Helsingborg

Imorse stack jag och Petra till helsingborg för shopping, och såklart hittar jag ett par skor!! :) Sen lite annat förståss :) Somnade i bilen på väg hem men sen vart det ju bara till att börja göra iordning sig här hemma inför festen som ska bli awesome! Petra och jag sitter och dricker vin/öl och ser på en riktigt dålig film och inväntar gästerna, men den som väntar på något gott.. ;)

katterna har också fått finekläder på sig, Lucia sion rosa dräkt och Leah sin bruna, så vackra är dem :)

Nu blir det party!

pusshej


Fest

Ni vet när man ska festa och har så otroligt höga förväntningar för man har handlar nya kläder och man är så jäkla pepp på livet? Sen visar det sig antingen bli en flopp eller så jävla roligt som man föreställt sig? Så känns det nu, man kanske inte ska ha så höga förväntningar på morgondagen så man inte blir besviken.. Men jag tror ändå vi kommer ha sjukt kul imorgon :) haha för Petra fyller ju år efter kl 00!!! :) :)

500

Ohh, mitt 500:ade inlägg!! Haha det är ju nästan så man måste fira detta ;) är på väg upp till min moster på fika, ska titta på hennes nya hund ice ( eller ais?!) det uttalas som det låter så att säga! Den lär vara riktigt söt för det är en springer, typ sådan som jag vill ha fast jag vill ha cocker :) har varit inom onoff och köpt ljudlabel så vi kan lyssna på spotify imorgon, annars hade det fått bli ac/dc men tror ingen annan hade gillat det, tyvärr!!! Ska förövrigt bli så jävla gött och vara ledig i helgen, älskling kommer hem på söndag och då blir det mys hela kvällen!!! <3

Shopping

Har varit ute på en shoppingrunda tillsammans med Petra idag efter jobbet, hittade ett par underbara lila kilklacks skor på h&m, en vit klänning med tyllkjol och en kort kavaj i gallerian och lite accesoarer på glitter, helt underbart!! Har också köpt lite bollar och citatstenar till min skål i vardagsrummet, blev riktigt fint där nu :) så nu är allting städat inför morgondagen, helt undrbart :)

Party!

Jahaja då visade det sig att man ska ha förfest här innan björkets trädgård på lördag, trevligt! :) en annan sak som har varit trevligt idag är jobbet! Jag älskar verkligen mina kollegor, de är så himla bra! Så imorgon efter jobbet ska här dammsugas och plockas undan för sen åker jag eventuellt ut till Sölvesborg med mamma, får se om jag verkligen är så pigg på det men det hade varit trevligt, fast sen blir det stressigt på lördagen när man ska hem och göra iordning sig... Förresten! Ser ni några konstiga ord i mina meninga är detför arr jag bloggar från telefonen, den har sitt egna liv ibland!! :) nu ska jag kissa! Tjohej!!

Snart så

Äntligen torsdag!! Nu har man bara totalt tio timmar kvar att jobba den här veckan och det är ju alldeles underbart! Har bara kort dag imorgon så jag är ledig från och med halv tolv fredag till tio på måndag 3) tralala!!! Ska nog köra ut till näset för det är 150 jubileum, men så snackade några om björkets trädgård, får se vad man väljer... "/ Nu ska jag snart köra till jobbet, vaknade lite tidigare än väntat så jag har hunnit rensa städgarderoben nu på morgonen, så duktig man kan vara ibland :) Hoppas ni alla får en bra dag, snart är det fredag!!!

Kakel

Idag hat jag jobbat och inga naglar blev brutna! Jag är så duktig!! :) hehe! Sen stack jag ju hem till en kollega och då var maten klar och i princip serverad! Ibland har man sånt flyt, skulle hjälpa henne sätta upp lakelplast i hennes kök och det blev riktigt bra. Har gått här hemma och plockat lite, längtar tills vi kan gå vidare i nästa steg i potträningen, man har ju inte så bra tålamod direkt ;) Funderar på om man ska ta hem några bananlådor och rensa sånt vi inte använder och lägga upp på vinden, vår lilla städgarderob är full med verktyg som vi kunde tagit ner till källaren istället och fått in damsugaren där så den inte står ute hela tiden. Nu blir det kvällsmat! Tjarå!!

Kakelplast

Nu ska man sticka till jobbet, bara en kort dag till fyra dock så det är lugnt. Sen ska jag hem till en kollega och hjälpa henne sätta lakelplast i köket, så som jag har gjort i mitt eget, det var ju näst intill ett helvete när vi gjorde det så jag erbjöd mig att hjälpa till. Hade velat ligga ute i havet idag istället, men Shit happens...

Ledig dag

Efter att ha mått riktigt dåligt en hel dag av bakfylla igår så mår jag bättre idag :) blev lite full i söndags när ett gött gäng från partyfsbriken festade till det :) men idag har det blivit lite tvättande och sen åkte jag ut till näset i Sölvesborg till mamma och grillade lite mat och sen gick vi ner till Sandviken för ett dopp :) men först i morse gick jag ner till stan r att göra naglar så det är en riktigt go dag med andra ord :) nu har dessvärre Philip åkt upp till virserum med jobbet och jag är hemma själv, men det går väl an det också, planerar lite för lägenheten och så, surfar efter golv vi ska ha i vardagsrummet, vill ha vitt trägolv så rummet blir ljusare och sen ska vi ju måla om i hallen, vitt så den också blir ljusare. Men man ska ju ha tid!! Måste få in någon långhelg i höst så vi kan ta det då... Imorgon blir det jobb, men jag är ledig i helgen, får se om man åker ut och tittr på Mjällby-AIK då :)

party!

Ska snart iväg på fest hos Philips jobbkompis, lite knasigt såhär en söndag, men folket är inte riktigt friska ändå ;) haha. Men man ska ju upp och jobba imorgon bitti så det får inte bli alltför många öl!

testar andra steget i litter-kwittern, får se hur snabbt katterna kan lära sig! :)

see ya!


Trött

Jag var verkligen lat idag när jag slutat jobbet! Satte mig inne i holken o snacka skit för jag orkade inte gå hem, sen när jag skulle gå och kolla numret till taxi men gick in på skånetrafikens hemsida istället och då skulle det gå en buss efter en halvtimme, så jag handlade och gick ut till busshållsplatsen, då vart det en buss som gick till stationen! Jag var alldeles för trött för att gå från stationen och hem, så jag gick in på maxi igen och snyltade stjuss hem av en kollega :) haha, så det tog mer än en timme att komma hem istället för att bara gå! ;) nu sitter jag hemma o väntar på att bejb ska komma hem och mysa järnet med mig!!! <3

Lördag

Som stolt matte visar jag nu bilderna på när Lucia och Leah använder Litter Kwittern! Ska bli spännande när vi börjar på steg 2, det är ju då de kan se vattnet och det roliga minspelen börjar :)


Här är Lucia, hon hoppade upp så fort jag visade henne toaletten :) Så grymt duktig tjej!!


Och här är Leah som till sist också var tvungen att kissa! Nöden har ju som sagt ingen lag! :)


Slingor

Sitter med hätta över huvudet och väntar på att slingorna ska bli klara, var tvungen att springa ut på gatan för jag hade glömt mitt dasspapper i Petras bil, lite tradigt och springa ut såhär, men nöden har ingen lag :) haha inget bra på teve, slår på en film snart.. Pusshej

Jobb

Så är man på väg till jobbet, borde vara olagligt så här dags en lördagsmorgon, har ingen bil heller så jag får gå.. Potträningen med katterna går riktigt bra, hade dem inne på toan inatt och ingen hade trotsat! Skönt :) men man måste ju tyvärr ha tålamod, jag vill ju att dem ska hoppa ö er resten av stegen och lära sig direkt, men så funkar det tyvärr inte... Hoppas alla får en trevlig lördag! Jag ska stå och svettas i bakeoff.

Litter kwitter

Fick hem litter kwittern idag till katterna så nu är vi i full gång med potträning :) Lucia var jätteduktig och kissade direkt, men leah har ännu inte hoppat upp, men det kommer väl när hon väl blir så pass nödig att hon verkligen måste :) riktigt rolig DVD följde med! Den var verkligen pedagogisk :) haha! Så vi får se om det blir någon framgång! Om åtta till tolv veckor ska de vara pottränade :) och vem har sagt att man inte kan träna katter?! Testa och pottränade en hund?! Hahahaha!!! Jobb hela helgen, så jävla drygt, det händer ju så mycket kul nu på sommaren ju!! "/

Sovmorgon

Har en efterlängtad sovmorgon idag, har ätit en riktig frukost framför teven och ska snart göra mig iordning för jobbet. hemmabryggt kaffe är riktigt underskattat! Om jag hade varit ledig idag hade jag druckit en hel kanna! mums!

Leah och Lucia springer runt och jagar varandra, ska lägga undan IKEAkassen som vi hade tvätt i, för den älskar Leah :)



Lucia föredrar hellre elementsvärmaren istället ;) :



Vilka slappekatter man har!! Imorgon kommer förhoppningsvis Litter-Kwittern och då blir det träning för katterna som gäller :) hehe ;)


litter-kwitter

Då har man beställt hem litter-kwittern, kommer bli riktigt roligt och se katterna tassa runt toaringen :) haha!!!
Behövde inte ens övertala älsklingen som tyckte det var en riktigt bra idé :)

Har hämtat snoppen nu, i morgon ska jag köpa lala och se om jag kan göra det som jag vill :)


Onsdag

Onsdag, har varvat ner här hemma med lite städning, nu står där bara en stor sopsäck i hallen som ska till tippen bara.. "/ Ska snart ner och hämta bakformen jag beställt hem :) Funderar nästan på om jag ska försöka mig på att göra en chokladkaka redan ikväll.

Här är förresten bilden på fotoväggen vi satte upp igår:


Vi blev riktigt nöjda, så nu kan vi se de Österrikiska alperna varje dag! <3

Sitter och surfar runder lite och kom på att jag och Philip pratat om en litter-kwitter till katterna så vi slipper rensa lådan och så slipper vi både odör och dammsugning flera gånger per dag :) Visst är det en underbar uppfinning?!


Först använder man den röda ringen som inte har något hål alls och sätter den på toaletten med sand i, sen när katten har vant sig byter man bort den till den orangea, har fortfarande lite sand kvar i den, och sedan till sist den gröna med ännu mindre sand tills katten vant sig vid att balansera och slutat sprätta så kan man ta av den också. Funderar nästan på att beställa hem den direkt, men måste prata med sambon först ;) hehe. Men kan tänka mig att vi införskaffar en sådan inom kort :)

ha en fin onsdagkväll <3


Fotovägg

Har nu blivit klar med fotoggen ovanför datorn, bilder uppdateras förhoppningsvis i morgon, men det blev riktigt bra :) På måndag så sticker jag och Petra till Ikea, jag ska ha nya sängkläder och täcken och kuddar, man kan ju inte ha sånt hur länge som helst, kvalster och mög, sen är en bidragande faktor att katterna strör runt dunen från täckena som läcker :) Jobb imorgon, som tur är blir det ingen lång dag :)

Ledig

Äntligen tisdag och en efterlängtad ledig dag! Philip fick kaffe på sängen i morse sen började vi städa, har nu rengjort toaletten och håller på i köket, Philip sätter upp vår vardagsrumslampa som vi köpte i våras (!), men det är skönt att den äntligen kommer på sin plats, sen hoppas jag att vi kan sätta upp vära tavlor i vardagsrummet idag också, sen är vi i praktiken klara med allt lull-lull :) Blir perfekt inför festen i Augusti.

Men nu ska vi ta en brunch på subway, vi "glömde" frukosten i allt sängmys med kaffe och bonesavsnitt :)

I eftermiddag ska vi äta middag med mamma och Mats på stan, möjsigt <3


30 åring

Snart är det dags för 30 års fest hos en kollega och jag har äntligen beställt hem en bakform som jag ska göra en chokladkaka i. (Hon är helt galen i lala!!) :) Sen att man skojar till det lite är bara bonus :) jag ska ju självklart behålla formen till senare tillfällen, men jag hoppas den kommer snart så jag hinner mixtra lite med ett recept så kakan blir god :)


hehehe, hon kommer att älska den!!! :)



Har haft besök från Petra idag, har legat i soffan och kollat på film, sen gick vi hem till henne och tittade på hennes lägenhet, det var faktiskt riktigt skönt att bara gå lite, inte ofta man gör det :)

är dock lite förvirrad idag när jag skulle gå ner till tvättstugan och tvätta, kom sen på att det bara var söndag och inte måndag "/ trist...


thaa!!!

Jobbar just nu som en galning, ett måste efter semestern dock! Men detta har också varit en helt underbar vecka med massor av bra nyheter! Att jag kom in på projektledning tex, sen vet jag inte om jag får avslöja den andra nyheten. Men den tredje bra saken som hänt den här veckan är att Philip och jag bestämt oss för att börja titta på hus. Som ni alla säkert redan vet kan det ta flera år innan man hittar just "sitt eget" hus, men just den här känslan att man tillsammans tar ett beslut om ett steg framåt och börjar på allvar titta är så gött!

tanken slog mig på jobbet idag när jag tänkte på min familj: Philip, Lucia, Leah. När bestämde vi oss för att bli en familj? Det har vi aldrig gjort utan det bara blev så. men vi är en riktig familj nu och det känns så underbart!

Nu ska jag öppna en kall... ;) Philip är ute med kompisar och jag är hemma själv, det är ganska skönt ibland.


Så jävla gött!!

Sökte en kurs i projektledning till hösten och var inne på studera idag och såg att jag blivit antagen! Så jävla nice! Det bästa är ju att jag kan jobba kvar på maxi för att det är deltid/distans. Visst man kommer ju säkerligen ha fullt upp och så men det är det värt! Kan man bara lägga upp pluggandet på ett bra sätt så är det ju ännu bättre. Ska försöka få bättre självdiciplin ;)
Men så är det iallafall, så jag är så jävla nöjd nu så det finns inte!!! yeah!

har hjälpt mamma flytta till näset idag med, de sista grejorna så snart är hon helt inne ;) synd att det inte vart vackert väder så man kunde bada men det får bli en annan dag.

förresten! Jag är en Linnéare till hösten, vem hade nägonsin kunnat tro det? ;)


Killebom

Två dagar kvar av semestern, känns lite trist men det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet och träffa kollegorna :)

Snart ska jag och Philip in till Sölvesborg, ska handla och hämta hans kompis, sen vill jag in till en butik och eventuellt köpa en klänning jag såg häromdagen. Sen blir det party ikväll då vi alla ska in till killebom och ta några öl eller fler ;)

Kan inte nog beskriva skönheten här ute, jag skulle lätt kunna flytta ut här igen.

Sees!!!

Vnäs

Sitter på balkongen ute på näset, önskade jag kunde ladda in foton från mobilen så ni kunde få se den underbara utsikten, men det får bli när jag kommer hem från semestern på söndag! Har varit inne i Sölvesborg på marknad och köpt ljushållare och sjalar :) Philip sköt luftgevär och vann ert hjärta till mig, var riktigt imponerad! Själv sköt jag ner 6 av 10 st och det vart ju inte alltför dåligt det heller ;) ikväll blir det kanske att man cyklar in till stan och dricker någon öl eller så, får se om man kan åka in till Bromölla imorgon och ser eclipse! Måste bara se den!!!!! Love <3

Semestervecka!

Har haft en helt underbar semestervecka i Åhus med goda vänner och familj, firat min blackjack-dag på partyfsbriken och legat och stekt på stranden om dagarna :) firade ett 40årigt äktenskap i söndags som var trevligt med underbara människor :) på kvällen åkte vi ut till västra näs i Sölvesborg där jag verkligen känner mig hemma, jag slås av ett lugn och jag kan koppla av här ute vid havet som jag bott vid i mer än halva mitt liv. Kändes verkligen som man behövde det då man inte klarar en viss oerhört otrevlig människa som inte vet hur man beter sig bland andra människor. Jag har försökt nu i tre år men jag bestämde mig för att skita i att vara trevlig mot någon som inte bryr sig och jag har alltid fått skit tillbaka så nu finns inte personen längre, jag ignorerar det och jag kommer bara behandla "saken" som luft hädanefter, så länge den inte yttrar sig om något som rör mig eller min sambo, då kommer antagligen helvetet bryta ut.. Snart kommer älsklin hit och hans kompis, så ska vi grilla och dricka öl och kanske ta er nattabad i Sandviken :) hehe bara en vecka kvar av semestern, gäller att njuta nu :)

RSS 2.0