shopping.

Nu har jag verkligen spenderat i överflöd! Skulle ner på stan och köpa en tröja till ikväll, men det slutar med tre klänningar och underkläder :) Så nu har jag sommarkläder och jag är megaglad! :D
Köpte en mörkgrön snygg halterneck klänning som jag sitter i nu och troligtvis kommer frysa häcken av mig i ikväll :D

Greys Anatomy kicks ass!

Det är svårt nu.


Valborgsmässoafton.

7 år sedan min första fylla som innebar sjukhus och en jävla bakfylla i flera dagar. Blandade sprit, vitt vin och 80% strohrom. Jag var tolv år och jag minns bara bitvis var vi befann oss någonstans. Jag är faktiskt glad nu i efterhand att jag hade den fyllan med tanke på att man respekterar spriten lite mer då.

Hur många ungdomar kommer få besöka sjukhuset ikväll?

Idag är det skolan som gäller, ska ha Bertil idag som berättar om Sveriges historia. Kan väl bli intressant, om han är bra. Har nog inte haft honom innan. Går till tre sedan vet jag inte riktigt vad jag vill göra, det finns en del alternativ, men jag känner faktiskt inte för att följa med. Vet inte om det har något med saknaden av Philip att göra eller om det har med dieten. Ett bra alternativ jag har är att köra upp till Bjärnum till Anita (Moster) och hälsa på. Men jag får se vad jag är sugen på i eftermiddag.

Träning igår, det gick relativt bra, fick reda på hur man stretchar framvaderna! (Och det gjorde megaont!) Hade skottövning i slutet, och jävlaridet vilka skott jag fick till! Det var till och med så Krister blev lite skakis :D haha. Har aldrig skjutit så hårt i hela mitt liv. Det var ett riktigt Zlatanskott! :D Så jävla nice ;)

Måste ta och städa lägenheten med någon dag, ingen som vill göra mig sällskap över en öl i så fall? Är så jävla trött på den, och det är ju inte världens roligaste att sitta här själv hela tiden, så man åker hem till mamma, som är överirriterande ibland, för hon är som jag hemma hos mig. Så jag känner att jag måste vara snällare mot Philip när han är här. För jag kan vara lika jobbig som min mor. Det är hemskt.

Ha en riktigt trevlig Valborg allihopa så får vi se vilka som inte mår så bra i morgon ;D

Anställningsintervju.

Idag har man varit på anställningsintervju på Maxi. Jag tror det gick bra och kanske kan man få det jobb som är roligast: Bakeoff! :D Det lät nästan så på dem, för de behövde någon som redan kan det och har vana för det :D Så jävla nice (Y)
Är riktigt glad idag så jag hoppas verkligen på detta jobbet! Hade varit perfekt för min del :)

Philip ringde igårkväll, han kommer hem på torsdagen istället för fredagen, blev riktigt glad att höra hans röst igår! Mysigt att få höra hans röst innan man lägger sig.

Dieten går bra, har gått ner 2 kg. nu är det bara 10 till!! :) haha, får väl se hur det går ;)

Ska nu ut till solen, kan verkligen inte sitta inne när det är så här fint väder!

Ha en riktigt skön Valborg :)

<3


Jag trevar.

Trevar mig uppåt igen, är just nu social hemma hos mamma och pluggar. Stack hit igår. Vaknade i morse och kände ett riktigt sug av att ut och springa, så jag passade på och tog tillfället i akt att sticka inom Matöppet och köpa nybakta bullar.
Lennart, mormors man är här idag och hjälper mamma med trädgården, vi skall så igen trädgårdslandet och en jävla massa rabatter som den förre ägaren hade.

... Och jag ska plugga, men det är så förbannat tråkigt och segt! Läser om kommunikationen när franska revolutionen ägde rum. Visste ni att det tog 28 dagar att få reda på Bastiliens fall för en stad 13 mil därifrån?
Inte konstigt att digerdöden spreds som en löpeld genom hela europa. Dem hade ju ingen kommunikation!

Philip har det bra uppe i sthlm. Han skickade till mig inatt och skrev att de skulle få vapen idag, men inga skott. Han verkar trivas och det är kul. Vi ska fanimej klara detta!


Allt detta tjat om Philip i lumpen får mig att fundera på hur kvinnorna hade det under krigen förr. Hur de kunde klara sig, utan att sakna ihjäl sig, för då var det inte tal om månader, där var det 10 år! Så jag själv ska inte klaga. Tänkte kolla upp det ämnet lite bättre och se om det finns någon forskning kring ämnet.


Ha en riktigt bra dag! Nu kommer solen igen!


Love


Och så var han borta.

Idag är dagen jag fruktat i 2,5 år. Philip har ryckt in och jag är ensam kvar i Hässleholm. Han har åkt till huvudstaden och leker militär och har roligt med sina lumparpolare och jag sitter här hemma på diet och mardrömmar om tentan om tre veckor. Jag låter väl fortfarande jävligt bitter, men det är faktiskt jävligt bittert att gå hungrig och sakna någon otroligt mycket.

Idag har varit den värsta dagen på länge. I morse vaknade jag hungrig, gick och tog min nutrilette i mitt illaluktande kylskåp och skulle hoppa in i duschen, när jag väl står där naken och utblottad rinner det bara en liten strimma kallt vatten från duschkranen, någon jävel i huset har stängt av vattnet utan att säga till!! Går ut ur duschen, försöker duscha av mig på de mest intima ställena så jag inte skulle lukta alltförmycket svett. Kommer till skolan, är megahungrig och vet att jag inte borde tänka på cola eller stjärnchips, men det gör jag. Är riktigt trött och sliten, min ork är som bortblåst och upp på allt är jag stressad också.

Men nog om mitt självupptagna vidriga beteende.

JAG SAKNAR PHILIP!
(Hur i helvete ska jag klara två veckor?)



Matchen igår gick bra mot Gärds-Köpinge, när det gått några minuter kommer Erika fri, men missar ett solklart friläge från Ida. Men det är lugnt, hon sätter dem snart. Många frilägen från vår sida i första halvlek, men skjuter på målvakten hela tiden. Vi är ofta tvåa på bollen men vi har ganska många chanser som vi brände inkl jag! I andra halvlek kommer jag på kanten, har en tjockis emot mig och tar typ sats som jag brukar göra när jag ska springa om dem, sen dribblar jag av henne och är fri på kortsidan med målis och tänker göra en tåfjutt, för dem går ju alltid in, men får en jävla skruv på den så den åker ut på andra långsidan. :/

Dem gör 1-0, sen när det är typ 10 minuter kvar så är det mycket gruffel och jag vet inte om det är jag eller någon annan som passar Frida, men hon får på ett jävla långskott mitt i klykan! Snyggaste på länge, så vi fick en poäng med oss iaf :D


Ha det fint allihopa. Och ta vara på tiden. Den är dyrbar!


Då var avskedet ett faktum.

Jag är en person som är URUSEL på att ta farväl. Philip och jag har varit tillsammans hela veckan enbart för att han ska åka idag, och vi har inte ens gjort något speciellt. (Utom Modellab) Jag har varit jättetråkig hela helgen, jobbat och sedan somnade jag framför teven igårkväll. Inte ens ett hejdåsex fick vi. Uruselt. Idag var jag tvungen att jobba, Philip kommer ner en timme innan bussen går och jag har fullt upp, när han sedan ska gå så är det som om vi säger hejdå för att han bara ska hem. Några pussar och sedan går han. Jag är verkligen dålig på att ta farväl.
Några tårar kom ju såklart, men det var inte förrän han hade gått då jag insett allvaret. Nu är han borta i två veckor, hinner knappt ringa mig och har fullt upp med att.... Ja vad man nu än gör i lumpen. Man lumpar.

Så nu sitter jag på matöppet, är något bitter över att jag håller på och bantar och att Philip är borta. Men vi ska klara detta! Det ska vi tamejfan göra.

Match idag mot Gärds-Köpinge. Jag är inte peppad för fem öre. Men håller masken. det är väl det man måste göra när pojkvännen är iväg.

Jag har precis kommit på att jag har inga vänner jag umgås med. Alla har flygit sin kos, jag och Emelie var rätt tajta innan jag och Philip blev ett par, men vi har glidit isär och ses bara som hastigast då och då. Jennica och jag träffas inte heller så ofta längre. Och sen har jag inga fler jag umgåtts med.
Har tur att Rille frågade om jag ville följa med och grilla på Valborg annars hade jag suttit i lägenheten och ugglat. Mitt sällskapsliv har ju bestått av Philip. Jag måste verkligen skaffa mig vänner. Känner mig ibland som han i YesMan. Jag är urusel på att ringa och höra av mig, men det är ju alla.

När jag nu suttit här och ropat ut min bitterhet kan ni ju alltid slå en signal och fråga om jag är upp för en fika eller fest. Jag måste verkligen ha något att göra. Sticka kanske? Eller köpa mig en dildo? :o

Ja, ha det gått allesammans och ta väl hand om era vänner och nära och kära.

Underbar dag!

Idag ska det bli en bra dag! Solen skiner lite sisådär, precis stigit ut från duschen, kaffet påslaget och jag är på väg till skolan. Idag är det föreläsning om Sverige under 1700 talet och Napoleon. Kan väl bli mäkta intressant? :O

Det som ÄR bra med idag är att jag har bilen och kan åka hem när jag känner mig kinkig. Är det alldeles för ofta nu på grund av att jag inte äter lika mycket godis längre. Jag äter någon bit då och då, men det är inte lika mycket. Jag är inget helgon för fan!

Träningen gick inte bra igår, jag är slö, ofokuserad och har ont/Kramp i vaderna. Det var en riktigt bra träning, vi fick springa två och två mot mål med en boll, den som fick tag i bollen sist var försvarare. Jag och Clarie, som är jämna sprang tillsammans, och fy fan vilka duster! Jag har blåmärken på hela kroppen idag, men riktigt skoj!

Som sagt så möter vi Gärds-Köpinge på Söndag klockan 17.00, behöver publik så kom gärna inom Vinslöv och titta!
(Jag lovar nästan att göra mål)

Vad äter man till frukost? Är förjävla trött idag och orkar knappt gå ut till köket...

Men det är en underbar dag idag!


Love


Snärshult

Var uppe med Philip i Snärshult och matade grisarna, blev megarädd när jag stod på en kulle och hörde något som lät likt en gris, och sedan kommer Philip och bara: Du, jag hör grisar inne i skogen! Gissa om jag nästan sprang till bilen!

Ikväll blir det träning, är rätt peppad på det. Hoppas man kommer med till matchen i helgen mot Gärds.Köpinge!

Btw så gå in och kolla vår lagsida, står alltid något kul :)

http://www.laget.se/vinslovs_damlag


Model Lab

Igår var jag Philip och mamma i Malmö för att fotograferas för model lab, Kajsa hade varit där tidigare och satt upp mig på en lista. Tyckte det skulle vara en kul grej nu innan Philip rycker in och mamma blir för gammal ;)
Blev riktigt kul bilder och jag fick en hel del Fredrik Ljungberg foton på Philip med. Fotografen tyckte han skulle skicka in bilderna till Salming. (Det tyckte jag med!)

LEDIG MED GLASS!

Idag:
- Läsa om upplysningsfilosoferna + upplysningen
- Fika med Richard
- Städa
- Träna (Eventuellt springa)

Riktigt slapp dag, är glad att jag är ledig idag. :) Måste ioförsig ringa till Vannarödsskolan och prata med Micke, måste ut på en fältdag, och allt arbete ska vara inlämnat i början på maj :/ haha, typiskt mig som vanligt i sista sekund!•
Annars tänkte jag i princip bara njuta av denna dag med en fika i solen. Är ganska sugen på glass... :)

I Helgen blir det firande av Philip, 20 år och ska snart bli man. (Han rycker in) ;) Först familjen och sedan lite senare kommer vännerna också. Och det är en styck jag absolut inte tål, såklart kommer den. Men det är väl bara att bita sig i tungan, se riktigt bitchig ut så den personen inser att den inte har rätt att vara där. Det är egentligen jävligt själviskt av mig att sitta och skriva det här, det är trots allt Philips fest, men han vet hur jag känner, men bjöd personen ändå. Det är ju bra att jag vet att det är själviskt, det finns ju de som inte ens vet om det.

Får se om jag får liv i Philip nu. Det är som ett heltidsjobb. Trodde verkligen att han skulle gått upp vid halv nio, ögonen såg klarvakna ut. Men så fel jag hade!!

Btw, Jenkan, jag och Henke har köpt bästa presenten ever!! (En låtande ko!) :D

Hej då 10 Kg!!

Tiden är inne för mig att börja tänka på min figur. Det hjälper inte längre att Philip tycker om den, utan jag måste själv trivas. Och just nu gör jag inte det. Mina stora höfter kan jag inte rå på, och mina ben gillar jag, mycket muskler i dem. Men magen måste få några med, för just nu ser jag ut som en försoffad tonåring utan liv som endast sitter och äter. Jag ska ta tag i mitt liv igen, känns som om figuren flög iväg när Philip och jag blev tillsammans, och jag vill ha den tillbaks.
10 kilo ska bort, så kommer jag ner till min idealvikt. (Fast bmi säger att jag ska banta typ 20 på grund av min längd, men man vill väl inte se ut som ett anorexifall?) Det är dags att bygga muskler och sluta äta så förbaskat mycket godis! Tror faktiskt jag kommer klara det när Philip ligger inne, då blir det inte så många myskvällar i veckan, och han köper inte hem en massa cola och chips. Jag har mer tid för att ut och springa (Om jag får tummen ur ändan) och mer tid för att träna fotboll.
Tränade igår, fy fan och komma ut på gräs, fördelarna var att man fick bollen med sig för den inte studsade som en jävla idiot, men nackdelarna var att det sög i vaderna efter uppvärmningen. Måste kontakta den där idrottsläkaren och se vad det är för fel på dem. Det känns som om man har 40 kg bly i dem så fort man kommer ut på planen. Jag får aldrig kramp, men det är alltid på gränsen.

Skola idag, man kanske ska börja cykla till Kristianstad? Nää, senast jag cyklade långt hade jag skav i fitteriet i flera veckor. Aldrig mer!

I helgen ska vi fira Philips 20 års dag, fest och utgång, men jag ska hålla mig nykter så jag inte missar några frilägen på söndag. Då är det match mot Farstorp borta, vi ska jävlaridet slå dem med minst 5 bollar. Är riktigt taggad för matchen nu. Förstår inte riktigt att jag får vara med och spela, har inte tränat på två veckor. Men är man duktig på träningen och brukar allvar så kanske ser han det. (?)

Cat's the only cat who knows to be cat!

Tentamen 1500-1700

Första skoldagen sedan påsklovet, introduktion på 1700-1800 talen och det ska bli någorlunda intressant. Det är trots allt den tiden jag är minst intresserad av. Satt i princip och struntade i vad Thomas sa med tanke på att Marie-Louise skulle komma inom i slutet av lektionen med vår gamla tenta från 1500-1700 talen.
Det första namnet hon räknar upp är: Therese, något nervöst springer jag fram på bambiben och hoppas att det står ett G på pappret jag ska skriva under. NATURLIGTVIS! härligt jobb Titti!
Är så in i Nordens stolt över mig själv och det arbete jag lagt ner på dessa tentor, Godkänt var 60 p och när jag räknat ihop mina hade jag fått ihop just det, 60 poäng. Men det var skönt att man klarade sig, det var det viktigaste. Sen hade Marie-Louise inte rättat alla, så Jenny som jag åker med till skolan fick vänta en timme, och medans vi satt och väntade var det väldigt nervöst, hjärtat gick ju 190 på henne och man kände verkligen med henne. Förstår inte varför det tagit sådan tid att rätta... Men till slut klarade Jenny också sig, så vi körde hem med leenden som kunde räckt till Haparanda i Norr!

Underbar dag! Nu ska jag och Philip ta en fika och fira min underbara seger om tentan!
Lyssnar lite till O'malley cat och svänger på axlarna, är riktigt glad!

Nu är det bara att plugga vidare till sista tentan den 15/5 på 1700-1800 talen, tredje gången gilt :D

Missa inte Vinslöv-Farstorp söndag 19/4!!!

Varför var människor mindre förr? (Genomsnittsmänniskan var 140 cm)

Påsken är över.

Äntligen är påsken över! Skönt att slippa stressa, jobba och allt som hör ihop med det. Inte nog att man har fullt upp på jobbet så skulle vi ha påskmiddagen hos oss i år och då var vi tvugna att städa och laga mat också när vi kommit hem. Men man varvar lätt ner med en kall öl och försöker sedan i god mån laga en god mat. Det var bara kusinerna och mostrarna som kom, det gamla vanliga gänget och då behöver inte allt vara perfekt. (Men Stefan hatade mammas toalett!)
Dagen efter var vi lediga, och mamma och jag klarade oss undan bakfyllan båda två. Kanon! Städade och påtade i trädgården och åkte in till stan för att lämna saker hos mig och köpte tapet till mammas sovrum.
Igår jobbade jag igen med Ingela (Min moster), inte alls lika trevligt som med mamma för Ingela har ingen humor utan gör allt så seriöst och sätter mig i kassan så jag får sitta där hela dagen. Lagom trist... :S
Kom hem igår vid sextiden och tog några öl och lade mig i soffan. Orkade inte göra någonting. Philip sprang hem hit sen på kvällen, kollade på teve och sedan somnade vi som vanligt i soffan.

Idag har jag vart och köpt 20 års present till Philip, + blommor till min blomlåda. Vita och Lila. Var ledig idag med, tur att Jenny skickade igår, riktigt skönt!!
Philip kommer ikväll med, skönt, det är mindre än två veckor kvar och jag börjar må allt mer sämre, får se hur det blir när han väl ligger inne, för just nu känns ingenting bra...

Seriepremiär på Söndag, får se om jag får vara med, har inte tränat på knappt två veckor.

(Thomas O'malley cat!)


Varför reagerar ingen?

Jag blir så arg, på afghanska lagar, gubbsjuka svenska män som våldtar små tjejer och på den katolska kyrkan som förlåter en man som våldtagit och gjort sin dotter med barn men bannlyser den 9 (!) åriga flickan från kyrkan för att hon syndat. Men mest av allt är jag arg på alla oss andra, vi som bara ser på, utan att ta till handling. Utan att agera, utan någon reaktion alls. Var någonstans i historien gick det fel? var någonstans i historien tillåter den mänskliga befolkningen män att bestämma över kvinnorna? Var är reaktionerna? Eller har vi andra blivit helt stumma? Vi läser tidningar, ser på nyheter och varje dag står det något om mord, våldtäkter och misshandel av kvinnor.
Kvinnorna fick inte rösträtt i Sverige förrän 1921. Vi i Sverige är inte bra, rösträtten för kvinnor kom flera århundraden för sent.
jag tänker på kvinnorna och barnen nere i arabländerna och i Afrika. De är inte emr värda än djur, faktum är att kon som ger mat och mjölk är mer värd än en kvinnas liv, mer värd än en kvinnas åsikt. var gick det fel? var är reaktionerna från omvärlden? var är reaktionerna från världens mest "demokratiska" land? usa?
Är det rätt att kvinnorna skall könsstympas? Är det rätt att kvinnorna döms till döden efter en våldtäkt för att de varit "otrogna"? Var gick det fel? Var är undervisningen? Ni kan skicka ner hur många soldater till ett land och försöka få fred men det kommer inte hjälpa befolkningen så länge de inte skickar ner lärare, undervisare som kan uppfostra barnen till att bli demokratiska medborgare. men även i länder som har den undervisningen kan det gå fel. Det har vi sett prov på här i Sverige. En hel drös med gamla gubbar som utövar sexistiska lekar med barn, flickor som är lika gamla som deras egna döttrar. Stora ledande män som befolkningen ska kunna lita på.
man kan ibland ta fram sin feministiska anda och fråga sig själv: Ligger det i männens gener att vara våldsamma, maktgalna och helt enkelt: Vidriga? är detta ett bevis på att dessa män känner sig kränkta av kvinnor som är starka och behöver bekräftelse genom att våldföra sig på 14 år unga flickor`?

var är moralen? Var är reaktionerna? och fan ta Silbersky om han åtar sig detta fallet, för då har han fått en motståndare på livstid. Enligt honom är det ju okej att våldta små flickor för att sedan slänga dem i skogen som skräp. Enligt honom är det rätt att kallt mörda Sveriges utrikesminister. hur kan han sova om nätterna? Är han också en av dem? En av de äckliga sjuka gubbarna som har en liten 14 åring i baksätet?

Jag är äcklad. Trodde vi levde i ett neutralt samhälle där alla var lika värda. Men forfarande finns det samma våld som nere i Arabvärlden och i Afrika. Och vi kallar dem apor?!

RSS 2.0