Någon som sett mitt tålamod?

Någon som sett mitt tålamod? Jag har tappat det och lyckas inte på något sätt hitta det. Jag jobbar idag och har väl haft en del jobbiga kunder, men det är väl antagligen inte det jag retar mig på.
Har stressat som en idiot på jobbet idag, ville vara färdig i tid till Philip kom, har saknat honom någon kopiöst! Men han ringde nyss och sa att han skulel äta hemma först innan han stack hit, Christer hade stått med nån stek hela dagen. Tar en minut sen ringer han igen och säger att han inte kan komma alls, han skulle ha avslutning med handbollen. Så nu sitter man här inne och varvar ner all stress. Vet inte riktigt vad jag skall göra av dagen idag. Kanske sätta upp tavlor hos mamma, då hade hon blivit glad. Men jag är inte på humör. Fast man får väl göra det ändå.

Fullt upp framåt i veckan, börjar på måndag med historiedidaktik. låter intressant! Sen skulle eventuellt Philip, hans mamma och pappa åka till tyskland någon dag med, hoppas det blir onsdag så jag kan följa med.

Snart dags för Philips 20 års dag också, alltid lika svårt att köpa till honom. Han använder inte grejerna, har köpt ett halsband som han använde tills vi tog i sönder det på midsommar 2007, köpte assnygga whiskeyglas till honom i studentpresent, men jag hittade dem nere i källaren i vintras. Så det känns rätt trist o köpa saker som han inte vill ha.
Får väl se vad man kan hitta på, kan ju alltid köpa ett raffsett och dra på mig. Men det har man försökt innan och det gick inte riktigt hem... Blir väl något till datorn då. Skittråkigt, men kanske något han behöver.?

Nej, nu får man återgå till jobbet. Vad fan ska man ha till lunch?

Let's Dance och Raclette

Hade tentamen i historia idag. 1500-1700. Om man får godkänt genom att flumma riktigt mycket får jag VG, vill hon ha konkreta och korta svar, får jag IG. Så enkelt är det. jag kan klara mig men det kan också ha gått rent åt helvete. Vi får se med tiden.

Ikväll ska jag och mamma titta på let's dance och äta raclette, jag står för maten och hon kommer bara hem och kan sätta sit vid teven. riktigt mysigt. Som alla andra fredagskvällar  när vi ska jobba på lördagen.

Börjar bli stressad och må lite kasst. Kroppen säger ifrån på något sätt. Vet inte riktigt hur jag kommer tackla Philips inryck. Det gäller att ha något att göra hela tiden. Men man vill inte bränna ut sig totalt heller. är riktigt skoltrött och hatar att plugga. Men i det långa hela är det väl värt det, eller?
Jag gillar inte att ta genvägar eller att inte slutföra det jag startat, så man kämpar vidare  och till slut blir det väl bara ren rutin? Jag får hoppas det, att allt blir mycket lättare och att Philips år i lumpen går riktigt fort.
Herregud, ett helt år... det är en fjärdedel av vårt förhållande när han muckar... helvete,

Nu ska jag gå hem och förbereda maten. Ha en skön helg!


Tentaplugg.

Ja, jag vet. När man ska ha tenta på fredagen är det bäst att trycka in allt man kan på torsdagen. MEN! Jag hatar det! Jag kan verkligen inte det, satt i morse i flera timmar och skrev en massa skit om reformationen och luthers jävla lära och om Kristinas abdikering. Vem fan tycker sådant är skoj? (jag) Så istället för att plugga hela dagen har jag hämtade Nesselelle (katten) i brönnestad och sedan körde vi till matöppet, tog in honom där inne i jackan så han har fått bestämma själv vilken kattmat han ville ha idag. Mamma ville att jag skulle lämna kvar honom där, så han fick vara på lagret en timme innan han kom hem. Stackar'n!
Lagade mat åt mamma, sedan somnade båda i soffan, men mor hade ju ett arbete att återgå till så hon kom upp, men jag vaknade inte förrän tre. Ville börja plugga då, MEN! Jag satte mig på facebook och nördade lite där och sedan hittade jag gamla inspelade filmer från min barndom som jag just nu tittar på.

Har en gammal film från när jag hoppar med min gamla häst Alina, sommaren 2002, året innan pappa dog. Ser lycklig ut och den enda bekymret jag hade just då var att hästen slängde med huvudet.
Sedan blev det en film från Bornholm där vi spelade fotbollscup 2003, två månader efter pappa dött. Jag har växt flera år och jag ser inte glad ut längre. Jag är irriterad och ledsen, det syns på hela mitt kroppspråk.
Nu tittar jag på en film från när vi var i Amerika 1993, hela familjen samlad. De här filmerna får en att fundera...
När gick allt snedt? Från att vara en sammansvetsad familj till en frustrerad och arg tonåring med ångest.
När förändrades allting? Var det när han dog eller när jag flyttade till Hässleholm? Så många förändringar för en tonåring kan helt enkelt inte vara bra.
Jag tänker tillbaks på tiden med pappa, men jag kommer inte ihåg så mycket längre. Allt är suddigt. Jag vill minnas, vill kunna skälla på honom. Men allt jag känner nu är tomhet. Alla andra har sina pappor och mammor och lever Svensson liv. Men när jag försöker komma på ett minne av pappa när båda var lyckliga, kommer jag inte på något. Definitionen av lycklig är att han är så pass nykter att han  inte druckit på flera dagar, men något sådant minne har jag inte. och det förtär mig innifrån.

Jag är lycklig nu. Jag är glad att förändringen kom. Jag är glad att vi flyttade till Hässleholm. Annars hade jag varit kvar i ett träsk och antagligen gått på en linje där idioter går.
jag är glad att jag träffade världens bästa man som älskar mig för den jag är, även om jag skäller på honom, skriker åt honom och beter mig allmänt dumt åt. Men han älskar mig, och jag älskar honom. det är det finaste.

... Jag är faktiskt jätteglad att jag har mamma också, för utan henne. Hade jag tagit mitt liv för några år sedan. Tack för mina kämpargener som har insett att jag är bättre än Sösdalatrash. Tack för mitt självförtroende som har fått mig dit jag är idag.

Jag är glad, att jag inte är som alla andra. Men samtidigt är jag ledsen att jag inte är det.

Våffeldagen.

Våffeldagen idag, ska hem till mamma och bjuda på våfflor tänkte jag.
Vaknade hos Philip i morse, men han ville såklart inte vakna, så det blev tre Houseavsnitt, älskar säsong fyra, den är bättre än säsong fem.

Igår rakade jag av Philips hår, jätteskoj! Vi gjorde det när hans mamma var hos hans mormor, för annars hade det inte blivit av, hon har övertalat honom i flera månader att inte raka av håret, men igår föll det av :) han blev faktiskt jättesnygg, gjorde en aning mohikan, men bara så att man kan ana det, för annars hade han sett galen ut :)

Ingen träning idag heller, ska vila vaderna till måndag och se hur dem känns då. Är de inte bra tills dess, då får jag spela med smärtan. Orkar inte kolla upp sånt och orkar verkligen inte tappa kondis på grund av dem. Men samtidigt så har jag mist min explosivitet och snabbhet, vilket jag måste träna upp, eller vila. Vet inte riktigt vad som är bäst.
Målen måste komma snart, vi har bara gjort ett mål på tre matcher, vilket är uruselt, jag kan ta på mig det. Har missat alltför många avgörande chanser de senaste matcherna, men det beror ju på snabbheten. Styrkan finns där, motspelarna trillar som käglor när de tacklar mig och det är ju bra. Nu ska jag bara springa ifrån dem också.

Nää, nu ska jag leta upp några riktigt goda våffelrecept.
Mysdag med mamma är aldrig fel, man blir aldrig för gammal för det.
Ska visa henne några riktigt fräcka hus jag har varit inne och kollat på, blivit riktigt besatt av finnurliga planritningar som jag ändå måste ändra. Förstå mig rätt, jag är inte ute efter att köpa hus, jag är på tok för ung för det och Philip skulle haha. han hade tagit sitt liv :D Nej, det är roligt att titta på, drömma sig bort och hitta på egna lösningar i redan påhittade hus. jag låter som om jag är en nörd, men hus är alltid skoj, särskillt inredning. yejj!

Ha en bra dag.

Åhus.

Somnade igår med en vacker bild av barnmark ute i Åhus. Vi pratade om det på kvällen och Philip menade på att det var längesedan vi var här nere när det inte var snö. Vi båda tyckte det var riktigt skönt. Men när jag vaknade i morse, vad fan ligger på marken om inte snö?! Och här går jag i mina ballerina skor och är lycklig. haha. typiskt.

Första grillningen på året, fläskfilé, cripes och tzatziki, kan det bli godare? :) Jag har dock inte lärt mig att dricka vin ännu, så Philip fick stå för det och jag fick snällt dricka cola :) Brasan i vardagsrummet värmer gott i ryggen och Ronja trivs i soffan, en rktig lathund!

Nu på morgonen har vi spelat schack och jag förlorade tre gånger, han kan aldrig låta mig vinna! Och jag tror verkligen att jag ska vinna varje gång! haha, hur trög får man lov att vara? Han kom precis ut från badrummet, skulle raka sig med har lämnat skägget kvar på sidorna, riktigt snyggt! (not) :)

Idag ska vi med mamma till Vittsjö och hämta hennes braskamin och sedan fika hos Anita på vägen hem. Har inte varit där sedan kvällen hon flyttade in så jag vet inte hur det ser ut med möbler ens.

Får väl ta och börja städa här inne nu, vi har en tendens till att stöka till här ordentligt när vi kommer ner, vet inte hur, men det är omöjligt att hålla rent, bordet ser ut som jaa. det är fullt av mina böcker, hans dator, ett schackbräde men faktiskt inte en enda godisbit! Vi har varit duktiga den här gången :)

Snön smälter långsamt och jag vill verkligen inte gå ut med mina skor... :/ känns en aning missvisande.

Min man har en snygg rumpa ;)

Egyptenbild.


Onödigt.

Satt i biblioteket tidigare idag och skulle skriva ett inlägg på mobilen, satt en god stund och skrev verkligen megamycket! Skulle sedan spara och publicera, men jag loggades ut och inget av det jag skrivit sparades! Riktigt surt.

Stack till skolan i morse, trodde det skulle vara givande och viktigt, i med vi har tenta på fredag och om man hade tur skulle hon kommentera instuderingsfrågorna och ev kanske ge oss ledtrådar om vad som kommer. Men nej!
Hon sitter istället och berättar om 1900talets historiker som forskat om 1600talet istället i en halvtimme och bara flummar bort. Man blir bara så irriterad.
På lunchen skulle jag plugga, för jag hade ingen mat med mig och inga pengar till det heller, men tro fan att några har tagit med sig kinamat till datorsalen och käkar där så doften sprider sig till min hungriga mage!

Matchen igår gick åt helvete, förlorade med 5-0. Hade riktigt ont i vaderna, de är alldeles stumma nu efter all hård träning. Jag ville byta efter en halvtimme, för jag kunde verkligen inte springa så snabbt som jag brukade, och hade inte den explosivitet som jag normalt har.
Missade ett riktigt snyggt mål, Erika lägger en frispark och jag går upp för att nicka, men bollen slickar ribban och går sedan ut.. Surt. Fick mitt första gula kort med för säsongen, för absolut ingenting. Domaren var riktigt orutinerad så jag skrattade bara åt honom.

Idag är jag och Philip i Åhus och tar det lugnt, jag pluggar dock och Philip har ryckt Ronja, vi tog med henne så vi fick en anledning till att gå ut också :) Man får passa på och mysa nu innan han rycker in, sen blir det väl inte så mycket med det.. Tyvärr. Skönt att båda är lediga den här veckan, men jag måste tyvärr plugga med. Men man kan ju alltid göra omtentor :D haha.


Så här sitter vi, han med en whiskey i näven och jag med näsan ner i böckerna. När ska jag klappa ihop och inse att jag inte är smart? Ja, jag är inte smart, men jag är envis som fan. Och jag har snart gjort ett år. Då har jag bara.... 3,5 år kvar :D haha. en gymnasie tid bara. Lätt som en plätt!


Nä, nu får jag återgå till att behaga min man ;)


Finbesök

Igår kom Niklas på besök, riktigt skoj. Käka tacos och bestämde oss för att gå ut på qbar på kvällen. Han visade oss en annorlunda dricklek som gjorde oss, lite runda om fötterna, men istället för att bli glada och pigga blev det en del ffyllesnack och sedan somnade jag och Philip. :D hehe.
Så idag ligger vi i soffan och drar, man är lagom pigg. och nu ska jag snart iväg på match. Åhus på konstgräs. Inte  så glad på det, men vi får hoppas  vi får igång spelet idag iaf. Några redbull och bananer i magen så är man på G :P

I morgon är det sista lektionen innan tentan, hoppas man lär sig något.. Och att man får anteckningar av någon som varit där när man själv inte orkat ...

Let´s dance på teve nu, GO LAJLA!!

Nu kom mamma också. hej svej

Matöppet

Sitter på matöppet nu och jobbar. (hmm, vad gör jag här inne i så fall?)
Det är lugnt, bara pensionärer som handlar, de tar tid på sig.
Klarade tentan i antiken/medeltiden, skönt! Har tenta igen om en vecka och försöker hitta tid till att plugga.
Natalies bror Niclas kommer ner till helgen, ska umgås lite, riktigt trevligt :)
& helt plötsligt står där kunder i kassan. HJÄLP! tack och lov för övervakningssystemet här inne på kontoret :)

Idag har jag och Philip bara myst, eller ja. han sov till tio, medans jag städade, sen tyckte jag det var dags för honom att gå upp. Gick till expert och hämtade ut bilderna från Egypten, riktigt fina bilder!!!
tog ett ego kort på mig under vattnet som blev rätt ballt, haha.
Nu i efterhand så inser vi att vi hade det rätt mysigt där nere, inga andra, bara han och jag. Det är mycket värt bara det.
Och snart rycker han in i lumpen, pratar väldigt mycket om det. Jag hoppas verkligen att det blir som han förväntat sig där uppe. Kommer bli en helvetes prövning för vårt förhållande, men det kommer gå bra. Jag kommer förhoppningsvis få mer tid till att plugga och sen komemr vi alltid ses på helgerna, eller vartannan helg, om man nu får vara optimist.
Tanken skrämmer mig, men vi har ju pratat om det sedan vi blev tillsammans. Och på plussidan så har vi ett väldigt starkt förhållande. Och man har ju mycket att se fram emot när han är klar. :) (kanske?) haha, vi är väl inte riktigt överens om saken, men om ett år så är ju allt annorlunda med.

Nä, nu får man väl ta och vara lite social mot kunderna, borde hitta något snabbt att äta här inne, men kan inte komma på vad...

RSS 2.0