10-17

Jäklar vad jag har jobbat idag! Riktigt roligt på jobbet och har aldrig bakat upp så här mycket och när jag ändå gick hem vid 17 var där knappt något kvar. Hoppas det blir samma ös i morgon också för annars kan helgerna vara riktigt dryga. Fick även ansvaret att göra beställningar nu och det är ju alltid skoj, för annars hade det blivit knas och Madde varit tvungen att beställa idag till onsdag och då vet man inte hur mycket som går.
1 av åtta dagar avklarade. Undrar hur död jag kommer vara på fredag efter ett marathonpass? :)

Bones på 3:an nu <3

Chokladcroisonger.

Bakar choklarcroisonger just nu. Kommer bli riktigt gottis! Fick ett ryck när jag var nere på macken och köpte glass och såg smördegsbottnar, man kan ju göra så mycket av halvfabrikat ju!

sa att jag inte skulle göra något idag, men jag kan inte ligga ner och slappna av när här ser förjävligt ut hemma så jag har börjat plocka.... En hylla har rasat ner här hemma och papper ligger i hela vardagsrummet.. typiskt.

ingen bra dag.

ledig

Är ledig idag och hade först tänkt vara lite till nytta som att förnya mitt pass och att gå till telenor med min dumma mobil som inte fungerar som den ska. Men, istället bestämde jag mig för att bara gå här hemma och mysa, har lite huvudvärk och är allmänt sleten, vet att jag har åtta jobbdagar framför mig så då får man bara slappa en dag.
Man kommer väl igång ikväll och plockar i ordning här, vill köra till tippen med den gamla toahyllan, den bara ligger i hallen och skräpar, men just nu känns det som om man bara plockar och plockar och inget händer. Så är det ibland när man börjar i varenda hörna.
 
Lucia har legat hos oss hela natten, vi mös riktigt mycket i morse när hon låg på min arm som en liten bebis. Så mysig och go är hon!

Kanske ska se en tredje film snart. jag är verkligen en slapperöv.



Köpte ett tiggben till henne igår (för hundar) hon tuggar ju på allt som finns, men den bilden finns i Philips kamera, så jag kan inte ladda upp den just nu. Här har hon börjat lära sig skriva :)

jobb

Jobbat idag, fick gå upp lite innan fem och var på jobbet halv sex, en timme innan schemat. Satte mig nere i fikarummet med en macka och kaffe och tog det lugnt till sex, sen gick jag upp. Så kunde jag sluta en halvtimme tidigare. Gött. Har varit rätt mycket att göra idag. En vanlig onsdag i princip. Nu ska jag lägga mig med Lucia och mysa i soffan till en film.

På fredag börjar helvetetsveckan med åtta arbetsdagar på raken. Men det blir pengar av det iaf. gödans.!

Duktig

har varit duktig idag och skruvat upp två hyllor ovanför skrivbordet, satt upp sofies födelsedags present och tavlan i centrum ovanför sängen. Är riktigt nöjd med min insats! Mamma hjälpe förståss till, hon hämtade mig på jobbet halv tre, så körde vi upp till moster och åt och fikade, Lucia och hennes hund kom faktiskt överens i den bemärkelsen att båda kunde gå lösa och inga ögon åkte ut. Hennes hund är ju helt underbar för han bryr sig inte, hon fräste åt honom och sedan lämnade han henne ifred. Fast hon blev riktigt nyfiken och höll koll på honom hela tiden och ville gå fram och nosa men vågade inte. Ähh, vänskapen kommer så småningom, hon behöver social träning. mamma köpte en tunnel till henne inne på ÖB som hon håller full låda med ikväll, riktigt roligt och se henne flytta runder på den och rulla sig inne i den!

Nu ska jag försöka få ordning på alla papper och mög som ligger på skrivbordet och få in allt i pärmar eller slänga papper som är onödigt. Känner mig nyttig och duktig idag och är värd en öl.

Bones om en halvtimme <3

Bones

Är så himla nöjd med min bonesbox! love it forever! Längtar tills jag ska köpa säsong 2! Sen finns det ju fortfarande en hel del och göra, ska fylla ett A4 papper med saker, sen får jag se hur långt jag hinner, vissa saker behöver man ju hjälp med som bänkskivan i köket. Eller så kanske man överraskar sig själv med att klara det på egenhand, så som jag gjort så många gånger förr. Sen är det ju problemet med badrummet.. Lite gay och ha babyblått där inne så jag måste upp och köpa färg till det också. Sen är det ju den förbannade tegelväggen, men om jag bara kommer igång och köper skiten så går det ganska snabbt och få upp det i hallen. Max en dags arbete, men det är ju det här med att komma igång. Mamma får sparka mig i röven för det är hon bra på! <3

ha en trevlig kväll, sitter här med sista cidern och njuter!

Saknar: Sofie och Jennica jag ser er som mina bästa vänner och som jag litar på i vått och torrt. ttrebe som man hade riktigt roligt ihop med men som man inte insett förrän nu. och såklart, farfar och låtsasfarmor Erica.

Sängen

Så här blev resultatet i sovrummet! :)




Är supernöjd, nu återstår bara att måla och spackla över gamla hål från hyllor och så flytta en stor hylla så den kommer i centrum över sängen. Men det fixar jag när jag är ledig några dagar :)


Äntligen!

Igår efter jobbet kom mamma med Bmw och släp för att åka till IKEA. Rätt skönt att hon stod för släp och bensinpengar, så nu äntligen har jag köpt säng! Fast nu är det inte mycket mer plats kvar i sovrummet, men det är skönt, för man ska i princip bara sova där. Så tack mamma för allt igår, du är bästaste! <3
Så hela morgonen har gått åt till stt montera ihop både den och huvudgaveln, men det blev bara ett antal fel :) Gick ändå ganska snabbt, men jag är rätt glad att man inte påbörjade det igårkväll, för man var inte hemma från mamma förrän tjugo i tio, sen somnade man ju till ett bonesavsnitt :) Babe hade ju sett fyra utan mig, så dem får jag se en annan dag.

Ska iväg snart igen, dock inte till IKEA, nu har man ju inga pengar kvar knappt och har ju en hel del räkningar att betala. Men jag har ju inredning så man kan dela ut för fan. haha. Ska ju köra ner en hel del till mamsingen, ska ner dit och umgås nästa vecka när babe har åkt tillbaka till STHLM för man har ju saknat henne den här månaden. hon är verkligen världens bästa mamma. Någon bättre finns verkligen inte. Men hon har ju som sagt skadat mig :) haha ett internt skämt som bara hon, jag och mormor förstår.

Träffade mina "syskon" igår också. Riktigt roligt, man saknar gemenskapen ibland, men så är det. Man har minnena kvar och dem vill man inte mista för allt i världen. Chamonix säger allt och det finns bara en jag kan prata med det om :)

Nej nu ska jag dra.

Dagens råd är: Var ärlig hur ont det än gör och snacka inte så jävla mycket skit.

hemmakväll

var dödstrött när jag kom hem från jobbet, bad Philip om att följa med till hemmakväll och hyra en film och något godis. Vi bär hem två kassar med tio filmer vi köpt, en bonesbox, tre påsar chips, godis och läsk som totalt gick på en summa som 650:-. haha! Ja, det är ju tur man jobbar :D fast vi fick många bra filmer och jag är jättemeganöjd med bonesboxen! Nu tittar vi på Zohan, helt störd i huvudet är han ju :)

... Och Lucia gillar coca cola. haha, vad hade man väntat sig?

Näst sista

Näst sista helgen att jobba. Eller ja. jag har ju en vecka 34 också, men det är långt dit. Skönt att vara ledig på helgerna sen framöver. Har nu fått mina extratider för v 34 och v 35 av kent, gödigödi. Ser pengarna rulla in och det känns skönt.
Rätt bra dag och jobba på, man har fått baka mycket och sen har man ju såklart slagit sig också. Dock inte på diskmaskinen som förra gången utan på plasten inne i frysen. Ja hur lyckas man?!

I morgon kommer mamma och hämtar sängen, äntligen blir man av med den och kanske kan få ordning i sovrummet iaf, för just nu är här stökigt överallt. Det första Philip sa när jag kom innanför dörren var: Förlåt jag inte har städat. haha. Det är rätt lugnt, det hade ju inte jag heller, plockade bara undan lite i morse innan jag stack till jobbet men jag längtar tills vi har allt i lägenheten, panelen och badrummet är klart och vi kan börja storstäda. Eller jag iaf. Då är nog Philip i STHLM och leker soldat. :)

Har förresten köpt handdukar till badrummet också idag, det blev ju inte bra med orange nu när vi har allt i kalla färger, så jag köpte gråa och lila som kommer bli kanonsnygga där inne.


Är trött på alla intriger och tjafs om allting. Ibland kan man ställa sig frågan hur allt kunde bli såhär. Men det var väl mitt fel som vanligt. Jag ångrar inte det. Men jag hatar att alla ser mig som det svarta fåret och inte kan se det objektivt. Allt är inte mitt fel, men ibland känns det bättre att skylla allting på mig själv än på någon annan. Jag orkar inte bry mig mer och tänker inte lägga mer bekymmer på det. Jag har annat viktigare att tänka på än på betydelselösa människor som bara vill folk illa.

... Och Lucia har legat i sängen hela natten den grisen <3 !

Begravning.

Då var det begravning idag och snart ska vi åka hem till Philips föräldrar och duscha. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, detta är den första jag går på utan mamma vilket betyder att alla kanske inte delar min uppfattning om begravningar och döden och då måste jag vara på ett visst sätt. Det är inte mycket jag kan säga om den hä personen heller för jag kände henne inte så bra, men jag har tre saker: Hon älskade sin familj, hon hade andan uppe ända till slutet och som jag hört det så har hon levt. Det är aldrig roligt med döden, men den går hand i hand med livet och man måste lära sig respektera och leva med den.

På någo sätt kommer det bli en full dag, jag ska jobba halv ett till fem och när jag kommer hem så ska vi köra och köpa allt virke till tegelväggen och om vi hinner, en annan färg till badrummet. Det blev babyblått.... trist-..

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Kram

 

Badrummet

Har fått ett helt nytt badrum! Hel underbart är det, om man bortser från allt murbruk på golvet. Har målat halva och satt på alla kakeldecorer så det är schackrutigt och grått! Gillar det mega!
Nu ska jag dock slänga mig i soffan och se på bones om en kvart. Sommarens bästa!

Lön i morgon. Den välkomnas stort!


'
Ja just det! Så här blev håret! <3

Spackel

Nu har i forit runt och kollat priser på panel oh reglar och mög. Har handlat skruv och plugg och när vi km hem så började Phlip riv ner hyllorna i badrummet, oh vad öljde med? Jo en jävla massa murbruk, så vi fic t en runda till Coop igen för att köpa våtrumsspackel och sen köpte vi färg. Killen där inne tyckte nog jag var iktigt jobbig för jag ville ha en grå-vit-silvrig färg, men till slut fick vi veta att det inte gick med våtrumsfärgen, så det fick bli en ljus-grå ton. Fast e fick jag snilleidén om att måla en silvrig fondvägg bakom toaletten, vilket kommer bli superfint! Köpte även kakeldecor i svart som jag ska sätta upp när Philip spacklat klart.

Så nu är vi på väg mot att äntligen få lägenheten i tip-top! Gödans! (sen är det bara köket med blandaren, spotlights ovanför diskbänken och bänkskiva klart och jag förbannar pappa som är död när jag behöver han som mest, allt det had inte tagi honom en dag och det hade vari färdigt för längsedan. men så är det ibland. Livets gång.

I morgon är det begravning. Det är aldrig roligt. Men som sagt, det är livets gång, men man kan aldrig vara förberedd för det.

Handledags

Har sparat småpengar i snart ett halvår och igår öppnade vi burken. Där var ca 1300:- så idag ka vi åka och köpa liggande träpanel, lister och dyl så vi kan snickra ihop allt vid tegelväggen. Skönt att allting kommer bli klart nu!
Ska även titta på bänskiva till köket, det tradiga är att vi måst köpa en L-formad så vi får själva klistra ihop den. Men det är tur att Philip inte har tummarna mitt i näven ;)

Sen badade vi Lucia igår, gick riktigt bra :D

   
Här är bilder från när vi badade Lucia och då hon gick på toa i påsen bredvid istället för inne på toan :D haha, knäppekatt <3

Lucia

Har haft en go sovmorgon idag, började inte jobba förrän kl halv tolv! Satt här vid datorn då jag höde Lucia krafsa i toalådan, trodde jag! När jag sedan tittar ner så sitter hon i den påsen av den resterande kattsanden och kommer inte upp! Jäkla katt! :) Antgligen så dög inte lådan och vi förstod sedan varför, hon skiter ju som en hel kar!!! :)

Har fått en kommentar från en läsare som inte gillade mitt inlägg "Jag", att kommentera något som ni inte gillar är helt ok. Men snälla, var inte så fega utan skriv vem det är som tycker vad. Lite ryggrad har jag i kroppen så jag kan stå för mina åsikter, och utrycker de därför här. Jag är inte felfri och vet om det, gillar ni inte det jag skriver så ge fan i och läsa då. Så enkelt är det. Men som sagt, jag tar gärna emot kommentarer, såväl snälla s om upprörda, men skriv avsändare.

Nu ska vi börja städa och röja här hemma, sen ikväll ska vi försöka bada Lucia. (Phlips idé) Vi får väl se hur det går ;)


Så tjohej!

bilder

Bilder som jag har velat publicera länge kommer upp nu.








Lite på älsklingen och några från den knäppa men roliga kvällen i Åhus!

Tisdag

Är ledig idag. Riktigt skönt faktiskt och jobba varannan dag. Ska vara ledig på torsdag också sen jobbar jag fre, lör, sön. Hade gärna bytt bort sista helgen jag jobbar med tanke på att Philip åker tillbaks till sthlm då, men jag vet ju inte hur mitt fortsatta schema ser ut. tyvärr.

Hade egentligen planerat att åka upp till IKEA idag ju, i med mamma också är ledig så kunde hon hälpt oss att bära in den gamla i Sösdala. men nu blev det inte så utan vi ska bara sitta hemma och slappa. Får se om man kan få något gjort och städa lite med tanke på att det ser ut som i Warsawa 1945 här inne.

Dags för frukost, lite sent men Philip har inte vrit vken innan, den spillevinken <3

hoppas ni får en bra dag allesammans!

vaxpropp?

dagen har gått fort idag, jobbade med angela imorse och det gick väl. Sen har dagen bara försvunnit, men jag har hunnit väldigt mycket så jag är nöjd med dagen. I morgon är jag ledig igen. Riktigt skönt :)  Vill till IKEA och köpa sängjävlen, men Philip vill vänta tills helene och christer ska dit. Så vi får väl sova tätt och mysigt ett tag till antar jag. Ska snart börja på maten, idag blir det god chili-köttgryta med ris. Mysigt värre! <3

Fast först blir det lite sims 3 :)

Jag.

Jag hade velat döpa bloggen till socialt missanpassad, därför jag har ju varit i Åhus nu och levt med en person som inte kan bete sig runt människor. Jag hade kunnat berätta de mest horribla historier om denna människa, men jag sparar snasket till senare då jag kan skriva snabbare. Det är iaf slut på att försöka vara snäll mot henne nu när hon gått över gränsen. Helvetet börjar nu och min mun kommer inte vara förseglad. Jag tänkte fakiskt bjuda hem Phlips bror och henne, men hon träder inte innanför dessa portarna. Aldrig i livet. Skönt att man äntligen kan få skriva av sig, för igår blev man riktigt sårad. Det finns faktiskt n sak till jag velat skriva här också, som alla också tror är sant, men det får också vänta.

8:dels final igår :) Grabbarna var riktigt dkiga! hade dock lite otur med en ävlingsansvarig frpn Lågan, Juliusson och den sista dmoaren som hittade en straff p de mest knasiga ställen. Motståndarna vann matchen med 8-7, vi spelade med 2 spelare i 6 min (av tio), de fick fem straffar de gjorde mål på och de gjorde bara tre spelmål. Ska jag också nämna att i det laget spelade tre av domarens kollegor? Men vill dem vinna på ett sådant sät så fine.

Hoppas ni alla får en underbar dag!

@ Åhus

Är just nu nere i Åhus med Philip och Lucia i hans föräldrars stuga. det är mysigt, Lucia finner sig i att åka rundor och hon har visat hundarna att det är klös i henne. Det är så bra! Men den vaktigaste hunden så var det en jämn match för ingen vek ner sig, det var rätt väntat och det är synd att de inte kan vara tillsammans. Vi får väl vänta tills Lucia blir äldre och verkligen visar vem som är den mest överlägsna rasen. ;) hehe.

Sitter nu också med färg i håret. Redhead ;) hehe. har ju värsta utväxten och det är så jobbigt att färga den så jag sket i det och färgade allt i rödbrun färg. Det är ju 25 års fest ikväll och då måste man ju vara snygge :) eller ja. Man kan inte ha utväxt iaf.

Skönt och komma ner och koppla av här, ännu skönare är att vi fick ha gäststugan för inatt så slapp vi alla hundar som skällde och var rädda för åskan och så slapp vi allt buller i morse när det skulle serveras frukost. Det är nog rätt skönt för Lucia också som kan röra sig friare där ute också, hon är så himla go, bara myser och leker hela tiden, kommer upp och lägger sig vid halsen och spinner. En riktig spinnmaskin! Tänk att man hade sån tur att man hittade henne efter ett sådant febrilt letande? Man ska ju inte ta första bästa som andra gör utan man måste ju se utbudet. Sen om man har tur så finner man kanske den där bästa snabbt eller för min del efter 1 år.

Ska snart göra mig i ordning, ska ju köra om två timmar, och jag ska duscha när färgen är klar. Undrar verkligen hur det ser ut!! haha. Kan bli riktigt bra eller piss och att håret faller av, men det gör ju ingenting, då får man gå skallig :D Det är ju också en frisyr och ganska ovanlig också för oss tjejer, så det är ju coolt :)

Är verkligen inte aktiv här längre, men det blir väl sen när Philip åker tillbaks till STHLM och Berga, men just nu så vill man ju umgås så mycket som möjligt med honom. På tisdag så bär det av och handla säng på IKEA och så måste vi skicka ut den gamla till Mamma och sen göra ordning i sovrummet med alla pärmar och mög som är där nu. Men i slutändan så komemr det bli riktigt bra. Är så glad att man äger lägenheten så man har så mycket mer möjligheter än i en hyres. tack mamma för alla pengar från barnbidraget du sparade undan och tack pappa för du lämnade efter dig de pengarna. Fast det hade ju varit bättre om du varit i livet och hjälpt mig renovera, men som tur är så har ju inte Philip tummen mitt i näven utan kan faktiskt lite han med. ;)

I morgon spelar Philip med Blandsaft i Åhus, kom och hejja vettja! Kommer bli megaskojsit!

Nää, nu har jag verkligen tråkat ut er med allt tjat om mitt liv. Så hejdå! och hoppas ni inte har somnat ;)

underbara

Idag vaknade jag med Lucia och älsklingen vid min sida, kan man vakna bättre? Tittade på sagan om konungens återkomst och sedan var det dags för jobb i två timmar, Phlip hämtade mig efteråt och nu lagar han middag igen! (Nu tänker ni säkert: Åhh vad bra hon har det men när han spelade sims 3 så dskade jag oh städade undan. Så vi delar på hemgrejerna. Idag blir edt kycklingsallad. Skulle egentligen ha det igår, men vi gjorde hamburgare och pommes istället. Måste rensa frysen för den e helt kasss...

I morgon jobbar jag från 0630 till 1700. Rätt trist, men så är det. Sen ska vi packa ihop för vi ska til Åhus på fredag, Philip ska ju spela i helgen så då åker vi ner dagen innan.

Nää, nu får vi se till kycklingen. Har helt underbara bilder på Lucia nu som jag ska ladda upp senare... 

Ursäkta.

Vill först säga förlåt för att bloggen inte updaterats p några dagar. När vi i söndags fick datorn så hade vi inte alla koder till at instalera bredbandet, men nu fungerar det igen :)

Jani, det har änt en del sen sist! Vi har som sagt fått hem datorn och den fungerar väldigt bra :) Sen i söndags kvll skule (ursäkta att en del bokstäver glöms men tangentbordet är snart slut på batterier) vi hämtat Lucia, men en timme innan vi ksall köra ringer ägaren och säger att dem inte hitar henne och det är ju inte så kul när man väntat i över sex veckor! Vid halv nio ringde hon igen och sa att de hittat henne under tvättmaskinen! En riktig gömmare är hon den lilla rackaren :) Första natten fick vi ingen sömn över huvudtaget, hon låg och jamade under soffan hela tiden och ville inte komma ut, vilket resulterade i att Philip stängt av min väckarkocka och jag försov mig!

Men nu har hon börjat komma ut ochh hon älskar kösträden och alla leksaker! Hel underbar är älsklingen!


Ingen vcker bild på henne, men i den iglon trivs hon i :) Sen har vi fått reda på att hon kan sätta hundarna på plats! Idag när vi var hos Philips föräldrar tänkte vi introducera henne för den lugnaste hunden och se så hon inte blir rädd, men hon fällde ut klorna, fräste och sen när hunden gick närmre, klippte hon till! Som tur blev hunden inte skadad, men det är bra att hon sätter den lägre rasen på plats ;) haha, nej vi hoppas på att dem ska komma överens och vänja sig vid varandra.

Idag har vi även sagt upp vårt trådlösa bredband och ska skaffa ett vanligt. Har handlat 25 års present till en vän, som INTE var det enklaste! Hoppas verkligen hon gillar det... :/

Nu har mannen lagat mat så det är dags och äta :) så bra man har det ibland :D Ett tips: Bli sambo :P haha.

Han.

För lite mer än ett halvår sedan så slog det mig vilken tur jag har. Jo, jag har haft en sådan himla tur att få vara Philips flickvän. För inse: Philip är en sådan kille man hittar vid vår ålder och aldrig mer släpper. Han är inte den killen man hittar vid 28 års ålder och gifter sig med. Nej hans sort är redan upptagen då för förhoppningsvis vet deras tjejer vilken tur de har som är deras flickvänner. Jag låg även och tänkte på det igår, hur i helvete hittade jag honom och varför vill han ha mig? :o Jag är ju också ganska snäll men ja. Egentligen borde jag inte sitta och skriva sånt här på min blogg för då har han väl snart en massa brudar efter sig.

Men man säger det för lite. Vilka man verkligen tycker om och uppskattar. Jag förstår verkligen vilken bra kille Philip är och försöker hålla jämna steg med honom.

 ibland finns inga ord i världen till för att förklara den kärlek jag känner för dig,

Stress!

Hade ju som sagt sovmorgon idag, trodde det skulle bli skönt men det blev istället som så att man var en halvtimme efter hela jäkla dagen! Pluss att vi har haft det skitstressigt, känns som om hela Hässleholm bestämt sig för att handla på Maxi idag och särskillt 400g baguetter... Så den här veckan har vi sålt 1150 stycken, vilket är jävligt bra.
Och såklart så vart det ingen luft i cyklen när jag skulle hem så jag fick gå, som tur var det uppehåll och sol just då så man blev inte blöt.

Försöker få ordning här hemma men jag är så jävla trött så jag vet inte vart jag ska bli av. himmel och helvete! Här är undanplockat iaf så inte Philip får damp när han kommer hem :) haha.

Ingen som vill komma hem och färga mitt hår och ta en öl ikväll? ;)

Helg.

Helg dårå. Vaknade kvart i fyra av ett partygäng på väg hem eller till efterfest. Shit tänkte jag, hur orkar dem!? Hade ju fönstret öppet också så man hörde dem jättetydligt. Men det är sånt man får leva med när man  ska bo i centrum :)

Dags och jobba nu, har sovmorgon och börjar inte förrän sju :) de e gödans. Funderade först på att sticka dit en halvtimme tidigare, men det pallade jag inte :) haha. Har fått en megablåsa på mitt brännmärke som inte är så nice... Väntar bara på att den ska spricka eller att jag ska börja pilla på den!

Idag måste jag ta hand om tvätten och vika in den i garderoben. Jag gjorde inte så mycket igår, det blev tvättat iaf. Sen somnade jag vid nio och då får jag ta allt idag. Vill ju inte att Philip ska komma hem och här ser ut som en jävla röra direkt. Inte schyst mot någon av oss.

Hoppas verkligen Lucia trivs här hemma sen och att hon känner en trygghet tillsammans med oss. Är så himla orolig.. Det är typ det enda som kan gå fel. Sen vet jag ju hur man uppfostrar en katt. Och lära den inkall och olika ord, som mat så hon vet att hon får mat när hon kommer in. Philip vill lära henne att när man blåser i en patron att hon kommer in. Det kan vi försöka med, men det enda problemet är att jag går ju inte runt med en patron i fickan hela tiden. Men det går, vad andra okunniga personer än säger. (Hundmänniskor som inte vet ett dyft om katter) Klart jag gillar hundar med, men det ska vara en hund som min moster: En knäppehund som är till sällskap, inte något man har "nytta" av. Men skaffar Philip en jakthund så har jag ju ändå min katt, och det räcker med en av var.

nää, jag får väl dra mig mot maxi. Det regnar ute och jag saknar Philips bil... haha. (finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!)

därfannsentid.


Ensam hemma.

Nu har Philip åkt till Åhus och stugan och jag är kvar hemma. Någon måste ju jobba :) Har precis slängt in två tunnor tvätt och jag får nog någonting gjort idag. :) Senare ska jag rensa här vid skrivbordet så vi får plats med kattoaletten och Philips hurts. Rätt skön vecka ändå, har inte jobbat alls mycket men så har jag helgen så man får bra betalt ändå, jävligt nice. På söndag ska vi inte bara hämta hem Lucia utan även vår nya dator som någon snubbe här i HLM bygger. Har fått den nyaste processorn i den (vet inte riktigt vad det betyder men Philip sa att det var bra grejer).

Väntar nu bara på maten i ugnen. Det är ju så in i helvetes trist och laga mat själv! Sen är ju inte jag så jävla bra på det annars heller, men en del grejer kan man ju göra. Philip är bättre på det än vad jag är så jag ställer mig hellre och diskar efteråt.

Måste även färga mitt hår, jag börjar snart kallas för utväxten! Men man ser ju inte det själv när man har mössa på sig hela dagarna och det är ju inte som så att man springer runt och tittar sig i speglen hela tiden när man är hemma. Funderar på mörkt underhår. Och så fortsätter jag vara ljus. Vad tycker ni? Philip tyckte jag kunde låta det växa ut, men det ser ju inte klokt ut, eventuellt så färgar jag det brunt så håret kan vila lite, för nu är det bajs och bruna skogar som växer...


Hoppas ni alla får en trevlig helg! det ska jag ha!!!

Kattoalett och brännmärke.

Körde faktiskt och köpte en kattoalett igår, det blev en sån till en hörna och när vi kommer hem så börjar vi fråga oss varför vi inte bara köpte en vanlig. Ähh, hon ska ha det bästa :D Körde ner till Sösdala också och hämtade kattfodret som Tommy kom med, det blev ganska billigt faktiskt, tur man har kontakter :) Mammas reaktion när vi sa att vi köpt en hörntoalett med tak var ganska ironisk: Jaha då har den väl säkert luftrening också och vi bara: Jajemen! haha. Sen visade jag henne min arm som jag brännskadade igår på jobbet, inget snyggt märke... Så hon fram med xylocain och hennes moderskänslor tog över och smörjde på så in i! haha. Hon är så go min mamma <3

Nu ser här förjävligt ut i lägenheten. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera. Jag kan inte bli arg på Philip för han ligger och sover och det är inte rättvist för det är ju vår lägenhet nu. Han var hemma hela dagen och chillade och det har jag inget emot, men nu ska han ner till Åhus till Söndag och jag ska jobba tills dess och vill helst inte komma hem till en röra varje dag. Jag sätter mig i soffan och glor på film så får jag ser om han tar undan efter sig när han vaknar och gör han det så kan jag ta disken. Det låter rättvist.

Nej, yours mine and ours blir det nu!

Jobbar

Första riktiga dagen jag jobbar denna veckan. Har bara jobbat några timmar de andra dagarna annars. Sen fick jag stanna längre för det hade blivit något missförstånd i schemat. Sen jobbar jag bara tre timmar på förmiddagen i morgon så det är gött. Sen blir det tvättedags för hela slanten :) Och rensa skafferiet skall också göras. Vi funderar på och sätta in micron där för man ska ju inte ha så mycket i skafferiet, man samlar ju bara på sig en jävla massa.

Nu ska vi bara chilla, eller nej, vi ska köra och köpa kattoalett först. Se vad vi kommer ut med den här gången ;) haha


klösträdet


Vår katt är bortskämd.

Vi har inte ens fått Lucia och hon är redan bortskämd som en gris! Vi körde inom en zooaffär på väg hem från IKEA och tänkte köpa en hörn-kattoalett (vanlig duger ju inte), vi gick ut därifrån med ett stort jävla klösträd men ingen toa. :D haha. Det var rea för vi köpte det uppmonterat så när vi kom utanför butken kom vi på att vi hade en massa IKEA-kassar i baksätet så vi monterade ner det jättesnabbt och när vi kommer hem och ska få upp det igen började tankarna: Hur i helvete satt det ihop? :o Efter mycket omoch men så fick vi ihop det utan bråk till och med! Riktigt bra gjort av oss.
Och så var vi på IKEA med första gången som sambos :) riktigt mysigt <3

Här kommer lite bilder på våra två klösträd för det vi hade innan dög ju inte till herrn ;)

Mycket på g.

Stack ändå till Kstad i måndags. Fick en liten snedtändning på alkoholen och blev riktigt berusad. Och när titti dricker massor av olika spritsorter på en kväll blir hon riktigt aggressiv, stort självförtroende och kan bli riktigt jobbig. Som i måndags. Jag är inte riktigt stolt över vissa saker jag gjorde, men vid vissa avseenden så hade jag roligt. (jo hon som spillde ut min cider förtjänade att torka upp den med sin sjal).
Philip stackarn fick sig några avhyvlingar och jag är förvånad att han fortfarande vill bo ihop med mig. Men jag ser detta som en läxa jag aldrig ska göra om. Börjar jag dricka öl ska jag fortsätta med det resten av kvällen. Annars kommer jag få stryk av en annan mycket fullare brud snart. haha

Igår stack vi till Åhus och stugan, det blev riktigt mysigt, vi sov rätt mycket. Philips bror och hans brud var också där. Så stack vi hem i morse för jag ska börja jobba halv tolv till halv två. Riktigt lönt.. Sen kör vi till Ikea och ska handla lite saker. Ska vänta med sängen än så länge, men den kommer snart. Måste verkligen slänga saker här. Det är alldeles förmycket östrogen i lägenheten ;)

OK.

Ja... antagligen så var alex ett tillbehör som verkligen följde med Philip när han flyttade in. För nu sitter dem och spelar något jävla pangpangspel, jag har ont i huvudet och bad dem skruva ner, men nej. Jag kan inte göra mig i ordning så länge som alex är här, ska jag springa runt i string för honom kanske? Nej. Han kan ju glömma morgondagen tillsammans med Philip iaf. Då är det veckans lediga dag. Är riktigt sugen på och ringa Mimmi och be henne komma hir och göra sig i ordning med mig. ja, det ska jag göra. ringer nu, går fram signaler :) haha. Mjo, hon kommer hit snart. Behöver någon här så inte testosteronet blir för stort ;) haha.

Har inlett min första öl ikväll och ursäkta mig men jag ska bli så jävla full ikväll. Det är jag fanimej värd. Får se om vi kanske kan köra till IKEA i morgon om det regnar i morgon.

Nää. pusspuss då. <3

20 årspresent.

Jobbat sista dagen denna veckan :) Är ledig 1,5 dag så det är göttans :) Har fått min 20 års present av Philip med. En sodastreamer som är skitbra :) Blev jätteglad, i med man dricker så in i helvetes mycket bubbelvatten. Nu håller Philip och Alex (Som antagligen följde med Philip i paketet när han flyttade hemifrån) ;) på med att installera surroundsystemet. Han har även tagit hit sitt soffbord och så tog vi en pall som vi har som sängbord. Ska in och sova en stund till. Fest ikväll, är inte riktigt pepp, hade gärna bara legat hemma, men man måste vara social och det är alltid lika kul o festa med alla ;)

Och det är skitbra och ha en man i huset när man jobbar. Skickade till honom i morse och frågade vad han gjorde och om han ville ha frukost när jag kom hem. Som svar fick jag: Jag städar :) haha, så jävla gött. Lägenheten ren när man kom hem och allt iordning. Kan man ha det bättre? :)


Nej, men godnatt då :P


bäst just nu: tjejfest, samboskap och jobbet. <3


Lucia

Nya bilder på Lucia!




Ullig, och gullig!! Vi får henne på Söndag!! <3

Philip flyttar in.

Philip har tagit hit sin första sak idag :) Och gissa vad det var? Jo, sin älskade teve, så min slängdes in i sovrummet och upp med hans i vardagsrummet. Nu ska han och Alex spela ps3, och alex försöker övertala honom till att köpa ett sådant, men när vi både har ett wii och ett xbox 360 så känns det inte så realistiskt just nu, vi måste ju prioritera en säng för det första och sen lite annat. Det kommer bli helt underbart! Är så himla glad just nu och att allt gått bra.

Nu sitter jag med en öl och försöker koppla av från jobbet. Jobbar bara till elva i morgon så det är nice :) Ikväll ska alex och Frida komma hit (Alex är ju redan här) och ta en öl och umgås lite. Trevligt trevligt. Men jag funderar på att hoppa in i duschen eller ta en öl till. svårt val...

Och så världens dummaste fråga på MAXI har ställts idag igen! : Är det nybakat? JA FÖRIHELVETE, VARENDA JÄVLA DAG! Men jag älskar mitt jobb! Är så jävla glad att jag hamnade där. Bra lön, bra arbetskamrater och bra jobb. Kan man ha det bättre? Jag tjänar mer här än jag skulle gjort som lärare.

I morgon ska vi till Kstad-dagarna med Sofie, Melinda och Mimmi <3 Ska bli sjukt nice :) Hur många titti ska in i baren i morgon? :o haha.


Nu börjar mina slappeveckor på 35 timmar per vecka. riktigt nice :D man får en fet lön i augusti iaf ;)


Sambo

Jaha då var dagen D kommen och det blev ju inte riktigt vad jag tänkt mig. På både gott och ont. Men allt som allt så slutade det lyckligt, för idag. Jag kommer bli harmonisk den dagen allt är klappat och klart. För det är ju som så att jag och Philip bestämt oss för att flytta ihop :) Vi kände att tiden var kommen och att det blir smidigast så här för alla så det inte blir en megaförändring helt plötsligt. han berättade för sina föräldrar idag på deras bröllopsdag (gratulerar) och dem blev glada och var glada för vår skull. Så då kan man undra varför jag haft ont i magen och mardrömmar hela veckan? :)
Fast alla detaljer är ju inte spikade ännu. Vi kanske pratar om det ikväll :) Jag å andra sidan har redan planerat vilka möbler jag kommer köra hem till mamma och sen ska man ju rensa ut allt smått skit man samlat på sig. Så det blir ju en jäkla förändring för mig med. Men ibland är det bra med förändringar och dem sker egentligen av sig självt.

Men jag är glad nu. Jag hoppas Philip också är gladare. Sötnöten ska hämta mig snart i Sösdala. Har lämnat bilen hos mamma. <3

Så titti har blivit näst intill en Svensson nu, med lägenhet, samboskap och katt ;) haha. men jag gillar det! <3

Sentimental

Har börjat bli ganska sentimental på sistonne och uppskattar livet mycket mer än vad jag brukade göra. Man uppskattar dem man älskar mer och säga det till dem oftare. Jag uppskattar livet mer med tanke på alla som dött runt om mig. Jag uppskattar och respekterar döden mer. Men för mig är döden inget avslut utan ett mellanskede där en gammal dör och en yngre går vidare och antingen blir vuxen eller får sig en tankeställare.

Därför tänkte jag tillägna detta inlägget till de personer jag uppskattar mest:

- Mamma
- Farfar
- Philip
- Sofie Troberg
- Anita Blixt
- Och de personer som stöttar den här helgen. Ni är högst upp på listan för utan er hade vi nog inte gjort detta.




Helg.

Har precis kommit hem från jobbet. Det har varit en relativt lugn dag. Jag hinner ju med allt och lite till så det är ju bara positivt. :)

Och så vill jag gratulera våra tjejer som spelat beachsoccer i Åhus idag som vann!! Härligt kämpat tjejer!!! :)

Philip kommer hem idag istället för i morgon. Rätt skönt, ska hem till honom ikväll och sover eventuellt där. Sen är det ju jobb för mig i morgon och på söndag, så det blir inte som en riktig helg. Rätt trist med när man väl är ledig vecka 29 på helgen så är man uppbokad 24/7. Men så är det. Man vill hinna med så mycket som möjligt. (ta inte din 25års fest som ett måste Sofie, vi VILL dit) :D

Har riktigt ont i magen nu. Allt kommer gå rent åt helvete.


Ha en riktigt skön helg!!!


Mitt hjärta.

Jag känner på mig att jag i morgon kommer ha ett trasigt hjärta. Någon kommer kasta bort det som om det var skräp. Jag känner på mig att jag kommer falla djupt i morgon. Jag grät inatt. Jag kan inte ljuga men jag ljög för dig och jag mår så in i helvetes dåligt för det.  Jag är rädd att allt detta är en dröm och att jag kommer vakna i morgon gåendes ifrån dig. Jag ser det absolut sämsta scenariot med tanke på allt som hänt. Jag är rädd att du kommer gå ifrån mig.


Jag ska jobba idag också. Ingen fara, som ni ser ovanför behöver jag något annat att tänka på. Philip har baskercermoni idag och det är trist att jag inte kan vara där uppe. Så äntligen har han sommarlov.

På måndag ska vi in till Kstaddagarna. Är lite "långledig" :). Är ledig på tisdag, sen börjar jag inte förrän halv tolv på onsdag till halv två ;) gödi gödi :)

Nä minskäl. jag ska hoppa in i duschen nu och torka bort tårarna. Man ska inte ta ut en förlust i förskott. Men man ska vara beredd på snabba spelvändningar och en offensiv backlinje. Det är jag. Jag är förberedd. Jag har spelboken och vi ska spela efter den. Vi ska föra spelet.





Killebom

Var på Killeom igår med mamma och Marianne. Det var inte detsamma drag på partyfabriken så jag är lite besviken på Sölvesborgarna. Men det var trevligt ändå och det är alltid lika trevligt att träffa Ida. Hennes syster är med riktigt häftig på scenen :) Stack en stund till Altona för att kolla om där var mer folk. En sak är säker: Det är trevligare i Skåne. Det kan ju vara så att man inte kände folket där längre och att man var nykter. Men sådana saker spelar ingen roll för mig här i Hässleholm. Skitsamma. Det var trevligt ändå :)

Vaknade vid tio i morse, skönt att sova ut lite hemma hos mamma. Astrix väckte mig genom att krypa upp i sängen och lägga sig vid huvudkudden den mysen <3 Sedan stack jag hem till Helene och Christer för att bada, det var riktigt varmt ute! Och sedan har jag jobbat några timmar.
Nu blixtrar det och åskar ute. Riktigt mysigt :) synd att man inte har balkong i lägenheten bara... :/

Oron äter upp mig. Jag borde inte vara orolig, men med allt som hänt kan vad som helst hända. Och då kommer jag brytas ned. Och det kommer bli riktigt svårt att ta sig upp igen.

Philip: Du gör mig lyckligare än någon annan. Jag är så glad för vår skull just nu. <3

Planerar.

Sitter och planerar vad jag ska köpa för nya möbler och inredning i höst. Det är bättre att göra det nu och se hur länge man vill ha det innan man köper det. Synd att man har en sådan liten lägenhet, för hade verkligen velat ha de två skinnfåtöljerna på Borett. Men mina vita duger så länge :) Sen en skitbra grej är att köpa massa handdukar och småinredning i olika färger, så slipper man köra med samma hela tiden. Kanske rosa handdukar när man känner sig nere och rosa ljus. Eller turkosa när man är glad. Så jag kommer hamna på femsiffrigt när jag handlar till höst. Men vafan, det är det värt.

Philip ringde innan. Stackarn har slagit ut en tand igen. (den här gången var det inte mitt fel ;) ) Och så hade han ont i fötterna och vätskebrist. Inte konstigt när idioterna är ute och vandrar i 30 graders värme. IDIOT! :)

Är riktigt pepp på Killebom just nu. Hoppas hon tjejen sjunger la voix ikväll. Det är ståpäls på hög nivå :D yeah! Så jag får väl ta och hoppa in i duschen nu så jag blir klar någongång. Längtar verkligen mega nu tills Philip kommer hem. Kommer bli helt underbart!! <3

Doft från min bak

Jobbat idag igen. Dagen började med att en handlande kund kommer in och säger: Ta inte det här som sexuella trakasserier men. Jag älskar att komma in och känna doften från din bak. Man skrattade ju först men när han gått började man tänka lite. Vad fan var det där för en idiot?! Det var inte ens en stamkund utan någon jag aldrig sett förut. Borde gett honom på käften. Men ja. Jag hade en plåt i näven.. :) Dagarna går snabbt och nu i eftermiddags så kom Kent ut till mig vid frysen och frågade om jag kunde jobba två veckor till efter mitt nuvarande schema tagit slut. Javisst sa jag. Sen kommer bomben: Vad säger du om att stanna till hösten? Lite i bakeoffen och resten ute på golvet? Hade inte han stått där så hade jag slagit en bakåtvolt! Men han sa att jag skulle tänka på det, men saken är klar: Jag ska jobba iaf ett år på Maxi. Tills jag funderat ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Kanske kurser inom handels? Hade inte varit helt fel. :) Så jag är megalycklig nu och allt går åt rät håll. Kanske bara till helgen så man får njuta :)

Ikväll ska man in till Killebom. Jag och mamma ska tillbaka där vi kom ifrån och träffa lite folk. Tänkte man skulle ta och ringa Karin och Olle och se om dem ska in. Kvällen kanske slutar med en kebabtallrik på Lasses, för Romantika är ju inte kvar... :(

Nu ska jag sova en runda. Ska ju vara nykter ikväll så jag måste hålla mig vaken :D

ha det fint allihopa <3

RSS 2.0