pappa

hittade massa priser som Pappa vunnit inom hockeyn. Han var ganska duktig och då kommer frågorna:
varför slutade han och hur långt hade han kunnat gå?


<3

Philip är äntligen hemma! Kom igårkväll med ett såklart försenat x2000.
Idag ska vi äta en mysig frukost tillsammans och sedan gå ut på stan lite.
Får se vad som händer ikväll men det blir säkert mysigt och trevligt :)

Nästa vecka kommer jag träna med både Sösdala och Farstorp. Får se hur allting
utvecklar sig, vet inte riktigt vad jag vill ännu. Får känna på stämningen i lagen
för det är ju den som är viktigast.


Just nu saknar jag kontakten. Trodde inte jag skulle göra det, men man inser hur mycket man missar när man ser
på Philips bröder och deras gemenskap. Jag skulle vilja vara med.


: Spinnmaskin

Inget är så trevligt som att mötas av en sjukt kelen katt när man kommer hem från jobbet.
Hr hittat sjukt snygag skjortor som jag verkligen vill ha, men Philip vill inte åka iväg någonstans på lördag. bara vara hemma. Kan förstå honom på ett märkligt sätt, men när man är ledig en helg vill man inte bara spendera den hemma.
Det viktigaste är att Philip är hemma.

Nu skall jag slänga mig med en hög duns i soffan och kela med Lucia.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Vardag

vardagskvällar kan verkligen vara riktigt tråkiga. Känns som om jag kastats in i en mörk period med kroppsbesattshet, avundsjuka och ångest. Det är skönt att jag har jobbet att gå till varje dag. Där kan jag komma ifrån bekymmer och oro. Blir lätt irriterad på småsaker och förstår ibland inte hur människor tänker. jag har lockat mitt hår så just nu ser jag ut som en pudel. Hoppas det har lagt sig till i morgon.. Jag saknar Philip och vill ha hela hans uppmärksamhet i helgen. Är det för mycket begärt? Är det för mycket att få känna sig älskad ibland? Det har blivit hårdare att han är i lumpen sedan han gav sig av efter jullovet. Alla sa att det skulle bli jobbigt i början men ingen förklarade slutet, då han är hemma bara varannan helg och man kan nästan ta på dagarna som är kvar med dagen han muckar kommer aldrig. Detta har klart varit de två längsta veckorna.
Jag inser nu att jag borde skaffa mig en fritid.Farstorps tränare ska ringa mig, Lillen vill att jag ska komma och provträna med Sösdala. Jag vill nog spela med Maxi i Korpen. Men det skadar ju aldrig att provträna, se om man håller för div 4, eller om man ska spela i samma klubb mamma gjorde för 35 år sedan. har jag verkligen gett allt jag kan inom fotbollen? Har jag nått min gräns?

Jag sitter i en lägenhet i centrum en onsdag och ser ut som en pudel. Men det gör mig ingenting för ingen ser mig, ingen.


<3


2

Om två dagar kommer Philip äntligen hem.
Dagen har varit full av drama, vilket jag hatar. Vaknade verkligen på fel sida idag men jag hoppas jag kan somna om på andra. Helgen ska vi spendera tillsammans. Vi ska ha en lugn lördag med god mat och dricka upp all goeöl jag köpte som vi skulle haft på hans kompisars 21 års fest. Kan bli en ganska bra lördag trots allt :)


Lucia har trillat i badkaret idag och jag hjälpte inte till! :)

Nu skall jag göra dagens fyspass innan soffan väntar!


Skruvat

Om jag kunde få en superkraft skulle det vara att läsa folks tankar, hur de tänker innan de agerar.
Om de tänker över huvud taget.


Ohja!

Fick plötsligt ett lyckorus och en känsla av överlägsenhet och lite revansch.
När man ser vackra människor från förr som var så vackra och smala har plötsligt blivit 20 kilo större och inte fullt så vackra längre. Man föreställer sig en tid då de levde i perfekta familjer i vackra hus och inga utåtliggande problem.
Till skillnad från mig själv.
Det känns på något sätt absurt att känna så här, men på något sätt har jag fått upprättelse i det tysta och jag kan se mig själv komma vinnande ur min uppväxt. Jag lever ett helt annat liv just nu och har lämnat det förflutna bakom mig. Det är ingenting jag talar om och det är en bit jag vill ha för mig själv.
Pusslet börjar ta form och jag gillar det jag ser.

Jag stod och tänkte på något min far sa en gång till mig för mycket länge sedan. Han pratade om när jag skulle få barn och hus han skulle gilla det. Men att han kanske inte fick vara med om det alls.
Jag förstod nu att Pappa visste att han skulle kanske dö ung.

Nu ska ja ha lite kvalitetstid med min katt och kanske till och med låta henne se aristocats om hon är snäll. 


Kök

Nu har jag och mamma varit på Bygga och jag har bestämt mig för en laminatskiva i mörkt trä, priset skiljde på 5000:- löpmeter och det är det inte värt att lägga när man bara bor i lägenhet. Philip och jag ville ju verkligen ha i massivt trä, men när det skiljer så mycket i pris så får man faktiskt tänka ett steg längre. killen där skulle göra en buffert till mig så får ja se hur mycket allt kostar, men nu får det faktiskt vara färdigplanerat, jag vill bara ha det gjort. Mammas kille ska hjälpa oss sätta in den och diskhon, sen får vi eventuellt ta kaklet efteråt. Han sa att han hade hellre rivit kaklet än att bygga in det med gipsskivor, och jag kan tänka mig att det blir bättre, det bygger ju inte så mycket då. Kanske kan han också hjälpa oss med det om ingen annan har tid eller ork, men det får vi ta senare. Måste verkligen ha tag i Philip nu för vi är lite oeniga med både bänkskiva och diskho, han vill bara ha en, det ville jag också från början, men nu börjar tankarna gå åt 1½ hållet, eller så tar man bara en diskho med avrinningsyta.. haha, är helt förvirrad!!

 

Får diskutera lite med Philip också så jag inte bara springer iväg och köper massa saker som han inte vill.
Herregud vad det kan vara svårt och vara sambo ibland ;) hehe..


Truck

Jag kanske inte har berättat för er, men jag har faktiskt lärt mig köra truck i helgen, vilket jag är jävligt nöjd över och riktigt glad för också :) Det var ju inte så himla svårt eller märkfärdigt, men man vill inte försöka sig på sådana saker utan att någon visar en först. Efteråt ville jag inte ens kliva av den! :) haha.

Har fortfarande en svidande träningsvärk överallt, tån är säkerligen stukad och mitt skavsår är irriterande. Fast jag får ju gå och lägga mig i min egen säng varje kväll som Philip skulle sagt! Man får ju vara glad för det lilla :)

längtar mega till Österrike nu! Ska bli riktigt riktigt roligt :) Gött och köra ner för då har man ju bil och allt och man hinner se så mycket mer.
 Philip och jag har ändå hunnit med en hel del under våra år tillsammans, några semestrar utomlands och några inom Sverige, får jag bestämma så tar vi en restresa till hösten också :)

Nu är det matdax = Nutrilette, som jag har börjat med igen... :S


: Träningsvärk

Leif (Vinslövs tränare) ringde i onsdags och frågade om jag ville vara med och spela cup igår. Okej sa jag utan att tänka mig för, han hade dragit ihop några div 5 lag i hlm området så det var ju inget stort. Litet och mysigt.
Började med att loosa mot farstorp som var ganska duktiga, inga stjärnor, men de var ju antagligen bättre än oss. Spelade lika mot Vankiva 0-0 och vann mot Tyringe i sista matchen. Sen hade vi en paus innan vi alla skulle mötas igen. Då spelade vi lika mot farstorp, förlorade mot vankiva och vann mot tyringe. Rätt skoj och lira lite igen, man känner hur mycket aggressioner man får ut på planen, kanske några fick uppleva det igår, men spelar man bara schyst mot mig så hamnar man inte på golvet eller i röda matten, så enkelt är det. Det är ju inte så enkelt att få omkull mig på planen om man säger så! Mina ben är gjorda av stål ;) haha. Men jag hade en riktigt rolig kväll tillsammans med det "äldre" vinslövs laget. <3

Och på fredag kommer äntligen Philip hem! Har längtat röven av mig, fast det är ju typ fem dagar till, men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!

Ska eventuellt åka upp till IKEA på tisdag med mamma och beställa bänkskiva och diskho. Sen får man se om man kan få dit den där hemma, man hade ju behövt hjälp, men jag får börja och se om man kan göra det själv för då kan ingen annan komma och säga något. Philip lär ju få hjälpa till för det är ju trots allt vår lägenhet nu :)

ha en fortsatt trevlig söndag.
-titts


Familj.

Mamma ringde häromdagen och sa att Lucia inte var min enda familjemedlem, jag blev lite snopen och tänkte att hallå! Jag har flyttat hemifrån nu så hon kan ju inte vara delaktig i den fortfarande. Hon hade läst på Hitta.se där jag skrivit in Lucia som familj och sa att Philip också är delaktig i den nu. Att vi har bildat en familj. Hur vuxet känns inte det? Jag fick först panik och tänkte att jag är inte så vuxen ännu, men under Philips jullov kändes det så bra att vi alla tre träffades varje dag och att vi gjorde de här "vanliga" sakerna tillsammans. Vi är en familj nu och det känns otroligt bra. Just nu saknar jag honom så in i helvete och vet inte hur jag ska klara av ännu en vecka utan honom. Ändå är det bara 55 dagar tills han muckar och då får vi ses varje dag och verkligen vara en riktig familj. Har funderat mycket på framtiden på sistonne och börjat få lite smått panik. För när man börjar tänka på alla sakerna man vill göra innan man skaffar barn och blir låst för all framtid så kommer det ta lång tid.

Saker jag vill göra innan jag skaffar barn:
 
- Skaffa mig en utbildning (eventuellt inom handel eller reklam)
- Tågluffa i Europa, kanske till Kina också.
- Se ett stort mästerskap i fotboll eller handboll på plats.
- Köpa eller bygga hus.
- Se Washington
- Ta mckort

Många av de här sakerna kan man säkerligen göra när man väl har barn, men dessa sakerna tar tid och kommer säkerligen förändras ju äldre jag blir, men man får panik när man inser att man snart är 21 (folk säger att det inte är någon ålder) men tiden går fort, man ska ju ha finansiering för allt det här också och då måste man jobba i några år först. Så jag lär bli en gammal mamma. haha. Fast egentligen ska man ju inte se in i framtiden för man vet ju aldrig vad som händer, jag kanske får en propp i hjärtat på vägen till jobbet och dör. Vem vet liksom?
Får tänka på en dag i taget, just nu längtar jag till Österrike och ska planera med Philip vilka veckor jag ska ta semester, hade gärna velat ta en restresa till turkiet i höst :)

Dags att sticka till jobbet, har fått lite extratider de närmsta veckorna vilket är great! När Philip ändå inte är hemma kan man ändå jobba :)

PoK


Vad hände?

Äntligen är helgen slut och man får vara ledig i två dagar! Stack på fest i fredags med några på jobbet och vi skulle bara inom en förfest innan vi stack till Harry's. Jag trodde allvarligt talat att det inte fanns sådant folk längre, och om det nu fanns så skulle det inte vara i vår ålder! Tjejerna hade knappt kläder på sig och stod och dansade på bord och stolar och var mer än villiga när "killarna" kom och tog på dem. Vi skulle hålla i våra glas för det gick runt droger. Det fanns inte i min värld längre att det här pågår. Jag tycker synd om tjejerna som uppenbarligen utnyttjas utan att de vet om det och killarna som man vet vilka de är, är ju bara så jävla patetiska. De har verkligen hamnat långt långt ner och jag hoppas fanimej att de aldrig kommer upp igen. Det var sjukt och jag är glad att jag kom dit igår och inte för fyra år sedan.
Jag hade dock trevligt senare på harry's, men man saknar ju alltid den man har mest roligt med, Philip. Det låter kanske lite toffligt, men han är ändå min bästa vän.

Idag har jag sovit så in i helvete, var nere på Maxi och handlade lite. Blommor och krukor till köket, för Lucia hade rivit ner en, så nu köpte jag zinkkrukor och dem kan man inte ha isönder :D



Igår

Har äntligen köpt ny kyl/frys på elgiganten igår! Kommer i början på februari så vi har lite tid på oss och få ut den vi redan har.  Har bestämt datum nu för när vi ska upp till IKEA och köpa bänkskiva och diskho så vi får allt i köket klart någon gång! Ska bli riktigt skönt. Och snart säger det ju bara vips! Så har Philip muckat och vi bor ihop på riktigt! <3

Nu bär det iväg på middag. Januari är snart slut,´. Igen.


torsdag

sovmorgon idag till halv tolv är riktigt skönt, har sorterat lite tvätt, plockat lite och druckit några koppar kaffe. Älskar sådana här sovmorgnar!! Har dock riktigt mycket träningsvärk i överarmarna! Precis vid armhålorna där i den musklen. Lucia har också njutit kanske lite för mycket av sin sovmorgon, hon gillade verkligen min vanilj-jordgubbsyogurt!! :/ Riktigt söt var hon dock med sina vita morrhår efteråt! :)

Bra radiokanal btw: Gamla godingar, tror dem är stationerade i Helsingborg. Like it!

Nu ska jag fortsätta plocka lite och sen göra mig iordning för jobbet.


Vånga

Philip och jag har varit i Vånga idag och kört skidor, var lite nervös för det var fyra år sedan jag körde och Philip har inte kört så mycket innan. Men det gick faktiskt riktigt bra och nu vet jag att vi kommer ha en riktigt skön vecka i Österrike :) Vurpade i första åket, tappade först mössan och sen fattade man knappt vad som hände för sen flög skidan och rätt var det var så låg man med magen i snön! haha.

Nu ska vi på middag, trötta. Jag har en känsla av att mina ben kommer värka sönder i morgon...


Året som gått.

Året som gått i bilder...
   

   



Vi har skaffat katt, mormor dog i vintras, vi gjorde vår första ensamma utlandsresa tillsammans, vi flyttade ihop, jag fick jobb på Maxi, tegelväggen blev äntligen färdig! Det är synd att man aldrig har kameran med sig överallt, för det är så mycket man hade velat ha på bild egentligen.


2010

Då var vi inne i 2010, nyårsfirandet ute på näset gick lugnt till, för min del iaf. Jag somnade vid tio och Philip fick väcka mig innan tolvslaget då vi sköt raketer och grillade korv i en eldtunna. Igår läg vi och tittade på tom och jerry och sedan körde vi ut i Sbg för och titta lite, jag har ju glömt så mycket. Jag kan se byggnaderna, men jag kommer inte ihåg hur man kommer dit, så vi körde lite runder.

Idag har Philip åkt ut med sin bror i skogen, så jag åkte ner till Maxi vid nio tiden och handlade, ska laga lite tortellinigratäng idag och sen köpte jag hem enkla grejor som Philip kan äta när jag jobbar. Känns ganska knäppt att man bara "smäller" 700:- på mat så där, men sen är man ju en märkesbög när det kommer till mat också. haha :) Mamma har ju uppfostrat mig :)

Nu ska jag återgå till plockandet här hemma, har fått upp lite saker på vinden och lite i källaren, skönt!!


RSS 2.0