Helg.

Äntligen en ledig helg för en gångs skull! Har inte planerat in något. Bara vara hemma och mysa och pyssla. Sen har man ju tenta på fredag som man dock måste plugga till. :S Fick reda på förra nu i veckan. Kuggade med 1,5 poäng.. Lite tråkigt. Men så är livet. Sällan rättvist. Men det är bara att gå vidare, kämpa mot nya mål och vägar. Vill inte sluta förrän jag blir utkstad. Vill inte göra fler misslyckanden i livet. Men hur intressant är egentligen pedagogisk filosofi? Flumm och sånt skit? Inte ett dugg, nu har vi om vetenskapliga upptäckter, det är saker man kan ta på. Men det är ingenting jag kommer ha nytta av i min framtida roll som lärare. Och sen är jag ju riktigt usel på att skriva, formulera mig. Så den här tentan kommer väl också gå rent åt helvete antar jag...


Kåren 19/11

Förberedde mig för en lugn kväll, skulle först iväg och träna. Kåren vad det sista jag tänkte på när Linus skickar ett sms om att Emelie iallafall inte sviker och att dem skulle ut på Kåren. Blev lite sugen men sa ändå att jag skulle träna. Linus skickar iväg ett till och skriver, komigen! jag vet att du är sugen!. Så sant som det var sagt fick jag packa om min träningsväska med lite festkläder i och sedan sticka till träningen. Som de tre förra onsdagarna fick jag åka med Kristianstadgänget till högskolan, duscha hos Emelie och sedan påbörja första cidern. En jävla impuls. Men vad hade jag väntat mig? Efter ett tag kom Johannes och Pontus, dem är också från vår klass. När vi väl skulle sticka till kåren hittade vi en kundvagn utanför Emelies lägenhet och Johannes stjussade mig i den hem till honom, (ja, det blev en krash och jag har blåmärken!)
Blev för första gången i mitt liv stoppad av polisen, I en kundvagn!! -Stig ur kundvagnen och lämna den här.. (Finns det fylleregler för sådana också? :) )
Kom in på Kåren, en relativt lugn kväll, det var ju sista veckan innan lönen så vad hade men väntat sig. Spelades rätt bra musik, blev mycket bugg under kvällens gång. Pontus är ju bäst på det! (Titti, nu får du lugna ner dig för det går alldeles för fort nu och jag blir snurrig! Titti, du får säga när vi ska snurra en eller två gånger!) :) haha, så go är han!
Sov en halvtimme under natten, stack till skolan vid halv nio och mådde riktigt dåligt, tog mig igenom en halv föreläsning sedan stack vi till Kvantum för att köpa kyckling, nudlar och lite annat smått o gott. Åt hemma hos Emelie, sedan stack jag hem. Sket i seminariet, men får ett sms när jag sitter på tåget hem att det var inställt, så jag missade ingenting. Skönt!
Idag ska vi träna fotboll inför julcupen, ska bli skoj o se vad alla går för :)


RSS 2.0