nästan kvart i sex.

jubbe idag i bakeoffen, börjar halv sju men har gått upp lite tidigare för och sätta in de färgade linserna.
jag har fått in en och storbölade likt en unge som inte får det den pekar på i affären. Nu har jag dock den andra kvar..
Man kan väl inte gå till jobbet med ett blått öga och ett brunt?

på träningen igår var vi fyra stycken så vi tog oss in på gymet istället. cykelmaskinen dödade mina lår. jag borde ut och springa själv menman har ju så många bortförklaringar..

nu är klockan nästan kvart i sex och jag ska försöka få i den andra linsen också. puh!



i morgon är det massage....


1:a advent

Då var det redan första advent och kan inte tro att det bara är fyra veckor kvar till jul. Min och Philips första jul tillsammans. Vi har ju dock varit med om tre jular innan, men i år ska vi fira tillsammans, i Stockholm. Det är mycket som är första detta året, det är Lucias första jul och jag ska fixa en julkalender till henne, det är Philips och min första jul tillsammans som sambor. Det är mycket nytt det här året. Det är helt underbart! Dock ska Philip åka upp till Sthlm idag igen, så vi kan inte njuta av det så mycket.

Linserna kliar i ögonen och det är grymt jobbigt. Ångrar att jag köpte dem, men jag får mycket mörkare ögon vilket är snyggt, men det har ju sitt pris med tårar och kort temperament i speglen.

Ligger tillsammans och ser reprisen av Idol, ska snart hoppa in i duschen, ska iväg och äta middag, sen är det ju träning för min del. Har längtat hela veckan! Hoppas bara man inte får så himla mycket träningsvärk som förra, då hade jag ont ända tills i torsdag!

Hoppas ni haft eller har en lika mysig första advent som jag och Philip!

KRAM


Kalas

Älsklingen är hemma på permis för en helg och jag har verkligen saknat honom den här veckan! Idag ska vi på kalas hos en nyss fylld trettonåring så nu ska vi ut på stan och se om vi hittar någon passande present :)
Ska kolla på våffeljärn på nisses också men det är till oss själva. Sen ska det bli nice med ny kyl och frys för det ska vi få av mamma i julklapp för vårt är ju helt kasst. frysen iaf, kylskåpet funkar bra men börjar frysen kabbla så är det lika bra och köpa nytt.

Ses på stan lovers!


Fuck

Då har internet fuckat sig hemma så jag sitter nere på matöppet hos mamma nu. mysigt värre.
har jobbat idag också, men har bara en dag till sen är jag ledig i helgen när snuttefis kommer hem! Då blir det att ta upp ljusstakarna, julbak och bara mysa. Sen får vi se om min internetnisse kan sin sak och fixar internet. hemnumret jag fått är busenkelt, men kanske inte en sak man lägger upp här, men såklart fuckar sig det också för det går bara och ringa ut och inte in. Så jävla typiskt!

Ni ska få höra en rolig sak som hände på jobbet idag också, jag asgarvade, men det var inga fler som fattade!

En tant och en gubbe går i mejeriet och pratar om att de måste handla smör till något de ska koka. Lite senare kommer tanten fram till mig och frågar: Har ni kokosfett?! hahaha! koka-koko(s) :)


House

tittar på house just nu och väntar på att mamma och Mats ska komma hit på en fika
med kaffe och cupecakes. Ska snart ner och hämta resten av tvätten så vi får hoppas att allt
är torrt.. De lediga dagarna går alltför fort, men som tur är så väntar helgen runt hörnet då
bäjb kommer hem!

<3


cupcakes




Bilderna på mina cupcakes!
riktigt goda blev dem också
så kom inom så kan vi ta en
fika ;)



Trendsättare?

Gick ner till Okq8 för att handla ingredienser till cupcakesen som jag har i ugnen och tittar in i ett fönster, trodde verkligen att det var mitt eget för det såg exakt likadant ut! Samma gardiner och en likadan dekorationsstaty i fönstret. Vet inte ens om dem har sett mitt fönster innan, men det såg inte ut så förra veckan... Det är tur att mitt fönster vetter ut mot skolgatan för annars hade jag fått panik och sprungit ner till hemtex och köpt nya gardiner för det kändes lite läskigt. Är man en trendsättare eller var detta bara ett creepy sammanträffande? :o

Som sagt så bakar jag cupecakes idag, såg ett recept i en jultidning och har velat baka länge, så jag tog tillfället i akt och satte igång. Synd att det blir så få när man gör bara, blev bara elva stycken, så snart ska jag bara garnera dem med lite allt möjligt. bilker kommer senare i eftermiddag.

Har faktiskt varit duktig och börjat städa idag, nu har v-rums mattan åkt upp på vinden och mina kläder ligger i en tvättmaskin och vardagsrummet är dammsugat. Nu är det bara toaletten och sänga in alla jävla kläder som ligger på sängen. (Jag var ju duktig och tog upp dem från golvet!)

(Sänder en hälsning till en f.d maxibrud som är på äventyr i S.t Anton!)


I morgon

I morgon ska jag ner till maxi och köpa Harrypotter och halvblodsprinsen! myspys! eller om man gör det redan ikväll när man ändå inte ska göra något vettigt? hmm...


So not true

Har redan fått hem mina julfoton som vi beställde från önskefoto. Dem blev riktigt bra och jag kan knappt vänta till jag får skicka dem. Är det för tidigt redan nu?

Jag har inte städat någonting idag, lade mig på soffan och somnade där. Ska snart ringa en kollega och fråga om vi fått vårt julschema idag, jag tvivlar på det, får hoppas på i morgon annars.
Men jag har faktiskt ringt bredbandsbolaget och fixat ett nytt enklare nummer till oss!
Det ändras i morgon så jag ska in på hitta.se och ändra min profil. Vi fick ett löjligt enkelt nummer, inte det som jag ville ha, och tyvärr inte det jag ville ha i andra hand (112000) ;) haha.

Känns som om luften gått ur mig idag och det enda jag behövt är att sova. Men det är ju inte så enkelt när man bara vill göra något bra. Ska försöka fixa vår internetradio iaf.


KRAM


Matöppet

Stack ner till mamma i morse, skulle ta en del bilder på matöppet och så fick jag frukost på köpet :)
Snart ska jag hem och storstäda som aldrig förr, men får se hur länge man orkar, var på träningen igår och jag har ont i hela kroppen efter allt springande. Men jag var en gud på planen, så länge jag orkade springa iaf ;) haha. Konditionen bör bättras på riktigt mycket, men det löser sig :) Roligt hade jag!


fattar noll.

Fattar noll just nu, började se one tree hills nya säsong 7 på kanal fem för några veckor sedan och upptäckte att Lukas och Peyton inte är med, hade missat det sista avsnittet ur säsong 6 och trodde att peyton hade dött eller något liknande, fick tag på avsnittet i morse men allting blev ju bra till sist, så vafan hände?! Nu fattar jag noll av den här urbra serien och är riktigt olycklig... Hoppas att man får se dem i fortsättningen men tvivlar på det... :( Sen har man missat de två sista avsnitten på söndagarna nu när Philip varit hemma så jag måste få se dem avsnitten också...

Men nu ska vi hämta nytvättade lakan och köpa kattmat till Lucia innan jag börjar jobba.

P&K


21/11







Ville ge er ett gott skratt med vissa av julbilderna vi tog på Lucia som INTE tyckte det var särskillt roligt! :)

Är ledig fram till tre idag, är riktigt skönt och få ha en sista förmiddag tillsammans med Philip, i morgon jobbar jag till fem och sen ska jag nog antagligen direkt till Vinslöv och träna för första gången på fem månader.. Kommer bli intressant, vet inte riktigt vad jag vill. Har fått förslag från Maxi och spela i korpen vilket är riktigt lockande, men så hade jag en dröm igår om att spela på elvamanna och få de där bra bollarna, löpa på ytan och sätta bolljävlen i mål. Men vad har förändrats i vinslöv på fem månader? Jag kommer antagligen aldrig få de passningarna så länge jag spelar där och då kan jag lika gärna spela i korpen. Jag är kluven så jag tänkte träna ikväll, se vad det är för ny tränare vi fått och se hur det känns. Mamma kommer inte bli glad om jag spelar ett år i korpen, det är något jag kan slå vad om iaf. Jag borde kanske se på andra alternativ också, men det störiga är att alla alternativ innehåller att jag antingen tar bussen till träningen eller bilen..




Mammas katt Astrix var inte heller så förtjust i att plåtas i tomtekostym!


Lycka till!

Önska mig lycka till för nu ska jag till kojs och hoppas kunna sova bättre än förra natten :)

Har tagit foton på Lucia idag till julkorten, där var ett som blev riktigt bra, den var typiskt henne.
Men det kan jag inte visa förrän vi skickat ut korten till de behöriga,.

P&K


kan inte.

Kan just nu inte sova, är helt sjukt med tanke på att jag aldrig har svårt för det! Riktigt störigt särskillt när man vet att man ska upp och jobba i morgon förmiddag... Men tänkte att om man sätter sig framför datorn ett slag så kommer väl tröttheten. törstig är jag också, men det är för långt till köket!! ;)

Satte upp hallmöblerna igår efter vi kommit hem från IKEA, blev riktigt bra, men vi glömde ett par konsoller så vi kunde inte sätta upp skohyllorna. typiskt, men vi får väl åka upp en gång till eller så får vi skicka bud med någon som ska dit.

Läste klart Dan Browns "Den förlorade symbolen" i eftermiddags, sträckläste från jag kom hem från jobbet till kl åtta och den var riktigt bra, i klass med de andra böckerna om Langdon fast som vanligt var slutet lite luddigt och det kan bara vara jag men likkt änglar och demoner så förstod jag inte slutet riktigt och måste läsa om det.

bara  fyra dagar kvar sen är det min slappevecka på jobbet när jjag bara jobbar tre dagar. vilket kommer bli riktigt skönt! Synd att Philip äker upp på måndag, men man får väl spela efter reglerna. :/


Ska i veckan ta julfoto på Lucia till julkort, får se om hon kan bli något bra på någon bild.


17/11

Är ledig idag, har precis ätit en mysig frukost ihop med min sambo och vår katt! Har planerat för en halvdag (han tror på två timmar) på IKEA, vi kom på igår hur vi kan göra om vår hall. Ska utöka våra förvaringsutrymmen och köpa en säkrare skohylla än den vi har. Sen är hallen i princip färdig om man bortser från golvlister för han hade satt upp listerna på tegelväggen igår och varit så duktig!

Det är ganska lätt och säga att man är lycklig, men svårare att förklara det.


Kort dag

Blev en kort dag på jobbet, riktigt skönt! Åkte hem till Philips päron och fikade, ska snart dit igen och äta middag. Blir en riktigt mysig onsdag. Ska in på Stoby måleri också och se om någon kan titta eller fixa vår frys, för som det är nu kan man inte storhandla och därför blir det riktigt dyrt när man handlar.. :/

Vi ska väl eventuellt börja ta tag i köket också, med ny bänkskiva, diskho och kakel. Vi är inte riktigt överens om bänkskiva, men jag tror jag kan övertala Philip ;) haha. Inte heller riktigt överens om kaklet heller, men det är nog bättre om man kan få se allt kakel irl så kommer vi säkert överens om samma.

Får väl ta tag i disken som någon skulle gjort igår.. :) hehe..

Med lite hjälp..

Har gjort om min sida, vilket jag hoppas ni ser. Den är ännu inte helt färdig, men jag är inte så hightech att jag kan göra resten själv. Men med lite hjälp från en hemsida med htmlkoder så har jag lyckats att göra om min sida någorlunda snyggt. Har dock inte tid att sitta här och nörda mer och man får ju en dundrans huvudvärk så nu får jag vara nöjd.


10/11

Är ledig och hemma från jobbet idag. har tvättdag och det är mysigt att Philip fortfarande är hemma. Samtidigt tycker jag synd om honom därför han inte fick åka upp till Sthlm.. Har planterat om mina svärmorstungor, vilket jag suger på så jag var nära på och ringa en kompis som är florist, men efter mycket slit så står dem i fönstret igen, sneda och ledsna. haha! Mamma kommer senare och då ska jag iväg och handla en L-list till tegelväggen så den blir 100% klar. Måla taket måste jag också göra btw.
Kul att så många kom i helgen och att så många gillar vår lägenhet! Det är alltid roligt och få beröm när man själv älskar den. Men det har varit en hel del blod svett och tårar. Nästa projekt, om mamma har tid idag är att sätta upp spots i sovrummet ovanför sängen så vi får upp dem också, sen ska jag be Mats om hjälp med köksbänken och spoten där.Sen har vi bara det dyra badrummet kvar som man sparar så innerligt till. Kanske helt onödigt att renovera det för värdet kanske inte stiger så mycket ändå. Kan vara värt att kolla upp.

Lucia ligger och myser i sängen och Matte kan ju inte låta bli och ta några foton på henne.





Så medans Matte plockar och tvättar ligger hon och myser i sängen, funderar på och krypa ner och också och mysa lite. Världens sötaste kattemise har vi!!

7/11

Äntligen har Babe kommit hem och vi har haft en riktigt mysig morgon. Nu städar vi dock men det är mysigt och göra det tillsammans. Ferre ikväll och det kommer bli riktigt roligt, jag vet dock ännu inte vad jag ska ha på mig, men det får väl tiden utvisa. När vi är färdiga med städningen ska vi till Philips päron och hämta hans sprit, vi kanske går inom systemet också och handlar lite finöl..

Det är bra med en man som damsugar och diskar har jag märkt :) Han börjar bli riktigt huslig av sig ;) Och ätligen börjar vi få lite ordning på torpet :)

Lite bilder på vardagsrum, kök och sovrum där vi bytt färger kommer eventuellt i morgon. :)

KRAM


Yeah!

Fått lite fler tider på jobbet idag till nästa vecka, riktigt skönt. Behövde jag med tanke på att man bara jobbar 30 timmar i veckan nu. Längtar tills julschemat är klart också så kanske man får mer där också.

Lucia och jag har myst riktigt mycket när jag kom hem från jobbet idag. Hon var alldeles kelen av sig :)

Tänkte jag skulle tagit och lagat mat idag men allt i kylen var utgånget datum, så det får bli en shake idag. Måste börja på bantningen igen och köpa ett gymkort för man känner sig lite försoffad nu. Ska upp och träna fotboll på söndag och se om man har lite kondition kvar eller om jag glömde den på sommaruppehållet.

Goemusik: Andrew W.K Ready to die. <3


 

Kommer nog lite folk på lördag också, är gött. Vet dock inte hur många med tanke på det är många som sagt kanske, men man kan nog räkna med minst femton kanske. Finns det hjärterum så finns det sjärterum. Eller? :)
Trist att harrys har 23 på lördag då alla inte kommer in, så det får väl bli att man sticker till Qbar och där kan man ju inte donsa. :/ Får se sen om en gammal klasskamrat håller sitt löfte om att jag ska följa med och gästspela på kåren när det är bartömning ;) Hade vart asnice.

Kommer jag inte ha internet förrän på fredagkväll. Ska lämna ifrån mig detta simkortet till min plastis som varit underbar och lånat ut det <3 hur kan mamma haft sådan tur? :)

 
Funderar på och beställa hem någon av dessa par skorna, men kan inte bestämma mig! Ge mig råd!

Gästlista

Sitter och tar en titt på gästlistan och jag längtar! Lördag kommer bli så underbart roligt att den kommer kännas som en dröm :) Funderar på om man ska ta och köpa lite kex och ost, vet att ett visst godismonster kommer som alltid gillar kaffe och något ätbart, för det blir dyrt och köpa godis och det blir aldrig uppätet, eller om man skulle ta och svänga ihop något kallt? Kex och ost går säkert hur bra som helst.

Har vart duktig idag och skruvat upp hyllan ovanför skrivbordet, bytt gardiner och kuddfodral och annat pyssel som man köpt uppe i Ullared. Det blev ett helt nytt vardagsrum och jag funderar på om jag ska ta lite från Sofie och sätta upp en väggdekoration i köket, har ännu inte bestämt mig, men det lutar åt det, dels för att där är så tomt på den ytan och dels för att det var snyggt hemma hos Sofie. Satt upp lite tavlor och flyttat ett klösträd till köket, gardinerna kom inte fram när jag hade båda där de stod förut.

Har blivit helt förtrollad av tenacious D, kan inte sluta lyssna på dem! <3

Skor







Här är skorna som jag pratade om! Ullareds bästa köp, love them! <3

Ullared

Jag och Bagarberta stack till Ullared igår, kaffekorgen var nedpackat och bra musik i spelaren. Vi var där uppe kvart över sju och satte oss för att fika lite och snackade skit, sen när klockan var åtta gick vi ut och skulle gå in, vi tyckte inte det hade kommit så mycket folk, men helt plötsligt fick vi stå i en megakö!!
Hittade riktigt mycket roligt där uppe, bland annat gardiner, kuddfodral, lammullsmatta, köksprylar, ramar, leksaker till Lucia och lite dekoration. Sen gick vi in i den andra byggnaden där det var outlets och jag hittade ett par MEGAsnygga skor som jag kommer lägga upp bilder på snart :)

fest i helgen, kommer bli megaskoj :)

Så åkte han igen

Så har mannen lämnat mig igen, ensam och övergiven.. Det låter värre än det är. Men man känner alltid någon slags sorg när han ska åka tillbaka till stockholm igen. Men det är skönt att det bara är fyra månader kvar på det här eländet!

Jobbar på Matöppet, sista dagen, sen kommer mamma hem i morgon. Längtar! Längtar till i morgon också av andra orsaker och det är för att jag och Bagarberta ska till Ullared och shoppa loss. :) hehe. Skulle inte förvåna mig om jag inte hittar något nu bara för det.

Känns som om det kommer bli en lång dag idag. Har sex timmar kvar på jobbet och har jobbat sju. Men man ska absolut inte klaga, mamma jobbar såhär hela tiden! Men hon är ju superwoman också och jag är bara halvsuper :) haha.

Dagens vill ha:
 - Bäjb hemma varje kväll!


RSS 2.0