Malmö statsarkiv.

Idag bär det av till Malmö, jag är tröttare än vanligt känner jag och hade helst velat stanna i sängen, men det är tyr Jenny finns och får mig att gå :) Ett sabbatsår nu hade inte varit fel. Problemet är att jag inte vet vad jag skulle gjort. Jobba i all ära men meningen med ett sabbatsår är att man ska få ut något av det.

Tittade på rädda mammorna på fyran igår. Blir så jävla förbannad, det är så synd om dem och bla bla bla, den ena väntade sig sitt fjärde barn och var rädd för att dö. För det första; sluta knulla och för det andra: Är det inte lika synd om papporna? Vem räddar dem då de skjuts ihjäl av terrorister och liknande afrikaner? Det är ju ofta på grund av papporna som familjen får fly. En mamma mister sina barn, då är det jävligt synd om henne. Men har inte fadern samma känslor som modern? För helvete! Vakna upp Sverige! Sluta skänk pengar till de behövande så kanske dem inser att dem liksom oss måste jobba för att få upp standarden i sitt land.

(haha!! jag hittade texten som jag trodde raderades i morse, underbart!!!)


Har precis kommit hem från Malmö, riktigt trevligt var det där, vet precis vad jag ska ge mamma i 50 års present nu. Hennes nationella uppsats i svenska från när hon gick i gymnasiet :D haha, sjukt kul att dem har kvar sånt i arkiven...
Sen har vi gått på rundvandring och fått en bra överblick över varför och hur. Bertil är otroligt duktig och man ska vara glad som har honom i detta ämnet. Gick även ner i tror det var länsstyrelsens källare i malmö där dem har en källare från medeltiden bevarad. Helt sjukt asså detta underbara byggnadsverk och så rev dem ner dem på 1960 talen för att modernisera!  Sjukt är ordet!
Här kommer lite bilder från "pittahuset" st petruskyrkan och källaren.





Nu är det snart träning, så tjenispenis. I morgon är det dags för första dagen på jobbet, 06.30!!! yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0