Lämnad.

Nu har jag lämnat mamma som åker iväg utomlands. Nu är det definitivt och det känns lite sorgligt, men samtidigt är jag överlycklig för hennes skull. Man har ju alltid tagit henne för givet och haft henne inom en halvtimmes körning. Nu tar det ca 14 timmar med flyg för att få träffa henne. Som tur är har jag Philip men det är ju ändå inte samma sak. Man kan kanske inte tro det men jag är rätt mammig av mig. Det har ju blivit så sedan pappa dog, att mamma fick vara både och vilket hon har klarat av riktigt bra. Men nu är jag alltså själv i Sverige.
Hon kommer dock hem om en vecka och jag åker ner till Etiopien och hälsar på om två veckor. Men sen kommer hon att vara där nere och jag här uppe. Man får väl se hur det går. Jag kanske blir bitterfitta no1 eller nåt.

Men idag blir det förberedning som gäller till max! Börjar 8 och slutar 11.30, sen ska man hem och fixa ordning allt här, inte en pinal ska vara framme när jag är klar. Imorgon blir det till att decorera hela lägenheten i halloweentema och börja sponken till frukost. det låter awsome! Kul att så många från jobbet ändå är på G för detta, Philip och jag har ju planerat den här festen i 1½ månad nu så man får hoppas allt blir bra, t.ex: att jag får ner skålen till bålet i pumpan! (har inte funderat ut riktigt hur jag ska göra ännu, men det får bli som det blir) att ingen granne säger ett ord om att vi har fest för jag har faktiskt förvanat dem nu. Att ingen katt rymmer när folk ska röka från balkongen. Att Tina håller sig i garderoben. (Tina är Titti när hon är arg, det är ett riktigt odjur som ska förvaras långt inne i garderoben!)

Nu ska jag klä mig för jobb, tänkte jag skulle berätta för er vad dagens outfit (som alla andra bloggare gör) blir:
MAXIbyxa (gråa, herrmodell med knäkuddar) Vitt slitet linne, röd MAXIskjorta antagligen den också i herrmodell, eller i större dammodell, skor med stålhätta från Ahlsell. ;)

Kram på er!


Shopping :)

Hemma från tjejkvällen på MAXI. Handlade totalt för ca 900:-, men det vart ju faktiskt sådant som jag BEHÖVDE! :) tex: 2 aftersun, 1 sollotion, 1 bodybutter, läppglans, foundation, och parfym. (Laila Bagges you rock) Men nu har jag allt till Etiopien iaf och sen fick jag en goodiebag med lite schampoon, lotion och inpackningar. Nice kväll med andra ord :)

Nu ska jag hinna se Biggest Looser innan jag hämtar Philip.

God kväll <3


Tjejkväll

Den här dagen är verkligen lång! När jag slutat jobbet åkte jag ner till Sösdala för att ta farväl av butiken. Nu har den bytt ägare, det känns lite vemodigt men ändå lyckligt. Skönt för mamma att äntligen bli av med den. Ska ner dit på lördag för att se nyöppningen, dem ska i princip göra om hela butiken! Efter jag varit i Sösdala körde jag direkt upp till Osby för att få lite knäck i ryggen av kiropraktorn :) Riktigt skönt att få sig en genomgång innan man ska gå på semester.

När jag körde från kiropraktorn ringde jag frukten när jag var i Stoby för att fråga om hon kunde sätta ut 2 bananlådor till mig. Det gick bra så jag var på MAXI 2 minuter efter det jag ringt, går ut från bilen och ser en man tar 4 stycken bananlådor från baksidan! Skriker: nej nej nej nej!!! till killen som tar dem, men han bara tittar på mig och sedan skyndar därifrån! Schysst asså!! Kunde inte delat med sig eller något? "/
... Men jag fick mina bananlådor tillslut!
Snart ska jag iväg till Maxi igen för att gå på tjejkväll och shoppa loss. Sen ska jag köra till Perstorp och hämta Philip från jobbet. Känns bra att ha fått gjort en hel del idag ändå :)

På fredag har jag kort dag också så då ska jag rensa det sista i lägenheten så man kan börja sponka på lördagmorgon :)


Leah ser ut som katten på teven som tappar hakan <3


wonderful!

Idag har man fixat naglarna hos Lisa, sen när man kom hem åt alla tre frukost tillsammans och nu har jag ätnligen kört iväg fönsterbrädorna och allt mög till tippen!  Det har stått i hallen ett tag nu, så det är skönt o se hur en hall ska se ut :) ordning och reda med andra ord :) Ska bara ta upp golfklubborna till vinden också för det är ju inte direkt golfsäsong nu :) Tvätten är snart klar, har till och med hängt in det som är klart! (Annars brukar det ligga i tvättkorgen till nästa gång vi ska tvätta så jag är riktigt nöjd att man redan har fått in det i garderoben!)
När jag är klar med allt detta så ska jag faktiskt lägga mig med en kolsyrad vattenflaska i soffan och bara njuta!

Imorgon ska jag till kiropraktorn efter jobbet, sen på kvällen ska jag till MAXI:s tjejkväll på hälsa och skönhetavdelningen och shoppa loss! Behöver ju några solskyddsfaktorer, aftersun osv tills man ska till emiomien :)

funderar på vad man ska äta ikväll, blir nog något med köttfärs iaf, köttfärstårta eller något liknande :)

Mamma

Snart kommer mammsingen hit, ska bli skönt att umgås lite för hon sticker ju på Torsdag.
Tänkte jag skulle baka ett eller två medelhavsbröd med fetaost och soltorkade tomater idag och till middag blir det kyckling. Ska se om man kan locka mamma att hjälpa mig bära upp allt på vinden också, skönt med bärhjälp :)

Har haft catfight i sängen idag också, drottningen av dubbelsängen för idag blev: Leah! :)




Kreativitet

Sa till mig själv igår att jag verkligen skulle ha sovmorgon idag och bara ligga och dra mig i sängen! Jag vaknar istället halv sju imorse och kunde inte somna om! Så jag tog på mig mjukisbyxorna och kameran och gick ut en sväng, för varje morgon jag har gått till jobbet har det varit ett sådant stillsammt ljus över första avenyen som jag har tänkt fota ett tag. Såklart fanns inte det ljuset där imorse, men jag fick iallfall lite bilder. Som sagt har det blivit en hel del bilder med det nya objektivet. Jag åkte ut till Näset igår efter jobbet och tog lite bilder där också. Är så super-bajs-nöjd med objektivet så det finns inte!!

   
   


Annars har det varit en kreativ dag med att städa sovrummet, storhandla, sätta upp kabellister i både kök och badrum. Snart ska jag börja att bära upp saker till vinden och se om jag hittar våra vinterjackor där uppe någonstans.. I morgon får det bli ytterligare städning, tar ett rum i taget nu, så imorgon får det bli vardagsrum och badrum. Sist tar vi köket med tanke på att vi ändå måste diska innan festen på lördag.

jag hade verkligen behövt en dusch också... "/

Objektivet

Nu har vi äntligen fått hem objektivet, ett 70-300, så jag kan ta helt underbara bilder när jag är i Etiopien! Jag hoppas verkligen vi kan åka till Blue Nile över helgen då jag är där, för det är helt sjuka vattenfall och helt underbar natur där. Sen ska vi självklart till Afrikas största marknad, Merkato och shoppa loss! Vad kan en klänning kosta i ett U-land? en 10 kronor? Inte en aning, men det kan inte vara dyrt för oss västerlänningar iaf. Man kunde till och med köpa apor och kameler på marknaden! Undrar vad en kamel kostar egentligen? Eller det hade faktiskt varit helt amasing och haft en gullig apa :) hehe. Tankarna flyger iväg för jag vill bara ner dit NU!

Ikväll blir det tacos, Petra kommer också dinera med oss, riktig myskväll med andra ord. Ska jobba hela helgen, så det blir en lugn fredag och lördag. Men man får ju hålla igen inför festen nästa vecka :) Ska kanske ut på hovdalafältet och fota lite? Är sjukt sugen, enda nackdelen är väl att kameran är så satans tung nu bara! hehe :)


Jag ska börja banta igen, för när man såg den här bilden innan man blev tillsammans med Philip så blir man bara deprimerad! Vill se ut så igen!!!! "/


Maskerad

Idag är jag och Philip lediga tillsammans, så vi stack ner till Mixhuset och köpte maskeraddräkter och lite annat till halloween. Bl.a färgade linser så vi ser riktigt räliga ut!  :) Ska bli riktigt kul faktiskt, så nästa vecka blir det fullt upp här hemma med att plocka undan och decorera och fixa med snacks, eller vad vi nu ska bjuda på.

Idag ska vi ta stygnen på Leah, ska bli skönt både för henne och oss att bli av med tratten och allt.
Nu slipper man tänka på att hon inte ska gå ut på somrarna och bli gravid och allt och kanske så blir hon mer förnuftig och fattar hur Litterkwittern ska användas!

Nu är det bara 23 dagar kvar tills jag åker till Etiopien, håller på och laddar in musik på både Iphone och Ipod, ifall batteriet tar slut på någon av dem så har jag en backup :)
rutten ner blir: Amsterdam, Sudan och Addis Abeba. Är lite nervös att landa i Sudan faktiskt. Vem hade inte varit det? :)

Nu ska jag mysa vidare med älsklingen.

pusshej!


Driftig dag

Har en driftig dag idag då efter jobbet stack jag till gymet och nu håller jag på och pluggar. Tänkte faktiskt att jag skulle hoppa ner i badkaret sen och fortsätta läsa. Nu ska jag bannemej hårdträna så jag blir lite fitare till halloween då jag ska ha på mig en helt underbar grekisk gudinne klänning :) läängtar!!! Ska bli en riktigt rolig kväll faktiskt! Tänkte jag skulle göra en orange halloweentårta och verkligen göra det halloweenmysigt här hemma o så! Nu ska jag dock återgå till pluggandet :)

Underbara helg!

Har kommit hem efter en underbar helg tillsammans med älsklingen, vi firade vår fyra års dag med att åka till Ullared och sen checkade vi in på Grand hotell i Falkenberg och njöt av tillvaron bara :) på Ullared hittade jag faktiskt 2 klänningar och sen lite smått o gott som man behöver i köket. Utanför köpte jag ett par sneaky steve skor och dem har jag fått riktigt mycket skoskav av!! Nu e det how i met your mother!

4 underbara år.

Imorgon firar vi vår 4 års dag på Ullared och sen på Grand hotell i falkenberg. Kommer bli en helt underbar helg!! Ska snart b packa ihop väskan till imorgon men först ska mamma komma och hämta katterna, för dem kan vi ju inte ha med oss :) hoppas ni alla får en bra helg, det ska jag ha!! <3

Godissugen

Är extremt godissugen just nu!! Men jag ska stå emot idag så jag kan kränga gott i helgen :) längtar verkligen dit och bara få mysa med älsklingen på ett hotellrum i Falkenberg :) något annat jag ser fram emot är att åka till Addis i november för nu är resan bokad!! Vi har bestämt oss för att köpa ett 70-300 telezoomobjektiv nu också så vi kan ta riktigt coola bilder nästa år då vi ska till Kenya på safari :) jag lär ju även gå lös med kameran på katterna till sommaren, men tänk när man får syn på en flock lejon och vilka bilder man kan ta då? Får en liten fotograforgasm redan!! :)

Kanelbullensdag

Idag är det kanelsbullens dag och jag har bakat kanelbullar heeela dagen så jag kan spy på att nu! Så vad säger Philip när han är på väg hem? " jag ska baka kanelbullar idag!" haha!! Ska jag behöva stå ut med det jag anser so stank här hemma också?! Men man kan ju få smaka lite på degen iaf ;) ska snart börja med maten, vet dock inte vad jag ska göra.. Något med lax kanske? Längtar mega till helgen! Kärlek i överflöd!!!!

Julbilder

Snart är det dags att ta nya julkort på Lucia och Leah som vi ska skicka iväg till nära och kära. Provade tomtedräkten på Leah härom dagen och hon gillade inte den, kommer bli en pärs! :)

Nu ska vi ner till Valentino och hämta pizza, vi har legat i soffan halva eftermiddagen och sett på filmer: The swing vote och mrs. Doubtfire, båda var riktigt bra! En tår trillade ner från min kind lite då och då.. :)

I veckan blir det fullt upp, jobb i morgon, på tisdag när man är ledig ska jag fixa naglarna, sterilisera Leah och gå till Länsförsäkringar och snacka lite med dem. Allt ska ju som vanligt pressas in på en och samma dag! Vi har säkerligen tvättid också om jag inte minns fel och kylskåpet behövs säkerligen fyllas på. Sen var den dagen slut!
Till helgen ska vi ju fira vår 4 års dag, kommer bli riktigt kul! Komma bort lite och skämma bort varandra är ju inte helt fel, ;)

Längtar lite till Jul faktiskt, all hetsen på jobbet och så blir det mörkt och friskt i luften, själva julstämningen saknar jag inte på grund av personliga problem, men jag tror något magiskt kommer hända i jul så det kommer bli en bra jul i år :)


Hotell

Nu har vi bokat hotell till vår 4 års dag i falkenberg. grand hotell, som ligger precis vid floden, sparade lite bilder :)

   
Kommer bli en riktigt mysig helg!! <3


Emiomien

Nu är allt klappat och klart: jag ska till emiomien i november (för er som inte talar i drömmar heter det Etiopien) riktigt skönt att veta vad man ska göra på sin semester faktiskt. Dock blir det ingen safari utan vi väntar med den tills Philip också kan följa med :) men jag kan nog roa mig inne i Addis Abeba också med shopping i plåtskjul och bad på sheraton hotel. Kommer bli fantastiskt!! Just nu är jag på väg hem från sösdala, har hjälpt mamma i butiken, bakat lite o så som vanligt :) på bussen sitter det två småugar som skriker ikapp, riktigt kul, Tina vill bara ut!!! Haha!! I eftermiddag ska jag baka muffins, hittade några goda recept idag som jag tänkte prova :) ha en fortsatt trevlig älg!!

I didn't!

Har varit ute och plockat svamp med älsklingen idag, vi var ute i tre timmar och det var så skönt! Har hela frysen full med trattisar nu! Jag äter ju inte dem, men Philip gör det :)

Ikväll blir det hemmakväll vid teven, tända lite ljus så här blir varm och mysigt inne, kanske går upp till hemmakväll och köper lite godis också.

Nu är det bara en månad kvar tills jag har semester, hoppas verkligen jag kan åka ner till Etiopien då. Annars får jag vara hemma och lägga golv och måla hallen :) Det blir bra  vilket som.

One tree hill är äntligen igång!!! :) yejj! <3


RSS 2.0