Telenor

Killarna på telenor kan rent utav gå in i skogen och stanna där. Fick en liten magkänsla igår morse och ringde bredbandsbolaget och frågade när mitt bredband skulle komma. Svaret blev att de inte fått in någon blakett och att jag inte stod med som kund. Nähä, blev vidarekopplad till telenors kundtjänst och det blev samma svar där, efter en ganska mild utskällning får jag ringa gratis i en månad inom telenor. När klockan är tio sticker jag ner till gallerian och frågar vad fan det är som står på. De sa att de faxat in min ansökan och inte visste mer, så nu får jag vänta i fyra veckor till innan jag får något internet. Ritkigt trist... Men jag behöver inte betala för modemet och har hört att man får en mobil på köpet när man beställer bredband nu så jag ska ner och kräva en sådan också. Men det är riktigt trist när man får veta att de inte ens beställt något, då blir man förbannad, och det är tur att man heter Titti Blixt då och vet hur man får lite saker på köpet ;) hehe.

Har helgen på matöppet, är riktigt roligt idag, mycket och göra så dagen går snabbt :D Sen på måndag så ska jag till Ullared med Bagarberta och det ska bli najs, ska ändra färg i varje rum så jag ser fram emot resan :)

trevlig allahelgons dag <3

Måsten!

Sitter på jobbet, har fyllt på en massa och läser en tidning lite sporadiskt och ser ett par guldiga pumps från topshop som jag verkligen måste ha! Det var precis sådana jag letade efter i sthlm, men som aldrig fanns i min storlek och ett par manchestershorts som jag verkligen vill beställa hem! ahh, det är riktigt farligt och läsa modetidningar för man inser att man bara vill ha mer och mer.. Men sen när man tänker efter så om man för välja mellan att spara pengar till att renovera badrum och kök eller ett par skor i månaden, så väljer jag definitivt kök och badrum. (Nej jag pensionsparar inte) :) haha.

Nej får väl sluta sukta och börja jobba lite istället. Särkillt när man får utskällning för att man ställer upp. :)

Såklart

Dagen har börjat bra, jag och Lucia har sett klart Bones säsong fyra, vilket slutade sudär. Kunde slutat bättre men sådana är spelreglerna. Sen var det dags för mig att bege mig ner till mammas butik för jag ska ju jobba här en kväll till. Min kusin börjar tragga om saker jag glömde igårkväll när jag stängde typ som soporna och tidningarna. Men det är ju inte så konstigt när jag tappade hela kassan i golvet så jag fick plocka småpengar en halvtimme. Men såklart så är ju mina kusiner så mycket bättre än vad jag är så jag är ju bara dum i huvudet! Självklart! Egentligen borde jag bara gå hem och lämna allting till honom som har såå mycket att göra egentligen. Men självklart stannar jag för inse fakta: Jag är egentligen den bättre människan här. Fast jag tror ingen ser det för jag får alltid skiten när något går fel eller om inte mina kusiner kan jobba och inte jag heller, som när mamma och min moster skulle iväg på en middag efter mässan förra veckan och jag kunde inte jobba och inte mina kusiner heller, men då fick jag ett tyst bemötande från mamma som menas med att allt är mitt fel.

Saknar min man också, men han är ute och leker soldat i en vecka och kommer förhoppningsvis hem på fredag. Sen ska man ju såklart jobba i helgen också. Men det enda positiva är att vi stänger tidigare och jag får en liten kväll tillsammans med honom, för han orkade inte komma ner hit efter sin vecka i fält.. Kan inte riktigt förstå honom med tanke på att jag aldrig gjort lumpen, men det är nog ganska tufft och om han säger att han inte orkar, då är han nog riktigt slut kan jag tänka mig. Stackaren... :/

Nää, nu ska jag sluta klaga här.. För idag iaf.

Avreagering

Måste evrkligen avreagera mig nu, igen! Är på jobbet, snorungar står utanför och håller på med vår tidningslåda och vår skylt utanför, blir förbannad och säger åt dem på ett korrekt vis att stick åt helvete, typ.. Nu kommer här in en ung kille som ska köpa cigg och jag frågar om leg, svaret jag får är: Hur gammal är du själv. Har ju för fan inte med saken att göra! Och det är ju ett bevis på att han är psykologiskt underutvecklad, men han hade dock åldern inne men att bli irriterad över en sådan sak?! Nästa person som muckar kommer få sig en fet jävla utskällning som heter duga, efter tre koppar kaffe och en redbull sprutar adrenalinet och jag är på topp! Skönt att man kan ta skithögarna och att man inte bara står och tackar och tar emot. Det är mitt jobb att kolla leg, det är mitt jobb att se till att pensionärerna känner sig trygga när de går in här, så varför kan inte rötäggen gå och sätta sig på tönthyllan och röka sina jävla level och få cancer? VA??? Om en och en halv timme ska jag gå hem till mamma, laga mat och se på Bones, nämnde jag förresten att jag och Philip inte storhandlar på Maxi utan på hemmakväll? Förra gången vi var där handlade vi för 1200:- haha. två bonesboxar och en band of brothers box. Härligt! :D

Har förresten köpt en härligt hemma tidning med bakinspiration till jul, jag kommer baka sönder! Mycket spännande och roliga saker där. mums!!

Jobbar

Jobbar nu på Matöppet och är riktigt trött på att vara den som alltid får ställa upp. Att jag ställer upp för mamma är självklart när hon ska på semester men att fktum är att hennes syster har TRE barn och ett hjälper till en helg som för övrigt är mammas så jag får ta den stressiga allahelgonhelgen är bara så sugit. Han som jobbar har tagit veckan ledigt, och varför kan han inte jobba de dagar jag skulle jobbat då för? hmm, jo just det hennes barn har ju fullt upp hela tiden. Börjar bli ganska tjatigt det här och det är sista gången jag hjälper till här nere utan att jobba ihop med mamma.
Längtar verkligen till helgen då man ska jobba, kommer bli helt underbart! hellyeah.... Känns som om det är mycket känslostormar just nu när mannen berättat en oerhört tragisk nyhet, jag ska jobba dubbelt och snart är det farsdag! härligt. jag ska verkligen supa mig stupfull när jag har fest om två veckor. yejj för det!

ha en underbar vecka 44!

Hej igen!

Vet inte om ni kommer igåh mig? Titti? haha, har verkligen saknat internet! Philip kom hem igår och antagligen kan man koppla in mobilen så man får internet i datorn, jättesmart!

Ska tyvärr jobba idag, börjar tre, första gången som helgansvar, men det kommer gå bra hoppas jag. Mamma sticker till karibien idag så jag har två jobb i en vecka nu, gott! haha..

Fick en kalldusch igår, trodde verkligen inte min mardröm skulle bli verklighet. Ska man vara självisk eller låta mannen uppfylla sina drömmar? Jag är kluven och vet inte vad jag ska göra. Det är visserligen ett år dit, men när man försöker planera en framtid ihop så är det inte lätt.. Kanske jag också borde sticka och göra något roligt i ett halvår då?

Nu ska vi ner till Sösdala och hämta en bil som jag ska ha den här veckan. Saab :/ haha. Får glömma problemen ett tag och njuta av att mannen är hemma iaf..


Onsdag.

Ibland blir allting så klart. Man inser saker som varit framför ögonen hela tiden, saker som man inte velat inse eller saker som man förtränger. Jag vet inte varför man gör vissa val i livet, ibland känns det så rätt men när man tänker tillbaka så tänker man att man kunde gjort det annorlunda. Jag har fått mitt yttre från pappa och mina drivkrafter från mamma. jag vet inte ifall ni vet att jag har tre syskon på pappas sida. Man kan väl säga att jag precis insett det när jag hittat den ena på facebook. Jag har ju såklart träffat dem förut men att inse att man har tre stycken till som min pappa hjälpt komma till jorden har nog tagit tid. Jag träffade två av dem på pappas begravning. Jag har ingen kontakt med någon av dem, men idag satt jag och sökte lite på facebook och kom att tänka på min ena syster. Hon har två underbart söta barn och ett tredje på väg. Ibland får jag uppdateringar av min farfar om hur hon har det, men när jag idag såg alla bilderna på henne så inser man att ett systerskap handlar mer om kött och blod. Jag ska väl tillägga att det skiljer 10 år mellan oss också. Hade man gjort allting annorlunda när man var 13 så kanske man hade haft kontakt med henne nu. Man inser så lite att de valen man gör idag påverkar en hela livet. jag hade en klump i halsen, men skrev ett litet meddelande till henne. jag vet inte om hon vill svara, ha med mig att göra överhuvud taget, men jag har iallafall försökt. Jag kommer bli glad om hon svarar, men förstår om hon låter bli, hon har ju sitt eget liv och jag har mitt. Vi är ganska lika till utseendet faktiskt, när vi var små. Blondt hår och stora bruna ögon. När pappa dog hade hon en dotter på två år, hon är ganska stor idag om man säger så och jag har aldrig glömt hennes födelsedag.

Om ni undrar hur det gått för mig idag så kan jag väl säga att jag gjort alla sakerna på min lista förutom en.. två.. Men det är ganska skönt att vara ledig för nu har man ju två veckor framför sig med två helgtjänster, tre veckor menar jag, ska ju jobba på matöppet i vecka 44. Men här ser inte förjävligt ut om man stänger sovrumsdörren så det är ju positivt. Jag har ju till och med lagat mat och frukost idag. Ett stort steg för mig ;) haha.



Lucia och jag har myst halva dagen idag <3

Borde, ska, måste

Måste städa idag, borde redan ha börjat och jag ska snart. Lite dammsugning här och lite våttorkning där. Är inte alls sugen på det. Vill bara ligga på soffan hela dagen med någon box av OTH. Får se hur jag känner om en timme, städtanten inom mig dyker kanske upp snart.

Lucia har inte blivit bättre och jag fick stänga sovrumsdörren inatt för hon höll på och bajsa i sängen. Det syns på henne att hon inte mår bra i magen och hon gnäller hela tiden.. Ger det en dag till sen kanske man får åka till vetrinären. Borde lämnat hem henne till mamma igen för då kommer mamma sannerligen lära sig en läxa om att bara ge den mat till henne som jag lämnat..

Nu måste jag gå iväg och köpa snus.


Party

Så då har man bestämt datum och inbjudningar för en hemmafest. Ska bli riktigt roligt att få en kväll tillsammans med nya och gamla vänner, man har ju inte misslyckats med någon fest ännu men jag hoppas att den här kommer bli riktigt bra trots att det är mycket olika folk. Philip bor här nu med så man fick ju prata med honom först, men det gick ju självklart bra för hans del också och jag hoppas att hans vänner också dyker upp. Visste inte vilka jag skulle bjuda från dem så det får Philip göra.

Nu ska jag snart ta och chilla ner, har haft unge och allt här idag och det gillade inte Lucia :) Det var mysigt, men efter det besöket är man glad att man inte har en egen, byta blöjor, mata, hjälpa och sova och allt. Nää, man ska kunna lämna tillbaka dme efter en timme eller så för hur mysigt det än var att Sofie och Felicia tittade inom så var det ganska slönt när de gick. (Inget illa mot dig Sofie nu), men ett barn tar mycket plats och man är väl fortfarande för egoistisk för åta sig ett sådant stort ansvar.

Men nu får ni ha en bra kväll. See ya!

Massage

Dagen började med massage på jobbet, riktigt skönt att bli av med alla knutorna i ryggen! Sen hade jag bokat tid på HUM och fick en tid på tisdag nästa vecka att sätta in spiralen. Skönt! Ett litet ingrepp sen behöver man inte tänka på bebisar i fem år. Det är ju rätt tid att göra det för när det är dags att ta ut den är man 25 och kanske redo, eller så sätter man in en ny och väntar tills det är dags. Slippa tänka på massa piller eller sprutor och mög, man kan bara vara.

Snart kommer Sofie, och vi ska äta frukost, eller brunch snarare. Hon tar även med sig lilla Felicia som är en riktigt sötnos! Svårt att vara sötare än henne. (Förutom min favoritIsabella) Så jag får ta mig i kragen och rensa upp här hemma lite innan dem kommer och stänga dörren till Sovrummet för golvet syns inte för alla kläder där inne.

Har hört att det snöar uppe i storstaden, skönt att man hann därifrån innan det började. Tänker på Philip där uppe nu. Stackar'n... Dem ska ju skjuta AKAN den här veckan med och jag hoppas han får bli skytt så han får ha lite roligt iaf :)

Annars har man bara torkat bajs och fått klippa Lucia i rumpan. Hon åt av Astrix mat när mamma passade henne och det mådde magen inte bra av... Tyckte hon verkade orolig när jag fick hem henne, men inte att hon skulle vara såå lös i magen, men hon mår bra nu. Får jag hoppas.


Helgen

Helgen tillsammans med Philip har varit underbar, fantastiskt, helt storslagen! Inte mycket kan slå den här helgen och det har blivit en hel del shopping och fika och pungsmisk. Det är ganska svårt och slå den här årsdagen. Philip har dragit runt mig på stan och låtit mig shoppa och han har faktiskt tyckt det varit roligt! Lite vemodigt att lämna sthlm utan honom och åka hem själv, men det är ju så det är när vi båda har måsten.

Har suttit i telefonkö i 45 minuter hos SJ:s hittegods uppe i sthlm idag. Men jag får hem mina stövlar iaf. Kostar dock 280:- Men det får det väl vara värt... Får in och betala det nu så är dem hemma på onsdag. :) kanon!

Och så ska man sälja lite möbler också. Två fåtöljer, en badrumsbyrå, en fotpall.. Så kanske man får ordning på den här jävla röran här inne. Vet inte vart jag ska börja, men får jag ut möblerna kan man börja städa.

Hoppas ni alla haft en lika bra helg som min, men det tror jag inte. För det går inte!! <3

Shopping

Philip och jag har gått på stan idag, började med en frukost på espresso house, gick sen vidare för o se om mina stövlar fanns på centralen, men hittegods hade stängt.. Såg lite av högvaktsavlösningen som Philip ratade, de gjorde inte som man skulle. Men jag tyckte det var roligt och se alla turister som inte fattade nånting! haha. Har hittat ett linne och en långekofta på Gina, en tröja och skjorta på Att och underkläder på Lindex. Köpte ju tröja och jeans igår på HM så man har hittat en del. Men NK är ju helt överskattat, hittade ett par jättefina trosor där inne och kollade påå prislappen - Vem fan är så dum och slänger ut 500:- på ETT par trosor? haha helt sjukt! Mös på ett fik i gamla stan under jord, mycker mysigt, men äckligt kaffe dock. Philip har köpt högtalare till ipoden så han är lika nöjd som jag är. Snart ska vi ta en öl på en närliggande pub och se matchen. Hoppas Sverige inte sumpar den här chansen nu!

Förresten så är skåningar mycket trevligare än stockholmare, och roligare!

3år

Igår firade jag och Philip treårsdag, världens bästa enligt mig! Glömde dock mina nya stövlar på tåget som vi ska gå och kolla efter bland upphittat på centralen idag. Bor på ett megamysigt vandrarhem i Vasastan occh det är gångavstånd till allt (jag klagar förståss ändå!) Åt middag på en mysig pub ett stenkast härifrån och till det drack vi pungsmisk. Precis så jag vill ha våra årsdagar, för jag ärr ju så kräsen med mat så skulle vi ätit på en fancy resturang ade vi fått gå inom mcdonken också. Så dagen igår var perfekt utom att jag tappade mina stövlar, men annars får man väl köpa nya :D

Philip <3

Nya kontakter

Vi lär upp en "ny" tjej i bakeoffen den här veckan, hon har jobbat i delin innan och ska nu jobba hos oss i baket också. Riktigt trevlig tjej och det är så roligt att det är så bra folk på Maxi. Finns en annan tjej som jag också kommit ganska nära och hon är så himla go! Roligare tjej får man nästan leta efter, genomärlig!

Sitter och lockar mitt hår just nu, kommer få göra det mer på tåget i morgon men bara så att basen är lockad. Sen att man får sätta på sig en ful mössa i morgon när man jobbar är ju så trist för då går ju frillan ner ännu mer, hoppas det inte regnar bara.. Hade varit pricken över i.. Så har ju äntligen dagen kommit att åka upp till storstaden och få umgås med min älskling. kan det bli en mer romantisk tre års dag?! Får verkligen inte glömma ta med mig kameran så ni får foton :)

hejrå!

Matöppet

Jobbar på matöppet just nu efter en dag på Maxi. Men man måste ju ställa upp för laget (familjen) ibland, så är det. Lägger in en massa nya varor, men det är rätt gött att slappa lite vid datorn.

Har sagt att jag inte gillar barn och så, framför allt inte i en butik. MEN världens sötaste ungar var inne på Maxi idag och jag blev helt förälskad! Vill också ha sånna mysiga ungar. Fast dem kanske bara var underbara idag och kanske lika irriterande alla andra dagar så som ungar brukar vara. vem vet?

Får väl återgå till arbetet.


Underbar dag!

Har haft en riktigt bra förmiddag tillsammans med jennica. Har gått och shoppat underkläder och fikat, fast vi inte umgåtts på ett tag så känns det ändå som vi sågs igår. Det är inte många sådana vänner man har. Och dem ska man vara rädd om, vilket jag är riktigt dålig på.. Men jag får börja ta tag i det igen. Efter shoppingen tillsammans med jenkan kom mamma och Mats och vi gick ut på stan och åt, gick även och shoppade till mamma och jag fick en riktigt snygg tröj-jacka av henne. Det bästa av allt var att storlek 34 passade :D yeah!! Då blir man riktigt nöjd med sig själv :D hehe.

Skönt och ha en dag och koppla av på. Kanske ska ta och städa snart, eller bara koppla av, får se sen.

Längtar verkligen tills jag ska upp till STHLM till Philip och fira vår 3års dag :) Kommer bli perfekt! Synd att jag ska jobba på morgonen så jag inte har tid och göra i ordning mig, men det kan man nog göra på tåget. ;) 3 år och jag är fortfarande lika förälskad!


Hallen

Vill berätta för er att jag har Hässleholms vackraste hall just nu. (enligt min mening) Mats och Philip gjorde ett underbart jobb och allt var klart när jag kom hem från jobbet i lördags.
När jag sedan började städa i vardagsrummet bland böckerna som jag tänkt lägga upp på vinden föll ett foto ut från en bok, Pappa av Danielle Steel. Mycket märkligt, jag vände på det och det visade sig vara ett foto på pappa som jag tog på en resa till kanarieöarna när jag var tio. Jag har letat efter det här fotot i sex år, jag blev av med det sommaren efter pappa dött och har inte förlåtit mig själv för att vara så slarvig. jag har inte så många bra foton på honom och på sistonne har det kännts som om jag glömt bort hur han såg ut. Det låter kanske löjligt men det känns som om fotot blev gömt för att jag skulle hitta det nu, när jag nästan mist alla minnena och de kom tillbaks, som en våg dragit över mig med kallvatten. Alla minnen och känslor, men jag är glad för nu sitter han här på skrivbordet, inramad och inte gömd i en bok.



Cyklade till jobbet i morse och blev kallad pucko av en tjej som jag cyklade förbi, hon sa att cykelbanan låg på andra sidan och skrek som en galning. Insåg hur mycket som förändrats på fyra år då jag mest sannolikt skulle ha klivit av cyklen, parkerat den och gett henne ett antal knytnävar. Det låter brutalt, men så var det, jag kunde inte hantera min ilska eller känslor.Istället sa jag godmorgon på dig också och cyklade vidare, det kändes bäst så och jag lät det inte förstöra min morgon. Det är någon som lärt mig det, tålamod. Han är riktigt bra på det och är en av de människor jag beundrar mest här i världen, han är bra på allt han gör och tar sig för. <3



Ska ju såklart visa en bild på tegelväggen :D

  


RSS 2.0