: Snart

Sjukt mycket att göra på jobbet i dessa tider, hade man bara stannat kvar i skolan hade man haft jullov nu. Fast å andra sidan går det inte att tänka så. Välkommen till vuxenvärlden :)

När jag körde hem idag satt jag och tänkte på milleniumfirandet för tio år sedan. Tänk så mycket som hänt sedan dess.. Jag firade med pappa i Bromölla och han hade köpt rallybilar och sådant på jul som åkte framåt när man tände på. Det var ett vackert firande. Mycket har hänt sedan dess, man har växt upp, skaffat sig ett eget liv men man är nästan tillbaka på samma ställe tio år senare, i Sölvesborg. Men med undantaget att man har ett stabilt förhållande, skaffat katt, köpt lägenhet och har jobb och ingen pappa i livet. Tänk så snedt men ändå så bra allting kan bli. Man har varit nere i botten och vänt och är fortfarande på väg uppåt. Hur kommer mitt liv se ut på nyårsafton om tio år? Kommer jag ens vara vid liv? Har jag gift mig och skaffat barn och hus? Eller bor jag kvar i samma tvåa och är singel med katt? Man kan dock inte tänka längre än morgondagen, men planera kan man alltid och sikta högt.

Gott nytt år på er allesammans, nu väntar soffan och en stark kropp att ligga i.


?!

Jag är nervös, orolig, rädd och stressad. Jag vet dock inte varför men det måste finnas någon bakomliggande orsak. Har sovit jävligt dåligt inatt, men på jobbet kan jag iallafall slå alla tankar ifrån mig. Tack och lov.

Nu ska jag plocka undan, eller bara lägga mig på soffan.

Nyårslöfte inför 2010: Bli gladare och tänka lite mer på mig själv. Äta gott och skratta mycket.


Söndag

Sista dagen av min femdagarsledighet. Dagarna har gått så fort!! Så idag vill man hinna med allt och inget, eller att vi bara går upp till Hemmakväll och hyr lite filmer och chillar en hel dag. Får se vad sömntutan där inne säger..

Fick syn på The sims skivan, så jag tror nog jag ska ägna min morgon åt det.


Hemma

Nu är vi hemma från Stockholm och har precis ätit en mysig frukost med ägg och bacon och flera andra godsaker.
Resan hem igår gick bra, ni läser kanske i tidningarna om alla avkörningar på E4:an och andra ställen, jo det fanns idioter som trodde de kunde köra om i 120 km i 10 cm snö och klara sig. Idioter, själv satt vi och sjöng och stannade till lite varstans för att kissa och köpa lite godis eller äta.

Har haft en riktigt mysig jul tillsammans med min farfar och bonusfarmor, faster och mina kusiner. Mitt ute på landet bodde dem och det var alldeles tyst, riktigt skönt att få fira min första jul med Philip och farfar sedan Pappa dog. Det har varit skratt och gråt och såklart kalle och Hugo. :)

Idag ska vi ut på stan och köpa skidställ till oss båda, Philip hittade tidningen nyss och blivit kåt på en 42" teve och bluray spelare. Helt onödigt!! :)

Hoppas ni haft en riktigt bra jul, för det har jag haft <3


Skidor

Sitter och kollar skidor nu, kostar ju nästan lika mycket och hyra nere i österrike som att köpa egna här hemma. Kan knappt bärga mig tills vi är påväg ner!! Har ju inte kört på evigheter, men det är ju som att cykla :)

Saknar Philip också som in i helvete! Han kommer ju hem i morgon, men jag vill ha han är just nu! tänk, snart har man semester i fem hela dagar! wohoo!! :) Ska bli mäkta skönt och bara få spendera all dne tid tillsammans med älsklingen.

Nu ska jag dock laga lite mat, eller tja, nudlar blir det nog. Rensa kylskåpet från gammal mat och sen är det lagom att sticka till jobbet. tror inte där e så mycket folk idag ;) haha.


17 again

Har precis sett 17 again, grät som en bebis! mkt bra tidsfördriv om man säger så!!

Har fått mkt fina vykort i år av släkt och vänner, man blir så glad när de dimper ner i brevlådan :)

Nu ska jag se Meet the fockers, måste verkligen få mig ett gott skratt innan den här dagen är slut.

Ibland önskar jag för något annorlunda, men då hade det ju aldrig blivit så här.


Österrike

Sådärja, Österrike 2010! Allt är nästan bestämt, ska kolla med jobbet först. Vi ska ju dock köra ner så flyg behöver vi inte boka :) gödigödi :) ser verkligen fram emot detta och hoppas verkligen att det slår igenom :)

Lucia har för första gången varit ute i snö och det var ingen vacker upplevelse, stackarn frös och sprang snabbt in, fast vi tog ut henne igen så vi kunde ta ett foto :) taskiga morföräldrar hon har ;) hehe.

fyra dagar kvar!


Skottar

Riktigt roligt att se alla folk som skottar undan sina bilar, tills jag kom på att snart ska det bli min tur! haha. Men jag tänkte gå ut i tid och varmköra den så man inte har så bråttom eller kommer försent.

Dag 2 av 7, känns som om min positiva glöd bara blir starkare och jag ska fortsätta. Jag längtar dock sjukt mycket efter Philip, men om bara tre månader så är han hemma för gott. Skönt! Vill bara inte att man ska börja ta varandra förgiven då, nu så är varje helg speciell och det är så mysigt.

Ikväll är det jobbefest, första julfesten för min del med det här jobbet och det kommer bli mysigt :)

Funderar på och köpa en tomteluva som man kan ha på sig de två sista dagarna nästa vecka när man jobbar, lite extra julstämning skadar ju aldrig :)

hoppas verkligen på första vita julen sedan evigheter!


Snö

Det är vitt på gatan utanför mitt fönster och träden pryds av vita snöflingor-
jag gillar det.

Jag önskar du kunde vara hemma nu så vi kunde ta på oss massa kläder och ha snöbollskrig.


Julrim

Har suttit lite med julrim nu på eftermiddagen och ibland kan det bli riktigt svårt! Det är typiskt när man fastnar på en mening och den är så bra och vill verkligen inte ändra den. Tänkte jag stoppar lite och bloggar en stund istället :)
Efter jobbet idag gick jag inom On-off och köpte en handapparat till wii-spelet, mamma betalar för vi ska spela på nyår ute på Näset, mamma är livsfarlig så det kommer bli skitkul och möta henne i någon löpgren eller liknande! Hon kommer springa ut till köket!!!

Är riktigt mörkt ute och man är så trött ochsliten hela tiden, kändes som om jag fick ny energi igår på min lediga dag och ska härmed vara positiv över jul och nyår! Jag har ännu inte kommit på ett nyårslöfte, men de kommer väl,
kanske kan bli något enkelt som att helt enkelt vara lite snällare eller lite generösare.
Man blir ju samtidigt glad av att hjälpa andra så varför inte! Eller kanske något i stil med att inte kränga på Philip
när man haft en dålig dag? Han brukar få ta smällarna och jag har lika dåligt samvete varje gång... :(

Julfest med jobbet i morgon, jag ska köra dit så man inte dricker någon alkoholhaltig dryck, och sedan inte kan stanna vid "två-tre" öl. Bättre man kör så man kan vara människa dagen därpå. Men trevligt kommer det bli, utan tvekan!

Köpte en julklapp till Lucia igår på Eko, kunde bara inte låta bli!!!
 


eko

körde trots allt till ekohallen idag, hade inget och göra och då är ju bästa sättet att spendera pengar istället!
käpte julklappar till lucia, sen ska vi ha sån är klapplek både på nyår med mamma och den 22:e med Philips släkt, så det blev några sådana presenter nu. Och till julklappar ska man ju såklart ha rim. Har endast kommit på två stycken, men är halvvägs med de andra, lite hjärngympa är alltid bra och ha.

Mamma och Mats kommer snart hit på fika, här ser förjävligt ut, men jag ska verkligen inte städa. jag ska ta det lugnt idag.

I den bästa av världar finns du, min man, min älskade.


15/12

Julstämning för mig är att titta på mysteriet på greveholm kvällen innan julafton med ljus, mjölk och lussebullar.


Julkort

Godmorgon folk!

Har inte sovit så här länge på år och dagar och det känns bra. Nu kokar jag lite kaffe och funderar på och gå ner till macken och köpa bullar. Vaknade faktiskt av att posten kom med julkort till mig från ett poar som tog hand om mig när jag var liten och mamma och pappa jobbade. <3

Jag vill verkligen inte göra något nyttigt idag och försöker verkligen inte se allt jag borde städa. Får se hur länge jag lyckas! Kanske kör en runda till fjälkinge istället.

kram


LEDIG

Är härmed ledig en dag innan jul och jag ska njuta för fulla muggar! Soffan kommer se sliten ut på onsdag för nu har jag laddat med godsaker som jag ska trycka i mig och bara slappna av tillsammans med Lucia.

De som inte jobbat inom handeln förstår vad vi pratar om. Vi kommer vara så döda på onsdagkväll.
Nu ska jag dock se några avsnitt av numbers och se vad de kan räkna ut idag :)

Det är skönt för jag slipper tänka...


Uppdatering

Oj! Nu märks det att Philip varit hemma en helg för jag har ju inte uppdaterat ett dugg!
Men nu har han tyvärr åkt upp igen och kommer inte hem förrän nästa söndag, då jag förövrigt kommer vara helt död.
Nu börjar julhetsen i butikerna och man känner redan på folk som är stressade och ska ha både det ena och det andra, so what om ni glömmer senapsillen? Ni har ändå köpt fem andra sorter!!

Lucia har namnsdag idag så nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med henne och mysa sönder, har jobbat hela helgen, ska dock jobba i morgon också, sen är man ledig på tisdag och jobbar fram till onsdag nästa vecka, funny funny! Men jag ska dock inte klaga, mitt schema är urbra för jag är ledig i FEM dagar sen. Ska bli mycket skönt om man säger så :)

Men godnatt då.


Bilder-Grand

Måste lägga upp dessa sköna bilder från grand i lördes!





2 "vackra" bilder, jag vet inte vilken som är värst! :)

Love


torsdag!!

Äntligen kommer Philip hem idag :) Ska bli megaunderbart! "tyvärr" så ska jag vara med i högskolans julcup så vi kan inte spendera fredagen tillsammans och i helgen jobbar jag. Men det ska bli roligt och spela boll och man får se det som att vi har tre veckors jullov tillsammans senare..

Ska ringa vetrinären idag, och ag hoppas verkligen hon blir lugnare efter ingreppet och INTE kissar i sängen. Har dock köpt hem hennes favoritgrus nu så vi får se om hon kissar mer i lådan hädanefter.

Riktigt hungrig nu så man får väl mgå och köpa lite frukost. allt i kylen är utgånget. :/


patetiskt

Hur patetisk är inte jag som inte ens kan byta en glödlampa?! Dem har tyvärr gått i badrummet och det är ju inga vanliga hederliga glödlampor utan spotlights och jag får fanimej inte in fingrarna och kan byta dem jävlarna. trist, så man får gå på känsla i morgon när man duschar och hoppas på att man inte förväxlar balsam med tvål! har tyvärr inte kvar min stora lampa längre så jag får väl tända lite stearinljus och ljuga för Philip när han kommer hem och säga att jag bara ville vara extra romantisk ;) haha. pinsamt också och ringa svärfar, som antagligen nu tror att jag har tummen MITT i näven! men det bjuder jag på, som en litet skömt: kommer ni ihåg när titti inte kunde byta glödlampa?

längtar alltmer till jul nu, har fått vägbeskrivning hem till faster uppe i Stockholmsområdet någonstans, matlista och nästan alla klapparna är köpta. Även om inte pappa finns kvar så finns han mycket i farfar och det är jag glad över, för då känns det som om man får umgås lite tillsammans med honom i alla fall. Jag ser fram emot det, men jag är också rädd och nervös ifall pressen blir för stor, om man bryter ihop och ingen förstår varför. Jag tror många tror att man kommit över det, på något sätt har jag väl gjort det och gått vidare, men traumat trots att man var förberedd kommer jag aldrig över, jag förlåter aldrig och trots jag har så många frågor kvar så är de för svåra och ställa och än mer svåra och besvara för alla trodde väl att jag inte förstod något. jag förstod inte allt, men i efterhand så klarnar mycket av dimman upp. Men det är snart jul och jag har en bebis och se till så att den blir den första bästa julen.

Jag saknar dig Philip!



Här är julbilden på Lucia som prydde våra julkort till nära och kära.
(De som är utomland i snön ska få sitt när jag fått en permanent adress) :)


patetiskt

Hur patetisk är inte jag som inte ens kan byta en glödlampa?! Dem har tyvärr gått i badrummet och det är ju inga vanliga hederliga glödlampor utan spotlights och jag får fanimej inte in fingrarna och kan byta dem jävlarna. trist, så man får gå på känsla i morgon när man duschar och hoppas på att man inte förväxlar balsam med tvål! har tyvärr inte kvar min stora lampa längre så jag får väl tända lite stearinljus och ljuga för Philip när han kommer hem och säga att jag bara ville vara extra romantisk ;) haha. pinsamt också och ringa svärfar, som antagligen nu tror att jag har tummen MITT i näven! men det bjuder jag på, som en litet skömt: kommer ni ihåg när titti inte kunde byta glödlampa?

längtar alltmer till jul nu, har fått vägbeskrivning hem till faster uppe i Stockholmsområdet någonstans, matlista och nästan alla klapparna är köpta. Även om inte pappa finns kvar så finns han mycket i farfar och det är jag glad över, för då känns det som om man får umgås lite tillsammans med honom i alla fall. Jag ser fram emot det, men jag är också rädd och nervös ifall pressen blir för stor, om man bryter ihop och ingen förstår varför. Jag tror många tror att man kommit över det, på något sätt har jag väl gjort det och gått vidare, men traumat trots att man var förberedd kommer jag aldrig över, jag förlåter aldrig och trots jag har så många frågor kvar så är de för svåra och ställa och än mer svåra och besvara för alla trodde väl att jag inte förstod något. jag förstod inte allt, men i efterhand så klarnar mycket av dimman upp. Men det är snart jul och jag har en bebis och se till så att den blir den första bästa julen.

Jag saknar dig Philip!



Här är julbilden på Lucia som prydde våra julkort till nära och kära.
(De som är utomland i snön ska få sitt när jag fått en permanent adress) :)


kastrering!!!

Nu skiter jag i om Lucia inte får en kull innan hon kastreras! Hon har nämnligen kissat precis brevid mitt huvud på överkastet inatt!! Kattjävel, är riktigt irriterad nu och har tagit numret till Vetrinären på ljungdala. Hon har ju blivit riktigt pratig och så på sistonne och man har förstått att hon blivit könsmogen, men inte att hon skulle kissa och riva ner saker överallt. Så nu är det slut med det, kastrering är på G, hur mycket jag än hade velat ha en kull på henne.

Är ledig idag och hade turen att ha tvättdag, jävligt tur för Lucias skull om man säger så, inte för att jag någonsin skulle slå henne eller liknande, men hade blivit ännu mer irriterad. tråkigt bara med täcket, funderar på och slänga det och köpa ett nytt, men det är ju inte alltid så billigt, läste tvättinstruktionerna och vår tortkumlare nere i källaren fungerar inte/jag har inte kommit på hur den fungerar.

Fotboll på fredag, ska bli riktigt roligt och spela om man säger så, var ett tag sedan dock, men man kommer väl snabbt in i det hoppas jag :) Annars får man sätta sig på bänken och hejja fram resten av laget.

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag, min startade INTE som jag tänkte den skulle. Ska eventuellt ner till Bygga också och köpa takfärg, bets och lister, men antagligen stannar man hemma och tvättar hela dagen. joy!!

Sämst!

Hur sämst är jag egentligen? Fick lite sug efter guitarrhero när jag kom hem från jobbet så jag satte mig för att spela lite, när jag värmt upp lite tänkte jag köra sweet home alabama och det var bara på easy men kom fan inte mer än 28%! hur dålig får man vara? testade sedan på beginner och hade fan inte många rätt där heller! förstår inte hur man kan göra två saker samtidigt så himla fort! shit my god!

Nu ska jag dock dra lite förlängningssladdar runt om i lägenheten så man kan få en fungerande micro och telefon!

tack för fikan <3


Grand

Lika roligt som man hade igår lika dåligt mår jag idag. Hade en riktigt trevlig kväll men grand var inte riktigt det jag väntat. Jag går nog aldrig mer dit igen för det kändes lite Björket över det. Men jag hade riktigt trevligt sällskap ihop med tjejerna så det är inget att klaga på!!

nu ska jag krypa in i sängen igen med vattendunken och antagligen de överblivna ostbågarna...


?

Börjar allt eskalera nu mot jul? känner igen känslorna som kommer smygande, ångesten och tröttheten.
Ibland tror jag att jag växt ifrån det, att åren läker alla sår men likväl så kommer allt i December, allting kommer när ljusstakarna ska upp, lussekatterna som doftar i alla hörn och luciakröningarna. Hade man kunnat få gå i ide i december så hade jag gladeligen gjort det. Men man har ju vissa plikter när man växer upp.
Jag hade hoppats på ett fortsatt bra år utan tankar och ångest. Jag har haft ett bra år hittills, oslagbart i princip men nu i December kvittar allt. Inte ens mannen är hemma så man kan prata med honom. Ibland kan man känna sig så ensam trots att man har människor runt om en.
Allt börjat eskalera nu, för inse. Det är december. Det är snart jul.

Får sätta på partymusik nu så man inte ska sitta här och deppa i mysbyxor framför datorn och tycka synd om sig själv. Skål för det! Och skål till dig Pappa.


Nu fan!

Precis kommit hem efter att ha varit en sväng på matöppet, lovade mig själv att vara hemma till fem och det höll jag. Allt är städat tack oxh lov så nu ska jag öppna en öl och slå på badkaret för att sjunka ner där en stund. Stack inom Kvantum för att köpa paddar till fötterna med ikväll så dem inte dör! Sen får vi se hur kvällen urartar sig. man jag tror och hoppas på att den kommer bli superbra!! M och J kommer om ca två/tre timmar, tänkte jag skulle hinna leta upp lite drinkrecept också. tyvärr så har vi glömt trummorna till guitarrhero/rockband eller vafan det heter hos philips päron och jag orkar inte köra och hämta dem också så vi får nöja oss med gitarrerna och sen har vi ju singstar med eller någon version av det så det kan nog bli lyckat ändå :)

Ses på stan kanske!


: bakfull?

Igår skulle ju jag och My ut på Harrys, så efter jobbet fick jag snabba mig in i duschen och skynda hem till henne, grabba en pizza på vägen dit och äta den hos henne. När vi sedan sminkat oss och jag ätit upp satt vi och tittade på Idol, och stannade i soffan. Ingen av oss orkade egentligen gå ut men tänkte att vi skulle göra det för den enes skull :) haha, men som tur är så kom vi fram till att ingen var vidare sugen ändå så jag gick hem i pausen efter Idol och somnade på soffan.

Idag städar jag inför ikväll när M och j kommer hit, ska bli väldans spännande! party party party! skulle vilja dra om alla sladdar till modemet så att man kan gömma sladdarna lite snyggt, men jag har inte tillräckligt med metervara för det. ingen alls faktiskt, får vänta med det tills mannen kommer hem.

mamma ringde dock och störde i städningen när hon behövde hjälp med FB, men man hjälper ju så gärna till ;) får tyvärr återgå nu... :)


partyparty

Okej. Utgång i morgon tillsammans med My vilket kommer bli riktigt roligt! Sen ska man ut med några tjejer från jobbet också till Kstad som jag också ser fram emot, kommer bli galet! MEN! Vi kom på en riktigt knäpp idé om att ha festen här hemma, så på lördag kommer jag och få städa så in i helvete! bakis och allt! men det löser sig säkert. Kan ju hyra in någon billig städhjälp kanske? :) haha.

Körde ner till mamma i eftermiddags och hjälpte henne lite i butiken, var ju lite mammasjuk! Sen var här en annan hemma som var ännu mer mammasjuk! Lucia höll på och bli tokig när jag kom hem!! Klättrade upp i famnen och spann som en hel spinnmaskin! Sådant bemötande får man inte varje dag :D

grattis


torsdagmorgon

Godmorgon!
Nu är det dags och masa sig till jobbet, men torsdagar går alltid snabbt, det är mycket och göra och mycket folk.
läntar efter Philip så in i. Han har bara varit borta i fyra dagar, hur patetiskt är inte det? :o Men det är ju alltid skönt och ha mannen hemma så därför kommer det bli skönt till jul. Julpyntet kommer antagligen aldrig upp i lägenheten, har inte ens haft lusten till att ta upp mina ljusstakar, för mamma envisas om att man MÅSTE putsa fönstrena då. Jag har inte ens putsat mitt sovrumsfönster sedan jag flyttade in och man ser fortfarande ut, lite disigt dock...

Lucia börjar bli könsmogen också för hon är en riktig pain in the ass just nu. Jamar för hela kvarteret och går upp på saker hon absolut inte får (xbox, bakom teven, datorn) Men hon kommer ändå upp och myser när klockan ringer en tio minuter, men jag önskar man kunde kastrerat henne nu, men vi har ju bestämt och ta en kull på henne först så vi får väl hålla oss till Mars... HERREGUD!

Snart fixat julklappar till kusinerna också, den yngsta är klar (nio år) sen ska jag bara ner sbannt till stan nästa vecka och fixa till trettonårngen också. Kan lämna tillbaks kragklänningen också för den satt riktigt sorgligt som om jag skulle på begravning eller något.

men kram på er.


ullared

har precis suttit och sett Ullared på kanal5play för o se om man var med för jag kan slå i backen på att jag och rille var där då det var korvätartävling! men icke sa nicke!

längtar mega till helgen nu då det blir Grand och harrys! klänningarna satt finfint så det är bara partaj som gäller :)

rille2 ringde idag också så man ska vara med på hägskolans julcup i fussball vilket är nice :) har saknat både rille1 och rille2 och det ska bli sjukt kul och träffa de båda :)

nu väntar inget speciellt men kanske en bit av ncis :)

Shopping

Sorry för uteblivna uppdateringar med jag har brottats med bredbandsbolaget de senaste dagarna för att när de ska fixa telefonen så förstör dem hela internetet också. Är riktigt trött på allt och ska annullera skiten. Har fått dra in en nätverkssladd nu så lägenheten är fullt av ett virrvarr av sladdar som leder överallt, det är ju inte så att man kan ha ett telefonjack i vardagsrummet eller ett eluttag i hallen. nej nej.

jobbat några timmar och sen stack jag ner på stan för att försöka hitta något passande till helgens bravader, fredag blir det nogr harry's här i stan tillsammans med My från jobbet och på lördag blir det Grand i K-stad också det med några från jobbet. hoppas på att vi blir ett gäng. Så det har blivit lite smycken, två klänningar och en ny jobbebh! den gamla ser ut som ett spindelnät och jag ska ta ett foto på den så ska ni få se. haha, förstår inte hur jag kunnat använda den!

allting är tiptop just nu, ser på crank som jag hyrt på hemmakväll och ska snart sno ihop en middag. hade funderingar på att hårdbanta till fredag så man är lite snärtigare än vanligt men det sket sig i starten när jag såg en ostbågepåse på hemmakväll! haha.



Från förra festen, hoppas inte det blir lika mycket dricka den här gången ;)


RSS 2.0