3 dagar

3 dagar kvar tills semestern tar vid, riktigt nice! På Måndag ska det firas med några öl nere i Västra Näs på bryggan. lätt!! Så ikväll får det bli alkoholfritt, Philip får dricka för mig ikväll när vi ska till Janneslöv med en hel del kollegor och vänner till Janne, ska bli riktigt trevligt, får se på facebook om det kommer upp några maxikassbilder på måndag, haha!!

Hoppas alla får en riktigt trevlig midsommar!!


Midsommar

Midsommarafton i morgon och då kommer jag vara psykiskt utmattad! Helt sjukt mycket att göra på jobbet nu, kommer säkerligen drömma om gräddfil och grädde inatt :)
Fast vi ska faktiskt fira det och det kommer bli riktigt bra, för vi ska vara hos vänner som jag tycker är helt underbara och som jag trivs med väldigt mycket. Det var längesedan man firade så. Men jag får lägga ölen åt sidan och dricka alkoholfritt för jag ska jobba på lördag. "/ Ska se om man lyckas med en ny tårta jag hittat recept på, om den uppskattas ska jag baka den påmin födelsedag på onsdag. herregud vad gammal jag blir!
Känns som om jag skulle vilja göra något speciellt, men Philip jobbar och mamma också, så jag ska nog bara vara ute i Sölvesborg och ha lite egentid för mig själv på morgonen och sedan åka till Åhus på eftermiddagen.

4 dagar till semester, helt underbart!!!


2010

Lite bilder från senaste tiden.

Match mot tyringe:
 

Leah har blivit större!:
 

Lucia likaså!:
 

En promenad med älsk i hembygdsparken:
 



Sweden Rock

Känner att jag har blivit jävligt dålig på och uppdatera här, även på att lägga upp bilder, men det blir väl så när det är sommar antar jag. Var på Sweden rock i lördags och menigen var ju att vi skulle se Guns n roses, vi stod längst framme och köade från tio och om ni har läst tidningarna vet ni kanske vad som hände, den jävlen kom minst en timme sent! Vi hade dock redan kommit överens om att gå därifrån om han inte kommit in efter45 minuter, så kvart över tolv gick vi. Ställde oss uppe på kullen och såg ner ut över fältet och vi var inte de enda som gick och buropen haglade. Vi såg dock bachman & turner som var riktigt bra! Lite mustasch och lite wasp så vi var nöjda ändå :) spelade korpfotboll igår mot bjärnum, loosade med 5-0, men jag hade kanske lika många målchanser men satte inte dem... Några bra höfttacklingar dock som jag känner av idag men fasen vad trött man är efteråt! Nu ska jag dock snart lämna av Philip på akuten i hlm och sen ska jag ner och få en dubbeltimmes massage, riktigt nice ;) seeya!

Journal

Begärde ut pappas journal för ett antal år sedan, hittade den häromdagen och läste igenom den ännu en gång för och se om man blivit något klokare och ser en hel del som upprör mig, igen. Det som stör mig är att det står klart och tydligt att han inte fr nya organ pga långvarigt alkoholmissbruk. Mer regelrätt borde varit att skrivit alkoholsjukdom, blir så jävla trött på den dåliga kompitens inom sjukvården, dem borde fanimej inte få någon lön alls ibland!! Åsikterna är ju skilda, men om man är insatt i ämnet vet man att alkoholism inte handlar om missbruk utan om en sjukdom, genetisk sjukdom som borde uppmärksammas mer än vad den gör idag, kanske ha en alkoholistgala så som vi har cancergalor? Ganska långsökt men ändå, Godnatt nu är jag trött...

Torsdag

Var på Ikea i tisdags och köpte ny hallmöbel och vitrinöverskåp till tevemöblen, blev riktigt bra och det känns som om vi är ett litet steg närmre ordning här hemma nu :) blir kanske en fest till sommaren sen då :) i morgon blir det stydentfirande hos Philips kusin sen sticker vi it till västra näs för på lördag ska vi till Sweden rock!! Yeah som fasen! Nu väntar fotmassage ;)

Laholm

Är hemma efter en skön helg i Laholm tillsammans med partyfabriken! Har haft underbart väder och kunnat ligga och sola och gjort en del shopping :) när vi körde hem igårkväll råkade vi köra fel o ch körde förbi lugnarohögen och sen kom vi in i menlösa, hur sjukt är inte dem ortsnamnen på en skala?! :) Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma och fixa lite, som tur är regnar det så man kan vara inne och göra dessa sakerna för engångsbelopp skull :)

Juni

Då var man inne i Juni och det firar man ju med regn! Så sjukt trist dag på jobbet och det känns som om man håller på och bli sjuk... Men det enda som fick mig på bra humör var när mamma kom inom på jobbet och hälsade på, tog en fika tillsammans och mös nere i fikarummet :)

Hoppas alla haft en bättre dag än vad jag haft, vill sova eftermiddag nu. godnatt :)

RSS 2.0