mamma tvingar iväg mig dit för att titta ändå, så man har inget val.

Nu ska jag ner till macken och köpa tidningen, sen ska jag mysa ner mig med ägg och nutrilette <3 mums! :) funderar på att gå ner och köpa harrypotter och halvblodsprinsen också, har glömt innehållet förutom några viktiga inslag, men frågan är om man borde skita i det med tanke på att jag blev så besviken över änglar och demoner?


I morgon kommer Philip hem, äntligen!!! saknade honom som fan igår!!!


4 dagar kvar till AC/DC! <3


Sverige-Vitryssland.

Härlig match! Många mål och bra spel, ibland :)
Kom och tänka på melodifestivalen helt plötsligt och Heat! Åhh gud så jävla in i snygg sångaren är! Kom ihåg när man såg dem och hans blåa ögon bara genomträngde! shit my god!

Jag är ganska patetisk som sitter själv och tittar på match en tisdagkväll och dricker öl. men sånt är livet, ringa och fråga folk om dem vill komma hit är inte riktigt min grej, och jag känner ingen som vill kolla på fotboll. så hej! här sitter jag!

Lukten.

Okej, jag vet varifrån lukten kom ifrån. När jag kokade ägg tänkte jag vara duktig och diska upp disken som legat i ca en vecka, så tog jag tag i en kastrull som stod ovanför en annan, den under där det ursprungligen varit ris i var bara rosa pulver och gröna fläckar kvar. Inte så nice om man säger så! skulle tagit foto men det kom jag inte att tänka på förrän jag diskat kastrullen. :S Så tyvärr fick ni inte se konstverket! Nu vädrar jag, måste införskaffa såna där vita skydd för framtida mögelattacker i disken. Det är ju inte första gången det händer, men då brukar jag ringa Philip så han får ta itu med det. Fast nu var inte han hemma, så jag fick vara lite vuxen och efter lite klökningar så är grytan ren :D duktigt?! :D haha.

Och när jag stod där och diskade (Innan jag hittade kastrullen) så kom jag att tänka på: Det sexigaste som finns är en man som står i köket med linne och kalsingar och diskar. Åhh my god! Kan riktigt se Philip framför mig :D haha. <3 mums!

Smelly cat.

Har på något sätt fått Phoebes låt smelly cat på hjärnan. skumt!

Ska efter många om och men ta tag i städningen idag. Det luktar som om något dött här inne. :o
Snart fåt städtanterna från tv4 komma hit och ta tag i min krage. Förhoppningsvis gör jag det snart själv.

Träningen.

Stack på träning igår, tack vare mimmi som skickade och väckte mig när jag låg och sov i soffan. Sen skyndar jag mig ner till stationen för att hinna med bussen till sösdala så jag kan hämta bilen, så har hon mage att skicka och säga att hon skiter i det, så jag ringde upp henne och sa att jag hämtar dig tjugo i sju vare sig du vill eller inte. Så vi kom iväg iaf :) träningen var kanske ingen höjdare. tycker inte det är så bra stämning i laget längre, mina påhitt uppskattas inte för då anses man vara ofokuserad och löjlig. hah. men det är därför jag är där: för att ha skoj och hålla igång, inte för att bli värsta landslagsspelaren, då hade jag ju fortsatt i skånelaget och i ifk. Dem har match på onsdag mot farstorp, hoppas dem vinner den också, och kanske med en smsad laguppställning så har de kanske en chans. (Jag kan verkligen inte hålla mig nu!)

Snart midsommar, ska bara ner till åhus och käka lite snabbt sen hem igen. Orkar inte något större jippo och jag vill faktiskt ha Philip för mig själv en aning mer än andra helger nu. Det får dem acceptera, sen jobbar jag ju halva lördagen och sen sticker ju jag och rille tidigt på söndag. Då är det inte så konstigt att man kanske inte vill vara i Åhus hela dagen, egentligen kunde vi varit här med mamma och dem, men nu har vi ju lovat så det känns dumt och bara skita i det. Så det blir en snabbvisit, inget mer.

Och nu är det bara 5 dagar kvar tills vi ska upp till Gbg och se AC/DC!!! <3 ahh, börjar bli lite smått onykter vid tanken och få lite fjärillar i magen! tjohoo!

Det känns lite bekymrande med informationen man fått. Vissa människor är inte vad man trodde dem var.. Visst visste jag att dem var lite, hur ska man uttala sig? Udda? mja, näst intill. Men nu är jag rädd för vad dem säger bakom min rygg. Vad dem egentligen tänker. Ganska oroande och chokerande, men jag misstror det inte för en sekund. Jag önskar världen var annorlunda och att jag inte utvecklats till den mes jag är idag utan var den som jag var förut: Jävligt frispråkig och sa exakt vad jag tyckte och tänkte. Man är lite mer finkänslig nu och ordet jag hade använt är: rövslickare. Men sånt är livet, och vissa kommer aldrig förändras, men jag våndas inför den dagen jag sitter där och ser hatet i deras ögon. Borde man hata tillbaka eller tycka synd om dem?

Ska dock inte ta tag i den diskussionen just nu. ganska onödigt, men det är många människor man retar sig på just nu. Mimmi och Sofie vet vem den andra personen är som jag verkligen inte kan tycka om. Där är det inget rövslickeri iaf.
Sen gäller det ju familjen, jag har ju berättat om att mamma och Ingela ska till karibien på lyxkryssning till hösten. OCH Sandra kan ju inte jobba så mycket för att det är ett så enformigt arbete. (ehh? att arbeta i butik är väl det mest varierande man kan arbeta inom?) Sen Tommy och Stefan har ju båda sina jobb så dem kan ju inte heller jobba så mycket, så då är enda alternativet jag och gittan därför att jag går ju bara i skolan och det är ju inget jobbigt med det. Eh, nej just det. När de andra slutar jobba så kan dem gå hem och slänga sig i soffan och ta en öl eller vadfan dem gör. Jag får sitta och gå igenom hela dagen, plugga lite till på sådant som inte togs upp, så min "arbetsdag" är i princip dubbelt så lång som deras. Men att läsa böcker är ju inget avancerat.
Så jag är ganska irriterad just nu. Jag jobbar fanimej inte hela veckan och absolut inga kvällar, så enkelt är det. Sen att jag måste vara där varje morgon för att jag är den ende som kan ta emot beställningar och hela faderuttan. Men utbrottet kommer snart och då kommer hon få höra vilken sköka hon egentligen är.

Jag har nog vaknat helt på fel sida idag märker jag. Men så är det ibland.


Ja, ibland känner man sig så här när man vaknar på morgonen!!

..


Omogen.

Ibland slås man av hur omogen man egentligen är. När jag kör hem från Sösdala, i mammas nya bmw, känner mig riktigt cool så kör det upp en moppekille i röven på mig. Jag fiskör hela brönnestadsvägen, men sen när vi kommer ut på raksträckan i brönnestad ger jag full gas och sticker iväg, det är en jävla respons i bilen. Jag skrattar lite hånfullt för mig själv innan jag inser att, här sitter jag i en bil med ca 200 hk, med ett ryck i starten som få bilar hänger med och tävlar mot en stackars moppekille på trimmad moppe! Och jag är så himla nöjd! haha, ibland måste man tänka efter innan man gör saker, men samtidigt; hur pinsamt hade det inte varit om han kört om mig?!

Sen ska man aldrig fickparkera med en giffel i ena munnen, sjungandes och digga samtidigt. då blir det inte bra. Nu ska jag byta om, därför att MIMMI väckte mig i skönsömn i soffan! Sen vågar hon skicka och säga när jag är på väg ner till bussen för att hämta bilen i sösdala, för att VI ska kunna komma till träningen att hon inte ska träna! haha. men nu följer hon med :)

Greys anatomy for lajf <3

Jobbar jobbar jobbar.

Det var verkligen jobbigt att gå upp ur soffan i morse. (jag orkade aldrig gå till sängen inatt) Klockan bara ringde och ringde och jag visste att jag var tvungen att duscha innan jag stack iväg. Så kvart i sex gick jag upp som en zombie och tror ni inte det är motvind ända ner till Maxi? Mina bröd idag slog igenom, Madde tyckte dem blev skitbra och det är ju nice :) Man börjar äntligen komma in i tempot, men vi får se hur det går på Lördag när jag är själv och ska komma ihåg alla grejorna! Hoppas på att det blir en lugn dag så man hinner tänka igenom vad man gör, det brukar ju bli bäst då.

Annars har det varit som vanligt idag, fått varor, bakat och plockat kolonial. Okej, kolonialen är inte vanlig, men jag hade inget att göra sista halvtimmen så man får ju hjälpa till. Stod även och pratade med en vän i säkert en kvart, men sånt hör ju till :)

Nu ska jag antagligen börja storstäda, har ju två och en halv dag på mig innan Philip kommer hem. Jag suckar när jag går in i varje rum, då trivs man inte så bra. Tur då att det är mig själv och skylla och inte någon annan. Då hade helvetet rasat ner.

Får se hur midsommarn artar sig. Det blir ju inte som alla andra år, man börjar ju bli förnuftig och inse att man kanske inte mår så jävla bra dagen efter om man dricker absint och ser gröna gubbar på vägen hem i skogen. Skönt att man har blivit några år äldre :D haha.

Nej fanimej. sparka mig i röven och säg till mig att börja städa. Funderar på och sätta mig i soffan ett tag och varva ner.? haha, kommer sluta med att jag sitter där halva kvällen :)

Missa INTE mommas boy ikväll. Det är sjukt kul!

Ohh. missade att säga detta igår! Jag var värsta cowboysaren igår! Chrille skulle föra över kvigorna till en annan hage, så jag och mamma fick hjälpa till. Sjukt kul är det :) Man står så där mitt ute på landet, har fula kläder på sig, förstora skor som luktar häst och så står man där med en pinne och öhhar på korna till och gå framåt! haha, sen när man fått in dem i den andra hagen är man sjukt nöjd. Det är en sådan sak alla människor borde göra innan dem dör. allvarligt!


Vägning i morgon, bävar! Jag lär inte gått ner ett kilo den här veckan... synd synd. men vi får se i morgon.


: Mammasjuk för ett tag.

Är hemma hos mamma, alltid lika många tavlor som ska upp på väggarna, alltid lika mycket tvätt som ska tvättas och alltid lika mycket ogräs i trädgården. Ville bara komma hit och ligga bakfull och ha någon att köra med, men å andra sidan är det hon som kör med mig! Så ska det ju inte vara. Så fort man kommit ner hit så vill man hem. Men å andra sidan fick jag köra nya BMW:n i morse, automatare och den sticker iväg som en skollad jude! Har ju inte varit helt hundra idag heller så man vågade ju inte ge för fullt. Men en annan dag så. hehe :)

Nej nu ska jag ut och hänga tvätten, så det inte blir mer tjat. Sen ska jag somna om på soffan i uterummet tills vi ska flytta kossor i Brönnestad :) Nu när man inte varit ute på landet på länge så är det riktigt spännande :D haha, låter som en riktig bonde :) Eller stadsbo.

Sen måste jag bara tillägna min kusin Jessika en sak: Bor ni här på vintern eller? :)

<3

Då var dagen avklarad!

Okej, jag stack till Nävlinge igår, blev full och hade jättekul! Mycket trevliga människor att umgås med och jag har nog aldrig haft tråkigt på fest när Rille och Rille är med :)

I morse var en helt annan historia, hade satt klockan på fem, vaknar då, men stänger av mobilen (!) och somnar om. När jag vaknar tror jag verkligen att jag försovit mig så jag rusar upp från sängen utan att fatta att jag har en klocka på armen, springer ut till köket och ser att klockan bara är kvart över fem. Vågar faktiskt inte somna om igen så jag dricker mycket vatten och känner hur baksmällan kommer krypandes upp mot huvudet.

Men jag har inte bränt något i baken idag utan har faktiskt klarat av det förhållandevis bra. tempot hade kunnat vara snabbare, men när man går nästan dubbelvikt så går det inte så fort. En aningen pinsamt men man är bara ung en gång, och vem kommer ihåg baksmällorna? Nej man kommer bara ihåg gårdagen och hur roligt man hade!

Nu ska jag krypa ner i soffan med en dunk vatten och kurera mig tänkte jag. Mamma kommer in till stan sen och hämtar mig. Ska jobba i morgon igen, men det blir ingen fest ikväll :)


Tack ännu en gång för en rolig kväll, tog tyvärr inte så många bilder, men jag har nog någon i arkvet :)





hemma, 3 timmar kvar-

Okej, jag stack till rille, och vad var det jag sa? Att jag skulle sticka till Nävlinge? Just det! Ja, så jag är precis hemkommer från nävlinge, har haft riktigt roligt, dansat bugg och kasedans och pågarna har fått säga till mig att blunda för annars för jag och det är ju dem som ska föra :D haha. men men så är det.

tre timmar kvar tills jobber hägrar. typiskt.. men men . jag har haft riktigt kul ikväll. Tackar Rille, Ante och Duracell för detta <3 mycket kärlek till dem! ha en fortsatt trevlig kväll, hörs i mrgon, gotnatt!!!

: Lovin my new me!


Vafan!

Inte en jävel som har en sådan säng som jag vill ha tillsalu på Blocket, riktigt störigt, när det är i prisklassen jag kan betala så är det fel färg, och är det rätt färg, är det fel storlek, och har jag sedan träffat rätt med storlek, färg och pris, ja då fan följer det inte med en huvudgavel! Känns som om jag kanske ska titta på någon annan gavel? Men denna är låg, modern och minimalistisk. Precis som jag vill ha det. Så fixar man detaljer sen. fan med. och jag vill såklart ha allting nu!! Får fråga Philip vad han tycker när han kommer hem. Han borde ju också få bestämma lite. Eller är det alldeles för, hur uttrycker man sig? Krävande? :o Gränsen är svår att försöka dela liv med honom, men ändå inte begära något eller kräva. Han kanske bara tycker det är kul? Ähh, jag frågar. Han vet att han kan skälla ut mig och säga: Titti, vi bor faktiskt inte tillsammans så jag är glad bara du köper en större säng! haha, ja. Så får det bli!

Ölen är riktigt god och jag rapar för glatta livet! Behöver nog inte spy trots allt :D haha. vilket ämne!

Bäst idag:
- Olsen Brothers
- Mina nya kläder <3

Sämst idag:
- Duracell som är sist ut från tentan! :D
- Mamma som inte ens är glad fast hon köpt ny bil! <3

tentan: He?

Okej, ni kommer antagligen hata mig nu med allt mitt tjat om att jag inte orkat plugga osv osv. Kommer till tentan idag, får pappret och ser frågorna, den första tanken är: fan vad simpelt, tar mig igenom de första tio kryssfrågorna lätt, sen kommer tre två poängsfrågor och sedan följer två essäfrågor på fem poäng som handlade om upplysningen och industriella revolutionen. Det var en fråga om Gustav III utrikespolitik som jag inte hade en aning om, det enda jag visste om honom är att han kanske inte var Gustav IV Adolfs far för han inte var så grym i sängkammaren. :/ Men det kan man ju inte skriva på en tenta eller? Jo kanske, Thomas hade fått sig ett gott skratt iaf :D Sen var det en fråga om Sepoyupproret i Indien och den andra handlade om Amerikanska frihetskriget. Självklara frågor på en sådan tenta, utom då Gustav III:s utrikespolitik som antagligen är en kuggfråga, men jag klarade mig tror jag. Och det är ju bra för att inte ha pluggat så mkt :D haha, jag borde ta livet av mig egentligen när det är så många andra som verkligen pluggar till tentorna flera veckor innan, men sånt är livet, jag är en lyssnare och logiker.

Riktigt trevligt att åka med Rille idag, har ju knappt sett röken av honom på hela våren och snart ska vi ju se AC/DC :) Ska hem till honom på inflyttningsfest ikväll med, måste köpa något till honom, en blomma kanske? Synd man ska jobba i morgon bara annars hade jag följt med till Nävlinge med ikväll, vad man nu gör där. Men jag är säker på att dem får trevligt ikväll :)

Syndade faktiskt idag efter tentan, vi var så jävla hungriga så vi stack inom mcdonalds, och jag är fortfarande mätt och funderar allvarligt på att spy upp lite. Jag går och rapar som om min magsäck är överfull, vilket inte är så konstigt med tanke på att jag slängde ner en 9 bitars nuggets pommes och glass på en kvart! Får knappt luft nu och med min astma kan det bara gå åt ett håll, så nej jag har inte ätstörningar, jag är bara äckligt mätt och magen putar ut som en jävla ångvält.

Längtar efter Lucia så in i helvete nu. Vill ha en liten torrboll springandes här hemma nu. En liten bebis utan allt skrikande, bytande på blöjor och bröstmatande och överseende. Usch det måste vara jobbigt med barn. haha.

Mamma har köpt sig en ny bil idag också! en 325 i automat, så nu får man ta och lägga undan vänstern så det inte händer någon olycka. kommer bli annorlunda, och det spinner som en riktig katt :P haha. Hon skulle ju köpt en automatare förra gången, men i med det var dags för mig att övningsköra då fick hon köpa en manuell, det var omtänksamt iaf :D

nej, får hoppa in i duschen nu. ska först öppna dagens första öl. Skål!






<3 <3 <3 !

Gå och lägg er!

Jag är antagligen mer nervös inför tentan än vad jag trott. Jag har iofs aldrig kuggat på en tenta denna terminen (Jag gjorde aldrig förra så jag kuggade inte) men inatt har jag drömt drömmar som är bisarra! Jag har varit i slagsmål med en tjej som jag inte ens känner i en snurrstol där man betalar en femkrona för typ 20 minuter! (Jag vann såklart) Sen har jag köpt blyertspennor och massor av vässare så det ska hålla på tentan, jag har kommit försent och försovit mig. Herregud vilka drömar! tur att man är vaken nu och har sin kopp kaffe <3

Fick ett positivt sms med i morse av Rille, antagligen ska han också in på tenta så jag kunde åka med honom. NICE! :)

Mamma och jag handlade bil igår. typ, när vi satt på burlövscenter och konstaterade att vi hade blivit kära och skulle köpa bilen kom vi på att det enda vi inte hade med oss var min bilnyckel... Lite trist. Men vi handlade lite snygga kläader istället :) Gina är ju ett måste när man åker ner på det hållet. :) Så mamma ska ner idag istället, vi gör en riktigt bra affär för vi lämnar ju vår bil- om man säger så. Men det är ju inget man sitter och berättar om här, inte själva affären iaf.

Hoppas att det kommer många lantbruksfrågor och om själva människorna. Inget politiskt i amerikanska eller franska revolutionen. Då blir jag glad! Sen sitter jag och taggar till musik så jag får upp självförtroendet. Man kan inte komma in i en sal med lågt självförtroende, det går inte för sig.


Nu är det mindre än en vecka tills Philip kommer hem! Och typ en vecka tills Jag och Rille åker till BGB och AC/DC :P

haha.


<3 gå och lägg er.


Horans sköte!

Röven heller att det blir skidsemester för min del! Har varit inne och kollat priser och det BILLIGASTE jag hittade var 10000:- per person UTAN liftkort och UTAN MAT! Det får väl bli någon barnbacke här hemma i sverige istället, ex lindvallen eller nåt..

jag vet att jag ska plugga, men det var roligare och titta på semester och bilar istället för det.. :) haha. jag är sugen på tzatziki!!!

Sista lediga.

Fick ju mer tider på schemat igår, och kommer på att detta år sista lediga helgen på 4 veckor! Och jag är inte ens ledig hela utan jobbar fyra timmar på söndag. Men en helg är något helogt inom handels och inget man tackar nej till. I Varje fall inte jag som verkligen behöver pengar, både nu och till hösten då jag tänkt renovera klart allting. Sen ska man ju bjuda Philip på en resa när han muckat och sen ska jag iväg och åka skidor med mamma i februari/Mars. Så man måste ju tacka ja till allt som kommer. Men som tur är så frågade han inte något om helgen vecka 29. Det är den enda helgen jag är ledig när Philip är hemma. Så jag kommer ju inte få njuta så mycket av hans ledighet, men så är det. Vi kan ju ses på kvällarna och ibland slutar jag tidigt, är ledigt en dag och börjar sent nästa, så då kan man ju faktiskt åka iväg eller göra något.

Nu ska jag sätta fart med pluggandet, har ju faktiskt tenta i morgon, och vi får se hur mycket åt helvete det egentligen kan gå. Det värsta är att jag inte bryr mig. Jag orkar inte bry mig. För det enda jag tänker på nu är om jag ska köpa säng idag eller hur fan man slog på ugnen eller drog ut lappar till tårtorna eller vilken ordning man ska städa skåpen. Tentan i historia är sedan länge glömd. Men jag ska försöka plugga ikapp idag. Det kan ju inte vara så svårt, det har man gjort förr i ex AU1 då man satt sista kvällen och råpluggade in allting med öl och pizza. Det är ju lättare när man är två, men vafan jag är ju scizofren så jag kan minsann prata med mig själv också. Pizzan hoppar jag nog, men ölen kan jag dricka :) Var mega bajs sugen på ostbågar igår och tänkte bara: ähh, en gång är ju ingen gång. Men det här med otrohet har aldrig varit min grej så jag skippade det. Ostbågar är bara tillåtet när Philip är hemma. Som allt annat jag är sugen på. Herregud, något så enkelt som en puss kan jag inte få när som helst! Nu blev jag lite vagt deprimerad, men jag får åka till Sösdala idag och kramas lite med mamma istället, eller åka ut och sno hem Astrix, som säkerligen kommer klösa ihjäl min lägenhet. Ojdå.

Nej, nu ska jag börja plugga. PUNKT SLUT. (önska mig lycka till!)


Hemkommen.

Är precis hemkommen från jobbet, jag älskar ju regn och när jag skulle cykla hem så regnade det, och det är så skönt att komma hem, slänga av sig sina dyblöta kläder, sätta upp håret och sätta sig i soffan med en kopp te.
Fick fler tider av Morgan idag, massa förlängda dagar i sommar plus en helg, just den helgen som jag skulle ha 20 års fest på, men den fick jag ställa in och bara ha en liten samkväm med min släkt. Det räcker bra så, man tackar ju inte nej till 2500:- för en helg direkt :D Sen fick jag ett års erfarenhet och det är 3 kr extra i timmen, så man klagar inte.

Nu börjar Greys! Hejrå!

Jättekul!!!

Måste gratulera vårt damlag som tog vår första vinst igår mot serieledande Degeberga, :) Riktigt roligt och höra att dem kan spela boll och hålla tätt i försvaret. Två mål är dock mycket och ofta förlorar man en match på det. Men det är bra att vi gör tre mål framåt. Är glad för tjejerna som kämpat så hårt för detta. Synd att man har sin tenta på lördag, annars hade man antagligen varit med. Fast jag hade nog fortfarande tyckt att det var roligare att spela mot Åsum. :)

Nu ska jag äta frukost, koka ris till lunchen (jag ska faktiskt ha matlåa med idag!) och sedan få på mig lite kläder, jag börjar ju inte förrän tio så det är nice (Y) Men nu kokar det!!

Såja, nu har jag gjort klart middagen och min frukost. Är tröttare nu än vad jag brukar vara 5 på morgonen. Konstigt. Men jag hoppas att dagen gpr snabbt. har för mig att jag ska jobba med Angela idag och det är typ första gången. har nästan bara jobbat ihop med Jessika, hon är helt underbar!

Btw, såg ni greys anatomy igår? Helt underbart! Jag trodde det var george hela tiden, fram tills jag tänkte tillbaka och att jag sett honom i början, då började jag tvivla, men var säker på att det var någon från sjukhuset. Men jag tror dock inte att Izzie kommer dö utan bara George.

Nu får jag ta och äta, ha en underbar solig dag! om det håller i sig åker jag nog hem till svärföräldrarna och badar. <3

Jag måste.

Okej, jag måste bara skriva detta nu för jag är så jävla förbannad! När det var paus i matchen bläddrade jag över till femman, och vad får jag se? Jo! Det är ett program om unga flickor som är med i en sorts sekt för att de ska vara renade, oskulder och bara kyssa en man därför att de får all uppmärksamhet från sin far. En flicka i 20 års åldern pratade lite och sa att hon kände ingen längtan efter barliv, sex och bla bla bla. Hon ville inte ha något orent I sig utan levde ett vad hon kallade ett sunt liv. Sex är väl sunt om något? Hon vet fanimej inte vad hon går miste om. Och om man är oskuld tills man träffar en man och gifter sig med honom har man inget att jämföra med, man har inget att analysera och hur vet man då att man funnit den rätte om man bara legat med honom?! Hade jag gift mig med den förste person jag legat med hade jag haft ett jävla dåligt liv nu. Men efter alla misstag jag gjort så har jag funnit mannen som jag bytt upp mig till. Han är den bäste. Deras fäder menar på att den enda uppmärksamhet dem behöver är från deras pappa och att dem inte behöver mer bekräftelse. Men det handlar ju för fan inte om det! Man måste ju förhelvete leva livet, ha roligt one night stands för att veta vad man vill ha. Vill man ha en juckande kanin som kommer efter 2 minuter eller vill man ha en sensuell 2 timmars älskare eller någon som är varierande? Man måste ju för fan ha gjort andra grejor innan man väljer vem man ska leva med i resten av ens liv!

Är riktigt jävla förbannad just nu, så ska inte tjejer behandlas, det värsta är ju att det börjar långt ner i åldrarna och att dem blir hjärntvättade av deras fädrer så att dem inte tror att det finns något annat. Det är för fan en kränkning mot kvinnors rättigheter! Och så sitter det en farsa som säger att i världen utanför finns där sex och droger och det är inte bra. Men hur i helvete har han fått sina barn om inte genom sex? Och tror ni han har njutit av att penetrera sin svaga fru? JA DET ÄR JU FÖR FAN KLART! Jag hann inte kolla klart och se om han har söner, men borde inte dem också gå i en sådan skola, eller ska dem få gå ut och knulla tjejerna och utnyttja dem och bestämma över dem precis som deras pappor? Det är fanimej förjävligt. Och gissa var detta befinner sig i? jo USA.

Gött Daniel Majstorovic!! Nu är segern nära!!!

ursäkta ordspråket, men jag är så jävla förbannad just nu och det borde ni med vara.

Nu jävlar måste det taggas!!

Nu måste det taggas upp för matcherna ikväll. Vinslövs damer spelar mot degeberga, jag är inte med för jag ringde inte till Krister i måndes, men det gör mig inget för jag har tappat sugen. Och sen måste vi tagga upp inför Sveriges match mot Malta!!! Försnacket har redan börjat och vi måste verkligen göra många mål idag, båda lagen!!!

Jag har hittat säng nu med, i helsingborg. Jag skiter i det jag sa om att köpa den till hösten, vill ha den nu!!! haha. så typiskt mig :) Men Philip kommer tappa hakan när han kommer hit på torsdag kväll :)

Ska jobba i morgon, har sovmorgon så jag börjar inte förrän 10. Det är skönt, men sen jobbar jag till 17, och får vara själv i baken 3 timmar. Känns lite knasigt, men man får väl börja vänja sig :)

Nu ska jag rå om mig själv lite, fotbad och hårinpackning står på schemat, tror även jag klipper mig lite, vill ha det taggigt och uppklippt, så det kan ju inte vara så svårt? haha, jag skiter mest i vilket, vilken förändring som helst i håret är bra. Skulle vara skönt och raka av allting till sommaren, men funderar att göra det till nåsta när man tappat ännu fler kilon. Har ju faktiskt tappat 8 nu och minskat med 9 cm i midjan, känner mig megasexig nu och kan knappt släppa mig från spegeln på morgonen. haha, fan vad ego man är!! men man ska faktiskt älska sig själv, det mår man bra av :D <3 <3 <3


Nej, nu får jag slita mig från datorn och titta på försnacket med några stavar gurka <3



Icahandlarn.

Jaha, då har man sagt farväl till 3,5 år. Känns lite vemodigt faktiskt. Åren har gått så fort och man har inte hunnit fundera över att man ska sluta. Men som man har sagt till alla stamkunder: Man kommer ju ner hit och handlar ändå och man kan ju fortfarande hoppa in. Men att överge varannan helg med mamma känns ganska tråkigt. Men så är livet. Det var dags att gå vidare.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en bok om sverige under 1800-1900, eller så ska jag börja med filmen om GIVA (Gustav IV Adolf) Får se. Helst hade jag velat springa ut i regnet igen och plaska, gick så långsamt jag kunde hem från bussen, jag älskar regnet, kunde bara åskat och blixtrat också så hade saken varit bestämd!!! Älskar att sitta ute och titta på de underbara blixtrarna.

Ikväll är det match!! Sverige-Malta, härligt!!!!

Farväl.

Ska idag åka ner till Sösdala, bjuda på tårta eftersom jag jobbade min sista helg. Har jobbat där vartannan helg i 3,5 år plus somrarna och ibland när Linga och mamma haft semester. Det är helt sjukt vad tre år kan gå så himla snabbt. Fast man ska ju inte ropa hej över ån för jag ska ju jobba vecka 44 när dem ska iväg på kryssning till Karibien. Dem måste ju ha någon som kan det där med beställningar och ordrar och fan och hans mormor. Det är ju bara jag som kan allt där nere, Sandra kan ju lägga in varor och så, men jag vill gärna inte att hon ska röra orderfjärrkontrollen, för då vet i gudarna vad hon beställer. haha. Mitt sabbatsår kommer allt närmre, jag är definitivt trött på allt och när allt kommer omkring, är jag ingen lärare. Jag må vara en sjujäkla talare, men lärare är jag inte, och att jobba som det i 40 år? Nej, inte riktigt min grej att göra samma sak hela livet. Vissa är ämnade för det, men inte jag. Jag är alldeles för lik mamma och pappa. I för sig så dog han ju innan han hann gå i pension, men ett sådant yrke hade passat mig också, inte samma rutt hela tiden bara.

Men jag beundrar mitt minne, jag behöver bara öppna historieboken så kan jag det. Jag hatar mig själv för det. Det är för enkelt, så jag skiter i det och struntade i min första tenta. Men nu måste jag bara läsa ut den boken innan lördag. Men det ska nog inte vara några problem?

Sen är det ju inflyttningsfest hos Rille på lördag! Det hade jag totalt glömt bort, men det är ju klart man ska dit en runda och ta några öl, ska dock inte med till qbar, jag jobbar ju tidigt dagen efter. men ni känner mig, ser ni mig på qbar så bli inte förvånade, det är bara jag som sitter och säger att "ähh det är bara fyra timmar jag ska jobba" haha. typiskt.

Tog lite bilder igår när jag möblerat, det ser jävligt stökigt ut för jag vet inte riktigt vart jag ska ha alla tavlor och sen är mina hyllor med pärmar kvar i sovrummet som jag ska flytta.




Olsen brothers

Lite olsen brothers, en öl och ett varmt bad väntar på mig just nu! Bara en sak fattas, men han anländer inte förrän om 8 dagar och så länge kan jag inte vänta :)

Så godnatt, ta vara på era älskade/familj och berätta hur mycket dem betyder för er. Några ord kan lysa upp en hel dag!

Känns som om en ny människa gror fram i en. En bättre, mindre aggressivare. Misstolka inte nu, snackar ni skit så får ni skiten tillbaks tio gånger mer, eller om ni slår första slaget får ni ett medlemsskap på sjukhuset tillbaka. Men jag känner mig mer harmonisk nu. Kan bero på ölen och ljusen och det väntande badet. Men isåfall så är det skönt för en kväll iaf :D

Bästa sysselsättningen!

Bästa sysselsättningen ever!

: Åka runt och provköra bilar, man får spela en roll och köra nya bilar, hur kul är inte det?!

Har precis varit runt med mamma och tittat på bilar, körde runt i stan och kollade, sen körde vi till bmw och mercedes i kstad, men där var inget speciellt där heller, men det har varit skoj!!

Snart kommer han som ska köpa avdelaren, gött med extra pengar :D

Så där ja!

Har nu sålt min avdelare, 500:- catjing! :)

Precis vart nere på Maxi och handlat, mötte svärmor där nere, alltid lika trevligt <3 tittade på mommas boy igår och jag är verkligen glad att man har en sådan bra svärmor som henne. Visst kan hon vara lite kycklingmamma till Philip, men han är ju hennes sista gosse ur huset, så det är inte så konstigt. Alla mammor som har söner är sånna. Iaf dem jag har träffat :) haha. Nu ska jag fortsätta städa upp röran jag har gjort. Och sa jag att jag hittat min mobil? I sängen under alla lådor och foton, blev megaglad!! Visste att den fanns här någonstans!!!

Hoppas jag kan sälja tevebänken och soffbordet också. Soffbordet är värst, vill verkligen bli av med det och vet ingen annanstans att sätta det. :/ Hatar glasbord, det är det sämsta köp ajg gjort. (Ja du hade rätt mamma, glasbord suger) Och för er som funderar på att köpa det: Det är jättebra, har aldrig haft ett bättre soffbord!!!

Saknar Philip redan. Nu har vi bara 8 dagar kvar.... <3



Var är mobilen?

Har på något vänster slarvat bort min mobil mitt i röran i lägenheten. Kan inte hitta den någonstans och det är så jävla bull. Måste ringa mamma, så antagligen får jag gå ut till bilen och ringa därifrån. Ska nog ta och köra ner en runda till Maxi och handla, måste ha ägg, vatten och en shaker till mina drickor. Igår var jag helt nojjig, var på väg upp till videomix för att köpa något att tugga på, var så jävla sugen!!
Jag har faktiskt möblerat om helt själv, garderoben var ganska besvärlig i med att golvet var halt och jag orkade inte tömma garderoben, men till sist gick det :) Vet inte riktigt om jag gillar det, men det blir nog bättre när jag köpt en ny säng och sänggavel.
Nu är det bara röran i sovrummet jag ska börja på. Man börjar nästan böla när man ser det. Fattar inte att jag samlat på mig så mycket skräp under bara 1,5 år!!! Helt sjukt. Och dammråttorna har trivts under sängen. men nu är det slut med det för nu kan jag dammsuga under :D yeah.

Nej nu får jag gå ut och ringa mamma. :)

Ha en bra dag!!

Maxi: Nya AA eller?

Var riktigt sugen på att festa.. Tänkte att jag kunde göra det på fredag, MEN jag har tenta på lördag, sen tänkte jag på onsdag, MEN jag jobbar på torsdag, sen blev nästa alternativ Lördag, MEN jag jobbar på söndag morgon. Då fick jag tänka längre och kom då fram till midsommar, MEN jag jobbar midsommardag och öppnar själv då. Så, är MAXI nya AA föreningen eller? Men jag kom på en bättre idé: Jag dricker öl hemma, själv och möblerar om! Bra va? Så jag har löst problemet, har spotify på och dansar och sjunger och får något gjort samtidigt. Här slipper man äckliga sliskiga män som raggar på en, bitchiga tjejer som dansar in i en som man bara vill slå och man har det bästa sällskapet: Mig!! haha.

Så nu har jag monterat ner avdelaren, nu ska jag släcka ner datorn för att flytta in skrivbordet till vardagsrummet. Bilder kommer in i morgon när jag städat undan all jävla röra.

Philip, du och jag hade haft riktigt skoj här nu, du är min bästa vän och älskare <3

Fika?

Ingen som vill komma hem hit på fika? Behöver lite moraliskt stöd och en undanflykt för att inte plugga till tentan. Var ska jag få studiemotivationen ifrån?! Blir galen! Har hittat massa roliga grejor från studenten, tacktal, massa björnar och ordningen i skolan. Man får lite nostalgi på något sätt. Men allt sånt skräp ska upp på vinden nu och inte ligga här nere och ta en massa onödig plats. Längtar till i morgon när jag får iordning på allt. Önskar jag kunde få ordning på allt annat nu med. Hoppas verkligen jag klarar tentan så jag kan gå vidare och verkligen ge allt på jobbet. Låter kanske knasigt med ett som alla kanske kallar "simpelt" jobb på Maxi. Men jag älskar det, jag har aldrig trivts så mycket någon annan stans, och jag har varit på många olika ställen, med många olika människor. Så jag älskar det, och vad är det för fel med det? :o Det kanske inte är så roligt att gå upp fem varje morgon, men när man kommit dit är det värt all mödan.
Men om ni inte vill fika så kan ni gärna få städa med mig :) haha, nej okej jag måste skaffa mig ett liv mellan teveprogrammen. känns som om jag borde sälja teven också så man kan få mer tid till annat, den går ju i ett förutom när jag hittat en jävligt bra bok som jag läser ut på några timmar på en regning eftermiddag, så man måste ju köpa flera i taget för man har ju suget uppe när man väl läst ut en bok. Önskar det vore så enkelt med historieböckerna...

Jag tror nog aldrig jag kommer gifta mig. Jag är nog inte riktigt den typen. Har precis sett Greys anatomy när Burke lämnar Christina vid altaret typ, och vad är det för par som lever livet ut? Ärligt? Är det kärlek eller bara bekvämt att leva kvar tillsammans för att man gjort det så länge man minns? jag tror på kärlek. Många olika i livet. Men jag tror också att man kan få tillbaka gnistan och attraktionen till varandra om man vill. Att leva tillsammans för att det är bekvämt är ingen anledning. Kärlek är humor. Man ska ha roligt tillsammans, man ska kunna mosa en tårta i ens partners ansikte och sedan slicka av det. Nej nu går jag förlångt. Det börjar hetta till här för fan. Ni kan nog slutet på min historia.
Resultatet är: Jag tror på många olika kärlekar i ett och samma liv. Med olika partners eller med samma. Aldrig samma kärlek.

Jobbar och står i.

Har sovit på soffan inatt, med teven på. Har faktiskt inte vaknat och gått in i sängen utan sovit där hela natten. Helt skumt. Vaknade fem i morse och ville verkligen inte upp. Var helt mör i hela kroppen. men när man väl kom dit så var det full gång igen och det är ju alltid lika kul! Har varit fullt upp och vi har verkligen jobbat undan för sista halvtimmen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Nu ska jag jobba på torsdag och söndag också, så jag har lite ledigt denna veckan för att plugga på tentan, om jag orkar det vill säga. :P

Nu håller jag på och städar, det är ju en aning tråkigt. Men det måste ju göras, så är det ju. Mamma kommer i morgon och hjälper mig möblera om. Nu ska jag lägga upp mina möbler på blocker som jag glömde igår. Har också blivit helt besatt av Ben and Jerry glass, som inte är riktigt bra för dieten, men vafan. Det skiter jag i. Jag tränar ju för fan hårt och på jobbet springer man ju fram och äter knappt något så där förbränner man en hel del kalorier.

Bäst just nu:
- Gossip Girl
- Footloose
- Jobbet

Sämst just nu:
- Tentan i historia
- jävligt snålt med pengar.

Btw, Philip ringde när jag jobbade, och jag bara avfärdade honom och sa att jag inte kunde prata just då. Så får jag ett mess några minuter efter: Jag sticker om 45 minuter, tar inte mobilen med mig så vi hörs om 9 dagar. Gissa om man får dåligt samvete då!! Man vet att man inte kan prata med honom på 1,5 vecka. Känns förjävligt... Men jag får sluta tänka på honom så går det bra. :/

Nu ska jag betala lite räkningar och sedan fortsätta städa. Sen är det dags för Greys anatomy och Sex and the city <3





Eu valet

Fick dåligt samvete när jag hade lämnat Philip på stationen och var på väg hem, på marken låg det utslängda flygblad med uppmaning om att man skall rösta. Det har jag inte gjort. Jag har visserligen tre timmar på mig, men jag vet inte ens vart vallokalen ligger, och jag ORKAR faktiskt inte se efter. Detta betyder att jag inte har någon talan i debatter, men jag var inte så insatt i valet heller, vilket gör mig till en dålig röstare. Jag kunde gått dit och röstat blankt, då hade jag röstat iaf, men jag ska börja plugga på tentan som är på lördag så jag pallar faktiskt inte. Jag pallar inte göra min jävla plikt. Det är uselt. Jag är usel idag.

Har börjat möblera om här nu med, det kommer bli kanonbra! yeah!

Ha en fin kväll, dem som gick in på balen hade tur med vädret till sist. Grattis grattis.

Nu får man heller inte se Philip förrän på midsommar. Det låter som en jävla lång tid, vilket det är också. bajs bajs. Nu har jag glömt att göra matlåda till i morgon också. Det suger. Jag suger just nu.

Philip åldras flera år för varje vecka som går. Knasig utveckling, men det är skönt att han börjar mogna och tar ansvar, det är just det som jag behöver just nu. Älskar dig gubben <3


Dator.

Ska ju få en stationär dator i födelsedagspresent av mamma, så Philip tittade ut en på internet till mig igår. Var lite halvslumrig så jag vet inte vad det blev för någon. Fick ju välja ut en själv för mamma vet ju inget om datorer. Känns härligt! Då kan man ödsla tiden med att spela sims, vilket jag saknat nu i ett år när Philips stationära inte fungerar! Var ju helt beroende av det ett tag och det tärde kanske lite på förhållandet? :) haha, nej det gick aldrig så långt, men vi var lite osociala ett tag :D
Idag ska jag in till stan, träffa Philip i sisodär en timme innan hans tåg går.. Lite trist att man inte fick mer tid med honom när han ska ut i fält i nio dagar, men sånt är livet.. Sen ska jag se när dem går in på balen, alla är ju så underbart vackra så det är sjukt! Sen hem och städa så det blir lättare att flytta möblerna sen, och lägga upp alla möbler på blocket, ska bli skönt att bli av med dem. Sen om man har tur så sitter man utan soffbord i några dagar innan man köper det nya. Alltid skönt och bli av med saker innan man köper nya.

Nej, snart får man väl gå och plåta bullarna så det är färdigt.

Hoppas bara jag inte blir irriterad innan Philip skall åka, vet inte varför jag alltid blir det. har det med kvinnliga könshormoner att göra? :/

Jobba.

God morgon!
Nu ska jag iväg till jobbet igen, var riktigt trött igår och somnade hela tiden så det blev minsann inte så mycket tid tillsammans med Philip... Han ska ju vara iväg i två veckor den här gången varav nio i fält... Det blir tufft, men kanske kan jag koncentrera mig på att klara en tenta då? :o

Jag hoppas det blir lika mycket folk som igår, det var riktigt skoj! Man bara bakade hela tiden och kom på nya grejer, mina källarfranska gick ju riktigt bra igår :) Är man bäst eller är man? ;)

Nu får jag ta och få lite klär på mi. Ska hämta mamma med och vi ska börja sju, så vi hinner baka allt. Det blir helt hysteriskt! :) Så kom gärna inom och tjabba lite :)

Chilicheese

Har en tiominuters paus och jag satte mig här inne på kontoret för att köka ostbågar, ikväll blir det pizza till matchen, så man har ändå förstört helgen :D man behöver en liten paus mellan alla förjävliga kunder, nej men alla är ju trevliga och så men man orkar inte sitta och le hela tiden. Och det verkar som om det blir fetefest i sösdala ikväll för det har kommit in många fulla mitt på blanka dagen!! Frågar man dem då om dem ska fira nationaldagen, frågar dem: Vilken?? Så även om man kan anta att Sösdala är rasistiskt så vet dem inte ens när dem ska fira svenska nationaldagen. Det är ju faktiskt 286 år sedan Gustav Vasa kröntes! det ska bli roligt när det är 300 års jubileum :) Vi borde fira som norrmännen tycker jag. Vi är så jävla mesiga när det gäller firande och nationaldagar. Visserligen kan jag ju tycka att nationaldagen inte borde firas på detta datum, utan då Sverige blev Sverige. Då man fick Skåne, blekinge, halland av Danmark. Det är ju så vi ser ut idag.

Nu ska jag bara kränga lite ostbågar till, sen får jag fortsätta plåta bullarna. har bara en vagn kvar. Sen får vi se när jag kan gå så allt är uppfyllt i hyllorna.

Heja Sverige ikväll!!!! yeah!!

Svenska nationaldagen.

Äntligen börjar det bli lite fest kring sveriges nationaldag! Vi har fullt upp på jobbet, så jag har egentligen inte tid här nu. Men en liten snutt så kan jag uppdatera med jämna mellanrum :) Har bakat som en dåre hela morgonen och är fortfarande i full gång. Nu ska jag dock börja plåta bullarna till i morgon, och jag är ganska pessimistisk. Vi har bara en halv låda rosenbröd kvar. Så jag komemr få baka upp 3 vagnar med småfranska vilket är 180 st bullar, som jag antagligen kommer få fortsätta jäsa upp i morgon. Men det är kul!! Philip är hemma, men han har kört nu. Han har snott mitt täcke hela natten den jävlen! Men så har han varit väldigt mysig och hållt om mig istället vilket han aldrig gör en hel natt. Har han saknat mig tro? :)

morn morn.

God morgon!
Idag är det dags att jobba igen, trodde jag skulle få stressa, men kom på att jag började ju inte förrän 7 idag, så det var lugnt :) Jag förstår inte hur det kan vara så skönt att duscha på morgonen, men man vaknar faktiskt till. Sen i eftermiddag cyklar jag hem till Philip, lägger mig vid poolen i två timmar för att sedan åka med Helene och hämta honom, så nu måste jag plocka ihop massa kläder, för jag orkar inte cykla hem sen. Och får absolut inte glömma mammas bilnyklar som jag råkat få med mig igår :/ Hon var INTE glad :)





Var man förstjust i henne eller inte?


I morse så råkade internet loggas ut precis innan jag skulle publicera inlägget, så det kommer nu på eftermiddagen.
Det har varit fullt upp på jobbet idag och det var tur att vi var två i baken. Vi hann förbereda så långt som till Söndag, och det är ju så himla skönt! Sen satt vi en timme på lunchen och jag var bara tvungen att köpa en vattenmelon, dem är ju så goda och fina nu. Det är ju så himla kul och jobba, det är ju sådant här jag vill hålla på med. Kanske inte på denna nivån, man kan ju alltid plugga något inom ekonomi och handel, men jag vet nu att det är inom handeln och kunder som jag vill jobba. För när man jämför med läraryrket så säger det mig egentligen ingenting, det är historian jag är intresserad av och inte lärandet. Då är det ju något som är fel. Får jag fler timmar till hösten så kommer jag ta ett sabbatsår, som det är nu. Man tog väl kanske sig vatten över huvudet när man började plugga direkt.. Men nu är man ett år klokare och det är ju kul. Det är också kul att kunna jobba och få pengar för arbetet man gör och sedan kunna köpa sig vad som helst. Maxi är ju en riktigt bra arbetsplats och jag trivs där så jävla bra.

Studenten idag ja. Jag missade allt firande när jag cyklade hem och det var skönt, höll ändå ¨på att bli överkörd av med mc och en bil på samma gång i en korsning. Biljävlen som kördes av en BRUD höll på att köra på mc:n och så var jag typ bredvid och mittemellan, så man såg döden komma nära ett tag :P

Om en timme anländer Philip med tåget och här sitter jag i trosor och ser glad ut. Eller, det lät jävligt fel. Jag menar att jag inte har börjat göra mig iordning!!! Inte att jag väntar på något gott :) haha.

Nej, får varva ner och spela harpan ett tag, ska jobba hela helgen också så.. :/

Who let the dogs out?


Jag fann inte bilden jag letade efter, då jag en sommar våldgästade Andreas studsmatta och hon tog ett foto av mig som är megahärligt. Men det har nog försvunnit med åren... Tyvärr.


Planerar.

Haha, nu är jag i planeringsstadierna igen!!! Jag ska köpa en ny säng och sängstomme, nya sängbord, nytt soffbord. Slänga ut min avdelare och sätta ut mitt skrivbord i vardagsrummet, visserligen tycker jag inte om att ha det där för det ser så billigt ut på något sätt, men jag vill ha ett rofyllt sovrum och då har jag inget annat val tills jag köper en större lägenhet, och det tar antagligen inte lång tid tills det sker heller.

Sägstommen ska vara lite asieninspirerad, och sängborden ska vara i fejksilver med massa olika konturer i, som ett ljusfat på ben typ. Eller så kör jag allt i bokmönster med tanke på att garderoben är i den stilen, har inte bestämt mig ännu. Soffbordet skall vara svart och ha stålben, 75x75 cm och då passar det perfekt till soffan, egentligen hade jag velat ha en större soffa också, men det får vänta tills man skaffar en större lägenhet. och just det! Jag ska ju slänga ut mina fåtöljer i hallen med, precis framför tegelväggen, så antagligen säljer jag min bänk som jag har idag eller sätter det vid skrivbordet i vardagsrummet, har ännu inte bestämt mig om det heller. Men tyvärr så skrids ju inte dessa planer i verket förrän efter sommaren, då man får en fet check från Maxi. Fick nya tider idag, ska jobba mån, tors, sön nästa vecka plus några timmar midsommarveckan då de har mycket att göra. Rätt gött att man får hoppa in då, det känns som om de litar på en då att man kan hjälpa till och inte stå som ett fån och gå brevid hela tiden. Vilket jag inte gör. Har ju fått rapportera, lägga in ett bröd och baka själv och massor av grejor som jag redan klarar av, vilket är riktigt skönt. Man är på rätt bana. Har bara tentan kvar som jag måste klara.. bajs tenta.

I morgon ska man jobba igen, sedan ska jag va med Philip <3 yejj!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det dags för Simon och Thomas <3!

Bäst just nu:
- Sex and the City
- Greys Anatomy

Sämst just nu:
- Att det är så långt tills Lucia kommer hem
- Att jag har noll studiemotivering!


Jag har förresten kommit ikapp er som solade i helgen, mot**r f*ckers!!! <3 :D


...

Känns som om man är trött på allt idag. Vill inte hem för där ser det förjävligt ut rent ut sagt. Det hade varit lättare att städa om man varit två, men jag vill inte be Philip när han bara är hemma en futtig helg. Känns hjärtlöst. Men samtidigt tycker jag det är roligt att städa när det är vi två. Man kan ta en myspaus och pussas i en halvtimme och sedan återgå till damsugandet, det är ganska sexigt :) haha. Men jag får ta och städa nästa helg efter tentan. Måste klara den. Vill också ha en större säng, men då måste jag kasta ut skrivbordet, och då måste jag kasta ut min avdelare, som jag skulle gjort för evigheter sedan. Men som sagt, jag är trött på allt. Och undrar om man någonsin kommer bli lärare. Nu hör jag mamma göra planer för min dag i solen. Aldrig i livet säger jag bara. Då ska jag fanimej ha bilen i morgon så jag kan åka ut till Jenny och få anteckningarna, orkar verkligen inte cykla så långt. Har ju sadeln alldeles för högt upp så man får skav i hela fitteriet när man cyklar. SKÖNT!
Känns som om man går i en mellantid nu, går bara och väntar på att Philip ska mucka och Lucia komma hem. baj baj.

Nu får jag ta och åka hem innan mamma gör upp föer planer, ska redan till tippen..... Jag skulle kunna säga något nu. Men jag skiter i det för jag är bättre än sösdalatrash.

Matchen och allt.

Spelade ju match igår mot Åsum. Jag fick börja på bänken för att jag inte tränat så mycket. Kommer in och gör ett jävla slitjobb, jag har nog aldrig jobbat så mycket i en match tidigare denna säsongen. Gjorde ett mål, men var även inne och hade farliga målchanser hela tiden. Så det är jävligt trist att man inte får något beröm för det från tränaren. Såg han inte matchen? För idag när man läser tidningen så tycker han att allt är piss och pecka fast vi ägde sista kvarten av matchen. Hur pedagogiskt är det? Han vill ju bara ha uppmärksamheten för sig själv och ger ingen annan beröm när det går dåligt, men framhäver sig själv hela tiden och får oss att säga att det inte är hans fel. Men det är alltid tränaren som får gå. Saknar Tony. Hade han gått och tränat ett annat damlag hade jag följt med. Min måltorka är över, men när man inte får något för det så kvittar det. Jag har slut på tålamod nu och kommer säga allt på måndag på träningen. Jag kan inte hålla käft längre och då får lagkamraterna ta det som dem vill. Dem jag pratat med tycker likadant men vill inte säga det för att dem andra inte ska bli ledsna. Men ibland måste man höra sanningen, hur obekväm den än är. Och vill ni se mitt namn i tidningen får ni ta upp luppen och leta bland sporten och sedan serietabellerna. Det var det enda jag fick för att min måltorka var över. Krister bara klagar. Han borde rannsaka sig själv först.

Nu är jag nere på matöppet, ska göra kanelknyten. Sedan ska jag hem och lägga mig i solen och njuta. Philip kommer hem i morgon. Äntligen. I morgon är det sovmorgon för jag börjar sju! yejj!!!

Halsband

Jobbat idag också, gick bra. alla är riktigt goa och det är riktigt trevligt att jobba där. Mamma ringde nyss och ville att jag skulle jobba v 29 men jag vill ju umgås med Philip dem få dagarna man är ledig ju. Match idag hade jag glömt, så nu får jag skynda mig och ratta ner det jag ville säga.
Har även köpt ett halsband till Lucia idag, det jag har pratat om. Bild kommer upp.
bla bla bla. Jag får uppdatera ikväll efter matchen. Har mycket på hjärtat känner jag!!!
Philip kommer hem på fredag, yejj!!!!! <3

Helt underbart, eller hur??? :D


Sjuk i huvudet.

Jag är fanimej störd. Här sitter jag frivilligt halv sex och dricker kaffe! Jag är så megatrött så det finns inte, en värre sak: Jag inser att jag duschat längre än väntat och att klockan är tio i !!! Ja, men vi ses i eftermiddag. ha de fint!

Ångest.

Fick en liten ångestattack nyss. Eller ja. Kanske inte, men just nu hugger det i magen så mycket jag saknar Philip. Vill att han ska stå här bakom mig nu, säga åt mig att sluta blogga, gå och duscha för att mitt hår är så flottigt och sedan krypa ner i sängen med honom. Men jag får vänta i två dagar till. Jag trodde aldrig det skulle vara så här tufft. Vi lever i två olika världar och den ene vill att den andre ska förstå. Fast vi gör det inte. Han förstår inte min saknad, längtan, åtrå. Jag förstår inte hans jäktande, fläktande och farande i lumpen. Det är jobbigt. Jobbigt är bara en underdrift. Näst intill outhärdligt, om man inte bortser från de små stunderna, som är alldeles underbara, då jag kommer upp till ytan för att hämta andan.

Jag borde städa här hemma, men jag är på tok för lat. Jag har iaf samlat ihop allt skräp, pantflaskor och slängt det. Alla kläder som legat runt om i lägenheten har jag slängt in i mitt sovrum så just nu ser jag inte golvet och vet inte riktigt hur jag ska få in det i garderoben. :/ Jag har riskakssmulor på skrivbordet och det är förjävla äckligt. Men just nu lever jag inte. Jag bara är, och undrar när fan jag ska gaska upp mig för tentaplugg?  Horans sköte också. Ursäkta att jag svär så mycket i bloggen, men är ordvalen för grova för er så stick.

Har suttit och fantiserat om Lucia idag, längtar tills hon kommer hem! Hon kommer ju bli så nedrans bortskämd så det finns inte. Matte kommer kela och gosa och mysa med henne så det finns inte! Synd att Astrix är kastrerad, annars hade jag velat göra mini astrixar och mini lucior. haha. nej nu går jag till överdrift. Lucia ska också steriliseras. fan, tänk att jag ska bli matte, det är typ steget under mamma. oj oj. Stort ansvar vilar på ens axlar. Men det första jag ska göra i morgon efter skolan är att inhandla ett guldhalsband med stenar i. Som kommer klä henne mycket bra! Försökte hitta det på internet, men hittade det inte, så ni får se det i morgon.
Ingen som vill få mig motiverad till att plugga till tentan? Lite bernadotte, industriella revolutionen, franska mm? :o ...

HTS skämmer ut sig.

På väg hem efter jobbet cyklar jag förbi Mattiasvallen och får syn på en folkhop med studenter. Det är den årliga matchen mellan HTS och Linné, jag har nog aldrig skämts för HTS utan varit stolt över skolan, fram till idag... Det var fula handskrivna tröjor, endast spel mot deras håll och sen fanns ju såklart tjejerna i hotpants utanför som hejade svagt likt vi hatar Linneare. Ynkligt, patetiskt. Vi vet att Linnés tjejer alltid står så, varför göra detsamma? ut och sparka Linnés stekare på kulorna eller klä av er nakna så ni kommer med något nytt. Jag skämdes för att ha gått på skolan. HTS skämde verkligen ut sig och fick smyga bakvägen från planen när Linné hade vunnit och var überglada. Jag kan förstå det. För det enda dem verkar kunna slå HTS i är fotboll. 22 killar som springer efter en boll. Hade det varit en snygg blondin hade jag förstått budskapet. men? Fotbollen idag är bara en tråkig tradition, förlorarna är gravallvarliga och tycker synd om sig själva. Ingen publik som hejar fram lagen utan det enda dem kan få fram är: Hata HTS eller Hata Linné. Ja vi ha hört den ramsan 500 miljoner gånger. Är det inte dags att komma på något nytt nu? Nu tror ni att jag endast skriver detta för att försöka vara cool. Men jag erkänner: Jag skrek också hata Linné förra året. Men likväl gick jag fram och hånglade upp Linnés snyggaste spelare efter matchen, likväl tacklade jag in en kille i publiken så jag fick frispark emot mig. Det var ingen rolig publik då heller kan jag säga, dem borde verkligen slå på stort och inte ha ett fesigt studentfirande. Det ångrar jag att jag inte gjorde...

Nåväl, cyklade ju till jobbet i morse, mega nervös. Var typ själv där, tills ett vänligt huvud tittar ut från en dörr. jessica min medarbetare är så himla go och trevlig och social, känns som om man känt henne i evigheter nu! Allting har gått jättebra idag och jag trivs som fisken i vattnet. Helt underbart! Kan man verkligen trivas så mycket på ett jobb? Det är flexibelt och jag är glad att jag inte sökte kassatjänsten för där är man ju fast hela dagen. Man känner igen några och vissa säljare känner man ju sen tidigare då man for runt med mamma. Får se sen vad lönen blir med tanke på att jag har erfarenhet av detta sedan tidigare. Kan bli rätt saftigt ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på allt jag brukar kolla på under eftermiddagen, ha de fint. tjoppetjopp!!btw! lätt att jag vill ha tillbaka detta håret!!! <3

Maxi Maxi Maxi.

god morgon alla morgonpigga! Nu är det dags för första dagen på jobbet. har knappt sovit något inatt och fått näsblod för första gången i mitt liv. -är jag nervös? jag känner mig lugn och stabil, det här jag jag gjort förut.

skit samma vad det är, jag har kommit upp så här tidigt och det är ett jävligt stort plus.

Jag tycker också förresten att lumpen har dåligt inflytande på Philip, han har sagt att han aldrig köper "herrtidningar", men vad har han gjort efter 4 veckor i lumpen? Jag bryr mig inte så mycket, men man ska veta att Philip inte är så rar och ockyldig som han vill göra sig :D

Jag ska nog sluta lira fotboll, jag suger verkligen på det. + att tiden inte räcker till dessa veckorna framöver.

Ha en bra dag, kom inom Maxi och köp bullar ;)


Malmö statsarkiv.

Idag bär det av till Malmö, jag är tröttare än vanligt känner jag och hade helst velat stanna i sängen, men det är tyr Jenny finns och får mig att gå :) Ett sabbatsår nu hade inte varit fel. Problemet är att jag inte vet vad jag skulle gjort. Jobba i all ära men meningen med ett sabbatsår är att man ska få ut något av det.

Tittade på rädda mammorna på fyran igår. Blir så jävla förbannad, det är så synd om dem och bla bla bla, den ena väntade sig sitt fjärde barn och var rädd för att dö. För det första; sluta knulla och för det andra: Är det inte lika synd om papporna? Vem räddar dem då de skjuts ihjäl av terrorister och liknande afrikaner? Det är ju ofta på grund av papporna som familjen får fly. En mamma mister sina barn, då är det jävligt synd om henne. Men har inte fadern samma känslor som modern? För helvete! Vakna upp Sverige! Sluta skänk pengar till de behövande så kanske dem inser att dem liksom oss måste jobba för att få upp standarden i sitt land.

(haha!! jag hittade texten som jag trodde raderades i morse, underbart!!!)


Har precis kommit hem från Malmö, riktigt trevligt var det där, vet precis vad jag ska ge mamma i 50 års present nu. Hennes nationella uppsats i svenska från när hon gick i gymnasiet :D haha, sjukt kul att dem har kvar sånt i arkiven...
Sen har vi gått på rundvandring och fått en bra överblick över varför och hur. Bertil är otroligt duktig och man ska vara glad som har honom i detta ämnet. Gick även ner i tror det var länsstyrelsens källare i malmö där dem har en källare från medeltiden bevarad. Helt sjukt asså detta underbara byggnadsverk och så rev dem ner dem på 1960 talen för att modernisera!  Sjukt är ordet!
Här kommer lite bilder från "pittahuset" st petruskyrkan och källaren.





Nu är det snart träning, så tjenispenis. I morgon är det dags för första dagen på jobbet, 06.30!!! yeah!

Förbannad.

Jag var precis klar med dagens blogginlägg och har skrivit en jävla massa om rädda mammorna och hur mycket jag hatar att vi svenskar skänker pengar till behövande. Nog om det. JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA BLOGGEN!!! igår funkade den inte alls och nu får den upp ett nytt inlägg. damp damp damp. så här ska fan inte dagen börja.

RSS 2.0