Gråter

Köpte två säsonger av OTH i måndes och jag har väl aldrig gråtit så här mycket på länge! Sen att det är säsongstart på Grey´s Anatomy och att George är hjärndöd gör ju inte saken bättre! Saknar Philip riktigt mycket och jag är så glad att han är hemma redan till helgen! Tyvärr jobbar jag och slutar inte förrän nio på fredag så vi kommer inte ses så mycket.. Men han ska vara här hemma och hjälpa Mats och fixa ramen till tegelväggen så allt kommer bli klart!

kanske tjatar, men jag har världens bästa ansvarig i bakeoffen. Trots åldersskillnad så pratar vi som om där inte var någon. Att någon som hon har kommit in i min värld är guld värt. 

Känner ni igen den där klumpen i magen man får när något är fel eller när man går igenom något hemskt? Jag hatar den, känner att den kommer allt oftare just nu och jag vill gömma mig under täcket, vakna upp i mitt gröna rum i Sbg, vara tretton år och inte gå till skolan den dagen, hoppa över den dagen bara. Jag vet exakt vad jag gjorde hela den dagen, som om jag redan visste att han skulle dö. Jag vet vilken musik som spelades på radion på väg in till sjukhuset, säkert flera timmar efter han dött och vi var de sista som fick reda på det. Jag hatar människorna som "glömde" bort mig och min mamma. Jag hatar personerna som inte bjöd in min mamma till fikan efter begravningen och jag kommer aldrig förlåta dem för den smärtan de gav mig. Personerna ger mig ångest flera gånger om året och det är jag som känner mig som skurken. Jag borde antagligen säga allt det här nästa gång jag hälsar på, men jag vet inte om det blir en nästa gång. Jag måste prata med någon iallafall och fråga vad fan de tänkte på. De tänkte inte alls. 


Helgen är över.

... Men jag har två lediga dagar kvar som jag ska spendera på effektivt sätt. I morgon ska jag lasera brädorna till tegenväggen och städa, på tisdag ska vi slå upp allting på tegelväggen så det äntligen blir klart!

Har haft en underbart mysig helg tillsammans med Philip, vi har mest slappat och idag sov vi till klockan ett! Vi jobbade tillsammans på matöppet igår och det var mysigt och tiden gick snabbt. Man  var lite kass i kassan och jag är så glad att jag inte jobbar där på Maxi!

Har bestämt oss för att ta en kull på Lucia innan vi kastrerar henne, det sägs att honor blir knäppa i huvudet om de inte får föda innan de kastreras, så får det bli. Så om någon har en randig hankatt som Lucia kan få en mysig stund med till våren så hör av er. Man vill ju inte para henne med vem som helst. Synd att Astrix är kastrerad, för annars hade han haft första tjing. Det kanske finns en dejting-kattsida på internet? haha.

Har sett Grey's Anatomys säsongsavslut och sedan följde OTH - kan man ha en bättre söndag? (jo om Philip hade stannat, men det kan han ju inte) Längtar för första gången på länge till julen. Det kommer bli speciellt, min och Philips första jul tillsammans och vi ska fira dne i Sthlm med mina farföräldrar och deras barn och barnbarn.Jag hoppas att jag för första gången på sex år inte får ångestattacker och går som en kålrot månaden innan julen.. Det finns ingen säkerhet för det, men jag ska kämpa. Att "fira" jul är inte min starka sida med massor av glada människor och ett hus fullt av rött är inte min grej, och det finns folk som inte förstår och inte vill förstå så då måste man ta flykten. Det kanske ändras när man får egna barn, men fram tills dess, vill jag fira med människor som förstår min situation, vill jag gå i väg och lägga mig i en säng och gråta så är det ok, är jag tystlåten och lite nere så är det ok. Man behöver inte vara "jolly" under julen, det finns många människor där ute som inte är det, det finns många personer där ute som har det sämre än jag och julen är det värsta som kan hända.

jag ska gå iväg nu, se något värdelöst teveprogram och kela med min underbara bebis <3


tegelväggen

Philip kom äntligen hem igår, skönt att han är hemma och vi käkade pizza och somnade grymt tidigt :D haha. Skulle ätit mysig frukost i morse, men vi hann bara duka fram, sen kom Philips far och hämtade honom. Så nu är jag hemma och mäter tegelväggen för och se hur mycket vi behöver, sen ska vi handla och sen ska jag jobba på matöppet för mamma ska på fest. Är ju ledig i fyra dagar så nu ska det bli mycket gjort här hemma förhoppningsvis. Tur man har en förälder som hjälper en med hemmet och så.

vet inte riktigt vad som händer ikväll, ta några öl kanske eller något sånt. bara philip är hemma så ordnar allt sig :D


Gråt på jobbet.

Dagen började kaotiskt! Kom ner på jobbet, skulle ta jobbetelefonen med mig ut och där var ingen! Fick lite smått panik och insåg att jag hade kanske glömt den hemma eftersom jag var sist därifrån igår. Skickade ett mess till min chef och frågade om hon inte kunde ta bilen till jobbet idag så jag kunde låna den och köra hem och leta efter telefonen. Det gick hur bra som helst, så när hon kom hoppade jag in i hennes bil och körde hem, men hittade inte någon telefon! Stor panik utbryter och det var inte såhär jag ville att min dag skulle börja, körde tillbaks till jobbet och letar i skåpet, där var den inte heller. Går upp till chefen, börjar storgråta och får fram att jag hittar inte telefonen, efter mycket kramar och tröstande ord, får jag stå på lagret och plåta buller och göra allt där istället för att stå med andan i halsen med alla kunder. Efter någon timme kommer chefen och berättar att det var en annan tjej som av misstag tagit vår telefon och att det inte var jag som tappat bort den! Gissa om jag var glad då! Dagen var ändå förstörd, när den börjar dåligt brukar det fortsätta så. Gick över till mejeriet efter ett tag där man kunde börja om på ny kula, då gick det en aning bättre. Har varit så trött idag att jag inte vetat vart jag skulle ta vägen och är glad att dagen snart är slut.

Sitter med mörkare färg i håret ( och på halva kroppen!!) och väntar på att Philip skall komma innanför dörren så vi kan beställa pizza! Funderar på att gå ner och möta honom vid tåget, men mina stackars skånkar orkar inte det idag..

Tack och lov för att man har världens bästa arbetsplats och chefer. Det är antagligen inte många som hade gjort det för en. Men nu är jag ju skyldig henne en fyllechaffis ;) hehe.


Grey's

Kan knappt bärga mig till nästa vecka då nästa säsong av Grey's Anatomy börjar! Sitter och kollar på förra årets säsong och jag tyckte den var bäst av alla, kan då tänka mig hur bra den här kommer bli :) Längtar också till 9/10 -09, då jag ska upp till Sthlm och hälsa på älsklingen och fira vår 3 års dag. Har en liten överraskning i bakfickan ;) Hoppas bara att malin kan ta mitt pass på fredagen så jag kommer upp i tid och slipper ta nattåget upp, det hade vart trist.. 

Nu ska jag dock börja städa här hemma så det är mysigt när Philip kommer hem :) Har ju helgen räddad när vi ska köpa och måla brädor så jag kan börja snickra här hemma. man har ju inte tummen mitt i näven direkt. 

 

Grattis!

Måste gratulera en gammal vän till mig som fick en liten pojke igår. Riktigt söt liten krabat!

Har bakat ett underbart gott bröd idag, lade sex vanliga buller i en butterkaksform, göste upp och tryckte ner pesto i varje bulle plus en fetaost bit. Lite flingsalt och rosmarin på toppen och sedan in i ugnen för gräddning tills man tycker det är klart. Enkelt och riktigt gott till maten, eller ostbrickan och ett glas vin!



Visst ser det underbart gott ut!?

Vik

Fick mitt schema igår, fick vikariat på obestämd tid, vilket känns riktigt bra! Fick ett riktigt bra schema också så jag är mycket nöjd. Är hemma hos mamma idag, det är ju tisdag :) Hon och Mats ska riva staketet och jag ska laga mat och åka till Höör för shopping. Köpte ett par riktigt snygga stövlar igår som jag blev mycket nöjd med. Köpte även en fleecehelbody till Isabella, min kusins barn som blev riktigt söt i den :)

Snart kommer Philip hem också och jag har längtat som sören! Tänkte vi kunde åkt och köpt virke till vår tegelvägg på lördag så vi kan börja lasera dem hemma hos mamma, sen ska jag jobba nere på Matöppet lördagkväll med Philip, så det kommer bli en mysig heg hoppas jag, det blir alltid mysigt med Philip <3

Nej, tjoflöjt.

Söndag

Inflyttningsfesten igår var riktigt trevlig. Kul och träffa "gamla" vänner man inte sett eller umgåtts med på länge. Men nu bor vi ju tre gator ifrån varandra, så vad hindrar oss? :) Gick hem tidigt på grund av jobbet idag, men mådde ändå piss i morse. typiskt. Ligger i soffan och ser på OTH nu. Riktigt bra teve är det :)

Stackars Lucia har spytt idag också, har väl ätit något som hon inte borde gjort.. :/ har så dåligt samvete nu när jag jobbar så mycket och hon ska vara hemma själv. Hon är ju megakelen när jag kommer hem och är som en fästing på mig. Ska ta med henne hem till mamma nästa helg så hon får springa ute lite, det kan hon behöva.

Snart dags att planera skidsemestern också. Ska bli gött :D


M

Ska snart iväg på inflyttningsfest hos min gamla klasskompis och hennes pojkvän. Ska bli trevligt, har inte känsn för det på hela veckan, men det är ju alltid dagens humör som avgör. Träffade L idag på maxi, också en gammal klasskompis och det kändes inte alls som på gamla dagar, vi viste knappt vad vi skulle säga till varandra. Inte konstigt med tanke på att vi inte setts på över ett år. Man borde vara mer rädd om de vänner man har, trots tidsbristen.
Har förresten haft riktigt mycket att göra idag på jobbet, har bakat i princip hela dagen och när man står där ute kommer såklart kunderna och frågar om jag inte kan baka upp något specifikt till just dem. Och man kan ju inte säga nej, så enkelt är det.

Sitter och längtar till julen just nu. Att får fira med farfar, erika och min andra släkt i Sthlm kommer göra mig glad. Jag hoppas bara Philip vill fira med oss om han är ledig. Hade varit första julen tillsammans med Philip och det kommer bli första julen tillsammans med farfar sedan pappa dog, så det kommer bli speciellt. Tänker på honom mycket nu, pappa alltså. Jag saknar honom mer och mer, känns som om en bit av mig försvunnit och jag vet inte om det är sorgen jag haft sedan han dog, så jag får dåligt samvete för att jag inte sörjer mer. jag är rädd att det kommer bli en brand i trapphuset så alla mina fotografier av honom och minnen försvinner. Har många frågor som jag inte vågar fråga om och som jag helst inte vill ha svar på heller. jag höll på och cykla på en alkoholist idag och det första jag tänkte på var "jävla idiot" innan jag hann hejda mig till att det var jag som var den jävla idioten. att jag inte jämför pappa med alkoholisterna på stan för jag anser att han var en finare alkoholist är bara ren idioti. jag borde tycka att alla människor är lika värda, men min första tanke gör inte det utan det är andra tanken som rensar bort mina onda tankar om människor. jag svamlar, jag vet. men det känns skönt att skriva av sig lite iaf, fast ni kanske inte förstår innebörden.

Nej för väl ta och sticka snart dårå.

Kram

Mamma

Fredagens arbete avklarat, mamma kom och hämtade mig på jobbet så handlade vi och åkte hem till mig och åt middag. Riktigt mysigt. Dagen har gått riktigt långsamt men det är skönt att vara hemma och veta att det är helg, trots att man jobbar. Det känns ändå som om det är en ny början när måndagen kommer och sen är jag ju ledig på tisdag.
Snart blir det till att krypa ner under täcket med en film tillsammans med Lucia och mysa. Önskar det vore en fredag då Philip kom hem men nej.. Önskar det hade gått ännu en vecka så han hade varit här nu.

Fest hos en gammal vän i morgon, ska bli trevligt. Tråkigt det är en jobbehelg bara, men så är det alltid och det är bara att vänja sig. När jag jobbade på matöppet hade jag de andra helgerna och tro *** att det var fest då istället. haha.


 jag hoppas att du väntar där på mig. Jag hoppas att du vakar där över mig.


Fast?

Kom hem från jobbet för en stund sedan, gick faktikt hem med min cykel för min koordinationsförmåga är kass när det är rusningstrafik och cykla och prata i telefon samtidigt! Fick reda på att jag ska få mitt schema i början på Oktober, men om det är en fast tjänst de erbjuder eller inte vet jag inte. Trist att få gå och vänta hela tiden, men vafan shit the same.

Mamma kommer på middag imorgon, så det betyder att jag måste diska... Eller så gör jag det i morgon.. hatar all jävla post från lärartidningarna som kommer in nu. Så jävla dryga är dem med sitt snack om att vara pedagogisk o mög. Sunt förnuft heter det. Snart dax att dra ihop en fest här hemma med. Philip och jag har bestämt datum. Nu är det bara till att förminska inbjudningslistan till ett behagligt antal. Finns vissa oskrivna gäster som är självklara :) Det var ju megalängesedan man ordnade en riktigt hejdundrans-fest här hemma så det får vi ta tag i nu igen :D
Någon lagar mat hos grannen, luktar som.. köttbullar? mmmums!! Själv sitter jag med min nutrilette, för jag har gått upp 5 kg... trist som fan, men kan man inte hålla sig ifrån ostbågarna så blir man en själv!


Halvledig

Är lite halvledig idag, börjar inte jobba förrän halv tolv. Riktigt skönt med sovmorgon och man hinner äta frukost ordentligt och mysa till sig innan man går upp ur sängen till Legally Blonde. Lucia väckte mig vid sju, och jag kan ju inte somna om efter det så då måste man ligga och mysa lite med henne.
Hon har förresten skaffat sig en ny hobby! När jag satt här precis och läste tidningen kommer hon in med ett äggskal i munnen! Katten har varit och rotat i soporna!! hade tyvärr inte kameran framme, så det blev ingen bild men hur lyckas hon?!

När man talar om att läsa tidningen, fick mig ett gott skratt av en länk på facebook om hon Anna Anka och vad hon anser om Sverige och svenska män och kvinnor: http://www.aftonbladet.se/wendela/article5802053.ab.
Hoppas ni får ett lika gott skratt som jag och att det ger er en bra start på dagen :D

... Och så har vinslövs damlagstränare lagt av. Fick reda på det av mamma igår på fikan. Det var väl lika bra det. Är kanske lika bra att jag också rör på mig då. Behöver en nystart i träningen och lite mer jädra anamma?
Själv har jag saknat Tony i ett år, han var en riktigt bra tränare enligt mitt tycke.



: En Egyptisk mans syn på en kvinna och en man.

Krasslig

hade jag vetat att jag skulle må så här dåligt idag så hade jag aldrig sagt ja till att jobba idag. har haft megaont i halsen och varit torr i näsan hela dagen. Med torr menar jag typ skorpor och ja ni vet hur det är. Kom hem vid två och la mig med en kopp te framför teven men det släpper ändå inte. Ska snart krypa till sängs och se en film, det sägs att vila är det bästa när man mår dåligt så det får man väl prova. Ändå rätt skönt att jobba idag, började sex och två timmar utan kunder är helt underbart!

Mötte en person på stan idag som jag inte sett på evigheter. Hoppas allting löser sig och att allting blir bra.



allting suddas ut när du är i min närhet. allting glöms bort när jag får snusa in din doft från ditt bröst. min kropp blir avslappnad när jag får ligga i din. det finns ingen fläck på oss när vi får vara tillsammans. Allting blir till en strimma av ljus när du börjar sjunga: I remember the first time I saw you... Då vet jag, att du älskar mig. Jag älskar dig.


Klart!

Det är ju självklart att man inte kan vara ledig två dagar på raken mitt i veckan! Chefen ringde nyss och jag ska hoppa in och jobba i mejeriet i morgon.. Fick börja när jag ville och valde klockan sex så jag kommer hem i tid. Egentligen ville jag bara säga nej, men det har jag inte råd med. Så jag får städa allt idag. Typiskt...

längesedan man lyssnade på footloose. Den ger en minnen!

Drömmare

Är ledig idag och i morgon, är ganska skönt så man hinner göra en massa grejor. Sånt där tråkigt som man måste göra när man är ledig. (Jag försöker lära Philip också, men det har nog inte riktigt fastnat) :) Ska gå ner till telenor och lämna in min mobil på lagning och beställa bredband och telefoni, eller ja jag ska ha telefoni om jag får numret jag vill ha annars kan det kvitta. Ska verkligen rycka upp mig idag och få det storstädat i lägenheten, idag ska jag slänga och rensa, i morgon ska jag skura, dammsuga, torka fönstrena och rensa ut en garderob här som jag bara slänger in grejor i. Philip har ju hälften av kläderna här och hälften hos sina föräldrar, känns lite bull och få göra det själv på mina lediga dagar men det är ju klart att Philip bara vill vara med sina föräldrar på sina, det hade ju gärna jag med varit, men jag måste göra detta.. Ska eventuellt upp till träningen i morgon också, var ju så längesedan jag träffade alla, har inte sagt ett ljud till Krister om varför jag inte är med, dålig stil kanske, men jag har ju inte fått så mycket glädje av honom heller direkt. Hörde att dem vann i Söndes och det är ju bra.

Nej lite frukost i magen sen får man sparka igång hjärnkontoret.

När hösten drar sig mot sin start saknar jag dig än mer. kommer nog aldrig förstå vitsen med att leka soldat och att använda något dödligt i sina händer. mitt liv står på paus och väntar på att du ska trycka på play.

Mysig Söndag

Har haft den bästa Söndagen på länge, vaknade vid nio bredvid världens snyggaste man och slog på en film. Låg sen och mös i sängen till klockan var ett och dags för kaffe. Riktigt längesedan man låg och mös sådär, jag brukar alltid stressa på morgonen och vilja att han ska gå upp, men idag har vi haft så mysigt!

Slog på femman innan och såg att OTH äntligen börjat gå igen I like <3 Måste ju ha något att göra nu när Philip är borta i två veckor till.. Det har jag egentligen också, jobba och en hel del annat.. Blir ju inflyttningsfest till helgen och det är ju alltid trevligt! Synd att man ska jobba dagen efter bara, men lyckligtvist så bor jag i stan och har nära hem :D

Falska människor vill man egentligen inte omge sig med. Men vad gör man om man inte har något val? Har väldigt svårt att dölja känslor, men samtidigt kan jag spela och får väl vara lika falsk och motbjudande tillbaka. Vet inte, har inte riktigt klurat ut allt ännu. En annan lösning är att jag bara är mig själv och det känns ju alltid bra, inga spel och ingen falskhet.

Ska bli skönt och komma till jobbet i morgon igen. Ska laga pannkakor ikväll som jag ska ha med mig! mumsigt! har helt underbart schema nu och det är så skönt att kunna säga att man trivs så enormt bra på jobbet!

Nej, mot köket och fusk-pannkakssmeten!


Slutet

Söndag innebär alltid ett slut om det så är på helgen eller på att Philip åker upp till Stockholm. Det innebär också en början på en vecka som man själv kan påverka hur den blir.

Funderar på att köpa ett gymkort och komma igång med muskler och kondition, tror inte det blir mer fotbollspelande resten av året. Är inte sugen och vill ha suget tillbaka.

Nu ska jag dra på middag. Så vi ses. tjohej!

Matöppet

Hjälper mamma lite på matöppet idag, riktigt roligt och mysigt att få jobba lite med henne. Inte som Maxi för nu när mjölken kom var jag färdig på fem minuter. haha. Men det är något visst med mindre butiker och känslan. Jag älskar den, kanske för att jag just växt upp i en sådan.

Ska eventuelt på bio ikväll med älskling och se den där krigsfilmen med Brad Pitt :) :) I eftermiddag blir det till och mysa satan, Philip pratade något om att åka ut till hans bror och släppa Lucia där, kan bli skoj :D


Idol 2009

Råkade slå på 4:an och såg Idol på teve.. Varje år förundras man över dessa dumdristiga människor som verkligen vill förnedras i teve. Visst har man suttit och tänkt när man sett programmet: kanske jag med?... Och sen försöker man ta en ton och man skrattar åt sig själv. Nej, jag kan inte sjunga, alla säger det så varför i hela friden ska man vara med i ett sådant program? jag tycker synd om människorna, men samtidigt om bagge x2 och Andreas.. Men så hör man någon som gör hela timmen värd att se. Jag har redan funnit min favorit: mariette. Stencool.

Snart kommer Jennica inom, vet dock inte hur dags, ska ju snart gå och lägga mig men jag vill verkligen träffa henne, bara prata lite skit och komma ikapp några månader. är hemskt när man bara bor två mil från varandra men hörs aldrig av mer. Vi som var så tajta. Trist.. Saknar henne som tusan.


Nya tider :D

Fått nya tider på jobbet fram till september ut. känns skönt, sen i Oktober ska det fasta schemat börja. Har fått ganska mycket timmar i veckan, både i mejeriet och i bakeoff. Så nu vet man vad man ska göra i höst. haha, kommer inte ha någon fritid alls!

I morgon kommer Philip äntligen hem, då ska det bli massor av mys, sen ska jag hjälpa mamma på matöppet på lördag förmiddag, blir väl en fem timmar eller något sånt. Skulle gärna vilja ha honom för mig själv hela helgen, men det är ju inte så rättvist direkt. Men drömma kan man alltid :) Sjukt att man kan sakna en person som inte är av samma kött och blod så mycket. två veckor har känts som en evighet, men det är tur att man haft mycket och göra men när man kommer hem så hade det inte skadat och se en Philip i soffan som tittar på Simpsons :)

Nu ska jag ta en öl och sen gå till sängs tidigt, har en mastodont-dag i morgon!! :/


Ett framtida Berg att luta sig mot?

Okej, Sverige hade turen på sin sida igår, och jag är evigt tacksam för det. Jag tror att matchen visade främst vilka unga talanger som kommer visa vägen i framtiden. Hysén och Berg. Hysén om han kan ställa in siktet till nästa match och Berg behöver bara lite matcher i benen. Kan han vara ett frmatida Berg att luta sig mot i sådana här matcher? Jag hoppas det.


 

På väg till jobbet snart då. har gjort en megatabbe inatt också! Duschade igår och lämnade kvar inpackningen för mina hårtoppar är värdelösa! Sen sköljde jag av dem när matchen var slut, men fick antagligen inte väck allt, så nu får jag gå till jobbet med flottigt hår! Får försöka fixa detta på någotsätt. hatar verkligen min dusch! Måste hälla i sånt pulver som rensar rören... Har knappt sovit något alls inatt, vet inte om jag är orolig eller stressad. Just nu känner jag mig jävligt trött men jag får väl ta några kaffe så blir det bra sen.


Får gå och fixa håret nu, det känns ganska flottigt..


Sverige-Malta

Sitter i soffan och ser ett halv-dött Sverige spela mot Malta. Sverige är oerhört nonchalanta och har nog tagit del av Damlagets "ställainskornapåplanen-filosofi" för där finns inte hälften så mycket kämparglöd idag som det var i lördags. Jag är besviken, ska vi till VM eller? Att vi tryckte på och fick in lite inlägg de sista fem minuterna gör ingen match. En match är 90 minuter eller tills domaren blåser och det skulle inte förvåna mig om Malta skulle göra sitt första mål i detta kval mot just Sverige..
Blir dock riktigt sugen på att lira när jag ser dem spela, måste komma igång med träningen nu när jag får ett riktigt schema och så jag kan få lite rutiner, har ju jobbat över mycket på sistonne och då går det inte att planera till träningarna. Tyvärr. Men jag stretchar så mycket jag kan så jag ska bli av med mina vadproblem, sen får vi se hur långt det räcker. 90 minuer? Tror dock inte jag får spela fler matcher den här säsongen, men det spelar ingen roll. bara jag får boll i mig och spelrörelserna tillbaka.

Har faktiskt självscannat för första gången idag! Riktigt roligt, hoppas ingen såg mig för jag var riktigt löjlig :) haha.

Nu ska jag höra på mellansnacket och se vad dem har för försvar!


090909

Jaha, då ringde dem från jobbet och vill att man ska jobba över. Igen. Men det är inte lönt och klaga för man vet ju inte hur mycket timmar man får sen.. Så hej nu ska man snart iväg till jobbet. Hoppas där är mycket och göra så tiden går fort. Ska cykla idag på min mosters cykel som jag borde köpa nya däck till, det är alldeles för dyrt att åka buss hela tiden och så får jag motion.

Ska förresten jobba hos mamma på lördag, ska bli helkul!! yeah!

ha en bra onsdag så ska jag försöka jobba ihop till bröfödan :)

Soffpotatis

Är en riktig soffpotatis idag och har bara legat i sängen med Lucia och sett på Bones. Känner varken för att städa eller laga mat utan dricker bara vatten och sover då och då. Borde ta mig i kragen men jag orkar verkligen inte på min enda lediga dag. Philip får tycka vad han vill när han kommer hem. Jag är riktigt trött just nu..

Är riktigt glad för mammas skull idag! Blev riktigt chockad i morse men jag är riktigt riktigt glad för hennes skull <3

över förväntan

Massagen var riktigt härlig och hon nkådade benen i en hel timme! Hon sa att anledningen kunde vara till mina vadproblem är att jag inte stretchar och värmer upp ordentligt. så nu ska det bli ändring på det! Punkt slut :)

mmm!

Dags för massage nu på morgonen, ska snart ta bussen. Sen ska jag hem och städa. Philip kommer äntligen hem på fredag och då vill jag ju såklart att det ska vara fint. Har legat och myst med Lucia nu på morgonen i sängen och tittat på Bones, en skön start på dagen :)

Har fått ett nytt kort från handelsbanken. Ett Visa. Hatar visa och tycker dem är fula, så jag ska göra ett motiv på det istället. Ska ta ett foto som jag har på Lucia och ha på kortet istället.

Märks att det är tisdag idag och att Lucia brukar vara ute då. Hon är helt toppad här hemma! Lite pinsamt och gå ut med henne som en hund så hon får faktiskt vänta tills i helgen. Hon har ju sitt klösträd.

jaja, men nu får man väl göra sig iordning för massagen, ska bli riktigt nice!! <3

Sökes!

Skulle vilja ge en stor bot till en vän som jag inte sett på länge och tycker att det är dags för en fika. Anser att denne vän borde betala en toffelbot på en kopp kaffe och en kanelbulle! För att få reda på vem du är så ska du ha fem ja på följande frågor:

Du och jag har åkt till en riktigt bull danskola utanför Stockholm tillsammans.
Du och jag har försökt haft sex på en pilatesboll.
Du missförstår ofta saker och får det till att handla om sexuellt umgänge.
Du flyttade in i min gamla lägenhet.
Du spydde på min toalett i julas innan björket då du antagligen hade maginfluensa.

Om du av misstag läser detta så tycker jag att du ska slänga iväg ett sms och antingen bjuda in dig på fika hos mig eller bjuda mig på fika hos dig så jag kan uppdatera mig lite. Love




Unikt.

Sådär, då var jobbeveckan slut och nu ska jag ta mig en kall öl och titta på teve. I morgonbitti ska jag dock ner till jobbet, men för att få massage! Härligt ska det bli måni tro!

Dagens sämsta: Människor som inte hälsar när man riktigt tittar på dem.
Dagens bästa: Att komma hem till en kelen mise som sover i ens knä nu <3

Näminskäl. Skål då!



Största kärleken är till henne.


93:07

magiska siffror som bevisar att matchen inte är slut förrän domaren blåser i pipan. Satt hos Gurra igår och såg matchen, eller ja. man hade ett öga mot teven och sen snackade man. Riktigt trevligt men man är riktigt sleten idag! Dansade antagligen förmycket fågeldans igår. Fast vi var ju fler på jobbet som var lite halvtrötta så man var inte själv tack och lov :) Riktigt lyckad kväll igår, fast man fick gå hem tidigare och få sömn. Dagen har ju varit ganska seg och man har inte haft farten uppe direkt.

Har beställt tid för massage idag också, på tisdag. Ska bli riktigt nice så ska hon få känna på mina vader också extra noga.

Nu ska jag slänga mig i sängen med en ostbågepåse och se bones. GODNATT

Lördag

Nu börjar helgen och jag har längtat lite smått att få jobba i baket. Att gå upp tidigt är väl inte precis en fördel och det känns som om jag vant mig vid 9-tiderna nu. Fast jag kommer å andra sidan hem tidigare.

Såg ni Sverige-Nogre matchen igår? Jag jobbade tyvärr och när jag ringde mamma och hon sa att det blivit 3-1 var jag stensäker att det var till Sverige. Allt annat än seger fanns inte för mig och nu har jag inte sett matchen, men det verkar som om svenskorna gått in och ställt skorna på hyllan bara.

Nutrilette skogsbär är riktigt god! Man får ju skylla sig själv när man är tjock :) haha.

Som vanligt

Som vanligt sitter jag och planerar lite när jag inte har något att göra. Satt på internet häromdagen och skaffade lite inspiration på internet. Kom fram till att det kommer inte kosta så mycket att göra klart köket, med ny diskbänk, kakel och diskho. Sammanlagt kostar köket 5000:- och då har jag lagt på en tusenlapp på kostnader som man inte räknat med.

Sen sitter jag och planerar för badrummet, att kakla det helt kostar ju lite mer.. Är ju dålig på matte så jag vettifan om jag fått kvadratmeterna rätt, tycker det blev ganska mycket men hellre förmycket räknat än förlite. Det skulle kosta ca 7000:- men då har jag ju kollat på kakel och klinker på en ganska dyr firma, sen kommer kostnader för arbetet också + glasblock till duschen och duschdörr. Beräknar kunna fixa badrummet till efter jul och då ska jag ha pratat med olika firmor och se vilken som är billigast. Men samtidigt så vinner jag ju bara på att renovera, jag trivs bättre och sedan kommer lägenheten stiga i pris och jag kommer kunna sälja den för mer än vad jag gett själv.
Måste ju klart prata med Philip om vad han tycker om kaklet för jag vill ha stora svarta plattor i golvet 30x30 cm och vita plattor på väggen 20x30 cm och kanske upp från toastolen turkosa plattor eller i hörnen, får diskutera lite med honom om vad han tycker. I köket har jag planerat turkosa plattor (likadana som till badrummet) som kommer göra sig bra till golvet och bänkskivan. Men som sagt, vi är två här nu och vi måste diskutera vad vi båda tycker. Som sagt, man är ju fortfarande på planeringsstadiet och det är ju fortfarande tegelväggen som ska bli klar, men det kommer den bli senare i höst så det är lugnt.

har druckit lite förmycket kaffe nu...

      (inspirationsbilder)

Sovmorgon

Jag tröttnade på en film igår och gick till sängs tidigt. Nästan efter jag pratat med Philip på telefon. Jag vaknar nu, 12 timmar senare och känner mig utvilad, men samtidigt tung som en tegelsten i huvudet. Men jag var trött igår och idag ska jag jobba kväll, varför vet jag inte. Tycker det är rätt onödigt..

I morgon är det fest hos en jobbarkompis. Är rädd att jag blir alldeles förstörd morgonen efter om jag går dit så jag tvivlar fortfarande. tanken är ju att jag ska kunna jobba söndagen också.

Har ingen frukost hemma. Kanske ett paket bacon och en knäckemacka, men mer än så har jag inte. Så det får väl bli en nutrilette och ett äpple. Måste börja på nutrilette igen. känner jag börjar bli slarvig och slapp om magen igen. Gymkort kan också vara lösningen. Men vi får se hur mycket jag kommer få jobba i framtiden först. Klubban slås på måndag. :)


dimma

Vaknar upp till torsdagen med magknip och huvudvärk.
 . Känns som om jag vill slita ut mina inälvor och stryka dem. Får ta två piller så kanske allt blir bra igen. Jag kan fortsätta dagen ut och somna skönt när jag kommer hem igen.

Lucia har varit en pain in ass inatt, har man inte haft en röv i ansiktet så har det varit hennes morrhår. Vet inte vilket som är mest obehagligt och jag tänker inte heller bestämma mig.

Upphängningen till teven blev kanonbra igår. Är riktigt nöjd och det känns som om man tagit ett trappsteg upp. Har några kvar men nu känns det som om jag kommer trippa upp för dem och ha benen med mig i varje steg.

Jag längtar till julen alltmer nu. kanske för att en resa väntar och att jag äntligen kommer få spendera den med människor som betyder mycket för mig och som jag inte spenderat en jul hos sedan Pappa dog. Jag hoppas evinnerligt att Philip följer med om han är ledig. Då blir det vår första jul tillsammans av fyra.

Längtar på något sjukt sätt till helgen då jag ska få jobba med det jag älskar: bakeoff. Jag älskar arbetssättet och att man gör saker för nytta. Ute på plock behöver man inte tänka, man bara plockar, vilket i sig kan vara riktigt skönt det också när man har en dålig dag. Men jag längtar till helgen.

. Jag längtar efter Philip också!


Internetradio

Lucia har julafton här hemma nu och tar ut oöppnade ledsaksförpackningar från sin låda och leker med dem! Jag som tänkte ge dem till henne när Philip kom hem men nej! Riktig liten buse är hon!

Allt börjar lugna ner sig nu och mina mardrömmar borde färsvinna inatt. Ångesten börjar släppa och jag kan slappna av ett tag. Det är skönt när missförstånden är ur vägen och man kan koncentrera sig på sitt arbete. Jag älskar det och jag vill så gärna vara kvar.

Har en internetradio på lån här hemma, ascoolt, men saken är att jag inte vet hur man använder den så Philip måste komma hem och fixa allt. Köpte en ny väggupphängning till teven idag med. Hade megatur för den jag skulle köpa kostade 1900:- och sen när dem slår in den så kostar den bara 1100:- för att det var en utgående produkt. Ibland ska man ha den turen asså. Så snart kommer mamma och dem hem hit och hjälper mig sätta upp den så jag äntligen blir av med sängbordet!
Så nu håller jag på och städar och det tar inte så lång tid som man tror. Ska bara rensa sängbordet också så kan mamma ta det med sig hem.

Jobbar i helgen också, men det är ju tur att Philip inte kommer hem från STHLM då och så tjänar man lite extra :)

Nää nu ska jag rensa sängbordet från allt skräp man kan tänkas ha där i.




RSS 2.0