Bebisen


Visst är hon alldeles underbar? :)



Hon gillade att ligga i husses arm :) <3

Har precis kommit hem efter att ha lämnat Philip på stationen, har jobbat hela dagen med bitchen (moster) och en söndag som annars hade kunnat blivit alldeles ypperlig blev förstörd. Fick stressa hem, sno på mig nån klänning och åka ut till Ida och Marcus för att fira Ida, riktigt trevligt var det där, hade jag varit på bra humör hade jag kanske uppskattat det i stunden också, men jag får uppskatta det nu när jag varvat ner istället. Morsdag var det också idag och jag steg upp kl 6 i morse för att göra kaffe till mamma i sängen, men det uppskattades inte så jag fick hissa upp huvudänden på henne för att hon skulle vakna :D haha.
Sista dagen att jobba med moster också, det är nästan så man får fira med en öl :D Ska snart bege mig till soffan för att somna till någon usel dokusåpa, eller vad fan som går just nu. Är arg på mig själv att jag varit irriterad sista timmen med Philip. Men så är det. Nästa helg kommer bli ännu besvärligare då jag jobbar bpde lördag och söndag. bajs bajs... Jag får trösta mig med att Lucia kommer hem om en månad och kommer stanna tills hon dör, hon kommer alltid finnas hos mig och det ser jag fram emot. Min första katt. Tack och lov för att det inte är ett barn, höll i Tess och Stefans Isabella igår, barn gillar inte mig, end of story. haha!

Nej god natt då alla som varit ute i solen och göttat er idag, jag kommer och snor lite sobränna av er nästa vecka :D I morgon bär det av till Malmö för att gå på rundvandring och sedan gå i statsarkivet :D Hade jag vinte vart så trött hade jag uppskattat det...

Lucia

Åkte hem till Philip i morse, vi sket i Helsingborg och när jag sa till Helene att ag skulle köpa katt så sa hon att hon hade en kompis som avlade. Så vi åkte till Hästveda i morse och kollade på en underbar halvperser. (Den har inte sprungit in i en vägg) Hel svart och det är en hona. Tvärtemot vad jag skulle ha: En hane, bonnkatt och grå :D haha. Men jag föll för henne direkt och det gjorde husse också. (Philip) Han kommer ju också ta del av hennes uppväxt så det tyckte jag var passande. Just nu är vi hemma hos Philip igen och har ätit, nästan hela familjen, Bia och Patrik saknas med deras respektive, men det är trevligt ändå. Sen ska Philip och alex ut på stan och dricka öl, det var ganska tveksamt om att jag fick följa med, så jag kör nog bara dit dem. Vill ju inte vara i vägen om Philip vill vara med dem själv.

var även hemma hos mamma idag, riktigt trevligt med tårta och sånt. Två hundar och lille (!) astrix, men han satte dem på plats och visade dem vemm som är intelligentast och starkaste överlevaren. ha! :) Men lille Mac är så söt, det är en schabrador, och jag och Philip skulle gott och väl kunna tänka oss en sån när man bor i ett hus om tio år sisodär.

Nu får jag gå ut och vara social igen, det låter som om det skulle vara jobbigt, men den här helgen har varit riktigt trevligt, jag börjar komma in i att Philip är borta och det var tur att jag var så irriterad igår att jag inte är det nu i helgen :D

Bilder på Lucia kommer ikväll, glömde kameran hos mamma, mitt nöt!!! <3

Helsinborg.

Philip har hittat en liten mini enduro i helsingborg som vi ska åka och köpa idag, kollar på blocket om det fanns några kattungar i närheten, men nej. Det är så typiskt när man letar, då finner man aldrig någon.

Ska ta bussen hem till Philip nu för att sedan ta bilen.

Ha de fint! <3

Tårta.

Har precis bakat färdigt en marsipantårta till i morgon, ska ju fira mamma och nita då. Blev inte så bra. Får finjustera den i morgon och göra en stor gul ros i mitten av marsipanet jag har hemma. Man har verkligen fått farfars gener för lärande och bakning, låtsasfarmors intresse för läsning, pappas utseende, intresse för bilkörning och mammas impuls och humör. De bästa bitarna från min familj alltså :D haha.

Blev dock inte malmömässan, mamma kom på att hon skulle till massören så vi ska gå en runda i stan istället, sen ska jag ta och städa undan lite hemma innan Philip kommer, hinna duscha och raka allt hår som inte ska vara där och sedan göra mig smått i ordning. Ska gå ner och ta en öl på siesta. (Kommer man in i öltälten när man inte har något band?) Eller träffa folk iallafall. Vi kommer nog vara lika tråkiga som förra året :) haha. Men Philip ska minsann inte gå och hålla någon annan brud i handen detta året heller. Man får vara på sin vakt ;) Eller rättare sagt: Gör han det är det hans förlust. (Och min, men när killen som man tror är ens drömprins går och håller andra tjejer i handen, så är han ju inte så bra som det verkar)

Kom på att Sven och Carina kanske hade kattungar, och det hade dem minsann! Så jag ska dit och kolla på dem när dem börjar titta fram och se om man kan hitta sin älskade Ceasar. Sitter och funderar ut andra krigar historiska namn, men jag tycker att Hannibal låter så grymt, Ceasar låter kejsarlikt (Konstigt?) och artigt och graciöst. Kungligt på något sätt. Philip ville att han skulle heta Xerxes, men myter är inte riktigt min grej.. ;) När han skaffar hund så får han döpa den precis hur han vill, och jag tror han hittar något bra namn som kan passa en hund. Man vet ju många andra som döper sina hundar när dem är drogpåverkade.

Nej, tack och adjö, vet inte om jag hinner uppdatera mer idag, man ska ju hinna ha ett liv också. (Som man inte har när Philip är borta. Varför?)

Sänder en varm hälsning till farfar och erika i sorgens stund...

Så där ja!

Nu börjar man vakna till på rätt sida, lade mig i soffan som jag sa med en brassa och ansiktsmask och man börjar bli människa igen. Hittar dock inga kattungar på nätet.. Ingen som har några hemma? Får börja leta fram kläder, kan ju inte gå i mina håriga joggingbyxor nere på mässan, får se om mamma har något. Man tänker ju inte längre än vad näsan räcker!

Nej, får ringa mamma och se om hon börjar bli färdig till avfärd, så kan jag köra ner till butiken. Är riktigt trött idag. Måste få i mig något ätbart...

Jag har en finne bakom örat.. Låter som en riktigt dålig bullhistoria med elefanter i... :D


Inte en enda jävla...

Har inte haft sovmorgon på hur länge som helst, skulle haft det idag men vem fan väcker inte mig om inte mamma? Sotaren kommer mellan åtta och tio så du måste vara upp då och så ska han veta det och så fråga det och bla bla bla. Jag tror jag blir galen!! Känner att det inte är en bra dag och att jag behöver minst en timmes sömn innan jag sätter mig i bilen ner till malmö tillsammans med henne. Vi kommer få dampanfall på varandra snart. vaknade också med två riktigt irriterande finnar ovanför läppen och snedt under näsan, hur ont i helvete gör inte dem??? Det är bara inte min tid i månaden just nu känner jag..

Philip kommer hem ikväll, det är en bra sak iaf :) hoppas bara att jag inte får ett dampanfall på honom, jag hade kunnat få det om han varit här just nu och pokat mig. Men det slipper jag iallafall :)

Nej, när sotaren har varit här ska jag lägga på en ansiktsmask, tända brasan och lägga mig i soffan och lyssna på Mozart. Satte aldrig mamma på kaffet?!

uppdat.

Fick en smärre shock precis. Kollade datorn och hade fått ett mess från Philip på msn. Fattade inte riktigt hur det hade gått till och så sa han att han var hemma. Onda aningar hopade sig över mitt huvud men sen sa han att han var "hemma" på amf1. haha. Skönt och pratas vid när klockan inte är alltför mycket så man kommer ihåg det.
Nu ska jag kolla på oskyldigt dömd.

<3

@ mom.

Har kommit hem från Lund och Tomelilla nu, det blev ingen katt, kände inte som om det klickade och båda hans föräldrar var magra och inte så stora. Jag vill ju att min lille mise ska växa upp och bli en stor kraftig bonnakatt ju. Så det var lite trist, det roliga var dock att jag körde inom Madde och tog en kopp kaffe med henne, riktigt fin marklägenhet har hon med. Men jag köpte klösmöbeln iaf, FULL MED KATTHÅR! Så jävla räligt när det inte är ens egen katt. men man får väl ta det med rollern själv då. Hade jag sett det när jag var där hade jag sänkt den med 100:-. Men men, lätt och vara efterklok. Är riktigt nöjd med mig själv att hitta in till en lägenhet i centrala lund och sedan hitta ut och rätt väg mot tomelilla på första försöken. Utan någon jävla GPS utan med mitt lokalsinne och minne. Skönt med när man är själv och kan stressa upp sig själv utan att mamma eller Philip sitter brevid och håller låda :D

Ska snart börja göra köttfärsmackor tills mamma kommer hem. I morgon ska vi till Malmö igen på malmömässan och sen kommer äntligen Philip hem! Lördag blir det mysdag och sen hem till mamma 14.00 för att äta tårta. mums!

Har gått som en slashas hela dagen, hade svarta joggingbyxor när jag körde hemifrån i morse, nu har jag vitt katthår, senapsfläckar och kaffefläckar på dem. Hur lyckas man? :/

Nej minskäl, nu ska jag göra mina 100 situps och 50 armhävningar (duktig jag är va?) sen får jag  ställa mig vid spisen och säkert bränna upp byxerna också.!

Glöm inte morsdag på söndag!! <3

Fara Skåne runt.

Idag ska jag ner till Tomelilla för att titta på en kattunge, föddes 14/2 och kallas för Valentino. Han är vit och har en svart svans och svart hatt :) Sen ska jag vidare till Lund för att köpa en klösmöbel, jag vet ju inte riktigt om jag och Valentino klickar, men klösmöbeln är ju alltid bra att ha. Sen ska en annan tjej från Lund höra av sig ikväll angående en annan katt. Och i så fall får vi kanske köra ner och kolla på honom i helgen. (Får se vad Philip tycker om det? :P ) 
Ska ner till Matöppet snart på frukost och sen vid elva kör jag. Ska nog ta reda på Maddes nummer nere i Tomelilla och se om hon är hemma idag och om man kan få komma in på en kopp kaffe efteråt.
Så det blir till att ägna dagen till att fara rundor i skåne :) Fast för min del spelar det ingen roll, en termos kaffe med mig sen är det perfekt :D

Så får vi se i eftermiddag om jag har en liten Ceasar i lägenheten ;)


Här e klösmöbeln, så han inte förstör all inredning man har :D Häftig va? :P 

Harpan.

Har blivit en harpan-nörd! Sitter bara här och spelar harpan och gör inget annat! Tror jag blir galen på mig själv!! Har så mycket och göra och är jävligt stressad, och vad gör jag? Sitter och spelar harpan!!!
Kan inte någon supernanny komma och läxa upp mig för jag får panik på mig själv snart. Ingen diciplin överhuvudtaget!!!
Känner mig jävligt fet och rälig idag också, har inte en aning varför. Kanske för att det är sant? haha, nej. Men.. :D
ehh, nu kom jag av mig bara för det. Jo men visst får man känna så ibland och käka en halv Ben & jerrys och bara deppa. Men man måste komma upp också, känns som om man bara gör det när Philip är hemma. Man bara går och drar sig resten av tiden. Vad fan tänkte jag inte på det förut?
Jag hatar Titti Blixt just nu, för hon pluggar inte till tentan, har inte skrivit klart sin pedagogiska grundsyn, har inte skrivit klart fältdagsgrejen och STÄDAR inte!!!!! Fan vad trött jag blir på henne ibland. Hon får fanimej ta sig upp från träsket snart.

Blä på dig titti!!!


 


    


hemkommen.

Boogie ligger helt utsträckt på sovrumsgolvet och är nästan död. Gick mot hembugdsparken och vi hann knappt in förrän han bajsade, han verkade pigg och så när vi gick, men när han gjort vad han skulle blev han en gengångare! Han är så go att gå ut med, han skäller inte, han drar inte utan han bara lunkar på :) Trodde jag skulle få bära hem honom från Okq8, men han tog sina sista krafter och gick hela vägen hem. Så det blev inte en lika lång runda som jag tänkt mig, vi kom upp till Kristianstadvägen och tog höger mot Q8 där istället. Stackaren!!

Nu blir det slappe och kanske ska städa undan lite här hemma, det ser förjävligt ut med en massa rentvätt i hallen!!!

Booglielou.

Idag har jag gäst, Boogie är här medans Nita hade andra saker för sig. Hon fyller år idag också så GRATTIS!!! :) Han verkar lite trött så det är bäst jag går ut med honom snart, stackarn hatar att gå ut med mig, senast råkade jag gå liite för långt med honom och fick nästan bära honom de sista 100 meterna hem. Men han sov gott sen iaf :)

Har äntligen hittat en annan katt. Utanför Helsingborg, och ringde ägaren precis, men telefonen var avstängd så jag försöker snart igen. Ska minskäl inte gå miste om en till!!
Till helgen blir det tårta för att fira mamma och Nita, brukade vara mormor också, men hon är ju död nu så vi får tänka på henne istället.

Det märks verkligen att terminen är snart slut. Då skiter jag i allt. SKulle haft en 20 minuters lektion idag, men jag sket i att gå till skolan. Blir så trött på allting när terminerna går mot sitt slut. Konsten är att hålla i hela vägen. Men hur fan gör man det när man börjar planera annat? :o

Nej minsann och dar, nu får jag och Boogie gå en runda, ner till hembygdsparken och ner mot statena och sedan hem. Det kan bli en lagom runda för honom. Ska bara klä på mig varmt, för det blåser ju som en hel orkan ute!!

Träning ikväll, är inte direkt sugen om man säger så... Men man måste ju. Blev riktigt sur när man fixat 2000:- i sponsring till vinoverallerna och så måste jag sälja dem där jävla gröna korten ändå. Känns så jävla bull när dem andra som kan sälja sina skaffar pengar till klubben, men jag som varit delaktig i att få ner priserna på overallerna inte får något för det. Lite surt, men då vet man att man inte ska vara snäll i framtiden. Glöm det! Ska bara åka med nu och skita i allt och bara spela fotboll. Det blir ju så till sist.
Vi har ju förlorat varenda match, och med större resultat än förra året. Vi har väl aldrig släppt in så mycket bollar och haft så stora luckor i försvaret, det var ju vår bästa del förut. Men nu vet jag inte vad som hänt, målskyttet för vissa verkar ha släppt. (Inte för mig, jag suger fortfarande) Men jag kan ju tycka att man måste bygga upp ett lag nerifrån. Lite Tonyfilosofi. Gillade verkligen honom... Tycker ju om Krister också, men det är ju uppenbart att något inte fungerar.

nej. nog tjafsat! Tramsprat! Hejsvej!

Återigen.

Är återigen hemma hos mamma. Har faktiskt varit och köpt matskålar och transportbur till min nästkommande nisse. Vet ju inte vad det blir för någon ännu, men jag har mina förväntningar :) Har precis grillat och mamma har jobbat i trädgråden hela dagen så det fick bli något snabbt. Härnäst följer äntligen hemma på teve och sedan sängen! Är megatrött nu, har bara legat inne och läst ut harrypotter boken idag, känner mig som värsta bokmalen, men det är kul och läsa något omväxlande för omväxlings skull :D

Nää, godnatt då. Bloggen funkar fortfarande inte som den ska, är måttligen irriterad...

Match igår.

Var på informationsmöte på Maxi igår och det gick väl bra, fick riktigt många timmar och många helger, mycket tidiga morgonar, men det är man ju van vid från Matöppet. Jag börjar Midsommardag 06.30!!!! JIPPIEE!! haha, känns som om de andra i bake-offen inte ville jobba den dagen :D men men, jag tackar och bugar för 100% Obtillägg, så det är lugnt :D
Sedan stack jag direkt till Vinslöv för att se oss krossa Vanneberga, men hippt som happt så fick vi tre mål i baken och ingen fattade vad som hänt, jag blev skitförbannad när jag satt utanför och såg backlinjen ge upp och bara se Vanneberga spelarna springa förbi dem. Lite surt faktiskt, sedan blir det vår tur och genom Bettans kämparglöd får vi in 1-3 och sedan några minuter efteråt så spelar Sofia in bollen till 2-3, vi får frispark, och det är mucket folk i straffområdet och jag vet inte vem det var som slog in bollen, men Vannebergas målvakt tar bollen inne i målet och går sedan utanför linjen med den, och då frågar BERT målvakten: Är bollen inne? Vilken jävla idiot skulle svarat ja? Riktigt dålig stil av domaren, för det syntes ju klart från läktaren att bollen var inne, såklart så går spelarna ner sig, och Vanneberga får in ett mål till. Så matchen slutar 2-4 till Vanneberga och ännu en gång har vi en jävla otur med domaren...

Sitter och letar katt igen, känns som om inte "min" katt kommer komma direkt. Har hittat en, men är inte säker på att det är en hane. Så vi får se hur det går.

Nu ligger jag och läser om Harry Potter och dödsrelikerna. Blir aldrig trött på den boken!

Tjohopp!! <3

Mamma.

Här kommer bilden på mamma som jag lovade i morse..


...

Ceasar skulle hämtas i eftermiddag.. Riktigt synd, för nu var man inställd på att köpa honom. Men men, det kommer väl fler nu framåt våren antar jag... Eller så var det inte meningen att jag ska ha katt? :/

McKörkort.

Satt inne på Blocket häromdagen. (världens bästa sida enligt mig) Och såg världens snyggaste mc, har funderat väldigt länge på och ta körkort, men när jag såg den bestämde jag mig. Nu jävlar ska här tas körkort! Problemet är ju bara att om jag tar nu till sommaren, så får jag A-körkort, men har två års provgrej som man har på vanligt plus att jag får inte köra en mc på över 25 kw, tror jag det var. Och det är ju bull, men väntar jag tills jag fyllt 21, så slipper jag prövotiden och kan få köra vilken jävla mc jag vill. Så jag väntar nog ett år och sparar ihop pengar så jag kan köpa en egen. Vill ha en liknande mammas, för dem är så låga, så man når ner med fötterna :)

När man inte har något att göra går man in på skojs skull på blocket och tittar, och vad ser man inte om en söt grå kattunge! Precis en sådan jag vill ha. Men så har jag ju också sagt att man inte ska ha djur i lägenhet, och det är ju lite som att säga emot en själv, han är rumsren och allt sånt, och jag kan ju alltid ta med honom till mamma när jag är där. Tar jag med honom till Philips föräldrar så får jag antagligen inte med honom hem med tanke på att dem hatar katter och skryter när dem hör att någon har dödat en annans katt... Men det hade varit så härligt med en livskamrat och se honom växa upp och leka med Astrix ibland. Men man får väl ta förnuftet till fånga kanske? Mamma hade antagligen dött, om jag bett att få låna hennes kattlåda. haha! Men å andra sidan så har jag ju inget annat planerat än att jobba i sommar och då är han ju van vid att vara själv när jag sedan pluggar två dagar i veckan till hösten. Kanske... Vad tycker ni? bara för det ska jag lägga in en bild på honom, så
MÅSTE NI KOMMENTERA OCH SÄGA FÖR DETTA AVGÖR OM JAG KÖPER HONOM ELLER EJ!!!!Vad säger ni? Visst är han Tittis Ceasar? :)



Mammas flicka.

Är hemma hos mamma nu, orkade inte köra hem igår utan stannade här hemma och mös med mamma och Astrix. Väcktes av ett sms från mamma i morse: Är du vaken? Ja, nu är jag!! haha, så nu har vi precis ätit frukost och har ingenting planerat, utom senare i eftermiddag, tänkte köra hem när hon börjar jobba.
Skönt att Philip bara är borta i fem dagar nu, det känns som det gjorde när han jobbade kvällar hela tiden och jag gick i skolan på dagarna. Så nu är det lugna gatan. Siestafestival till helgen, är inte alltför sugen på att dra dit, men Philip vill ju träffa alla, och man har ju aldrig fått skit för att vara social så det blir vad man gör det till.

Alltid roligt när mamma berättar roliga historier från förr. Det märks att hon är min mamma, men samtidigt har hon inte haft det lätt alla gånger. Får alltid dåligt samvete när man tänker på saker man gjort mot henne eller när man bara stuckit iväg en kväll och hon inte vetat var man varit. Var man dum i huvudet eller vad?

Match ikväll mot Vanneberga, nu jävlar ska ni slå dem tjejer!!! Jag ska dela ut matchens lirare pris, men tror ej jag får bestämma vem som ska bli det. Hoppas någon som förtjänar det bara. Jag kommer dock aldrig få det. Som forward kan man inte göra mycket om resten av laget har gått ner sig, och om hela laget spelar bra, då brukar det vara en mittfältare som kämpar som in i helvete få det. Och det är ju inte mer än rätt, men det borde finnas tydliga gränser och rättvisa bedömningar när man gör detta.

Lägger upp en fin bild på mamma sen. för det gick inte här nere. Jävla sösdalainternet!!

Äntligen.

Äntligen får man gå hem från jobbet. Det har varit en fruktansvärt jobbig dag, men man säger alltid detsamma: Jag ska aldrig dricka dagen innan jobb. Men vad fan händer? Ähh, en öl kan man väl ta.. Och sedan sitter man där vid ett och kan inte pissa rakt. Nej, det får bli skärpning på mig nu! Mamma har heller inte varit snäll idag utan tjatat om att jag ska sluta snusa, vilket är ioförsig ett bra förslag, men när man bantar så vill man inte släppa sin sista livlina till mitt gamla jag. En tjock tjej med en prilla i munnen. haha, vilken liknelse! usch. Okej, jag ska göra ett försök. Men man måste ju ha ett substitut. Som är? (Inte godis, jag bantar!!!)

Nu ska jag faktiskt åka hem till mamma, tända en brasa, bädda ner mig i soffan och hyra en film utan att gå till preem. Kan man bli latare? Jag orkar faktiskt inte gå inom Stefan och Tess, därför mit tålamod har nått sin gräns och jag har olika åsikter som dem och jag orkar inte ta en diskussion idag igen. Vill bara ge min kusin Sandra ett råd: Bär kjol fler gånger, du är söt, men du förstör det genom din stil, färja och klipp håret, låt dina kindben komma fram och köp lite nya kläder på hm eller varfan som helst, och kanske behöver du gå i en vett och etikett skola också så du vet vad man säger inför andra och vad du ska hålla för dig själv. Du hade varit en tiopoängare och hade kanske tagit dig upp från träsket i Sösdala. Jag gillar henne för att hon är min kusin, och vill hennes bästa, men det fungerar ibland inte...

Nej!! Minskäl (Mitt nya ord) nu ska jag gå hem till mamma och lägga mig. Godnatt <3

Tyringedagarna.

Igår var vi i Tyringe på Partyfabriken, Philip, jag, Helene, Christer och Marcus. åt god mat och öl och hade riktigt trevligt :D Fast det var ju dock inte samma som i Sösdala, man ville ju upp och dansa och showa som man gjorde då, men det blev inte riktigt så. fast det var trevligt ändå, och kul att sitta och snacka bara :)
Inte riktigt lika kul att vakna i morse av mammas väckarklocka och en dundrande huvudvärk, men ju roligare man haft desto större är baksmällan.

Stefans dotter Isabella ska ha dop idag, och då komemr man till den evinnerliga frågan: Ska man tvinga ett barn in till en religion för att det är tradition? Ska man inte ta hänsyn till barnets rätt i samhället och dess friheter? jag skulle aldrig påtvinga någon jag älskade en religion och därför tycker jag att dop är riktigt idiotiskt. Som tur är jobbar jag och mamma idag så jag slipper gå, men jag kommer naturligtvis gå dit senare och lyckönska henne eller vad man nu gör på sådana här traditionsgrejer. Kan kanske ta en kopp kaffe också :P

Har nog också gått upp ett antal kilon den här helgen med Philip, det har blivit pizza, entrecot, ostbågar, godis och usch, vet inte allt jag tryckt i mig.. Har riktigt dåligt samvete och ska härmed svälta mig resten av veckan. Eller mja, det får ju bli drickorna och grönsaker men det är detsamma som svält. Det hade nog gått lättare om jag gått med i Robinson, då hade man blivit brun på köpet :)

Och så ska man försöka förbereda den här jävla lektionen, gå på information på Maxi och gå på match, japp, det blir en full dag i morgon också! gött.

Får väl gå och hjälpa mamma nu, har riktigt dåligt samvete när man sitter här och bloggar på arbetstid!

Vem då?

Tillbaka till verkligheten med jobb, har ju varit bortskämd ett tag nu när man varit ledig två helger på raken :D Vet inte var dem i Sösdala håller hus men inte är dem på Matöppet iaf, här är det tyst som i graven.
Ikväll blir det Tyringe, mysigt :)

Ha de fint allihopa, kom inom och tragga lite ! :D

Sista natten.

Sista natten med Philip, och jag är på väg upp och skall jobba nu. Så inget morgonmys eller nåt. Han verkar ha somnat på fel sida, för han snäser lite fortfarande så jag låter honom sova ett tag till. Det har varit underbara dagar, men dem har gått alldeles för snabbt. Hoppas det är lite folk på Matöppet idag så man kan gå hem tidigt. Men samtidigt behöver man pengar, riktigt klurigt det där...

Snart måste jag börja tänka på lektionen jag ska ha, måste ta fram lite bilder på overheaden och sånt ju. Och jag ska göra det på onsdag. Det kommer gå åt helvete, men proven är rättade, och fy fan vad tråkigt det var! När jag blir lärare ska jag ha 1 x 2 frågor :D haha. Nej skoja bara :)


Nu har han äntligen vaknat sötnöten :D Så jag ska krypa ner en liten stund till och njuta av morgonens kvitter utanför.

Peter Jöback

Lite Peter Jöback, ett varmt bad med levande ljus och en underbar pojkvän mittemot mig! Kan livet bli bättre?

Mysig dag, men är snart tillbaka till verkligheten. Tårar och leenden blandas och man vet inte vad man känner förutom kärleken till honom.

Nu är det påklädning och snart ska vi äta.

Tjoflöjt! <3

Fick sova på soffan

Vaknade nyss, lite omtumlad efter min dröm om att jag hade massor av likadana tavlor i olika storlekar. Jag har sovit på soffan inatt! Somnade till you me and dupree när det var paus och Philip gick och kollade på datorn. Känns lite trist faktiskt. men men...

Bion igår var bra. Jag hatar mig själv för att jag läste boken en gång till innan vi skulle se filmen. Så den kändes halv på något sätt. Får köpa filmen och kolla på den igen med nya ögon. Inga granskande, källkritiska ögon... Lagade ju även mat och det kändes på något sätt att han hellre velat ätit hemma. Helene serverade vildsvinsstek och sedan rabarberpaj till efterrätt... Sa till honom att jag aldrig kommr kunna laga sådan mat. Man kan inte ställa mig i köket och tro att jag ska göra ett långkok. Jag är född av min mor och far. Pappa och jag åt mest pasta och köttbullar på burk när vi var ute i Europa och mamma slängde ihop något på kvällen när hon jobbat från 7 på morgonen och kom hem 9 på kvällen. Jag fick nästan IG i hemkunskap, så jag är ganska glad att jag ens kan göra en riktigt god risgratäng! Det sårade ju lite faktiskt, men jag vet ju hur det är, han är ju van vid det och jag är det inte. 

Idag ska vi upp till Snärshult och grilla, jag ville egentligen till Hovdala, för där är det vackrare utsikt. Men Philip ville så gärna upp och kolla till deras åtel (heter det så?) och se vad som hänt där så vi tog Snärshult istället.

Har oturen att jag ska jobba helgen också... Riktigt surt, men det är saker man får ta.. Bytte nästa lördag med Isabella, så jag får träffa Philip lite då iaf. Sen ska vi väl inom Tyringedagarna och ta en öl eller något, har inte riktigt funderat ut hur allt ska falla på plats, men det ger sig :) I värsta fall får jag köra detta året också och säga hejdå till Philip på kvällen...

Jag längtar till en större lägenhet. Eller om det fanns ett billigt, renoveringsbart torp i cykelavstånd till hässleholm för en billig peng. Fast å andra sidan har jag det jävligt bra här. Det duger åt mig i nåt år till. Kan ju inte bo på samma plats alldeles för länge ;) Hur fan ska det bli sen när man dör? Jag har ju flyttat runder hela mitt liv, då kan jag ju inte bara ligga på en och samma plats i all evighet sen bara för att jag dör. Måste tänka ut en lösning på det. Jag vet en plats där jag skulle vilja spridas, men vem skulle köra min urna över hela Europa?

Ha en god fredag! Ska ner och köpa bullar och ägg nu :) yummi frukost! <3


 


Matöppet

Med oturen i behåll skulle jag jobba idag... Philip stjussade ner mig och han ska hämta mig när jag slutar, snuttenissen <3
Det är fullt upp här med bakning och en gubbjävel som tror han kan allt för att han med sin baltiska brytning förklarade för mig att han varit konditor förr och att man känner på kakan inne i ugnen för att se om den är klar. JAG BRÄNNER MIG TOKSTOLLE!!! Trodde nästan med min korta stubin att jag skulle drämma till honom med plåten, men jag hejdade mig.
Mysig kväll med Philip igår, vi åt pizza på valentino och sedan gick vi upp till hemmakväll och hyrde film. Kände mig riktigt tjock efteråt! Men man måste unna sig saker varannan vecka. Fast detta var den fjärde veckan så det är ju lugnt. Idag ska jag laga mat till honom där hemma och sen ska vi se änglar och demoner. I morgon ska vi upp till Snärshult och grilla och ha det mysigt. Bara njuta av varandra. Har dock lite funderingar som jag kanske inte borde ta upp här...
Man blir ju riktigt deprimerad ibland när man vet att man har tio månader kvar av detta jävla livet. Det tär på en psykiskt. Men vad gör man inte för kärleken? Jag hade absolut inte velat att han skulle skita i något han älskar för mig och han skulle gjort samma sak. Så man får väl stå ut och fundera ut en hämnd? ;) haha nej.. Jag älskar verkligen den grabben. Så mycket att några inte förstår det. Så mycket att det ibland inte är bra för mig själv.

Men nu får man återgå till jobbet om man ska komma härifrån i tid? :P

Nu har han kommit hem!

Nu har älsklingen kommit hem! Har mysit lite och nu är det faktiskt dags för pizza :P Får fira när man minskat 7 cm i omkrets plus att han kommit hem :D Är riktigt roligt, men fick reda på av mamma att jag skulle jobba i morgon... så jävla tråkigt, men det blir nog bara tillv tolv, ett tiden, så Philip hämtar mig när jag slutar och sen är det middag och bio på kvällen :D

Han pratar om lumpen nu, har glömt hur irriterande det var så jag skriver här istället, han märker inte ens att jag inte lyssnar. ;) Fast jag lyssnar ju på halva örat för han pratar om ett eldöverfall nu... :/

Ha de nice ;)

Pizza, pizza, pizza!!!

Mardrömmar.

Har haft mardrömmar inatt. Att Philip dött uppe på AMF1, men att ingen sagt till mig, utan glömt. Jag har drömt massor av Philip som kommit fram av olika anledningar till att han inte ringde igår. Att jag vaknar halv sju en dag som är min lediga dag är riktigt störigt. Men jag har ju inte kunnat sova inatt heller, så vafan.. Har knappt kunnat sova på tre dagar. Bara för att Philip ska komma hem. Är jag nervös? Stressad? Exalterad? Ensamheten känns mer när man bor själv, försöker få kontakt med vänner, men som skiter i en. Det märks nu mer än någonsin. Men då vet man det iallafall.
Visst är det skönt att vara själv, det är inte så jag menar, som när man varit hos mamma i fem dagar, och man kommer hem. Sätter sig i soffan med en bok eller lägger sig i badkaret och njuter av tystnaden. Inget är bättre än det, men när man kommer hem till en tom lägenhet varje dag och man kan inte prata med den person som man helst vill prata med då är det riktigt frustrerande. De två första veckorna han var borta var ganska okej, för då ringde han varje kväll. Men dessa 10 dagar har varit ett helvete. Varför utsätter man sig för det här frivilligt? Hans batteri kanske har dött. Jag vet inte. Fan.

Ska fylla dagen med saker att göra:
- Äta frukost
- Vika in alla kläder
- Facebook
- Kanske en pedagogisk grundsyn...
Fan vad den här dagen kommer bli lång... Kan inte Maxi ringa och behöva hjälp eller något? Har jag nämnt att jag är världens fattigaste nu också? Jag tror jag äger 20 kronor på mitt allkonto. Det är bedrövligt, ring inte och fråga om fika om ni inte tar bullar med er hem till mig så kan jag bjuda på kaffe.



.5

Kommit hem nu, var ute och gick en runda med en massa kläder på mig för jag skulle svettas mer. På hemvägen gick jag inom kvantum och handlade middag till i morgon. Skönt att ut och motionera lite lagom flås varje dag. I rask takt så är 5 km ingenting, men man känner det i framvaderna efteråt...
Nu sitter jag och rättar historieprov, är riktigt intressant faktiskt, för när man sedan ska ut i arbetslivet och rätta på riktigt så kan faktiskt dessa betygen avgöra en framtid. Jag kan slå ner en elevs självförtroende så himla mycket så det inte är sant. Friar man inte hällre än fäller? Man kan inte heller begära av barn som är 16 år att kunna alla bakomliggande orsaker och utlösande faktor för första världskriget.

Förresten, vet inte om jag skrev detta i morse, men såg ni mommas boy igår? Herregud vilken tur man har som inte har en sådan svärmor som Jojos! Jävla ragata säger jag bara! Det ska bli spännande att se fortsättningen och se om någon tjej kommer duga åt de här stackars morsgrisarna. Med sådana mammor är det inte konstigt att de inte har någon flickvän och att de fortfarande bor hemma :) Fy för sjutton!!

Nu ska jag rätta klart proven och sedan ska jag koka ihop en god fetaost sallad mumsen!!



0.5 tills babe kommer him!!!


Astrix



Jag älskar dig nesselelle!

1

Ska till skolan idag med, är ju inte van att sticka dit två dagar på raken ;) haha. Skrev lite ppå fältdagsuppgiften igår, hur fan ska jag fylla 1,5 A4 sida med det? Tur att jag är en jävel på att flumma :)

Är riktigt trött idag också, tänkte jag skulle hinna med en riktig frukost idag med kaffe. Mamma fyller snart år, vad ska man köpa till henne?! Funderade på ett toalettgolf, men det vill jag själv ha, så jag kommer bara sno det :P Vet inte riktigt något hon behöver så det är riktigt svårt. Vad brukar ni ge era mammor? :o 

Måste verkligen städa här när jag kommit hem i eftermiddag, ring och påminn mig om det!!! Måste ju ha det fint när Philip kommer hem. Särskillt ingen disk för då blir han glad :D
Känns som om jag tjatar mkt om Philip här, men vafan. Han kommer snart hem och nu mår jag verkligen jättekasst och drömmer mardrömmar om honom och hela faderuttan. Man träffar honom inte på två veckor och sen är han hemma två dagar (denna gången fem) och man har ingen tid att vara själv med honom för att alla andra också vill träffa honom. (Säger absolut inte att jag har ensamrätt på Philip, men en heldag kunde jag väl fått?) Då får jag inte en syl i vädret utan sitter brevid och kokar. Kan knappt säga något för att jag är så arg, och senast gick det ju ut över Philip såklart. Vill verkligen inte det denna gången så det är därför jag planerat in saker för ons, tors, fre. Sen jobbar jag lör, sön och då får han träffa vem han vill. Det låter som om jag pratar om ett objekt eller en unge. Det är hemskt jag vet. Jag förstår inte över huvudtaget att jag har tålamodet till att gå här hemma utan att han ringer mig på sju dagar. Vem har jag blivit? Har kärleken fått mig att bli en annan människa? Har kärleken fått mig vek?

Nog med funderingar.
Det är några jävla I-landsproblem som jag tar upp här: " ohh jag är för tjock!! "ohh, jag saknar philip" "ohh, jag orkar inte plugga"
Tänk på barnen i de utsatta länderna som bara längtar efter att få studera, dem som inte ens har mat för dagen och riskerar att dö i svält, och dem som mist båda sina föräldrar i HIV, eller blivit våldtagna av sin kusin.
Vad fan har jag att klaga för?! Ryck upp mig!

Kom hem nu Philip Bredvad Jensen.


Jag älskar dig, till tusen och en natt. Två dagar tills du kommer hem och har
långledigt, tillsammans med mig. Jag trodde jag skulle misslyckas med allt
i mitt liv, men att jag fick dig var början på ett lyckligt slut för min del. Du har
fått mig att lyckas. Du har fått mig till den jag är. Jag är glad för det. och dig.


Trist

Åkte in till skolan i morse för att ha lite didaktik, trodde det skulle vara till kl 15.00, men vid elva släppte Sven oss, skulle bara göra en planering av antingen en 20 min lektion eller flera lektioner och lägga upp det som ett tema. Så jag och Jenny satte oss i SAABen igen och körde hem. Har så mycket att göra, men är så trött idag! Ska ställa in all disk från i fredes och ska rensa kylskåpet, man hittar alltid något gammalt.
Nu har jag beställt biobiljetter till torsdag, är riktigt sugen på pizza, så tänkte vi kunde äta det innan bion och ha en riktigt mysig torsdagskväll.

Kan insustriella revolutionen i England vara trevligt att prata om i 20 minuter? Mja, har inte så bra fantasi, och elever gillar ju allt med maskiner och mög idag ju. Gud vad jag är entusiastisk!! :D haha.

Nej nu jävlar får jag ta itu och städa här, det ser för jävligt ut här inne... :S


Giv ett leende till den du passerar i stan så skall denne ge det till den näste. 

Dags för skolan igen.

Efter en jävla ledighet från skolan så ska man dit idag igen, nu är det dags för sista didaktiken för säsongen. Vi ska idag planera en 20 min lektion som vi senare ska hålla om en vecka. Får verkligen hoppas att Jenny har några tips, för jag är verkligen dålig på detta. Jag vet inte riktigt om det jag gjorde var bra när jag höll min förra 5 min lektion för jag flummade bara. haha. Sen i morgon ska fältdagspappret in och jag kommer säkerligen få komplettera, men har man inte varit engagerad så får man skylla sig själv, men jag är van att hamna på efterkälke på våren, det gör jag varje år. Det är då jag börjar skita i allt..

Philip ringde igårkväll, han lät trött stackaren och var mega glad att få skita på en riktig toalätt. Det är riktigt underskattat med toaletter, man vet själv hur skönt det är att komma hem och sätta sig och njuta efter en hel dag i skolan. :)
Nog med skitsnacket, saknar han megamycket nu, men han kommer hem på onsdag eftermiddag och jag kan väl inte riktigt avslöja vad som kommer hända men det vet ni nog själva. Så fram till onsdag har jag verkligen mycket att göra, ska inte träna idag, måste vila. Känner mig som en myglare, men det får ni tolka själva hur ni vill.

Tror faktiskt jag gått ner några kilon nu, tog på mig mina svarta jeans och jag har ingen bulle som sänger utanför! Kan inte riktigt fatta detta efter allt onyttigt jag ätit i helgen och druckit! Öl innehåller ju en jävla massa kalorier och sen har det ju blivit lite bakfyllemat med pommes.. Men får väga mig i morgon när det är veckovägning och se.

Får ta och organisera inför skolan nu. Ha de fint, äntligen en ny vecka! <3

Glöm aldrig vem ni är eller kommer ifrån.

Fet helg-Uselt slut

Igår var det Grand-Final på Sösdala dagarna vi hade bokat bord på partyfabriken, riktigt god mat och bra stämning i hela tältet, skulle bara ta en öl för jag var riktigt bakfull från fredagens bravader, men den första var riktigt god så det blev flera och ännu mer så man blev riktigt bra i röven :) Vid tio halv elva stack vi upp till Slottet för att dansa gammeldans till flamingokvintetten, Christer fick lära mig och det gick riktigt bra att dansa med honom! Sedan drar han upp mig på övervåningen emd någon annan kille för att han ska spela piano och jag ska sjunga till det!! Så vi går upp i ett rum där det sitter folk, och jag sjunger ju inte så jävla bra heller, men alla var så fulla så dem gillade det :D Stack sedan till Partyfabriken igen för att röja sista biten och snacka lite med kusinerna. Fick en tröja av Ida med, riktigt fin är den :) (partyfabriken)
Så helgen har varit full av fylleri och roligt har det varit, fram till vår match mot Vankiva...

Vi började bra, jag kände av mina höfter sedan dansen igår och kunde inte spela fullt ut.. Men vi får in ett mål av Frida P och står upp jävligt bra tills dem gör 1-1, och sen gör Frida ett mål till, fast i fel kasse så Vankiva tar ledningen med 2-1 och vi får in ett mål till av Jessica, men sen så är det som om alla bara slutar spela, vinnarskallarna är som bortblåsta och kämparglöden lämnade vi någonstans utanför Vinslöv, så Vankiva vinner matchen med 4-2, vilket är jväligt surt. Det är som om vissa inte vill vinna, eller att dem inte visar det, för spelet idag var uruselt, och jag säger inte att jag var bra, jag var troligen sämst på planen, för jag kunde inte springa lika snabbt och ta in bollarna, men samtidigt fick jag inte dem löpbollarna jag borde fått med tanke på att deras backlinje var jävligt långsam... Till hösten ska vi fanimej ta dem, de är inte så jävla bra som resultatet säger.

Fick en trevlig överraskning igår också, Philip hade skickat ett meddelande från en medsmugglad mobil :D Men samtidigt blev man varse om att han finns där ute och att han snart kommer hem. Det får mig att längta ännu mer, ska beställa biobiljetter till änglar och demoner på torsdagkväll och så ska jag planera något riktigt gott att äta, har ni några ideér så säg till. För annars blir det väl pizza :D Man får tänka att 1/11 del har gått när han kommer hem på onsdag, och då har vi bara tio kvar! Det kommer gå snabbt. <3

Nej nu ska jag kolla klart på slutet av One Three Hill. Love it!

Damlagsfesten.

Jani, damlagsfetsen igår blev riktigt lyckad, alla gillade maten, vi hade roliga lekar och allas humör var på topp!! Körde tvättklämme-leken och jävlar vad vissa våldtog varandra!! :D haha, tror nästan att jag och Erika hade sämst tid, och Melina och Mimmi hade bäst :D Sedan var vi sex blondiner som drog ner till Kingan, vi var tre titti och två Erika ;) Men alla kom in så det var nice (Y) Snackade med en lastbilschaffis och fick höra att Harry Vos som pappa körde för innan gått i konkurs, jag tror han kanske ville prata mer än lastbilar, men för mig var det helt annat, man måste väl kunna få prata utan att ragga när man är på krogen? Annars är jag jävligt illa ute. Men han var trevlig och jag har ingen annan jag kan diskutera lastbilar med, jo en stamkund, men frågar jag honom om jag får åka med en rutt tror han väl att jag vill annat. Så enda lösningen är att jag får skaffa mig lastbilskörkort själv och börja köra. Det är en sådan underbar känsla så ni fattar inte! Det är ju inte  alla som gör det, det är som sagt ett visst släkte.
Drog därefter till Q-bar, jag dansade med en ful halvneger med fluff! haha, han var riktigt lökig, stackarn stod själv där uppe, så jag fick ju gå upp och dansa lite så han inte kände sig ensam, i typ tre sekunde för vakten övertalat mig!! haha.

Det var tänkt att jag skulle sticka till Sösdala nu på morgonen, men! jag är inte riktigt körduglig nu... Så jag får snällt vänta tills jag känner att jag kan köra utan att anstränga mig eller att någon snäll själ som ändå ska till Sösdala kan köra.. (A)

Gisses vilket drag det var igår, ni missade verkligen något!!



Stressad

Varför räcker tiden aldrig till? Har haft hela dagen på mig att dammsuga, torka golven, duscha och laga det sista av maten, men nej! Nu sitter jag här två timmar innan och har precis stigit ur duschen och har massor av mat att laga kvar! Så himla typiskt. :P
Funderar på att ta dagens första öl, den lockar som fan nu :)

Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig ikväll heller, får väl bli en av de blåa klänningarna tror jag, dem passar bra till skorna. Eller kanske ett par svarta jeans och ett linne? Åh gud, inte en aning! Har faktiskt varit duktig och gjort panacota, till 17 personer!! de ni! Men det är inte så svårt som det ser ut, gör man det i tid bara så blir dem perfekta. Sen får vi se hur det blir med platserna, men det kommer bli succé, det blir det alltid här hemma. ;) bra självförtroende jag har! haha.

Aristocats är världens bästa film. Man diggar outthörligt!
rinkytinkytinky!!

Oj var det tenta idag?

Jag hoppade tentan idag. Hade ändå kuggat, så jag satsar när det är omtenta istället, hatar att kugga. Det tar alldeles för mycket på ens krafter. Så jag låg och drog mig i sängen istället men insåg att jag inte kan ligga där hela dagen. Så nu är jag uppe, inte världens piggaste, men det är dags att ta itu med oredan jag orsakade i köket idag. Jag har lärt mig flera olika saker angående matlagning; Köket luktar röv om man grillar Squash och äggplanta. Okej, jag har bara lärt mig en sak, men det är ju bra det med.
SKa eventuellt köra upp till RP och hämta nypotatis, måste ner till sösdala i vilket fall och hämta stolar till ikväll, det är lite ont om sittplatser :) Saknar mitt gamla stora bord som man kunde dra ut så att 10 pers kunde sitta. Och det fick faktiskt plats i lägenheten!

Att skriva blogg är som terapi för mig, men jag vet inte riktigt mot vad. Självheling kanske. Men det allra privataste publicerar jag såklart inte här utan i dem jävla bäckerna jag samlat på mig sedan högstadiet. Alla borde skriva av sig, man mår så himla mycket bättre av det, särskillt när ens pojkvän är borta två veckor i taget och man har ingen att prata med. Han är ju min bästa vän och älskade. Det är mycket som förändras när han är borta. Man förlorar en bit av sig själv, och man hinner inte få tillbaka den på helgerna då han är hemma. Jag låter säkert som en dum romantiker, och det kanske jag är, men på något konstigt sätt är det som om Philip är min yang. Vi är så olika personligheter, men vi matchar varandra helt och hållet. Innan jag träffade honom var jag emot allt vad jakt hette, det är väl inte mitt högsta intresse nu heller, men jag accepterar det och har varit ute med dem en gång för att se vad dem gjorde. (Jag gick och plockade svamp och trallade tills Philip hötte med ett finger att vara tyst för hunden började skälla, då var man tvungen att stå stilla tills Philip insåg att det gick åt andra hållet, sen fick man fortsätta.) Jag har ett jävla humör och han är fruktansvärt tålmodig och lugn, jag förstår inte hur han står ut med mig vissa stunder. Men jag älskar honom, och jag sitter här hemma själv för hans skull. Vilket jag aldrig skulle gjort för tre år sedan, då hade det varit hejogobay. Men jag har väl lärt mig vad uppoffringar heter och det ska bli intressant vad han blir för människa efter lumpen, skrämmande, men intressant.

Nu har jag tråkat ut er tillräckligt. Ska gå och diska i köket och ta bort odören från de äckliga grönsakerna.. :o

Svarta pumps är var kvinnas rättighet.

Tänk er bara, ett par svarta, ganska högklackade pumps...
Första gången man provar dem sitter dem så perfekt att man inte kan ta av dem.
Just den kvällen är man puman. Kvinnans förförelseteknik är: de svarta pumpsen.
Till dem spelar det ingen roll vad man har, man är perfekt.
Det är var kvinnas rättighet att få äga ett par svarta pumps.
Liksom Björn sjunger om sina blåa sockiplast sjunger jag om mina svarta pumps.

Jag har tagit några öl nu när jag städat och sedan gått och köpt ett par svarta pumps, så tack vare min diet är jag onykter nu, en torsdag 15.00 mitt på eftermiddagen! Fy skäms! Men det ÄR roligare och städa! ;)

GamlaVIF

Gamla VIF, känns vemodigt att säga så. Bodaborg 2006.

Torsdag.

Damlagsfest i morgon, ska bli riktigt skoj! Har snart handlat allt, ska bara inom ostaffären med så man har något gott att mumsa på senare på kvällen. Tror inte dem andra riktigt hade gillat min diet som finns i kylskåpet så man får göra vad man kan :)
Håller på och städar och hamnade i garderoben. Oj vad mycket kläder man har egentligen, sen kommer man på att man lagt undan alla sommarkläder i vintras och hittar ännu mer. Kanske dags för att göra en utrensning? Det behövs i vilket fall som helst, eller en större lägenhet med walk-in garderob! Men man ska kanske inte hoppas på för mycket. Jag bor väl antagligen kvar här i några år till om det inte blir någon tillökning i lägenheten. (INGEN BEBIS! vill inte skapa några rykten här)

Tänker på alla i klassen som med säkerhet sitter och pluggar inför tentan, har lite dåligt samvete för det, men jag tänker göra den och om jag kuggar: So what? Omtentor är till för att loosers ska göra dem, och just denna månaden är jag en av de största.

Vill ha ett par läderremsskor men dem på Hm var slut. Fan, slår vad om att dem är 400:- dyrare i en annan skoaffär. Så jag får väl ta mina pumps på lördag. Sofie och jag ska donsa 5 kg av oss! :) Blir kanske till och med Flamingokvintetten, man är ju sugen på båda, så jag vet inte riktigt. Partyfabriken är ju riktigt ös, så det blir väl att man hänger där hela kvällen :)

Fan vad mycket dammråttor jag har på skrivbordet, hoppas ingen av spelarna är dammalergiker! :O

Ha de fint allihopa, starta aldrig datorn när ni städar!

Hatar volvonördar med keps.

Skulle inom Kvantum idag och köpa fläskfilé, lite yrvaken kör jag in på parkeringen och ska parkera brevid en gammal blå volvo. När jag kör in så ska den jäveln backa ut! Så jag får ju backa ut igen, och tror ni inte den smarte bonnfan backar bak på samma håll som jag istället för motsatt så han kan bara köra sen så slipper jag backa ännu mer? nej, så vinkar han att jag ska backa ännu mer och röven vad jag hatar gamla volvo två förti eller vad dem heter med en bonnförare med keps och en tyst flickvän vid sidan om! Det hjälpte ju inte heller att mitt morgonhumör alltid är på topp! :) haha.

Tränat ikväll, fick inte ut något av träningen, men den var ok.. Trevligt att träffa Sofie igen efter hon varit på grekland den negern! man vill ju inte gå brevid henne!

I morgon ska jag hem och städa undan det sista, dammsuga och torka golven typ. Ska även laga det mesta av maten, exempelvis fläskfilén så den bara är att värma på fredag kväll.

Pluggandet går åt helvete, ingen som har ett ljudband på franska revolutionen, amerikanska revolutionen, agrara+urbana revolutionen, industriella revolutiionen?! Plus att man ska ta i akt hur människorna levde under denna tid.. Har nog med att förstå den franska revolutionen, tror jag skiiter i den och pluggar småsaker på allt det andra så jag kan det bra iaf. Vem fan vill veta hur hela nuvarande europa blev uppbyggt tack vare franska revolutionen? :) haha.

Ha en bra kväll. Hoppas ni kommer till Sösdala 15-16 för då är det fest! Ska donsa av lite fläsk tänkte jag ;)

Fältdag.

Idag ska jag vara på fältdag på Vannarödsskolan. Jag är verkligen usel på det. Varför valde jag att bli lärare över huvudtaget? jag ska egentligen inte jobba som lärare, jag borde jobba inom något där man kan avancera. Pedagogiska grunsyner hit och vetenskapliga rapporter dit. Det är inte jag. Varför valde jag att bli lärare? Inte ens jag själv kan svara på den frågan.
Men men, fältdag kan ju inte vara så svårt? Jag har sagt att jag inte vill hålla i en lektion, det får vi ta till hösten. haha! Så det är bara för mig att observera och sedan snacka lite med Micke.
Nej, jag borde inte bli lärare, jag kommer bli en usel lärare. Jag får väl ta och kolla upp andra utbildningar. Någon som har ett förslag? :o
Fast å andra sidan har jag 3,5 år på mig att bli en bra lärare. fixar jag inte det får jag ta över Matöppet sen ;) haha.

Har fixat maten till på fredag, kommer bli MEGAgott! <3 Lekarna är oanständiga och 15 tjejer i min lilla kojj! Kommer bli riktigt skoj :D

Btw! Sösdala 150 år fre/lör, kommer bli riktigt kul det med, eller hur Sofie? Om ni är nära vän med mig finns det sovplats om ni vill joina.

Love, titts.

5/3 1958 - 12/5 2003

Det har ändå varit en ganska bra dag idag. Jag och mamma körde in till stan i morse och vi har pratat mycket om pappa.
Har inte gjort alltför mycket utan försökt plugga till den stundande tentan. Det går fortfarande inte bra.
Inlägget jag skrev innan verkade ganska kallt kan jag tänka mig. Men alla känner nog olika, och jag tar döden som en komedi. Det har varit alltför många dödsfall i familjen för att jag ska kunna gräma ner mig hela tiden. Det är bättre att tänka på de döda med ett leende och minnas alla glada minnen än att gå och sörja och tänka varför hela tiden. Det har jag lagt tre år av mitt liv på och jag ska inte lägga en sekund mer på det.
När jag kolar vippen så ska det vara fest på min begravning, inte ett svart plagg får bäras utom trosor, jag vill ha röda liljor på min kista och ha ett komiskt foto på mig bredvid, låten som ska spelas är just nu luftens hjältar, men det kan ändras från år till år. Jag vill kremeras, men har ännu inte kommit på var fan jag vill ligga och inte en jävel ska få mina organ eller någon annan kroppsdel, fick inte pappa ska inte fan någon annan få. Låter kanske jävligt skumt att jag redan planerat min begravning, men det är samtalsämnen som dyker upp ibland.
Man har väl en ganska lätt syn på livet, men av erfarenhet vet man att det ibland kan bli riktigt kort och då kan man ju alltid fira det med fest så de efterlevanden får trevligt, jag hatar att gå på tråkiga begravningar. Likaså bröllop. Har inte riktigt planerat det lika bra, men det blir bra med korv och bröd och nån trädgårdscermoni kanske. Det är faktiskt inte lika viktigt.
Gud vad man ranglar iväg här, känns som man inte har något liv.! ha!

Ha de fint och ta hand om era nära och kära, man vet aldrig vad som hänt i morgon. (Särskillt inte när ens pojkvän är ute i fält med vapen tillsammans med en idiot i samma pluton som riktar det mot andra människor)

6 År sedan det största sveket.

Det är sex år sedan pappa dog idag och sedan dem jag trodde var min familj gjorde det sista och största sveket av dem alla. Idag är en vemodig dag då jag inte längre sörjer pappa på samma sätt utan mest är arg över deras svek. Självklart är detta pappas dag, jag kommer ihåg den som om den var igår, alla smaker, dofter, vad jag gjorde.
Min familj tyckte att jag var tretton år och fattade ingenting, men fatta detta: Jag visste precis vad som höll på att hända. Ena gången var pappa särbo och andra så skulle han på pappret vara sambo, utan hans egna underskrift. Vi sa åt pappas familj att ringa så fort han blir sämre, men istället ringer dem en och en halvtimme efter han dött som om dem just kommit på att jag existerade. Det var det största sveket. Jag glömmer det aldrig trots jag suttit och druckit kaffe med er och lett.
Jag hatar denna delen av pappas död. Jag hoppas dem har ångest för vad de gjorde, men så mycket jag vet om dem. Har de nog inte det.

Det är aldrig någon bra dag den 12/5.
Men jag har slutat ta skiten nu efter i påskas. När jag var yngre trodde jag som du sa att det var mitt fel och att jag skulle komma och hälsa på oftare. Men vad förbjuder er till att komma till Hässleholm och hälsa på? Just det! Ni har så jävla mycket och göra. (Det har ju inte jag?) Tur att du har kristine farmor. Som du skrev. (det sista sveket)

Måndag.

En god nyhet: Jennica har funnit min plånbok. Där den skulle vara.
En dålig nyhet: Vet ej vad jag ska bjuda på för mat på fredag, många är kräsna.
En god nyhet: Jag har börjat äta grönsaker
En dålig nyhet: Jag pratar med mig själv när jag äter
En bra nyhet: När jag gör det får jag oftast bäst svar.
Något som ni visste innan: Jag är väldigt trött på humorlösa tråkiga människor.

Ska snart sticka till mor min i Sösdala. Orkar inte plugga, så jag har lagt ner det helt, när jag äntligen börjar förstå franska revolutionen. haha. Idag har jag lagat blomkål för första gången i mitt liv! Ganska skrämmande faktiskt att
jag börjar bli vuxen, igår åt jag till exempel broccoli (Heter det så?) för första gången i mitt liv. Grönsaker bitts ju inte!
Varför har ingen talat om det för mig innan? :o
Det är träning ikväll, då får vi se hur många som kommer på fredag. 

:Jag vill måla om luckorna i köket
:Jag vill ha tegelväggen klar
:Jag vill vara mer diciplinerad
:Jag vill börja jobba på Maxi NU!
:Jag längtar till min 20 års dag, då jag ska väga mina 60 kg. är en jävligt bra bit på väg, har idag gått ner 5 kg på två veckor. vem äger? :) Och min magomkrets har minskat med 6 cm. Så det är bara att kämpa på. Är jävligt glad att jag tränar, annars hade det fanimej inte gått.

Ge ett leende tillbaks till den som behöver det, och en avhyvling till den som förtjänar.

 


Och så var det tenta på fredag.

Tenta på fredag, och jag har inte pluggat ett dugg + att jag kommer knappt ha tid denna veckan. Sitter och försöker nu, men massor av annat rullar runt i huvudet. Mamma ringde nyss och frågade om jag skulle följa med till pappas grav i morgon, det är 6 år sedan han dog. Såklart vill man följa med, så jag kör på en omtenta istället, det spelar inte så jävla stor roll. Man kan prova på fredag iaf och går det inte så går det inte, det är lugnt..
Vem fan kan något om sansculotter, girondister, napoleon och mög? Franska revolutionen förbryllar och jag kan inte få något tidsperspektiv på det. Särskillt när man vet att läraren är hård som fan och att man ska behöva skriva fem A4 sidor på en fråga typ.. Det är bull.

Och på fredag är det äntligen dags för damlagsfest, ska bli riktigt nice, började räkna lite, om alla kommer så får några sitta på golvet och äta! haha, nej jag ska nog försöka skaffa ihop bord och stolar så alla kan få sitta vid ett bord. :D
Om någon har några bra lekar så ring mig, har två, men ska ha fler;) hehehe.

Btw! Har någon sett min plånbok?

Love titts,

Och så har han åkt..

Då åkte Philip 17.57... Men vi fick två sista timmar tillsammans, gick hem till mig från honom och tog en fika i hembygdsparken. Mycket mysigt. Lite kvalitetstid iaf. Känns lite vemodigt nu bara, men han kommer hem om tio dagar. På onsdag nästa vecka, då jag jobbar på helgen men onsdag, torsdag och fredag är våra, sen får han umgås med familjen på helgen.

Tittar på Wipeout nu, riktigt sjuk norrman med boratbaddräkt :D

Men ikväll blir det bara chill, i morgon börjar allvaret med att plugga till tentan som jag kommer kugga på, men å andra sidan får man se fram emot fredag ändå då det är damlagsfest. Så det blir fullt upp hela veckan och helgen, sen är det ju bara två dagar kvar tills Philip kommer hem!

Känns som om man bara lever i två veckor i taget och allt annat är en dimma..


Så lämnar han mig igen.

Match igår mot Nävlinge, ett jävla derby som man fasat lite för... Timmen innan samling var hektisk, hittade inte mina fotbollsskor, och bortskämd av Philip som jag är åkte vi till Kvantum så han köpte ett par nya till mig.
Matchen började bra, spelet varierade och vi stod upp bra mot dem och var taggade trots 9 ordinariespelare borta. Mimmi stukade foten på uppvärmningen så hon blev den nionde spelaren som föll bort. Lite på grund av mig kanske? kamp om billen och hennes balans var rubbad...
Nävlinge får iaf in ett mål i första halvlek efter mycket om och men, i andra halvlek intalar vi oss själva att matchen ännu inte är slut och att vi ska fortsätta få fram ett mål, Mimmi N drar till utanför straffområdet med sin doja och målvakten har inte en chans att ta den. Riktigt snyggt :D
Domaren verkade vara på min sida igår, jag klagade iofs inte på honom så han trodde väl att jag var snäll som ett lam. Några spelare hamnade utanför planen in i publiken, tacklade ner två spelare i en smäll och kom förbi, sparkade en tjej i huvudet, dock inte mitt fel, jag visste att hon kom bakifrån på en höjdboll och skulle nicka så jag hoppar upp och sätter dit foten istället och jag kan ju inte hjälpa att den dumme jävlen skulle nicka ;) hehe.
I mitten på andra halvlek får de frispark utanför straffområdet, och bollen hamnar ribba ut, Domaren blåser avspark. 2-1 till Nävlinge, man har ju ingen repris att titta på så man får hoppas domaren dömde ett rättvist beslut.


Idag åker Philip upp till Stockholm igen, försökte övertala honom att sova hemma hos mig inatt, men utan resultat. Han gillar väl inte min lägenhet. Eller så som jag känt det så har jag hamnat i tredje placering den här helgen. Aldrig mer säger jag bara, vill han umgås med sina vänner när han väl kommer hem på helgerna får han göra det, men då vill jag inte träffa honom. Det är alldeles för smärtsamt. Så jag får hoppas jag får upp honom från sängen nu så vi kan äta frukost, han kan packa ihop sina saker så vi kan åka hem till mig. Jag ska fanimej ha lite privatliv tillsammans med honom innan han åker upp igen. Annars skiter jag i det. Låter väl jävligt självisk nu, men så är det. Jag är inte nån jävla tjej man lämnar hemma i ett år och tror jag fortfarande finns kvar i mars nästa år om han behandlar mig så här varenda helg. Jag vill inte ha ting. Jag vill ha kärlek och omtanke.


Hoppas ni haft en bra helg allesammans, min har varit som en metrologisk förklaring; Spridda skurar. Ibland underbar, ibland förjävlig.

jag kommer sakna dig igen, om och om igen.


Du är det finaste jag vet. De dagar som kommer gå tänker jag på dig,
din kärlek, din närvaro. Jag kommer sakna dig, om och om igen. Tills
du om ett år kommer vara här igen. På riktigt. Vi går i en dröm nu. Och
pauserna då jag vaknar upp känns som små korta ögonblick då du är
hemma. Man försöker utan resultat göra dem längre. Fast du är här hos
mig nu, saknar jag dig som aldrig förr. Jag älskar dig.

Godmorgon.

Helgen börjar dra sig mot sitt slut och i morgon ska Philip åka till Stockholm för att börja en fältvecka på åtta dagar där man inte har någon kontakt alls.
Men idag ska vi spela match mot Nävlinge och Philip ska följa med och kolla på. Just nu sover han, men klockan är bara halv sju på morgonen..
Senare i eftermiddag ska vi fira Christer, han fyllde 62 i förrgår. Grattis Grattis!

Nu får jag krypa ner i sängen till Philip igen och mysa lite :D <3

Äntligen

Äntligen är han hemma. Hämtade han på stationen igår och vi gick tillsammans hem genom stan. Riktigt mysigt, kändes inte som om två veckor gått. Det är vi igen och han ska aldrig lämna mig. Förrän på söndag....
Idag vaknade jag när philip satt upp i sängen och tittade ner på mig. han var redan vaken! Åkte med helene och Christer till kvantum, handlade lite sårvård till philip som han ska ha med sig upp. Sen har vi varit här hemma bara och tittat på film och mösigt. Åt grillad fläskfilé med ris och tzatziki här hemma, Marcus har också kommit förbi en runda.
Precis tagit en kopp kaffe och småsnackat lite. Har nog hört Philips historier 4 gånger om lumpen nu! Men det är bara roligt, bara inte en femte gång ;) haha.
Match i morgon, Nävlinge, utan åtta av våra ordinariespelare. Det kommer gå galant!!! :D

ha de fint.
Love titts,

Lite lägenhetsbilder.

Lägger upp lite bilder på min lägenhet, det har ju renoverats lite sedan man flyttade in.

Nu kommer han hem.

Linda Bengtzing och städning är en fullständigt fusion. Det går inte annars! Som sagt så städar jag idag för Philip kommer hem idag och jag vill ha det riktigt mysigt och sexigt när han kommer hem. Började med en garderob jag fasat för sedan jag flyttade in, bara sparkade in alla städgrejor där och när jag och Jennica var på IKEA igår såg jag en riktigt smart lösning för städgarderober som jag ska köpa när jag åker upp med mamma. Men det var dags, för innan fick jag inte in varken damsugaren eller torkmoppen, men nu minsann kan man se golvet!
Får se hur det går med bantandet när Philip kommer hem, han vill ha pizza, godis, chips och alla godsaker som man åt innan. Men nu är jag faktiskt inte ett uns sugen på det. Jag har min grönsaksskål som jag tuggar i ibland mellan mina nutrilette. Blomkål börjar bli riktigt gott! Helene kommer bli paff när jag säger det, och plus att jag åt KOKTA grönsaket häromdagen, min mage fick nästan fnatt och fattade ingenting! haha. Men när man ser att det ger resultat, har gått ner 3 kilo på en vecka och minskat magomkretsen med 4 cm så är det nice (Y)
Ska bara minska 10 cm till, vill jag iaf. och 10 kilo till. När jag fyller 20 ska jag väga 60 kilo och min mage ska ha en omkrets på ca 80 cm. Som ni märker är jag ett fetto nu :) haha.
Så är det när man har en underbar pojkvän som säger att man är vacker hela tiden och inte vågar träda fram och säga: Du titti, du börjar bli riktigt fet nu... Då hade jag gått ner i vikt för längesedan!

Men han kommer hem 22.02, ÅH VAD JAG SAKNAR HONOM!!!!! Helgen kommer bli underbar!

BTW!!!
Kom till vinslövs idrottsplats 14.00 på lördag för då är det derby: VINSLÖV-NÄVLINGE och vi kommer kicka ass! (Ingen grönsakssallad för mig innan denna gången) :D

Tar bilen hem.

Pratade med Philip igårkväll. Det går inte att boka om hans biljett hem. Jävla försvarsmakten! Idioter är de allihopa. Fick hans biljettnummer för att ringa till sj och kolla, men sen tänkte jag att det blir både billigare och enklare om jag åker med Jennica hem igen + att hon får sällskap så hon inte kör av vägen när hon tagit ut sig så mycket.
Det är bara ett problem kvar: Att jag inte kan åka upp och träffa Janne... Det var halva nöjet, har inte träffat honom på två år och han är ändå min pappas bror.. Har sett fram emot mötet, men man får väl vänta till senare i sommar med att åka upp när man har mer information om försvarets jävla tågbiljetter och att man säkert har en biljett hem. Blev jävligt förbannad igår. Eller mja, mest besviken kanske, men det utlöser mina aggressionskänslor istället.

Nu får vi istället hålla tummarna för Jennica att hon charmar Juryn på ett outstanding sätt och kammar hem detta. :D
Dags för frukost: Tidigaste på länge: 06.16


GODMORGON. 


@ Sköldinge

Efter mycket om och men är vi uppe i Sköldinge och på Åsa folkhögskola. Det började med att Jenkans grannegröne började koka mittemot Kvantum så vi fick köra upp där och fylla på vatten och sedan bar det av mot bensinstationen.
Mycket kissepauser har det blivit och skönsång i bilen :) När vi kom upp till Katrineholm började vi dumma oss och sjöng högt och dansade till Pokerface. haha.
Men nu är vi här uppe, i en liten bonnahåla som är snäppet värre än Sösdala där hemma. Men folkhögskolan verkar vara ordentlig, i den mån att vi hoppas att undervisningen är bättre än studentkorridorerna... Men vi är här uppe och jag hålelr tummarna för Jennica och hoppas det kommer gå bra för henne. Detta är en erfarenhet.
Kul har vi och kan väl knappt hålla oss för skratt!
Lite bilder kommer också.

Nu bär det av!

Nu bär det av till Sköldinge och Katrineholm med Jenkan! Har precis ätit och nu är det bara sista kissen som ska ut.
Har köpt biljett till sthlm från katrineholm men hittar ingen från stockholm och hem när Philip ska åka, får verkligen hoppas att han kan avbeställa sin biljett så vi antingen kan ta nattåget hem eller ta tåget hem dagen efter.
Vafan är alla jävla biljetter slut på en torsdag för!?

Ska blir riktigt roligt att träffa Janne. Det är ju två år sedan sist. Åren går fort!

Hare fint så får vi se om stockholmarna förstår skånskan när vi kommer upp ;) haha

Sepebagarn

Maxis nye bagare i sommar ;)Haha, riktig sepebild!

Luftens hjältar!

Oh oh oh oh oh oh ohohoh!
Oheyeah!


Skön dag idag. Åkte till skolan vid halv tio i morse, sen var vi bara på en föreläsning sen åkte vi hem igen. Jag måste städa innan jag åker hemifrån, sen måste jag hitta en billig biljett hem från stockholm på torsdag. MEN! Tåget jag och philip skulle åka med var antagligen fullsatt, för det står inga platser... riktigt tradigt, så vi får antagligen ta nattåget hem. Får se om Philip går med på det. Det får han bannimej när jag åker upp dit bara för att åka med han hem. Själva anledningen till att jag är där uppe är ju för Jenkan, hoppas verkligen det kommer gå bra för henne :) Ska bli riktigt kul och bara umgås för min del, men hoppas också att det går bra för henne. :D

Som sagt, måste städa undan här hemma nu. Men jag har verkligen ingen lust. Tur att Philip inte bor här, då får man inget dåligt samvete iaf, för man vet hur det ser ut på hans rum hemma hos hans föräldrar :D hehe.
Får väl koppla in datorn till bergsprängaren och sätta på disneylåtar så man kommer igång, lyssnar på Långbens galna gäng nu! (Gooftroop) :D yeah, de e livet ;)

En annan som måste lyssnas på är Ralph Stanley som svänger skönt till sommaren.

Fick precis ett samtal här....

JAG FICK JOBB SOM BAGARE PÅ MAXI!!!!!!!!!

Så jävlaininordensfuckhärligt! Är så himelskt glad nu att jag bölar, kissar och skrattar samtidigt!

Dem ville även ha mig på kvällar och helger till hösten så jag har ju gett dem ett jävla intryck på intervjun :D

Riktigt jävla härligt!

Ingenting kan gå fel idag! Nu är jag verkligen på städhumör! weii!!


Nånting händer, de e nåt stort på gång!!

Här kommer piff & puff!


Helgen.

Helgen har varit svår. Jobbat med moster hela helgen, i lördags när jag kom hem gick jag direkt till solstolen och lade mig där några timmar! Helt slut! Det är alltid lika jobbigt att jobba med henne för hon ger mig inte alla friheter som mamma. Men sånt är livet och nu är denna helgen över.

I veckan ska eventuellt jag och jennica upp till sköldinge under sthlm för hon ska till en audition med dansen. Kanske har skrivit det innan, vet ej. Men sen ska jag uppåt mot storstaden och åka tåg hemmed philip på torsdagen. Ser iaf mycket framemot detta.

Match idag, spelade mot Hästveda och förlorade med 5-0, känns riktigt tungt... Höll på att sätta den i kryssen. men målis var långt ute och lång var hon så hon vinklade ut den... Kämparglöden är borta och jag vet inte riktigt hur vi ska få tillbaks den. Kanske mot Nävlinge på lördag?

Hoppas ni haft en riktigt bra helg!

Stenläggaren.

Har varit ute i trädgården hela eftermiddagen vid mamma. Allt började när vi hade ätit och hon tyckte vi var så jävla lata, så frågade jag henne om vi inte kunde ta upp alla stenplattor vid en stig och sätta dem vid matplatsen så den blev större. Lite negativ till saken från början, men jag satte igång att gräva upp plattor och sedan var hon också med på det. Så vår lathet slutade med en mycket större matplats i hörnan av trädgården där man får plats med ett helt bord plus en solsäng. Riktigt nöjda blev vi!
Men när man kom in nu och skulle ducha såg man ut som ett rödljus i huvudet, solen hade visst tagit lite idag! haha.

Nu är det humorgalan på teve 4, för varenda unge!

Love

Sthlm nästa vecka!

Valborg igår firades med Jennica och Maria nere i Guldkusten med en hotell/resturang klass. Det var relativt lugnt, men på grund av dieten så blev jag ganska full och spydde på vägen hem. (Jenkan körde som en galning!)
Men det var trevligt, dock inte som förra året, inget kan slå förra året.

Jenkan ska upp till sthlm på audition för en folkhögskola i dans nästa vecka, tis och ons. Då ska jag följa med på en liten roadtrip :) Ska bli megakul! Tänkte sedan stanna över till torsdagen och åka med Philip hem. Får se om det finns en ledig säng hos farbror i Sollentuna, får ringa upp i helgen.
Det ska verkligen bli kul,. Behöver något sånt här :D Skit i skolan förhelvete! haha.

Gick upp 7 i morse och ner till matöppet för att "jobba", bakade bullar. det är min terapi :D haha.

Nu ska jag gå hem och lägga mig i solen och dricka min frukost - nutrilette! mmm vad gott!!

RSS 2.0