Uppdatering

Uppdatering på köket, har jobbat stup i ett sen vi kom hem, men det blev riktigt bra till slut,
har inte så många svordomar att förklara hur bra det blev ;)






bubblibubb


Som ni ser kan man spegla sig i tapeten :) riktigt snyggt!


Lucia och Lea går riktigt bra ihop nu, dem äter och slickar varandra!


Vacker tös med tungan utanför mun! (Dumma matte som fotar när man äter!)


nya köksbilder.





Nu har vi fått på den svarta kontaktplasten på kaklet, blev riktigt bra, ska bara skära bort ett par bubblor, sen ska vi lägga silikon och förhoppningsvis en rostfri list mellan kakel och tapet. Idag ska vi sätta upp fläkten också så det kommer väl in fler bilder på den under dagen om jag hinner uppdatera. Nu börjar man känna att det finns ett slut på det här iaf, vilket är riktigt skönt.

Idag hämtas soffan, Philip kommer antagligen sakna den med tanke på att han sov i dne tills klockan fem inatt :D haha. Men vi kommer sakna vår lilla soffa faktiskt, fast vardagsrummet kommer bli så mycket bättre med en större soffa :)

Nu ska vi inte köra mer, så jag ska ta en öl och sitta sista timmen i vår soffa.


köket

idag ska vi ta tag i köket återigen och sätta på kontaktplasten i köket och måla bänkskivan. äntligen får jag väl säga :)
Senare ska jag på årsmöte med bostadsrättsföreningen, kommer bli mäkta intressant.. ;) Man är ju inte så nöjd med vissa grannars bemötande mot våra gäster får man väl säga.

Lägger upp nya bilder på köket sen när vi lagt kontaktplasten :)


torsdag

godemorgon!
Har sett en riktigt bra film sista dagen med min soffa. : Serious Moonlight, man ska aldrig mucka med en försmådd kvinna, det säger jag bara! haha, riktigt rolig film och slutet är så jävla bra!
Som sagt, soffan hämtas i morgon, sen kommer vi inte ha någon soffa förrän köket är helt färdigt, vi är ju " dumma" nog att ha sålt köksbordet också för vi har inga sittplatser längre, så jag vet inte riktigt hur och var vi ska äta någonstans, men vi löser det. Vill inte ha in den nya soffan förrän köket är klart och vi har städat vardagsrummet ordentligt. Fläkten kommer förhoppningsvis upp i helgen, idag ska vi sätta på kontaktplasten och måla bänkskivan, sen hoppas jag vi kan sätta på golvlisterna på tisdag, så någongång nästa vecka kan vi hämta soffan. (förhoppningsvis)

har varit lite orolig för Lucias skull med Lea, men jag tog med henne in till sovrummet inatt så hon kunde få vara själv med mig och Philip och jag tror det hjälpte lite, Lea börjar känna sig hemma ordentligt och det känns riktigt bra.

Hoppas verkligen min Iphone kommer idag. har ju längtat ihjäl mig!!


Onsdag

Idag ska en vän kolla på soffan som jag har till salu. (jag har ju inte lagt ut den på nätet ännu) Får hoppas hon vill ha den, annars måste man ju lägga ut den på blocket. Fast å andra sidan har jag haft en sådan jävla tur när jag säljer mina möbler så jag blir av med dem på mindre än en vecka. men det är ett sånt jävla krångel annars. "/

Har som vanligt annars jobbat idag, sen kom mammsen in på en kopp kaffe (trodde jag, kaffet var slut och INGEN hade sagt något när NÅGON tog slut på det), så det blev en macka istället.

Slutsnusandet går nog åt helvete, känns inte som om man trappar ner alls, visst jag snusar inte lika mycket längre, men jag kan inte trappa ner mer för då blir jag alldeles dum i huvudet!

Philip och jag har nog inte tänkt igenom det här med en svart och en vit katt.. För när man har en svart katt, köper man en svart soffa och svart matta osv. När man köper en vit katt köper man vit inredning. Vi är så dumma att vi köpt en av varje, vad ska vi göra, ha en schackrutig soffa och matta? ;)
Fast dem är så goa tillsammans så nu kan vi ju inte göra oss av med Lea. hon är ju så go :)

back to städning!


(kollegekärlek)


det går bra nu.


Lucia ville leka med Lea, men Lea var inte på humör. "/


Men senare när Husse lekte med Lucia blev hon genast intresserad :)

Dags för jobb, see ya.


Lucia och Lea

Lucia och Lea går jättebra tillsammans nu, lyfte upp Lea i klösträdet under Lucia och dem fann sig i det! Sen var jag mäkta imponerad av att Lea kunde ta sig ner alldeles själv!! :)


: mysdag

har haft en riktig mysdag idag, gått och plockat lite hemma, fixat med foton från Österrike osv.
skrivit en lista om vad man ska inhandla på Ullared när vi ska dit, helt sjukt peppad är jag!! :)
Men nu ska jag slänga mig på soffan en stund och småsova, sånt där man gjorde när man kom hem från skolan innan :) haha.


kök









Vårt sepesnygga kök är snart klart!!!


Lealösa Lea

Är ledig idag och passar de två hulliganerna, vaknade i morse vid fem av att de låg under sängen och morrade åt varandra, det går framåt, dem kommunicerar iaf :) haha. Men kan tänka mig att den inte är så enkelt för Lucia som alltid stått i centrum och fått vad hon velat och nu plötsligt kelar husse och matte med en annan katt. "/
Men vi försöker göra det bästa av situationen, Lea är nog inte van vid att hon får äta ifred så hon kastar i sig maten och det är inte så bra, så vi får övervaka henne när hon äter så hon stannar upp lite.
Ni skulle sett dem två nyss! Dem går not varsitt hörn och ser inte varandra och möter varandra i hörnet!! Lucia slår mot Lea och Lea börjar morra! Då ställer sig Lucia bakom mig för att ajg ska skydda henne! haha, hon är nog inte så stor i sig själv ändå :)


Här har Lea hittat min mobilladdare och leker med den under sängen. (Och kom inte och retas för dammtussarna för alla har sådana under sängen!!) ;)


tillökning

har fått tillökning i familjen genom Lea, en Manx/bondkatt.
Lucia är inte stormförtjust för när buren vi köpt till henne gick i sönder på skolgatan for hon iväg under bilarna och det tog ett tag inna vi fick in henne igen, nu går hon runt och morrar för att visa vem som bestämmer. Hoppas det går bra mellan dem sen. :)

 

vi är överlyckliga över vårt lilla tillskott :)


tårta

jag funderar faktiskt på om jag ska svänga ihop tårtan på vardagsrumsbordet. alla andra ideér känns puckade. blir bara ett jävla farande hit och dit med massa tårtot och nu har jag ingen bil för mamma har ju kommit hem.

jag ska fundera på saken under min shoppingrunda. får se om man ser några vänliga nunor på staden. Den är trots allt inte så stor och det är lönehelg ;)


GRATTIS!!!

Idag fyller både sambon och katten år! tyvärr var jag inte vaken imorse innan Philip stack till jobbet så jag kunde gratulera honom, men jag får väl åka ner och sjunga för honom i butiken ;) hehe. typiskt att jag börjar bli förkyld bara.. :/ not good at all...

Idag blir det party, shopping och bakning, har bara ett litet problem med bakningen för jag kan nog inte baka här hemma... så det är bara till att lösa problemet liksom!

funderar på om jag ska fira Lucias födelsedag genom att ta med henne till hembygdsparken så hon får kolla på ankorna i dammen, det är ju vackert väder och hon hade nog tyckt det vara roligt :)

nu ska jag klä om för frukost. see ya!


Fredag - snart helg

Nu är äntligen mamma på väg hem, pratade med henne då hon satt på flyget i Amsterdam, så dem är hemma om tre timmar typ. Ikväll ska här tapetseras i köket, sen får jag eventuellt om jag hinner köpa golvlister på lördag, annars på måndag. Och när köket är färdigt kan vi äntligen köra upp till ikea och köpa överskåpet till vår tevemöbel där vi ska ha sprit och fineglas i. Hur god spriten än är så är det fan inte snyggt att visa.

Idag ska jag faktiskt ta mig tiden att GÅ till jobbet, första gången det här året! Känner att vädret är ingenting som jag kan skylla på längre.. :/ Snart ska jag ju börja cykla också så det är bäst man vänjer sig av bilen, men den har varit riktigt skön vintern 2010 <3

jobb idag, (8.30-18.30)


ÄNTLIGEN!

Äntligen har våra cole & son tapeter kommit! Är helt lyrisk och överlycklig för att vin äntligen ska få köket klart! Nu är det bara o blaus pau! Det bästa är att vi får köket exakt så som vi vill ha det, inga kompromisser bara det vi vill ha! Sen är det ju tyvärr som så att vi måste städa undan den här röran vi stökat till med, inte så roligt kanske men det är ju värt det när det är klart. Vi har då pratat om att göra en re-inflyttningsfest i med att Philip inte haft någon, nu är det ju vår lägenhet!

Nu när vi fått hem tapeten tog jag en liten försmaksbild på hur vårt kök är inspirerat.



tapeten är svart och speglig i det här mönstret, de hade tyvärr inte svart på hemsidan, men ni ser på ett ungefär ;)


Turdag!

Ni ska bara veta vilken turdag jag haft idag!

- Först att jag hittade Lucias present i en butik i hässleholm
- andra var att jag hittade kontaktplasten på stoby (fast det tog emot att köra dit)
- tredje var att när jag väl stod där inne trodde jag att jag hade fyra rader på höjden med kakel och att längden var ca 5 meter, de hade bara för tre på höjden och 4,5 meter. När jag kommer hem ser jag att det var bara tre kakelplattor på höjden och när jag mätte var det precis 4,3 meter!!! :) vilken lyckost är man int idag liksom!

<3


Sista dagen

Nu är snart badrummet klart! Känns riktigt skönt, ska nu bara in med fräscha handdukar och dammsuga mattan, sen är det som nytt igen :) Riktigt nöjd blev jag med de vita väggarna igen. Sen ska jag fortsätta och rensa i köket och bära upp lite grejor på vinden. Hinner nog inte mer idag, får fortsätta i morgon för på fredag har jag heldag på Maxi. I helgen är jag ledig men då ska jag köra ner till malmö och köpa kontaktplast till köket och förhoppningsvis tapetsera då också.

Sista dagen för praktikanterna idag. jag jublar!!! :)


Lucia 1 år!

På lördag fyller båda mina älsklingar ett år och jag har ju tjatat om den här vattenfontänen till Lucia nu ett tag så jag körde inom zooaffären på väg hem från jobbet, och där var den: Lucias 1 års present! Och hon älskar den! Jag blir så himla glad, för man var lite rädd att hon skulle tycka den vara läskig och inte använda den, men joho!

   

Kan hända att jag blev gladare än Lucia, men visst är den häftig?!


Lucia

Lucia ska såklart vara med i allt vad vi gör. Självklart skulle hon vara med och måla, hon trodde väl att hennes päls skulle vara till hjälp med den oljebaserade färgen i köket! Hon är vit på ena sidan just nu, visst letar vi efter en vit norsk skogskatt, men vi vill inte ha en cruella devil! ;) hehe.

Någon som är intresserad av ett litet klösträd med hängmatta? Vi hade detta i köket, men det får inte plats nu när vi skaffat tillbaka ett större bord. Och soffan ska ju också bort snart så bara messa eller kommentera om ni vill ha den. Vi längtar som fasen nu tills vi får iordning, mina bilder från Österrike har kommit nu också så jag ska hämta dem efter jobbet i morgon. äntligen, en sak i sänder så att säga.

8 maj - flamingokvintetten i sösdala. de e nice!


Målning

Har fått riktigt mycket gjort idag och dagen har varit jättemysig! Stack till Kstad i morse och hittade en fläkt till köket, körde inom Eko när vi ändå var i närheten och jag mittade ju massor där! Men Philip drog mig i skinnet så det blev nödvändiga grejor bara.. ;) Det är ju Ullared snart för f'n! :) :)

Nu har vi kommit hem och jag har målat andra gången i badrummet, Philip har målat stommen i köket och snart ska vi skrubba golv i badrummet så vi får in inredningen igen som just nu står i hallen. Vi får panik snart!

   
   

Nu får vi fortsätta, hej hopp!!


Astrix

Astrix är världens smartaste djur. verkligen.
Astrix har en kattlucka i källaren så han kan gå ut och in som han vill, igår hade han gått ut, och Lucia hade följt med efter. När jag ville ha in Lucia kom Astrix, men inte Lucia. till sist försökte Astrix valla in Lucia men då sprang hon mot vägen och då stannade han, då stannade Lucia också. Vi fick till sist in henne och det var tack vare Astrix. Smartare katt finns inte. Jag förstår inte dem som har sina katter ute, jag hade varit utom mig av oro, så jag stängde till och med in Lucia på mitt rum inatt när vi sov så jag skulle kunna höra henne hela natten.

Jo, jag är trög jag vet.


ensamhet

Sitter i Sösdala i all min ensamhet och har öppnat en öl. Det är gott, och jag försöker ringa mamma i Etiopien men hon svarar inte. trist. jag är ganska sällskapssjuk just nu, vet inte varför.. "/
Får väl slå på teven och hyra en film tills mamma ringer tillbaka.

längtar verkligen tills den här helgen är över för då är man ledig i två dagar och ska renovera.
Som sagt: När man är ledig har man tid att arbeta, det stämmer så jävla bra.
Tur är ju då att man har orken och göra allt detta så inte köket blir stående så som det gör nu :) haha.

Lucia och Astrix är kära i varandra! (de bråkar)
Släppte ut Lucia för första gången detta året idag men det enda hon gjorde var att sätta sig i rabatten och lukta på mammas toya.. "/ knasekatt!!

lovade er ju bilder på köket häromdagen, sanningen att säga så har jag inte haft tid då jag jobbat dubbelt den här veckan, så det får bli på måndag istället, kan knappast tänka mig att någon av er är egentligen så intresserad av vad som händer i mitt kök egentligen, men det är roligt för mig själv att lägga upp. Btw så om ni VERKLIGEN är intresserade så kan ni faktiskt komma inom och få en kopp kaffe, visst det ser förjävligt ut där hemma, men det kan jag bjuda på. Det är ju lite roligare än att bara läsa om det eller hur? ;)

nu ska jag gå in och slänga mig i soffan och hyra en film.

godnattviseskanskepåmatöppetimorgon!


Astrix blev lite kinky med Lucia en kväll då de körde med koppel ;)


tzatziki

Har jobbat idag, åkte direkt till svärföräldrarna och fick goemat! (tzatziki, kött och ris!) Mumma!!!

Har fått lite ideér inför Philips födelsedag nu också, jag har ju redan gett honom en present så han ska bara få något litet, men det behöver inte vara något dåligt för det! Ska prata lite med bagarberta i morgon för hon är så pysslig och se om hon kan ge mig några råd :) Nästan samma sak har jag tänkt till en jobbarkompis som fyller 30 i höst. (Skitkonstigt att jag redan tänker på det, men ibland får man ideér jättetidigt och det är ju bra!)

Undrar om mamma och Mats kommer hem på söndag, det är ju flygförbud i hela europa.
Jag har nog varit väldigt off den sista veckan för jag hade ingen aning om det förrän svärmor sa det. Jag hade heller ingen aning om att polackernas regering hade dött i en flygkrash. Kanske dags och hänga med i tidningarna igen... :/

Har fått hem mammas katt igen. tack gode gud.


Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på film, funderar faktiskt på och vara lite busig och hyra en, man får ju ta lite betalt för att vara kattvakt ;) hehe.



Astrix fångade en duva i somras och skulle lära Lucia hur man jagar, det gick INTE så bra, Duvan var nästan större än Lucia! :)


Onsdag

Nu har jag snart gjort hälften av veckan.
Det positiva är att vårt kök gör framsteg och det kommer bli hur bra som helst! Är så himla glad över all hjälp vi får, känns som om alla tack är alldeles för lite för vad jag känner, utan den här hjälpen hade vi nog inte ens börjat spackla vid det här laget. Nu är taket färdigmålat och väggen är klar, så vi väntar bara på att tapeten ska komma, vilket tar kanske en vecka till.. Men vi ska slipa ner luckorna och sprutlackera dem innan den kommer och förhoppningsvis inhandla en ny fläkt. KÖKET KOMMER BLI SÅ HIMLA BRA!!!!!
Jag ska ladda in lite foton på det så ni kan se hur långt vi kommit.

Idag ska Lucia bli av med stygnen, äntligen säger väl jag, men allt har läkt ihop fint och hon har varit så himla duktig, hon har till och med kompis hemma hos sig nu. Tog med Astrix från Sösdala så både han och Lucia får lite sällskap, tror inte Astrix var så himla förtjust för jag fick inte med honom ut när jag skulle köra ner till Sösdala idag så han fick vara kvar där hemma. tjurekatten.


hittade en megagammal bild på mammas dator!
flippat!


Sudan

Mamma har mellanlandat i Sudan.
Bara bra nyheter idag! wohoo!!!

<3


Återigen

Sitter återigen på mammas jobb. Det är dock inte så mycket och göra på eftermiddagarna.
Idag har vi fått hjälp med spackling och målningen i köket, helt underbart!
Känns som om renovering är en slags lavin, ett litet projekt blir bara större och större hela tiden, men det blir ju så himla bra i slutändan! :)


fet

jag kommer bli riktigt fet den här veckan, för här är ingenting att göra, det är inte långt till något och godishyllan är farligt nära hela tiden! Just nu smuttar jag på gifflar, innan åt jag fyra varma mackor med fet ost. (Igår åt jag nyttig fetAost sallad) Så nästa vecka lär jag ha gått upp fem kilo. Men har man inget o göra får man ju äta, så är det ju :) Förresten så har jag smalnat av en hel del nu så där finns o ta av.

jag vet varför jag hatar ungar just nu, små skitiga fula ungar. jag hatar dem.


Sålt

Nu har jag sålt mitt köksbord! Riktigt skönt och bli av med det innan vi får in det andra.
Ingen som är intresserad av vår soffa förresten? Vi ska antagligen sälja den också och få en större.
Hör av er om ni är intresserade :)

Mamma har åkt nu, jag har lite ångest faktiskt då två år är en väldigt lång tid.
För två år sedan gick jag på gymnasiet, hade piercingar lite överallt på kroppen och var ganska omogen.
Två år är en lång tid.

8 Maj är det flamingokvintetten här i Sösdala, and we are going!
yeah!

24 April fyller båda mina älsklingar år, jag måste verkligen hitta på något.

Jag har bullar i ugnen så jag måste gå.


Matöppet

Är på mojjans jobb nu, hon lämnar ju snart Sverige så det är klart att man får hoppa in ;)
Har sålt mitt matbord, och det är ju riktigt skönt för då slipper man gå och vänta på det också, eller ja, dem som ska hämta det komemr nu i eftermiddag, så vi får hoppas på ett dem kommer. Dem prutade ju ner det också ju så dem lär komma. (?)

Nu ska jag gå och fronta och se om man kan få väck lite grejer från lagret.

kram


v.15

Så då var det dags för en 7 dagarsvecka igen. Skillnaden mot förra är att jag nu ska pendla mellan två jobb nästan varje dag! Det kommer bli någorlunda intressant och se hur detta kommer gå, jag tror jag vet en som sover som en gris halv nio på söndagkväll!! :)

Jag hoppas bara jag får min Iphone, bilderna från Österrike och att vi hinner en bit på köket innan veckan är slut. Köket får ju såklart ta sin tid, jag är megaglad för all hjälp vi får, sen är det ju det här med saker som ska torka eller jäsa eller vad det nu är, sånt tar ju tid. Bilderna måste bara ha kommit idag, trist om jag inte hinner hämta dem förrän jag ska iväg och jobba, sen är det lite vagt med Iphonen, ska nog gå ner och dubbelkolla med telenor om de verkligen har skickat iväg papprena, man vet ju aldrig. Förra gången klantade dem sig rejält med bredbandet!

Jag ska gå och lägga mig igen, kan inte sova... :/


Galen!

Är så galen just nu! Har verkligen förälskat mig i ett hus som är till salu. Det hade varit helt perfekt, men det är antagligen två år för tidigt! Jag hade lätt kunnat flytta nu, fast vi bor ju billigt och i centrum och bla bla bla. Man måste se alla fördelar med att bo här, men huset hade varit helt underbart! Mamma var positiv till det, huset har legat inne länge så det är säkerligen prutbart. Men som Philip sa: Det kommer fler hus. Kanske inte i den här prisklassen och i det här skicket, men det kommer. Men man blir ju galen när man sitter på nätet och tittar på det, om och om igen. Hela tiden!

Ska hämta Philip nu, äntligen. <3


pics


-Ska bara kanta den gröna linjen med pensel som jag inte hade i morse.


-Bild på köket i nuvarande skick! Men snart kommer världens finaste tapet upp!


Did you hear about the Morgans

Har legat på soffan med Lucia och sett filmen did you hear about the Morgans, ganska bra eftermiddagsfilm. Man slipper tänka och slutet är ganska uppenbart, men det är skönt att vila ögonen på något.

Det är så vackert väder ute, man kanske skulle ta med kameran och gå ut en runda i stan? Väntar nog till Philip kommer hem och ser om han har lust, man får lite vårkänslor och det är så skönt när det är ljust ute på morgonen också. Allt blir så mycket lättare!

Får hoppas resten av mina foton kommer i morgon så jag kan börja sätta in dem i albumet och kanske sätta upp bilderna jag förstorat på väggen om jag har ramar till det.

  


Målning

Stjussade Philip till bussen i morse klockan sju, sen när jag kom hem var det inte lönt att lägga sig igen, så jag gick in i sovrummet och började måla väck den gröna fondväggen. Sovrummet blev genast 1 meter högre och det blev skitbra! Sen har man ju gått här och plockat, sen körde jag ner till Sösdala för o träffa mamma, hon och Mats åker ju i morgon.

Är megasugen på en ny tatuering. Vet precis vad jag skall ha och vart jag ska ha den, ska bara inom och boka tid också. Får se om det blir nu, eller om jag orkar vänta till vintern :)

Nästa vecka är det jobb, jobb, jobb. Både på Maxi och Matöppet så det lär inte bli mycket bloggande under v.15.. Desto mer pengar blir det till mig ;)


rensar

Blir irriterad på förare som inte kan köra bil! När jag körde hem från att ha lämnat Philip på netto körde jag ut i den minililla rondellen som är där. Ser att en liten peugeot kommer ganska fort, men jag var ju redan inne i rondellen så hon skulle stannat, men gör inte det, istället stannar hon inne i rondellen och glor möget på mig! Jävla blonda skrälle som inte kan köra bil! om man nu har bråttom ska man väl för fan köra i rondellen också och inte bara stanna där som en jävla byfåne!

Nu har jag varit duktig och rensat på vinden också, man kan till och med gå där inne nu! Perfekt! hittade typ hur mycket Danielle Steel böcker som helst som jag ska skicka iväg, massa kramdjur, en svart skinnhundbädd och prydnadskuddar! Funderar på om jag ska köra dit idag eller nästa vecka, det negativa med det är att då måste det stå i lägenheten så jävla länge.. :/ Hittade färg i källaren också, tog ner några hyllor i vardagsrummet igår och hålen måste spacklas igen och målas över, skönt att jag hade färg kvar. Undrar hur bra den är bara... :/

  
katten i mitt liv <3



ledig helg.

Skulle haft en helledig helg tillsammans med Philip, men Philip fick jobba så nu får jag gå hemma och pula själv. Har bytt lite kuddfodral och ska byta gardiner nu också, kan ju inte ha de tjocka lila längre, nu vill vi ha in ljus och sol i vardagsrummet!

Flyttade Lucias klösträd igår också och hon är riktigt arg på oss nu! Det är svårare för henne att klättra upp nu när hon inte har soffan till hjälp, men hon ska fan inte bli en lat innerkatt!

Har lagt in vårt matbord på blocket nu också, hoppas vi kan sälja det snabbt och enkelt så det slipper stå och damma i någon hörna.. Ingen som är intresserad?!

http://www.blocket.se/hassleholm/Koksbord___4_stolar_26762001.htm?ca=23_4&w=0

Nu ska jag mysa lite till innan han sticker, så godbye och en trevlig älg!


Fredagsmys

Har redan slutat jobbet så idag kommer jag hinna med mycket. Ska snart ner och hämta ut mina bilder som jag beställt, gå inom telenor och få en försäkring och ett rosa skal till iphonen. Sen ska jag till Tyringe och lämna lite saker som jag inte behöver mer. Lite plockdag alltså. Philip ska snart iväg och jobba så då får man lite gjort här hemma också, sen blir det självklart fredagsmys när han kommer hem. Jag är ju ledig hela helgen!!! :)

Philip demolerar i köket, det kommer bli urhäftigt! mums! :)

3.5


Torsdag

Jag har fått veta hur mycket man använder tummen på en dag, jag osthyvlade tumnaglen i tisdes och ont så in i brallan gör det när jag använder den eller går emot något. Kommer antagligen ta någon vecka till innan den är helt läkt.. :/

Idag har jag köpt födelsedagspresent till Philip, jag är ute tidigt i år och är riktigt nöjd med mig själv, det är ju två hela veckor kvar tills han och Lucia fyller år! :) Till Lucia ska jag ju köpa en vattenfontän:

(bild från zoopunkten.se)

En stor nyhet är att jag trappat ner på snusandet och målet är att jag skall sluta helt. Det fungerar riktigt bra än så länge, men man får tugga en hel del tuggummi och även de med nikotin i.
Så önska mig lycka till :)

Förlängde mitt mobilabonnemang igår, blev en Iphone ändå, vit ;)

 


Köket

Bestämde oss för att riva skåpet i köket igår, dåtidens plugg går verkligen inte av för hackor och hålen i väggen är kanske 3 cm i diameter. Vi skulle bytt fläkt också, men det visade sig att fläkten uppe på vinden inte är någon kolfilter, så vi kunde inte.

Idag bär det av till tippen för att slänga möget, upp till tyringe för att lämna tre bananlådor köksprylar och inredningsgrejor. Herregud som vi rensat!

Snart fyller Lucia och Philip år. Vet redan vad jag ska köpe till Lucia, men till Philip är det en aning värre.. Får kanske dra med han ut på stan och betala för all hans dricka :) haha, inte en aning, det blir svårare och svårare för varje år.. :/

Snart sticker jag till jobbet!


Rensar

Fick ett ryck idag och gick upp på vinden för att hämta några lådor med mina gamla barnkläder, har rensat och slängt två sopsäckar till UFF på fem lådor, har kanske tio kvar på vinden! Lite ska jag såklart spara till mig själv, tvätta och se om det blir rent. Hittade några lite retrokläder som jag bara måste ha kvar, riktigt roligt! Trodde inte jag hade moderskänslor i mig, men när jag såg de här pyttetröjorna så värmde det i hjärtat :) Har dock två lådor till innan Philip kommer hem som jag ska rensa. Ohjisses!! Vi HADE städat vardagsrummet, men nu är det nog fullt med muslort och bananlådor... :/


Österrike 2010


Aktiv

Har inte varit så aktiv på sistonne, har skaffat mig ett liv, tillsammans med världens underbaraste man.

Vi stack till Österrike som var helt galet bra tillsammans direkt efter han muckat, lite svengelsktyska gick hem där nere också så jag kunde beställa in öl iallafall, vilket var det viktigaste. Vi åkte mycket skidor på förmiddagen och lite mer öl på eftermiddagen. :) Nu har vi varit hemma i en vecka och hunnit slänga två sopsäckar av min garderob och flyttat in hans kläder. Riktigt mysigt! Lucia har steriliserats och hon är alldeles för smart för sitt eget bästa, igår gick hon in på toa med sin tratt, där inne tog hon av sig dem och kliade upp ordentligt på hennes stygn! Jag trodde jag skulle kastrera om henne igen! Men nu har vi haft det riktigt lugnt och skönt idag sedan jag kom hem från jobbet.

Ska snart ut och gå en runda, det har precis regnat så det är riktigt skönt ute idag!

Nu ska jag beställa lite bilder från Österrike, ni kan få en tjyvtitt ;)








RSS 2.0