Soffbord

Har äntligen hittat ett soffbord som både jag och Philip är överens om! :) funderar på om man ska åka och köpa det imorgon eller om man ska vänta ett tag till. Philip vill ha en ny damsugare, och den kostar ju den också.! Nu tittar jag dock på oth, älskar den serien!! :) bye :)

Tvätt

Som vanligt på tisdagarna har jag tvättdag, men jag är snart klar så sen har jag hela dagen ledig, fram tills jag ska ner till gymet. Den enda nackdelen med den gymet är att hemmakväll ligger på vägen hem "/ men jag motstod frestelsen igår iaf :) klösträdet ligger nu inne på Blocket, men det är ingen som mejlat ännu "/ hoppas verkligen vi kan sälja det innan det nya kommer... Nu ska jag baka massvis med muffins!!! :)

Umderbar

Ser ut som att det kan bli en underbar morgon! En riktigt sexig man ligger bredvid mig med en hand på min höft, han sover dock fortfarande. Solen lyser in i vårt sovrumsfönster och det är så skönt när värmens strålar träffar naken hud på morgonen. Idag ska jag ta hand om tvätten som inte är lika romantiskt, gå ut med alla sorters sopor och hänga upp våranya hallmöbler. Och självklart blir det gymet ikväll, jag har inte tröttnat ännu :) haha.

Gymet

Precis kommit hem från gymet, är helt färdig! Men det var skönt att ha första passet avklarat :) men det är tråkigt för när man kände igen känslan av att vara uppvärmd så var man helt färdig i musklerna! Så det blev bara en halvtimme idag, men det räckte :) ska köra en halvtimme om dagen fem dagar i veckan tänkte jag nu ett tag fram över :) nur det fångarna på fortet :) pusshej

redhead

Det sägs ju att blondiner har roligare och rödhåriga är vildast, jag kommer verkligen ha en riktigt roligg och vild höst då! :) färgar underhåret rött nu, och det blir riktigt rött!! sen ska jag slinga utväxten blond, för det ska ju underhållas.

Imorse stack jag och storhandlade och efter det körde jag inom inredabutiken och köpte våra hallmöbler. Kommer bli riktigt nice i hallen nu, eller ännu mer för den var ju fin innan också :)
Men idag ska jag städa efter håret är klart, sen ikväll blir det gymet med Petra, ska kötta löpbandet och köra lite benstyrka tänkte jag. Överkroppen tar jag imorgon, för nu börjar allvaret :)

När vi ändå snackar allvar, idag börjar jag skolan igen, hittade äntligen rätt på internet och det känns som om det inte är så mycket det här halvåret. Ska skriva ut alla papper och testen kan jag göra när jag vill och känner mig redo. Det första testet kan jag göra nu, men vill läsa lite till och tänkte göra det på lördag, sen ska jag göra ett prov i veckan på böckerna och skriva alla inlämningar senare i höst. det blir nog hur bra som helst :)

Nu ska jag se så inte håret brinner, det kommer sannerligen se ut så när man kommer till jobbet på onsdag. haha.


Apportering

Philip har kommit hem ikväll efter jobbet, var riktigt mysigt att få vara hemma tillsammans med honom igen. Jag hade hyrt en film på hemmakväll (om Nelson Mandela o rugby) som vi har tittat på och mitt i den här filmen vill leah att vi ska apportera med henne för det gjorde Philip igår, filmade det hela för hon var så duktig :) nu ska jag sova, imorgon blir det storstädning och handling som gäller :) pussogodnatt.

Söndag

Har precis vaknat och det är alldeles tyst. Teori te det kan vara så här tyst i Hässleholm där vi bor. Ska ut och springa en runda snart, rensa huvudet från mardrömmen man haft inatt. Den var faktiskt riktigt löjlig och skrattretande nu när man tänker efter, men jag förstår inte varför jag drömmer som jag gör i vissa avseenden! Idag ska jag åka tåg med Lucia för första gången! Jag är ganska nervös om man säger så. Hon jamar ju ganska högt.. "/ Frukost nu. Ha en trevlig söndag allihop!!

IKEA

Mamma och jag körde till IKEA imorse, när vi var utanför Bromölla insåg vi: Det regnar, det är lördag, det är lönehelg. Det kommer vara så mycket folk där uppe nu! Och vi hade tyvärr rätt, ungar skrek, pensionärer trängdes och jag har nog aldrig sett så många gravida kvinnor på en och samma gång! Men jag var där med mamma så det var trevligt ändå :) Vi stannade inte och åt för kön var säkert en km lång, så vi stressade oss igenom och åt en korv och mjukglass i utgången istället.

På vägen hem körde vi förbi Olofström och hälsade på farmor, lika mysigt var gång, fast det inte är så ofta. Min kusin kom inom och hade tagit hand om två kiseungar som var övergivna i hans trädgård, de var så otroligt söta! <3 Nästan så man var sugen på en till, men två är nästan en förmycket, men jag älskar ju såklart mina gosingar!

Imorgon ska vi åka inom markislagret i Bromölla. (Åratals sedan jag var där) Sedan tar jag tåget hem med Lucia, mamma kommer på tisdag med mina grejor från IKEA, och förhoppningsvis kan jag och Philip åka inom på inredabutiken i stan och köpa våra hallmöbler på måndag.

 



En hatthylla/hängare och ett nyckelskåp med spegel, kommer passa perfekt med byrån och våra överhyllor i taket :)

Nu: Middag med mamsen.

puss <3


Västra Näs

Vaknat till en kylig morgon, precis så kyligt som det bara kan vara vid havet. Just nu sitter jag på ovanvåningen och blickar ut, ser fiskmåsar som cirkulerar ute i bukten, jag är lugn idag.

Igår åt jag och mamma mysig middag tillsammans och såg på crockodile dundee 2, hur många gånger har man inte sett den, men jag skrattar lika mycket varje gång! :)

Idag är det IKEA på schemat, mina hallmöbler finns i Hässleholm så jag slipper köra till Helsingborg!!

Nu blir det frukost. Nybakade frallor och en kopp kaffe, sen beger vi oss.


Fredag

Igår var en produktiv dag, efter jobbet frågade jag Petra om hon ville följa med o köpa gymkort, så vi gjorde det! Sen var man ju i princip tvungen att köpa lite träningskläder till det också så det blev ett par trekvarts adidas i grått och ett Rosa linne. Lite shoppingrill inne på hm Sen var eftermiddagen räddad :) skönt att äntligen börja träna, gymet ligger ju bara 200 meter från lägenheten så avståndet kan man inte klaga på :) idag ska jag fixa naglarna sen sticker jag ut till västranäs med mamma<3. imorgon blir det Ikea, för vi måste ha deco till Etiopien. Kommer bli en härlig helg :) hoppas ni andra får en lika bra :)

Klösträdet.

Pluggat färdigt, är megatrött, verkligen! Tog lite bilder på klösträdet och Lucia och Leah i de nya tröjorna :)



Leah fick en brun med döskalle och rosor på.



Medans Lucia fick en lite armyinspirerad tröja med en annan sorts döskalle :)


Här är klösträdet vi ska sälja för ca 800:-, någon som är intresserad? :)


Pluggar

Har börjat plugga på riktigt nu och skriva ner allt som är viktigt från böckerna. Känns skönt att komma igång och vara väl förberedd. Hoppas bara det inte är en alltför tuff utbildning för då blir det noll liv i höst "/ både ett 70% jobb och en halvtidskurs inom företagsledning/projektledning är inte att skoja med! Blir irriterad för jag kommer inte in på first Class, måste ju det innan måndag, får väl mejla några av de andra deltagarna p se om dem har samma problem.. Nu ska jag upp till hemmakväll och unna mig en påse stjärnor för jag bara rasar i omkrets just nu och det känns skönt :)

Rondell

Petra och jag stack ut på "äventyr" idag! Körde till Höör och zooaffären där, köpte två fina tröjor till mina älsklingar och halsband i armystyle, ett rosa till Lucia och ett i beige till Leah. Sen körde vi till Bilema, där handlade vi inte mycket, jag köpte hårfärg för jag ville färga det brunt igen med rött underhår, men Philip tyckte jag skulle fortsätta vara blond, så det var helt i onödan. Sen körde vi till Tyringe för Petra tyckte jag skulle få se förmedlingen, har aldrig varit där!
När vi kommer till rondellen och jag kör i den ropar Petra: BIIIL!! jag bromsar och en gubbe i merca (vad annars!?) håller på och köra på mig, Petra är i chock men jag blir mest förbannad och ger gubben fingret och kör därifrån. Hade varit snyggt när vi ska lämna bilen på service imorgon liksom. Petra börjar skratta för hon tyckte jag reagerade konstigt med att bli förbannad och inte chockad det minsta :) haha, något vi hade mycket roligt åt :)
När vi kommit ut från förmedlingen så tänkte vi att vi ändå kunde köra till Perstorp för det var älsklingens första dag på jobbet och hälsa på honom där också, så vi hann med en hel del idag :)

Planering för helgen: Fredag eftermiddag näset, IKEA på lördag, komma hem på söndag och städning mån-tis. Hoppas klösträdet kommer då någondag också och att vi fått sålt det gamla, ska lägga ut det på blocket i helgen, katterna kan ju klara sig någon dag utan tycket jag, hoppas soffan kan klara sig så länge också.. "/

pusshej. <3


Ledig

Idag är jag ledig, var megatrött igår efter jobbet så älsklingen fick laga mat medans jag sov på soffan. han är en riktig gourmetkock :) Sedan stack vi till brandstationen för att spela match, vi hade ju verkligen orut om man säger så, två stolpskott och en grov miss framför mål. Men jag tyckte om att spela, röra på mig lite grand :) Förlorade med 3-0, vilket sög, men vi kämpade iaf.

Jag skulle städat idag, men förra tisdagen jag var ledig städade, tvättade och handlade jag. Så jag vill inte slösa den här dagen på det. Petra kommer snart hit och då ska vi köra till Höör, finns en zoobutik där som vi ska kolla lie i :) Vårt klösträd kommer nästa vecka, 41 kilo totalt :) nice eller vad!!

Som sagt, jag skiter i plikterna nu, jag gör alltid något här hemma när jag är ledig så nu skiter jag i det. Jag ska ha kul idag, även om det ser ut som en ungkarlskya här hemma :)


Jobba

Nu är det snart dax att sticka till jobbet och jag är verkligen inte vaken över huvud taget! Gårdagen tog lite knäcken på mig om man säger så :) men det är kul att jobba då när man har mkt att göra. I eftermiddag så bjuds det på mat hos Philips föräldrar, riktigt gott! Jag lär vara heldöd vid det laget men det är alltid så mysigt att komma hem dit. Sen är det fullt upp hela veckan, på tisdag när jag är ledig blir det som vanligt: tvätta och städa. Sen i helgen ska jag o mamma till Ikea och handla Deco till etiopienhuset, vi fick se det på film där mamma filmat och det är verkligen gigantiskt! Mitt rum är större än halva lägenheten! Och badrummet är lika stor som resten av den!! Haha, har en känsla av att jag kommer trivas där nere ;) nu ska jag gå upp utan att väcka babe, han var ute igår o är lite bakis :) han är iaf inte 4H! Fattar inte alla brudar som nästan förbjuder sin sambo att dricka öl, vad är det som är så farligt med det egentligen?

Tråkkul

Just nu har jag tråkkul!! Jag är uttråkad men sitter och fördriver tiden med ett slags afv program men där alla slår sig så jag skrattar så bag i princip gråter!!! :) men man får ta sånna här lördagar ibland när man ska upp o jobba kl 6 imorgon... "/ nu ska jag ner till macken o köpa snus...

klösträd

vi har nu bestämt oss och köpt ett klösträd på tyska ebay. Ett riktigt klipp faktiskt :) Är riktigt nöjd och det kommer väl kanske inom en vecka eller två, så vi får väl lägga ut vårt klösträd på blocket snart då :)

Här är bilder på klösträdet :)


Det är dock i beige inredning för vi ville ha ett ljusare som matchar inredningen i vardagsrummet :)
Det bästa är att utbyggnaden är vridbar, så man kan ha den helt rak eller som här i vinkel. Vi ska ha den i vinkel då den går perfekt in i hörnan där vi har det nuvarande klösträdet. är så nöjd!!! :)

nu ska jag ta en kall och njuta av soffan :)


Leah 1år

Snart fyller Leah 1 år och vi tänkte köpa ett klösträd till henne och Lucia, (Vi köpte ju vattenfontänen när Lucia fyllde 1 och den har båda nytta av så vi låter båda ha nytta av varandras födelsedagspresenter). Här i Sverige är dem så dyra så vi tänkte beställa från utlandet, till hälften av priset, vilket är fantastiskt! Men nu kan jag inte bestämma mig!! tänkte ta hjälp och fråga vilka klösträd ni tycker är häftigast...

 
Nr.1


Nr.2


Nr.3


Nr.4


Nr.5


Nr.6

Har några favoriter, men får se vad ni säger också :)


:snart så

Känns som om man har lite förmycket inbokat den här hösten, födelsedagsfester, ladys night och utomlandsresor! Sen ska vi hinna jobba också. Det jag är orolig för är att vi kanske måste prioritera en utlandsresa för vi kommer kanske inte ha så mycket pengar över annars... Vill verkligen till Paris på vår 4 års dag, vi har bestämt att vi ska avverka en huvudstad Per år, vi började förra året i Stockholm med en underbar weekend och så vill jag fortsätta. Kanske vi ska ta köpenhamn istället? För Addis Abeba måste vi bara till och där kostar flygbiljetter för oss två ca 20.000:- och där rök en månadslön! Vi får se hur vi får ihop det hela, antagligen får golvläggningen vänta och likaså mina nya hallmöbler jag ville ha... "/ nu ska jag dock göra mig redo för jobbet. Hade en underbar kväll med älskling igår, såg grown ups och sen badade vi badkar, det är så himla underskattat!! Idag kommer mamma hit så jag och Philip ska laga kyckling/vitlökstortellini med bacon kycklingfilé och ostsås :) hoppas ostsåsen är god annars får vi svänga ihop en liknande vi har till currypannan.. Petra Holm är bäst, sorry för jag var en bitterfitta igår "/ men på måndag börjas det! Då ska man biffa till sig på gymet! Hellyeah ;)

Mysdag

Dagen började sannerligen inte bra, men den blev bättre när älskling kom hem! Ligger och myser lite i soffan och jag sa vad vi skulle köpa till Leah i 1 års present: Nytt större klösträd :) Sen kom vi fram till att vi ska eventuellt åka till Paris på vår fyra års dag, en liten weekend där vi kan ha lite romantik och vandra rundor tillsammans <3 Ser faktiskt fram emot den här hösten nu!! :)

Philip tog lite bilder på katterna i klösträdet, Leah är som vanligt en modell men Lucia har lite att lära sig:




Sen blev Leah trött på oss:



Nu ska vi bada. <3 godnatt ;)


ledig

när man är ledig har man tid för: tvätta, städa och handla. Så var dagen slut :) haha, helt sanslöst!
Janne kom hit och köpte en ny fönsterbräda, trots att jag i princip förbjudit honom att komma! Men vissa är helt underbara vänner och dem ska man vara rädd om..
Åt middag, något som vi aldrig äter: Lax med klyftpotatis och en örtsås. Var riktigt gott! Förstår inte varför vi inte äter det oftare. Nu har jag dock lagt upp veckomaten:
Onsdag: Falukorv och pasta
Torsdag: Tacorulle
Fredag: Vitlök och kyckling tortellini med kycklingfilé, bacon och ostsås
Lördag: Lasagne
Söndag: Hämtmat(?)

Även öppnat böckerna till projektledningskursen, mäkta intressanta grejor! Stör mig att LNU är så sega med registrering och scheman, kunde hämta ut mitt studentkonto idag, och det var på tiden!

Nu är det sängen, det ligger redan ett sexpack där och väntar <3


Start

Är faktiskt riktigt pigg idag med tanke på att man stängde igår och var nere på jobbet sex imorse igen! Nu har man en dag ledigt och då ska man såklart göra hemgöra så som städning och tvättning. Men ikväll blir det mys med älsklingen och nu ser vi på snabba cash, hatar sånna filmer, är säker på att den ska sluta dåligt för den där falska braten... "/ men nu ska jag krypa ner i famnen på en riktig heting;)

Etiopien

Idag har städandet i lägenheten tagit fart och vi är klara. Riktigt skönt faktiskt och ha det gjort, sen att den kommer vara svinig igen på lördagmorgon är ju en annan sak :) men men, så är det ju alltid. Har gjort iordning ostbrickan så den är klar att ta fram, sen ska jag bara lägga upp kexen när gästerna kommer så jag tror att jag är i fas nu.

Har varit nere på stan en runda, det är ju hässleholmsfestivalen! wohoo! Eller ja, det enda som händer i en kommun med 49000 invånare. (tror jag) käkade lite och sedan gick jag hem igen, kände mig riktigt social, men ibland orkar man bara inte.

Mamma sticker imorgon, bokade en flygbiljett i eftermiddags! Fy fan va nice, hon ringde och behövde lite underkläder och ett par skor bara, hon hade inte ens en tandborste! Det kallar jag impuls, men vad gör man inte för kärleken? :)

Nu ska jag lägga mig i soffan med Leah och Lucia, det börjar gå riktigt bra med litter-kwittern för dem nu och det är bara en vecka kvar till steg tre ;) Så snart är dem pottränade :)


Middag

precis avnjutit en underbar middag med älskade, tänkte också ge er ett recept på den, snabbt och enkelt:

-2 st kycklingfileér som marineras i allroundolja.
-bulgur för 2 pers
-karinsås

karinsås är från min faster
-lite vatten
-halv kött och grönsaksbuljong
-soya
-grillkrydda
-creme fraice
(blanda ihop allt och koka upp tills det är klart)

servera med en sallad om ni gillar det. tar max 20 minuter!


salander

avreagerar mig på flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes. känns bra.


förbannad

Är det någon som sett bilderna från Time magazine på den afghanska flickan vars öron och näsa blivit avskurna av sin talibanske make för att hon försökt fly? Blir så in i helvetes förbannad när jag hör om kvinnoförtryck, så väl här i Sverige som i utlandet. Man önskar ibland bara att man släppte en bomb ovanför den jävlens hus och må han brinna levande. Hennes brödrar höll fast henne då hennes make skar av hennes öron och näsa och lämnades sedan för att dö. Som tur är tog hon sig till ett amerikanskt sjukhus där hon blev behandlad och ska snart få åka till L.A för en återuppbyggnad. Det hela slutar "lyckligt", eller hur man nu ska kalla det, hon överlevde och nu får hela världen veta det. Kan verkligen inte skriva hur jag tycker och tänker just nu för då blir man väl kallad en massa ord, men man borde fanimej utrota dessa idioter till män som behandlar "sina kvinnor" på det här sättet. För det första är det inte deras kvinnor utan kvinnorna har ett eget liv och bestämmer över sig själva, de är ingens ägodel och ska inte ta emot så här mycket. Förstår inte hur ledarna världen över låter det gå till så här, var är den mänskliga rättigheten? Eller den är bara till för män? och därav MÄNskliga rättigheter? Lite kvinnor i FN:s högkvarter hade suttit fint.

Nu vill jag gå och slå på en boxpåse med en taliban på.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7593245.ab


firmafest eller?

Och vi på maxi tycker att det kan spåra ur ibland, var inne och uppdaterade mig på aftonbladet och kom över den här artiklen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7600861.ab riktigt sjukt! :)

Funderar på om man ska baka en kladdkaka och en saffranskaka till jobbet imorgon, är lite rastlös.
Har precis varit och handlat tillsammans med sambon, storhandling på en kvart är en riktigt bra tid!! :) Köpte lite olika ostar och kex till festen på fredag, man får ju vara lite sofistikerad! ;)

en dammsugning hade inte suttit fel, men köket lockar..


Ons

Dags för att fixa naglarna, äntligen! Dem börjar bli lite slitna nu. Sen ska jag hem och städa och laga någon god middag till Philip om man nu inte äter på jobbet dvs. Isåfall blir det kinamat för min del.

Det går inte så bra för Leah med den nya sitsen i litterkwittern.. Hon bajsar bara utanför, får nog ta tag i hårdhandskarna så hon förstår att hon gör fel när hon gör så. Vi har inte skällt på henne innan i hopp om att hon ska ta steget upp till ringen om ett par dagar, men nu börjar det bli tröttsamt.. "/

Skönt och ha en ledig dag idag, helgen blir tuff.. :)


massage

Hemma efter ännu en jobbedag. Massagen efter jobbet var lovely! Är så nöjd med min massör och att man har hittat rätt, många tar så fjösigt men hon här är fantastisk! Trycker ut knutorna i rygg och ben så att man är spagetti efteråt. Nu har jag fått på mig Philips gamla tjocketröja och ska slå mig ner i soffan och se valentines day en gång till, enkel och bra att somna till.

Imorgon är man ledig och då ska jag ner och fixa naglarna på morgonen, funderar även på om man ska gå inom solariet och sola några minuter så man behåller den lilla färg man har kvar efter negerveckorna under semestern, saknar dem... "/

Sen är det ju fest här på fredag, ska inhandla lite ost och kex på torsdag och i morgon eftermiddag ska här städas. Philip jobbar också den här veckan så vi kan nog behålla det städat i två dagar, om vi är duktiga.(?)

Jag hatar verkligen att ha ett samvete. För hade man inte haft det hade man inte ångrat saker och då hade livet blivit så mycket mer spännande! Man hade inte tänkt efter före, man hade inte sagt förlåt för att man finns och man hade inte mått dåligt av att man sårat folk. Låter kanske lite hjärtlöst, men tänk så mycket mer människor man fått in i sitt liv då! Tänk hur mycket mer man hade fått ur sitt hjärta och tänk på hur mycket bättre man hade mått om man bara varit ärlig och inte tänkt på sitt samvete hela tiden. Jag hade sluppit umgås med folk jag hatar, jag hade sluppit så mycket smärta. verkligen. ta bort mitt samvete.


4 underbara år. jag älskar dig fortfarande. <3 (men nu är det snart val!) ;)


Böcker

Nu är det bara två veckor kvar tills kursstarten i projektledning och då har jag två tuffa år framför mig. Men fy fan vad gött det ska bli! Böckerna kommer den här veckan och då blir det läsning på kvällarna så man är förberedd.

Nu är det varma mackor med köttfärs som gäller!


Justin Timberlake

Har precis sett filmen med Justin Timberlake, the long road tror jag den hette. Ingen kioskvältare direkt så det får bli två tummar upp. fem tummar upp ger jag däremot sällskapet Petra. (det roligaste var nog när jag kallade min katt för det) Funderar på om jag ska gå ner till brandstationen sen och se maxitjejerna spela fotboll. Man får lite frisk luft iallafall :)

Hittade en riktigt rolig bild på datorn som jag ska dela med mig av:

hehe! Skrattade så det nästan hände en olycka! :)

Imorgon ska det bli skönt med massage för att sen vara ledig på onsdag, funderar nästan på om man ska nattvakta katterna för Leah bajsar utanför lådan hela tiden så jag måste sätta henne på plats nästa gång hon ska göra 2:an.

Nu till det sociala med sambon. hejdå!

gödesidor för om man vill göra häftiga tårtor: http://www.shoppingbutiken.se


: första dagen på veckan

Måndagmorgonen började inte alltför bra när jag inte hittade mina jobbebyxor eller nycklar! Stack till jobbet och glömde den goda maten vi åt igår, så jag fick jobba i civila kläder tills vaktmästaren kom och klippte upp låset! Sen kom Philip med nycklarna som han hittat här hemma och med maten vid elvatiden. Sen ordnade det upp sig :) nu sitter jag o Petra hemma hos mig och har hyrt en film och diskuterar lördagen :) hehe.

Tår

Har så in i nedrans ont i mina stortår! Hade mina lila högklackade igår och det får man ju lida för idag, nagelbanden är alldeles uppsvullna så jag haltar i princip fram!! "/ när jag skulle ta med min kamera igår märkte jag att batteriet var slut, så det blir nog inga bilder från festen här i bloggen såvida jag inte får tag på från någon annan. Nu är det ryggläge. Pussen <3

Dagen efter

Då var man hemma efter en fantastisk kväll i Småland! Vi är våda rejält trötta men har haft en riktigt trevlig helg, idag behandlade vi baksmällan med Wii och godis och lite rester från igår. Ganska många som sov över där så vi var ett gäng kvar. :) körde hem vid tretiden och somnade i soffan. Nu har vi dock varit iväg och fått i oss en underbar middag så vi slapp svälta idag :) jobb imorgon, tidig morgon men det är väl bäst egentligen så man kommer upp någongång! Annars blir det en liten egovecka för min del med massage på tisdag och fixa naglarna på onsdag r jag är ledig, skönt! Party hos mig med på fredag, men då tar jag det lugnt för man ska jobba på lördagen.

Sommar!

Nu har man farit runt hela morgonen och är äntligen hemma för att göra iordning sig till festen ikväll. Har först varit på jobbet, sen stack jag till Jenny för att slå in alla paketen och texta en skylt (grattiskortet). Sen var vi hos nära och kära och fikade, ska dit imorgon också för middag <3 Men nu är vi alltså hemma och jag har öppnat första ölen för älsklingen kör :) Vilken tur man har ibland :)

Bilder lär väl komma upp nästa vecka från festen, som antagligen blir årets bästa kväll. Me like :)


Lördag

Ikväll blir det party som in i! Ska bli riktigt nice att åka iväg ikväll och sova i tält och löka som fasen imorgon :) nu sitter vi och äter frukost och sen ska jag iväg till Jenny och fixa till de sista presenterna sen ska jag sova lite så man får lite skönhetssömn innan :) sen är det ju det här klädproblemet man alltid har innan man ska iväg, känns som om det blir jeans och tahirt ikväll, kanske kan pimpa till det med mina lila högklackade, om man nu kan gå i dem uppe i skogen, har ju aldrig varit där så man vet inte hur det ser ut "/ nu ska jag dricka upp kaffet o sen på språng igen!!

30års galej!

Nu närmar sig dagen D med stora steg! Den är imorgon! Årets stora fest som vi pratat om i ett halvår, med bland annat strippor i lederhosen till musiken "you cant touch this" och min chokladsnopp naturligtvis. Den är klar och är så len och fin, men vi hade ett litet missöde när Jessika rörde vid pungen för då hamnade det vit vätska utanför "/ Jenny och jag har varit på blomsterlandet och shoppat den stora presenten idag och imorgon ska vi skriva ett stort grattiskort till 30åringen. här kommer lite bilder på chokladsnoppen iaf ;)


Var så trög att jag inte tog foton innan vi la in den i plast så bilderna är ganska vaga.. "/


Här är presenten i helhet, den är från bagarbertorna och jag tror att jag ska skriva till:
Här har du något som kan ge dig BAKVERK ;) eller något i den stilen!

Sen hade vi ju fest förra helgen och jag är ju nästan skyldig till att lägga upp lite bilder.

   
     

Det blir ett litet bildinlägg här känner jag flr jag måste bara lägga upp lite bilder på Leah när hon tränar andra steget i litterkwittern ;)


ganska intressant med vatten ellerhur?


"gjorde jag rätt nu matte?"

Nu kommer mamma snart så vi ska fira fredagskväll.

godnatten <3


Oh yes

Nu blir det kung fu kid med älsklingen i soffan! Imorgon jobb för oss båda och sen kommer mamma hit på kvällen, funderar om man ska laga tacos då och ha en liten "familje" middag fast vi saknar Mats dåju. Gjorde lite chokladpudding till Philip innan och det uppskattades ;) nu får jag lyssna när han spelar gitarr :) längtar tills mörkret tar vid och vi får börja tända ljus här inne och ha på oss tjocketröjor, de e mys!

Leah

Philip och jag har fått reda på att vår lilla Leah är en naturbegåvning på musik! Så fort Philip börjar spela på gitarren så jamar hon till den! Så himla go är hon :) Datornörd är hon också den lille fisen som gjorde något med tangentbordet igår så vi bara kunde skriva stora bokstäver :) haha.

Livet leker annars just nu, kan nog inte förstå hur lycklig jag är just nu egentligen! Jobbet är helt underbart, sambon är mer än underbar och jag är så lycklig att jag har honom och vi har äntligen fått ordning i lägenheten :)

På lördag är det 30års galej i Småland och det kommer bli awesome! Alkohol! alkohol! (internskämt på maxi, där är vi alla alkoholister) Så ska jag göra snoppen idag och sätta in den i kylen så den blir hård ;)


fika

Har haft en trevlig fika med min syster idag. (kallar henne fortfarande syster fast det är min förra styvsyster, men när man gjort tonåren tillsammans så kan man inte bara slå väck den stämpeln) Hon kom inom här och snackade lite, uppdaterades lite, inte så ofta man ses nulängre. Riktigt mysigt tycker jag. Viktigt att hålla kontakten även om det är svårt när man vuxit upp och har sina egna liv.

Philip är hemma nu och det märks i min blogg, har inte mycket tid för att sitta hemma och vara uttråkad längre, hyrde tre bra filmer på hemmakväll igår: From Paris whit love, valentines day och brothers. From Paris whit love var bara helt sjuk! lätt den bästa av dem tre men lite tråkigt att man förstod ganska tidigt i filmen vem som var terroristen.. "/ John Travolta är annars som vanligt mycket bra. Valentines Day var också rolig, många skratt och den var inte så klyshig som så många andra kärleksfilmer annars är. Brothers såg vi nyss och den får en att tänka efter, handlar om en familj vars pappa åker till Afghanistan och sedan tror de att han har dött i en flygkrash, hans bror som precis kommit ut från fängelset drar sitt strå till stacken och väcker liv i familjen igen, sen visar det sig att pappan överlevt och kommer hem igen, lite Pearl harbour över det hela men den var ok. Jag bli mest förbannad över sådana filmer för jag tar ju såklart kvinnans parti. :)

Åkte till Kvantum för att handla idag, vi bestämde oss för att prova något nytt som kallades cannolini eller ngt sånt, typ lasagnevårullar, tomma som man kokar först och sen kan man stoppa i vad som helst, jag är ju så tråkig så vi körde på köttfärs, philadelphiaost och riven ost på, riktigt gott faktiskt!!

Nu ska jag hoppa till sängs, det kommer ju trots allt en morgondag.. "/

godnatten.


Jaha,

kommer hem från jobbet och mannen ligger död på soffan, försöker att få liv i honom men utan resultat så jag är ganska uttråkad just nu. (och vad gör kvinnor och män när de är uttråkade? :) ) haha. nej men man får väl ta tag i något som ska göras eller lägga mig på soffan och se på någon dålig serie.. "/

Leah växer som bara den här hemma, hon börjar bli riktigt stor nu! Snart ska hon kastreras så här inte blir fler katter i lägenheten, hon är ju ganska lättfotad om man säger så ;)

Har börjat lugna ner mig efter helgens bravader, känns bra och snacka av sig på jobbet ibland, har fanimej fått springa som en get och var riktigt svettig när jag kom hem, det har verkligen varit kvavt ute idag, hoppas det kommer lite åska och blixtrar idag :)


Ledighet

Så nu var ledigheten över för den här veckan, ska jobba på kn imorgon, aldrig gjort tidigare så det ska bli intressant :) hehe!! Men nu har älsklingen äntligen kommit hem och vi myser i allra högsta grad :) ska eventuellt ner och beställa pizza snart om vi orkar, jag har ju inte orkat äta något på hela dagen och är helt utsvulten!

Fest

Det blev lite party igår och jag hade verkligen jättetrevligt trots att det fanns vissa som inte vet hur man beter sig när man blir bjuden hem till någon annan. Det var någon idiot som sparkade på flaskor på golvet, kissade på hela toan och lite sånna grejor, droppen var när han kallade mig för Tina! Då åkte han ut härifrån!! Kan man inte värdinnans namn så är man körd helt enkelt! Sen var det roligt att mina favorittjejer från maxi kom också, trots att dem bjöd in sig själva för jag hade glömt dem! Megadåligt samvete!! Väl på björket sjönk väl mitt humör drastiskt, saknade Philip och det kändes som om man gick på högstadiet igen! Så jag spelade lite blackjack och sen gick jag hem. Men jag hade verkligen fina skor på mig! Tog de lila med svart spets på ;) nu kommer Philip snart :) har längtat efter honom så mycket den här veckan!! <3

RSS 2.0