för det är bara du som räknas <3

här är skorna som jag köpte på scorett i Ullared. I lööv them <3, likadana som mina orangea.



Är riktigt nöjd med dem, längtar tills man kan ut o donsa lite i dem också ;)

 


Jippie!!!

Idag körde jag på som vanligt på jobbet i vinst eller förlust om ryggen skulle hålla... Och den höll!!!! Så in i lycklig är jag nu :) var i Ullared igår med Petra, riktigt roligt faktiskt :) hittade en stor ryamatta, skålar till panacota eller chokladpudding, satinsängkläder och en stickad kofta i märket svea. Sen blev det ju lite smålull till jul med tomtar och sånt och underkläder. Utanför hittade jag ett par svarta högklackade pumps och lite annat ;) Philip ringde när vi var där uppe och vi sa att vi skulle fira vår 4årsdag där uppe, ska se om det finns ett ledigt hotell i Falkenberg som vi kan bo på. Nu har jag börjat med middagen till Philip kommer hem, blir fylld fläskfilé med criscuts och till efterätt chokladpudding med persikohalvor och grädde :) yummie!!

Söndag

Igår stod 30års fest och namngivningsceremoni på schemat, fick panik på eftermiddagen när jag förstod att jag inte hade några passande kläder för kvällen. Stack ner på stan och hittade en underbar pärlvit spetsklänning och sen blev det mönstrade strumpbyxor till det och en svart kortkavaj med puffärmar. Pricken över i hade varit om jag hade haft mina lila/svarta spetsskor men det hade inte varit så smart o ha 10cm klack en vecka efter man fått ryggskott så jag fick rota i källaren efter fjolårets ballerinaskor och det funkade. Kunde dock inte stanna länge på festen då ryggen sa ifrån.. "/ ölen hjälpte inte så mycket, men kvällen var riktigt trevlig med mysigt folk och värdar. Idag ska jag se om jag kan få något gjort här hemma, har fått upp en tavelhylla i vardagsrummet, tänkte ha Philips lumpenbiöder där och hans basker, den gör sig inte värdig där den står idag så jag tänkte överraska honom när han kom hem idag, lumpen var ju en sån stor upplevelse för honom och han saknar ju militären lite så då tänkte jag göra en hylla bara för det. Lite dammsugning och våttorkning blir det också, sen kommer Petra när hon slutar för vi ska se prince of persia :) Trevlig söndag!!

Pissdag

Dagen har rent ut sagt gått åt fanders! Ryggen höll inte hela dagen, och Petra o jag kan inte åka till Ullared på måndag. "/ vi sa att vi skulle ta det senare, men nu när man planerat i så många veckor i förväg så vill man verkligen dit.. Funderar på att köra själv och ta lite småpauser på väg upp och ner. Vet inte alls hur länge jag klarar inne i varuhuset men när man planerat så länge så vill jag inte ge upp det. Har också fruktansvärt dåligt samvete för att jag gick hem från jobbet idag också, är inte den som ger upp men idag har det verkligen varit en kamp och man villinte svika sin chef heller.. Men idag fick hälsan gå före... "/

Going forward

Helt färdig efter jobbet idag! Ont i ryggen så in i helvete men jag klarade av det, en dag i taget bara!! :) ska gå in på en sida på internet och kolla löshår, rätt gött om man ska ut eller så och ha lite längre så man kan göra lite mer olika frisyrer, Petra hade köpt som jag fick prova igår och det såg faktiskt bra ut :) så nur jag helt inne på det, man kanske ska beställa direkt eller vänta lite? "- på lördag ska vi iväg till en namngivningsceremoni och 30 årskalas, ska bli mycket trevligt, detta är den första ungen jag sett som är ny, annars har jag bara sett flera veckor gamla på riktigt så detta är lite speciellt. :) blir megastädning i helgen också innan vi åker till Ullared och shoppar loss :) så bara roliga saker i helgen! :) nu ska jag bara uthärda en dags arbete också (6h imorgon o 3h på fredag) :) hejja Titti!!!

Jobbet!

Idag ska jag iväg och jobba! Ska bli skönt och komma igång o se vad ryggen klarar av :) har inte så lång dag heller så det borde gå bra faktiskt, vi får hålla tummarna på det! :) seeya!

Kiro

Ska iväg till kiropraktorn nu, är lite nervös faktiskt :) när jag kommer hem ska jag ringa vetrinären så leah också blir steriliserad, är dags för det nu :) så kanske hon också blir en 6 kilos bamse som Lucia <3 jobba på onsdag, tänk att man kan längta dit! Då trivs man verkligen på sitt arbete:) nu ska jag börja ta på mig skorna, för det är ett helvete! "/

Make it happend

Jaha då var valet avgjort för de här fyra åren. Jag är nöjd, men har märkt att många inte är det. Så som media har hängt ut sd är verkligen tragiskt, nu är det som så att vissa i Sverige har fått nog och röstat för att få en bättre invandringspolitik, en fråga som är mycket splittrad och känslig. Inget annat parti vågar ta upp frågan i risk för att förlora väljare och jagr absolut inte insatt i sd:s politik men nu har faktiskt mer än 5 % röstat på att dem ska komma in i riksdagen av någon anledning och vi lever faktiskt i en demokrati där människor har fri rösträtt och då borde vi respektera den. Ingen klagar för att V är med i riksdagen ju ;) nu ska ni inte tro att jag har röstat på sd och försvarar hela deras politik. Jag tar bara upp frågan från en annan synvinkel än medias. Idag ska jag till kiropraktorn som ska göra underverk med min rygg så jag kan jobba på onsdag!!! :) :) :)

Valvaka

Nu sitter vi i soffan och ser på valvakan, hoppas verkligen Reinfeldt håller i ledningen på sluttampen! :) hur som helst blir det ett historiskt val då vi antingen får in sd i riksdagen, Sveriges första kvinnliga partiledare eller första gången moderaterna omvals. Vi får hoppas på det tredje alternativet ;) ses imorgon, får se om Sverige fortsätter mot välfärden;)

Kiropraktorn

Natten har varit helt ok för jag fick något piller igårkväll innan jag skulle gå o lägga mig. Idag ska jag ringa kiropraktornoch se om han kan ta in mig idag eller imorgon. Sen ska man fixa något med sjukkassa, fattar ingenting, ska ju inte vara hemma så länge! Men man skulle registrera något där så det är mycket att tänka på... Hoppas jag är Fit for fight på onsdag, vill inte kludda till alltförmycket när man är hemma. Får alltid så dåligt samvete när man ringer in någon annan som får jobba i ens ställe.."/ ska se om älskling har vaknat, gjorde frukost till honom innan men han orkade inte gå upp..

Skor!!

Nu när man legat på soffan ett tag har man hunnit gå igenom flera skosidor och har äntligen hittat ett par svarta pumps jag vill ha och ska köpa!


Visst är dem riktigt snygga!? Längtar tills jag får dem på fötterna!

Nu kommer snart dem som ska köpa klösträdet, Philip bar ner det från vinden nyss. Vi bar upp det förra veckan för vi trodde inte det skulle bli sålt så vi kunde ha det när vi utvidgar vårt boende. ;)

Man får väl ta de här dagarna till att plugga lite projektledning så man blir nåt klokare. tror nog jag skulle klara ett prov idag, men jag vågar inte! haha, så jävla feg är jag.

Nu blir det att få på mig värmekudden och lägga mig raklång i soffan.


Spikmatta

Nu ligger jag på en spikmatta i vardagsrummet och kan knappt röra mig! Har forit rundor i stan på jakt efter en sån och på tredje stället hittade vi en:) men nu är jag helt färdig så det blir ryggläge resten av dagen! "/ Philip får hjälpa mig med allt, tur att jag har honom och att han är ledig den här helgen! Hoppas ni alla får en bra helg!

My back is killing me!!

Skulle jobbat idag, kom ner till jobbet och började plocka undan bullarna från igår när jag nös! Sen kunde jag inte röra mig mer! Kan inte ta något under midjehöjd så jag fick ringa Petra och den änglen dök som tur upp och kunde byta av mig! Skulle köra hem och kunde knappt komma in i bilen, men det värsta var att köra sen! Nu har jag hemhjälp (Philip) och snart ska jag försöka få tag på en kiropraktor som kan ta in mig akut. "/

: i get around

Jaha så var det officiellt - förkyldningen har tagit sig an Titti och jag ligger bänkad i soffan med skallevärk som heter duga!! "/ men vila en hel dag får jag göra på tisdag istället för jag är inte ledig förrän då. Ligger i soffan med Philip och kollar på en repris av Ullared, Kjell är ju bara så skön: Kjell, var skulle du vilja vara just nu? - i trägårn, me en gin å tonic! Haha!! Hade gärna velat ta en öl nu men den hade gått rätt opp! Så vi skippar det ikväll och kör på Cola istället. Nu ska jag hålla kväll, bakning imorgon :) gutennatten!

Bring it on!

Är helt färdig nu när jag kommit hem från jobbet! Känner att förkyldningen kommer krypandes "/ men jag tar fram min kan jang och säger: bring it on! Fighten mot förkyldningen kan börja :) så ikväll blir det soffliggande framför teven och kanske en påse godis :) I helgen händer det inte eller så mycket förutom jobbet, ska väl försöka städa lite här hemma, klösträdet blir hämtat imorgon, skönt att få det sålt :) Sova en timme? Ja tack!

Tre apor

Har fullt upp på jobbet idag, kul men man vet aldrig när man ska hinna ta fikan. ( so jag gör nu) blev inget möte idag, tradigt, man hade bahövt reda ut lite saker och få klarhet i vissa punkter, men det blir kanske en annan gång! Ikväll blir det istället torsdagsmys med sambon, mat och en öl till det <3 Har något jag måste erkänna, jag har ett stort missbruk av att shoppa och främst leta efter skor på internet!!! Ska bli sjukt kul att shoppa loss på scoretts outlet i Ullared när vi ska dit :) hehe ;) vill ha ett par svarta i lack eller mocka, har ju flera olika färger nu så ett par svarta pumps får det bli den här gången :) eller röda? "/ fått massa extratimmar den här veckan! Gemig! Gemig! Gemig!!! :) nej, nu ska jag gå upp o jobba igen, hej hej!!!

Move a little closer

Väcktes 0500 av min kollega som frågade om jag kunde ta bakeoffen idag då hon var sjuk. Känns som om det går en epidemi på jobbet jut nu med höstförkyldning!! Peppar peppar så har jag klarat mig än så länge :) i eftermiddag ska jag chilla lite och eventuellt köra ner till sösdala för att beställa flygbiljett till Etiopien :) ska bli så spännande att få åka ner dit o så :) Har gjort handlelista till Ullared nu och städplanering för de tre dagarna innan, lite manisk kanske? :)

Tidig morgon

Är ledig idag och vaknar såklart tidigt så in i!! Jon är bara tio i sju nu och jag har varit vaken en halvtimme! Vi har börjat med tredje steget i litter-kwittern till katterna nu, det går faktiskt bra! Dem sitter och balanserar på ringen perfekt :) är så stolt över mina små älsklingar! Idag blir det städdag, ska köra och köpa patroner till sodastreamern också, bubblet är slut "/ Annars kommer det väl inte hända så mycket i veckan, blir mest jobb faktiskt. Plugg också för den delen, ska försöka göra ett prov till helgen och se om jag blivit något smartare eller om jag är dum som ett spån! :) trevlig tisdag på er!

Sådan glädje.

Jobbet har kärvat lite idag, fick stanna kvar en liten stund för man var tvungen att vänta på ugnen, den kan man tyvärr inte skynda på "/

Petra mötte mig utanför och vi hade följe hem till mig, hon hade köpt en liten sak till mig som hon tyckte jag förtjänade :)


blev riktigt glad för den! dagen blev bara tusen gånger bättre!! :)

Nu har jag poppat en påse popcorn och ska mysa till i en hörna tillsammans med en projektledningsbok.


Söndagsförare

Mamma kom hit i förmiddags och vi bestämde oss för att köra en runda, blev en massa småvägar runt bjärnum, hästveda och Tyringe. Var riktigt skönt att bara åka rundor och snacka skit tillsammans :) kom hem för ett tag sedan och nu ska jag hoppa in i duschen innan älskling kommer hem :) sen blir det jobb imorgon men är ledig på tisdag. Har bestämt dag nu när jag och Petra ska till Ullared :) gott med en tjejdag tillsammans för då kan man kolla in butikerna utanför också :) längtar verkligen till Etiopien nu! Ska bli riktigt roligt att komma ner dit och se den kulturen där och åka över till Kenya på en safari över en helg :) nu ropar duschen! Pusshej!!

you can turn it.

Hade riktigt trevligt på min kollegas 25 års fest i vinslöv igår, stannade dock inte så länge, tror nästan jag slog rekord i att åka hem tidigast tävlingen. Gustav släppte  av mig hos Philips bror och fru som hade 40 års galej hos sig, riktigt trevligt där också en stund :)

Jag vet hur det känns att bli sviken av människor jag älskar, jag har varit med om det förr. Så jag har kännt den här känslan förr, av att bli sviken, förödmjukad ochh blottad. Jag har alltid fått kämpa för det jag vill ha i mitt liv och jag har blivit stark på grund av det. En styrka som många kanske inte accepterar, jag är en överlevare som reser sig upp trots alla motgångar, trots alla svek, och jag går alltid rakryggad ur striden.

Igår fick jag kniven i ryggen av personer jag älskar och jag fick stöd av en person jag inte kände så väl. Jag tror inte jag gråtit mig till sömns så här sedan min pappa dog för 7 år sedan. Känslan av tryck på bröstet, en klump i magen och värk i ryggen efter kniven gjorde det inte lättare. Men idag har jag bara ärr kvar, jag håller på och reser mig upp, ärrvävnaden efter sveket är starkare än huden, likaså är jag.
Jag kommer aldrig förlåta, jag kommer aldrig glömma eller stryka ett streck över detta. Jag gick förlorande ur striden igår, men jag kommer vinna så småningom. Jag är den  fula ankungen, det svarta fåret, ni kan kalla mig vad ni vill för jag vet vad jag är. Jag spelar ett rent spel av ärlighet, medans någon annan väntar på sin chans att förstöra min relation till mina nära och kära. Grattis, du har lyckats med det nu.


Känns som om jag hamnat i en återvändsgrännd nu där muren över till andra sidan är 3 meter hög och bakom mig har jag en stor elak varulv som vill förgöra mig. Ska jag ge mig in i kampen eller ska jag slitas i stycken?

(Jag funderar på att lösenordskydda bloggen ett tag med tanke på att det finns personer som inte gillar innehållet, men som ändå inte kan sluta läsa den.)


Kreativitet

Fick en tår i ögat när jag kom hem från jobbet idag och Philip hade diskat, tvättat och höll på att sätta upp spotlights i köket! Riktigt härlig överraskning :) ska beställa flygbiljetter till Etiopien imorgon också, var inne och kollade priserna och det var inte så farligt faktiskt om jag beställer nu :) godnatt!

You should, should I?

Insåg att jag verkligen borde göra om designen här lite. Den är ju fruktansvärt tråkig! Får se när man har tid och så, måste verkligen börja skriva ner lite inför rapporterna jag ska lämna in på projektledningen.. Bion igår var bra, Salongen var i princip tom och det var säkerligen för det var match på teve! Att jag glömde det när jag bokade är riktig dåligt, så jag missade Sveriges målfest, tyvärr... Nu blir det jobb, tjohej!!

Slappedag.

Har haft en riktig slappedag med älskling idag! Vi stack upp till hemmakväll i förmiddags och köpte vännersäsongerna och två filmer, vi somnade till vänner och vaknade upp för en timme sen och slog på en film. (den siste tempelriddaren) Har tagit fram två kycklingfileér från frysen som snart ska lagas tillsammans med ris och karinsås. Senare ikväll blir det biomys <3

har inte berättat om matchen igår. Jag fick en hands utanför straffområdet, två ribbskott, (ett som stuidsade på mållinjen) och en frilägesmiss. Jag borde verkligen behöva ställa in siktet i skorna, för hade jag bara satt mina lägen hade vi vunnit, eller iallafall spelat lika. Matchen slutade 3-0...

Sista matchen är på måndag, ska bli skönt att slippa det faktiskt. I vinter blir det innebandy med kollegorna istället och kanske, kanske letar man upp en närliggande klubb man kan spela i.

I helgen blir det 25 års fest för en kollega, ska bli riktigt skoj ;)


Time out

Imorse drog jag till gymet och där mötte Petra upp, är så skönt att gyma på morgonen innan frukost, har som mest energi då. Efteråt tog vi frukost på bjärnors, riktigt mysigt att bara varva ner tillsammans och snacka lite skit :) blev lite shopping på hm innan man gick hem till älsklingen igen :) ikväll blir det bio, innan dess ska vi avnjuta en god middag tillsammans och bara ha en mysig dag tänkte vi :) kanske kör en runda eller något :)

Veckostart

Måndagen började inte bra imorse när jag fick gå till jobbet! Men nu har det ordnat upp sig för man är hemma och varvar ner, ska spela match ikväll men manr inte så taggad direkt. Något jag är taggad på är att köpa mammas BMW! Automatare hade varit sjukt nice asså. Men vi får se hur det blir, måste diskutera saken här hemma lite först :) Kanske blir bio imorgonkväll, vill se salt med Angelina Jolie, den verkar vara bra :) Ska mysa lite med mannen nu :) <3

Fussball

Är i sösdala och tittar på fotboll, har tagit en paus från matöppet när gurra kom o sa han skulle upp hit. Går dock inte så bra för dem, de ligger under med 2-0... Ska själv spela fotboll på måndag med korpenlaget, återstår o se hur det kommer gå. ;)

Ohyes!!

Wernblom är ju en riktig lirare!! Matchen blev ju verkligen bra i andra halvlek. :) riktigt roligt att se på svensk fotboll ikväll. Nu blirdet lite eftersnack sen ska jag krypa ner under täcket för imorgon blir det jobb i sösdala :)

Fotbollskväll

Fotbollskväll med mamsen, börjar med att jag själv sitter och tittar på Sverige-Israel för mamma har inte slutat jobba ännu. Ska snart börja hacka upp sallad till tacosen så allt nästan är serverat till hon kommer och att vikan se så mycket som möjligt av Sverige-Ungern senare ikväll. Nice:) Har suttit inlåst med leah på toaletten för hon ville inte bajsa där hon skulle. Visste ni att en katt kan påbörja ett bajsande och ha en bajs 5 cm ut och sen dra in den i tarmen igen?! Nu vet ni!!! :) Har förövrigt varit mycket händig idag för jag har lyckats byta duschslangen för den gamla var trasig. Godnattpåer. Nu har vi kontakt igen! S-i 1-2

Valprat

Valsnacket har nästan allvarligt kommit igång i kretsarna, det är rätt lustigt hur dem man trodde skulle rösta påett visst parti, röstar helt annorlunda. Det roliga är ju att det kan gå hur som helst. Grytan har bara börjat pyra...

Stolt bitch

Jag är nog ganska bitchig av mig har jag hört. Men någon måste vara det.

Bring it

Är på väg till jobbet, tar stadsbussen för det är ju så bekvämt! Har kort dag på jobbet idag också, som alla andra fredagar nästan. Men idag är det extra skönt för mamsen kommer hit ikväll och här ser förjävligt ut hemma med alla kartonger o mög. Kunde blivit av med kartongerna om jag bara fått ha bilen någon dag, men nej. Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag dock av en behaglig doft av liljor som Philip köpt till mig :) det var verkligen vackra!! Säger man bara att man vill ha dem så får man :) Blir "jobb" i helgen, ska hjälpa mamma på matöppet, sista helgen för henne och mig innan dem säljer, blir lite vemodigt, men samtidigt riktigt kul!! Ser det inte som jobb heller utan en hel helg tillsammans med mamma bara. Vi har riktigt roligt ihop när vi jobbar :) står o väntar på bussen, det är svinkallt ute!!! Fingrarna domnar ju för fasiken av!!! Trevlig helg!!

4 underbara år <3

Idag Är det fyra år sedan jag träffade den underbara skapelse jag lever tillsammans med idag! Ett gigantiskt bråk om valet sedan var jag fast. Den 2 september, i någon stor villa vid djupadalsparken med massa fulla tonåringar innan björket bråkade, svor och skrek vi åt varandra för ingen gav sig. Då visste jag inte att han med rakat huvud och som jag uttryckte mig då idiotiska åsikter skulle bli min sambo, att vi skulle ha två katter, en bil och en lägenhet. 4 underbara år har gått och jag är så lycklig tillsammans med honom, han lyser upp min vardag, retas och petas så jag börjar skrattgråta, ger mig en skönond massage när jag behöver det och alltid, en godnattpuss.

tadam!!!

Kvällens överraskning! Klösträdet från Alpuna kom idag och Petra och jag har satt ihop det för att överraska Philip :)







Det var en riktig utmaning att få ihop det, men nu sitter det på plats och nu ska vi bara bli av med det blåa också.

Hoppas ni får en bra kväll, det har blivit ett antal utbrott för min del, men Petra har lugnat mig :)


Kvällsplaner

Fick en riktigt bra nyhet av svärmor idag :) så nu har jag och Petra och göra ikväll som en överraskning till Philip när han kommer hem från jobbet. Ni får också reda på det, även bilder kommer upp ikväll :)

Benen gör fruktansvärt ont

Benen är som spagetti nu ochdet var med nöd och näppe jag kom uppför trapporna nu när jag skulle hem!! Men det var skönt att få svettas lite på gymet. Men man saknar fotbollen lite för då har man en sporre: att kötta och göra mål :)

Onsdag

Kommit hem från jobbet, haft en kort dag och nu sitter man i soffan och ser på biggest looser. Man får dåligt samvete när man ser tjockisarna kämpa så snart ska jag dra till gymet så man inte blir så stor :) har fått förlängt vikariat, varje gång perioden börjar gå mot sitt slut känns det som om man är med i Robinson och väntar på att röstas ut eller nåt, men jag får stanna etttag till! Tack och lov :) ska läsa en bok till idag, får bli projektpsykologi den här veckan. :)

Onsdag

Kommit hem från jobbet, haft en kort dag och nu sitter man i soffan och ser på biggest looser. Man får dåligt samvete när man ser tjockisarna kämpa så snart ska jag dra till gymet så man inte blir så stor :) har fått förlängt vikariat, varje gång perioden börjar gå mot sitt slut känns det som om man är med i Robinson och väntar på att röstas ut eller nåt, men jag får stanna etttag till! Tack och lov :) ska läsa en bok till idag, får bli projektpsykologi den här veckan. :)

RSS 2.0