2010

Då säger vi farväl av 2010 och jag har haft ett riktigt bra år! Jag har hunnit med mycke och lyckan var stor när Philip äntligen muckade från lumpen i mars och vi åkte iväg till Österrike för skidsemester. Jag har fyllt 21, sista gränsen för allt i princip! Nu går de bara utför! Jag och Philip skaffade leah och Lucia fyllde 1 år tillsammans med Philip. Hade en undrbart semester på två veckor ute i Åhus och Sölvesborg, gick ifrån frot rowe på SRF när Guns spelade. Jag hade en underbar sommar med partyfabriken och det blev en hel del öl. Jaggluppade ut på min svågers 40 års fest, jag har sett det riktiga afrika i Etiopien som förövrigt är ett land jag skulle kunna tänka mig bo i. Jag blev tillsammans med min bästa vän Petra som har förgyllt många av mina dagar på och utanför jobbet <3 så tack alla vänner och bekanta för att ni gjort mitt tvåtusentie tillsammans med mig!! Skål!!

Shopping

Efter jobbet idag tack jag och Petra ut på stan för lite shopping, gick in på fröken Siv och hittade en klänning och sveamössa. Knallade inom HM också och hittade chinos, linne och några tröjor så det blev en produktiv eftermiddag ändå. Imorgon ska vi nog till en kollega och fira nyår, men om jag känner mig själv kommer jag somna innan vi här några fyrverkerier, det blir ju så när man jobbar så intensivt nu..

Nyårsvecka

Nu jobbar man som en galning igen och hinner inte med bloggen, som vanligt! Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på, det är kul när man har mycket att göra :) ska bli skönt om tre veckor för då har jag bestämt mig för att åka ut till Sölvesborg med lellenesse och bara vara där själv och koppla av i fyra dagar. Jag blir så lugn när jag kommer nära havet, helt sjukt vad det kan förändra ens humör! Idag ha jag gjort halloncheesecake, den står i kylen nu så jag får hoppas den blir bra och att den stelnat som den ska. "/ får se vad som händer på nyår, ska inventera dagen efter så det blir inget hårt partajande.

Ut med julen!

Som den stora julfirare jag är så har jag slängt ut julen nu! För julafton var ju igår, så nu blir det nya tider så nu har vi bara ljusstakarna kvar, skönt! Har haft en produktiv förmiddag och snart kommer sambon hem, blir lite mer städande för ikväll kommer Petra med sin Patrik som vi ska träffa för första gången (grillning på hög nivå eller?) ;) hehe. Vi ska försöka vara snälla, fram med en flaska strohrom och något spel sen är kvällen räddad :)

Nu ska jag fortsätta städa. 


Jag saknar det för allt i världen. Allt var så enkelt där nere.

Mys!

Julaftonen igår var faktiskt riktigt trevlig! Det var alldeles lagom och jag kunde slappna av ordentligt, men annars var hela dagen en enorm pärs! Det är inte så att man går och tänker på pappa hela tiden utan man känner att något är fel, huvudvärk och är spänd i hela kroppen, kände det när jag kom hem igår att man inte ens slappnade av när man skulle sova, men nu är den dagen över och det är skönt! Idag ska vi åka ner till Elgiganten och titta på en teve, jag har till och med fått kaffe på sängen av älsklingen idag så dagen har börjat riktigt bra :) hoppas alla ni andra haft en riktigt god jul!

Julafton

Godmorgon! Jag kan inte sova längre, har sovit något fruktansvärt dåligt inatt. Men det är inget ovanligt för julafton.. Jag kommer klart och tydligt ihåg min sista julafton tillsammans med pappa, jag kommer håg dofter, smaker och ljud som jag aldrig vill förtränga. Idag vill jag skrika, gråta och slå på en boxsäck. Jag hatar julafton och alla känslor som kommer med den. Mamma är i Etiopien så henne kan jag inte fira jul med som vanligt eller ens ge henne en vanlig kram. Julafton är en dålig dag och jag vill inte gå upp ur sängen...

Överförklaring

Tänkte berätta en sak som de flesta av er kanske redan förstår, men det skadar inte att vara övertydlig ibland... Min blogg handlar om mig, Titti Blixt och om de känslor jag har och hur jag känner. Den här bloggen handlar inte om någon annan eller används för att göra andra människor illa. Men om ni ändå känner som så har ni ett självklart val: sluta läs den! Ni har en egen vilja att tolka mina texter hur ni än vill men bloggen handlar om mig och mina känslor och jag kommer härmed inte att försvara mig, ta bort inlägg på någon annans bekostnad för det är upp till er själva om ni vill läsa den eller hur ni vill tolka den. För bloggen handlar om mig och ingen annan. Jag hoppas jag har gjort det alldeles klart och tydligt nu ifall det inte varit det tidigare!! Idag är det ju lilljulafton och jag har jobbat röven av mig! Man märker att man är trött när det kliar på benet och man kliar tillvals med kniven och skär upp ett stort hål på byxorna! ( lugn! Det började bara blöda lite Grand!) men nu ligger jag i badet här hemma med en kall öl och firar tredagars ledighet! Har snart legat här i två timmar och det är riktigt gött!! :) ska snart duscha av mig och sätta på en ansiktsmask och skämma bort mig själv lite Grand ;) hoppas ni alla får en riktigt god jul!! Kramar!!!

K-stad

Idag har älsklingen och jag haft en riktig mysdag, åkte iväg till svärföräldrarna för frukost och sen styrde vi kosan mot Kristianstad. Köpte en spetsbody som jag kan ha under min byxdress och shortsdress, tjpcka strumpbyxor till nyår och bokstäver som bildar you & me (som är vårt motto) på Village. Philip suckade hela tiden inne i butikerna och blev överlycklig när vi kom till Biltema, då började jag sucka! haha.

När vi kom hem satte vi oss och spelade airhockey som var dagens bästa köp! Gissa vilken partyhöjare det kommer bli!

Det är skönt att ha en slappedag så här innan jul. Hela julafton kommer väl bli en pärs då man är lättretad på allt och så, med tanke på att man varit det ända sedan pappa gick bort. Så det är aldrig en bra dag att umgås med mig direkt.. Men man får klistra på leendet och dricka några öl och kanske värma upp lite här hemma på julklappsspelet så man är i sitt esse och vinner några klappar ;) hehe. Kanske ska köpa en egen tärning där man alltid slår sex på? Bra idé Titti! (skulle kanske inte avslöjat det här då?)

Det är ju ganska skrattretande att ens julkort leder till irritation istället för glädje.
Men man får ta dem som dem är. Det är bara så typiskt.

Nu ska vi hålla kväll
<3

Gränser

Jag vet, det är riktigt tidigt på morgonen och jag borde inte vara vaken med tanke på hur man jobbat de två senaste veckorna, men när man har vant sig vid att gå upp kl fem är det svårt att sluta! Men jag blir så fundersam för jag får vänförfrågningar från personer jag inte känner och inte ens har pratat med, men jag vet vilka dem är men vart går gränsen för att skicka en vänförfrågning på Facebook? Gör inte som jag bara och ignorera en vänsökan som jag var meningen att bekräfta, lagom pinsamt och irriterande. Men vart går gränsen för att skicka en vänförfrågan på facebook? Jag tycker det är helt ok om man skickar efter en fest eller event där man har haft en konversation men jag tycker det blir lite uppenbart om det är en person man bara vet vem det är. Idag ska vi iväg och hämta bilen i fridafors, en liten roadtrip! Kom ihåg när pappa levde att han jobbade nog för ett åkeri där uppe, mysigt mysigt. Tänk vad livet kan ta usvängar och avkrokar ibland! Om man jämför: jag säger blankt nej till att donera mina organ eller vävnader till någonting, det är helt uteslutet på grund av det som hände pappa inne på karlshamns sjukhus (riktiga idioter om jag får säga min mening) och sen har vi en bekant till mig vars pappa ligger på sjukhus och är med på transplantationslistor, hon skulle absolut tänka sig att donera och hela det där köret. Men jag är alldeles för egoistisk där, visst hade jag kunnat ge mamma en njur ifall det hade behövts, men aldig någonsin till en främling. Det känns som om jag drar ivägfrån ämnet och jag kommer inte ens ihåg vad jag pratar om.? En god frukost hade inte suttit fel snart, ska bara banka liv i snarkisen bredvid <3

Julkort

Igår skickade vi iväg julkorten och till er som inte fått något "skickar" jag ett
till er här :)
Nu ska jag följa med Petra till mixhuset och sen kanske vi går in till stan, behöver ett skärp till min byxdress och shortsdress.

fredag

Haft en skön dag på jobbet, jobbade ju inte så länge heller så nu har man hela eftermiddagen till att baka julgodis och göra julskinka. Ska även städa lite här hemma för sen jobbar ju jag och Philip ända fram till julafton. Det är så härligt att jobba inom handels!! wohoo! Det finns ju inte en annan arbetsplats där det är så stressigt vid jul som inom handels, och vi är inte ens lediga efter jul för då är det allt till nyår också och sen efter nyår är det trettonafton!
kul eller?!

Underbara ting

Har varit och shoppat med mamma i tisdags, blev en helt underbar kavaj på hm, Philip tyckte den såg ut som om den var skräddarsydd! Sen hade mamma köpt en shortsdress som var öppen i ryggen men hon gillade inte den helt så jag fick den (!) och när jag provade den hemma satt den med som en smäck! Och helt plötsligt längtar jag till nyår. Fast vi vet ännu inte vad vi ska göra :) får se vad som erbjuds, annars håller vi nog själva i det och så kan jag bjuda på etiopiskt ;) nu ska jag börja jobba! Hejsvej!!

Måndag

Missade årets fest i lördags (julfest med jobbet) och tråkigt nog hade dem jättekul! Fast å andra sidan mådde jag mycket bättre än alla andra på jobbet så man får vara glad för det lilla :)
Nu ska jag åka ut till Sölvesborg och vara med mamma, ska äta lite gott ikväll och imorgon ska vi köra rundor: Fridafors, Osby och färlöv och sedan tillbaka till Sölvesborg. Kommer bli mysigt :)
Annars har vi haft fullt upp med passning av både hund och katt, men det har varit riktigt roligt! Man märkte att dem hade hämtat hunden i lördags för det var alldeles tyst i lägenheten och vi gick inte ut.. "/ Hoppas man kan skaffa hus snart så man kan köpa en liten vovsing :)
Annars händer det inte så mycket, man jobbar inom handels så det kommer bli mycket jobb nu och lite bloggande, tyvärr. Men vi ska iallafall på husvisning på torsdag och det ska bli spännande! Vi kommer ju självklart inte köpa det, men någon gång ska man ju börja titta.
Gött o köra BMW igen, skönt att slippa slåss om bilen nu på vintern :)

Göra om.

Jag M Å S T E verkligen göra om här i bloggen känner jag.
den är alldeles för tråkig nu.

Några förslag? :o

Myshunden Tage

Imorgon kommer myshunden Tage hit och ska stanna i tre dagar :) Så nu håller jag på och städar här hemma, Philip började imorse sen stack han till jobbet och jag får ta vid när jag kom hem. (Varför sitter jag då här och skriver?!)

Jo, jag sitter och tittar på huset som jag hittade igår, vi ska gå på visning på torsdag nästa vecka och titta, det skadar ju inte och då kan man ju se ifall man får den där känslan som man ska ha när man öppnar dörren. Jag blir så rädd och tänker att man kanske inte hittar något annat i den här prisklassen och stilen, det är bara för oss att flytta in, det är helt i vår stil och det har allt vi vill ha. 

Man får väga för och nackdelar och sen får vi se, det kostar inget att titta och det kan vara nyttigt. 


Nu ska jag fortsätta städa. Vi hörs kanske sen ;)


Lösenordsskyddad

Är väldigt ledsen för att jag är tvungen att lösenordsskydda bloggen fram tills den 19/12, men det är för mitt eget bästa kan man kanske säga.

Vi har djurpark här hemma, jag var och hämtade mammas katt Astrix i Sösdala igår så nu har vi tre katter här hemma och på torsdag får vi sällskap av en hund också! Vet inte riktigt ifall det är en mops eller fransk bulldog, men den har sprungit in i väggen och är såå himla söt! Gillar annars inte hundar eller katter som har sprungit in i väggen, men Tage har charmen, verkligen!

Och nu när jag ändå har lösenordsskyddat bloggen kan jag väl avslöja att min mor kommer på besök på lördag, det är därför jag har varit så glad! Ska bli så kul att få träffa henne, jag missar till och med årets event: julfest med Maxi för att träffa henne, då är man ganska mammasjuk :)
Men det är väl så när man är ensambarn och bara har sin mamma vid livet, att man kanske hänger fast vid henne hårdare.(?)

Ikväll ska jag först ner ch hämta tvätten, sen laga pasta carbonara så man får lite mat i magen, sen får det bannemej bli soffläge!

Har hittat ett underbart hus till oss btw! Ligger i Tormestorp, precis sånt vi vill ha, i storlek och allt. Man kanske skulle satsat nu? :o



SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Zoo

På torsdag kommer Tage hit, en hund som vi ska passa och på fredag ska jag hämta mammas katt Astrix så vi kommer ha värsta zoo:et här hemma! Kommer bli kul och se hur Lucia och leah reagerar när två hanar kommer och hälsar på! Haha. Nu har man fått pizza i sig, blev en riktigt slappedag vilket jag behövde mega! Imorgon dags för jobb 06.30, det blir tuffa två veckor fram över men man kommer få extra energi på lördag, tack och lov! Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll, ses o hörs!

Män som hatar kvinnor

Nu har jag bakat lussekatter och saffranssnurror, dem blev riktigt goda faktiskt :) sen fick det bli diskning och iordningplock i köket. Sen fick jag lust och se påmän som hatar kvinnor vilket jag gör just nu, pulsen går alltid upp en knop när man ser den och har lust att slå någon. Den filmen berör ju så in i helvete! Har satt upp ljuslyktorna i vardagsrumsfönstret wom jag köpte på Ullared och dem blev riktigt bra där :) snart kommer Petra på en fika, måste ju bjuda bort mina lussebullar nu och dela med mig av dem ljuvliga smakerna :)

2:a advent.

Andra advent idag och den ska spenderas med lussekattsbak, städning och diskning. Men jag ska ligga och dra mig i sängen en stund och se på någon serie tänkte jag. Bara gotta mig med andra ord. :) när jag kom ut till hallen imorse (där vi har julgranen) låg katternas julklappar utspridda över hela golvet! Att dem inte kan vänta till julafton ;) haha. Jag och Petra skulle åkt pulka idag men jag måste plocka här hemma, särskillt till lördag :) jag kommer inte kunna följa med på årets julfest med jobbet, men det gör mig inget. För den här grejen är liite viktigare än det.. Nej, ni får ha en mysig andra advent! Kom inom på en kopp kaffe om ni har lust :)

Gekås

Idag har jag varit på Ullared tillsammans med min svärmor, har haft en riktigt trevlig dag! Hittade ganska mycket faktiskt :) lite DVD:er, underkläder och en underbar Teddytröja, julklappar till katterna (som jag redan slagit in) skålar till exempelvis tacos, och annat smått och gott :) vi skulle köpa nappar och flaskor till min svägerska och det var rena vetenskapen med stora flaskor och x och y o 2 o 3 och ortodontiska och utan något och med något! HELT SJUKT!!! Jag höll på och kollapsa på babyavdelningen! V E R K L I G E N. Imorgon ska jag gå här hemma och plocka lite och mysa. Längtar tills på lördag nästa vecka, då händer det något helt underbart <3 :)

Fredagskväll!

Nu är det äntligen fredagskväll och jag ligger nerbäddad i soffan med en kall öl, nyduschad och tittar på eclipse, JA jag kunde inte hejda mig utan köpte den på maxi idag!! :) ska snart poppa lite popcorn och sen blir det sängen för i morgon ska man upp tidigt :)

Twilight

Idag börjar twilight eclipse säljas!! MEN jag ska vänta med att köpa den illa imorgon då jag ska till Ullared, man kan ju hoppas den är billigare där, annars är den inte så dyr på maxi heller! :) ska snart börja jobba, slutar halv sju ikväll och då blir det antagligen raka vägen in till sängen! Ska bara städa köket först, tänk att man kan stöka upp så mycket för ett litet peppakakshus? Helt stört ju! Man får nog gå upp vid fyra imorgon så man kan koka lite kaffe och Tina några lussekatter, duscha får jag göra ikväll för det orkar man aldrig så tidigt! (utom när jag skulle flyga till Addis för då var man bara tvungen att prova Hiltons dusch ju!)

Pippakagehus!

Idag har man jobbat, varit riktigt övertrött men på glatt humör ändå :) Petra kom med den briljanta iden om att göra peppakakshus så jag köpte hem ett färdigt + saker att göra glasyr med och annat smått o gott så jag och sambon har suttit och pysslat med det halva eftermiddagen! Har även fixat klart julkorten som jag beställt från extrafilm, årets blev lite trixigare med tanke på att vi har två katter som inte blir bra på kort tillsammans, så vi fick ta separata foton och sen fixa ihop dem i photoshop :) det blev bra tillslut tack och lov! Nu ska jag se criminal minds, hejsvej!

Uppe!

Onsdag morgon och jag är uppe innan fan själv är vaken! Men det är gutt att jobba en hel dag och få ihop lite cash till januari. På lördag ska jag till Ullared med svärmor, ska bli riktigt mysigt! Jag behöver inget direkt, så det ska bli kul att bara gå och titta lite. Fixade naglarna igår och vi var först ute i skogen och grillade korv <3 Ohh nu ska jag gå in! Hej svej!!

RSS 2.0