slingor

sitter just nu med slingor i håret och vår match börjar om en timme. taskig timing?! får nog helt enkelt bli lite sen till samlingen för jag kan ju inte dela på mig, borde nog tänkt på att det skulle ta lite tid men så är det ibland, man vill ju vara lite blond till sommaren och med det röda underhåret kommer det nog bli awesome!

Ikväll ska man hem till svägerskan som fyller år, grattis till dig! Sen blir det rätt hem i sängen, är så jävla trött!! Bara fyra dagar kvar tills ledigheten, då ska vi tälta i Laholm, nice ellor?!

hoppas ni alla halft en bra början på veckan.

Vill också passa på och gratulera mamma som blir ett år äldre i morgon!!! <3


torsdag

Är just nu inne i tiodagarspass och jag är bara på andra dagen, fast dagarna kommer förhoppningsvis rusa fram och plötsligt är det fredag nästa vecka, man måste bara se det positivt :) Sen är det fyra dagars ledighet och tältning i Laholm som gäller! Ska bara komma ihåg och få med oss luftmadrassen den här gången :) Philip och jag glömde den senast vi tältade uppe i Öland och fick då köpa två stycken för ett rejält överpris!

Siesta har börjat och man ser mycket konstigt folk ute på gatorna, trevligt att Hässleholm lever minst en gång per år iaf :) Jag ska dock inte dit, inga band man lyssnar på så då kan man lika gärna spara den pengen till en lite större festival i födelsestaden Sölvesborg, behöver nog inte presentera den ytterligare :)

Dåså, nu ska jag försöka lista ut vilken kod jag har till mitt Icakort så man kan lägga in pengar på det istället.
Hoppas ni får ett riktigt bra veckoslut, solen skiner ju något kopiöst!


( En riktigt gammal bild får avsluta morgonen )


Biljetter

Vi har nu fått biljetterna till Sweden Rock! Helt underbart, ska bli mäktigt och se guns'n roses och framför allt: spendera en helg ute på näset med älsklingen <3

Idag har vi (Philip) Meckat med beach buggyn, han har fixat startmotorn, den var felkopplad så det är skönt att vi går från klarhet till klarhet i den. Han fick även igång blinkers idag :) Så duktig är han :) Sen körde jag till Coop för att handla ljus slingfärg och när jag kommer hem så vart det inte rätt greejor i förpackningen!! hade köpt schwartskopf och det var garnier utan handskar! men äventyrslysten som man är så slingade jag med den färgen och hoppades på att det var en ljusare nyans och det vart det också :) jefla tur i oturen :)

see ya


bilder kök.

Nu kommer bilder på ett fördigt kök.









Riktigt skönt och ha det färdigt och kunna laga god mat och baka pajer, bullar och tårtor! Är riktigt nöjd med allt och att det är så enkelt att matcha allt, kan byta färg efter årstid och det är ändå stilrent. Det älskar jag!

Idag har vi varit på biltema och handlat till beach buggyn, alltifrån säkringar till bockar. Så nu kan vi äntligen börja titta lite närmre på den ;) Sedan gick vi in till Inter sport för jag sa att dem hade sån där outlet butik, så vi handlade ett par skor, en tröja och en keps. När vi kommer ut från butiken ser vi att det var team sportia som hade outlet butik, lite trist, men man begår misstag ibland. Vi blev nöjda med våra inköp iaf :)

Igår spelade man match med maxitjejerna mot farstorp, jag gjorde en assist och två mål, men det räckte inte för vi förlorade med 4-6... "/ Gör man 4 mål på 50 minuter ska man vinna, men om vi säger som så här att målvakten är sämre än vägverkets koner så förstår ni nog vårt dilemma... "/ Men vi är ju ett lag och det är inte bättre än den svagaste länken, så vi förlorade helt enkelt.


här är den vackra pärlan som vi köpte för en vecka sen!! <3


: drömmar

har haft en ganska sjuk dröm om en pizzabagare. Alla i mitt sällskap hade fått sina pizzor utom jag och sedan började pizzabagaren göra andra pizzor, så jag fick något utbrott och slängde den pizzan jag hade på honom och ställde till en jävla scen! Mycket konstigt att jag plötsligt hade en pizza att slänga när jag satt och var sur för att jag inte fått någon.. "/ Märklig dröm :)

Nu ska jag se säsongsfinalen av Bones och sen sticker jag till jobbet. Philip har ännu inte kommit hem från sitt, undrar vad som hänt inatt, kasst i vilket fall.. "/


Beach Buggy

Som ni kanske redan vet så har vi köpt en beach buggy som vi ska ha till sommarbil, med lite mech från mig och Philip kommer den bli så in i nordens bra! Vi har sagt att det är ett projekt på ca tre somrar, men vi ska ha den körklar till cruisingen nästa år. (förhoppningsvis) Känns gött och ha något och pilla på nu till sommaren och något som jag och Philip köpt tillsammans, som är vårt. Kan tänka mig många par som har kanske bara en inkomst och där den ena bara betalar, hade kännts så dumt på något vis. Men den här lilla leksaken är som sagt vår.
Tyringedagarna har dragit igång, tänkte jag skulle dragit dit men har ingen bil, man är ju riktigt handikappad utan en, så när jag cyklat hem efter jobbet tog jag ett långt bad och tittade på hot shots 2, så sjukt jävla dåligt bra är den!! haha. Men nu ska jag väl bara göra några små saker sen hoppa i sängs, lång dag i morgon sen ska jag vara ledig i helgen! wohoo!!

jag glömde bort det det här året. är jag lycklig då eller bara för upptagen för det som är viktigt?


Hämtar

Nu ska vi äntligen hämta hem soffbordet och saken som jag sa att vi hade köpt! Riktigt nice och få hem allting på sin plats :) kommer bli en lång dag för jag har redan hunnit jobba, nu ska vi hämta detta och sen ska vi eventuellt till biltema och till zooaffären för Lucia ska ha nytt foder! Ledig i helgen, då ska man till Tyringe och vara en pain in the ASS för en snygg bartender ( Philip) ;) see ya!

Robin Hood

Bio ikväll - Robin Hood tillsammans med Philip weehoo!!!


v 20

Och så vart man redan inne i vecka 20, med 11 grader så man fortfarande får åka till jobbet i tjocketröja, inte roligt! Längtar efter sommar sol och värme, då man kan vara ute i Västra Näs och bada,grilla och sola. Längtar efter att cykla in till staden och ta en glass på glassbåten i shorts och linne. Längtar efter beachhandbollen i Åhus och att ligga på stranden med älsklingen en hel dag. Jag hoppas mina två veckor av semester kommer bli så jävla bra helt enkelt och jag vill ha dem nu.

I förrgår köpte jag och Philip något helt fantastiskt tillsammans! Det kommer bli så himla roligt om vi får det att fungera ;) Bilder kommer snart, kanske om en eller två veckor, men än så länge är det en hemlis ;) hehe.

I morgon är jag ledig, ska bli så himla skönt! Ska städa lägenheten och sen ska jag och mamma ut till näset och klippa gräs och plantera lite blommor i krukorna, ska bli mysigt.


jobb

Man ska väl aldrig önska att någon på jobbet är sjuk, men från att ha 13 timmars jobbevecka får jag ihop lite över trettio, gött för plånboken nu när man varit på Ullared om man säger så :) Sen har vi den röda dagen i morgon som ger dubbelt betalt, riktigt nice :)

Lucia ligger helt utfläkt i soffan och vill leka med Leah, nu är dem igång igen, Lucia dyker på Leah och vill busas haha! Om några månader så är det nog tvärt om när Leah har växt till sig, man ser bonnakatten i henne :)

Ska snart dra till jobbet, har hela dagen så om man skulle tagit och städat undan lite till Philip kom hem, så blir han glad och kan köra möget i hallen till tippen.. Nu väntar vi som sagt bara på att hämta köksbordet, ska nog göra det i morgonkväll :)

tjoppetjopp,


Ullared-Match

Igår hade den efterlängtade dagen kommit då vi skulle åka till ullared! Med kaffetermos, bredda smörgåsar och en varsin energidricka gav vi oss iväg, jag var taggad som fasen. När man väl kommer in igenom ingångarna till varuhuset blir man helt stirrig och ivrig som om man inte riktigt vet vart man ska börja, trots man varit där så många gånger tidigare. Hittade mycket fint där uppe, sen mycket som man behövde så nu har vi fullat lägenheten med ullaredkassar som ska gås igenom :) Kuddfodral och gardiner har redan kommit på sin plats, philip och jag är riktigt löjliga som köpte "nummerplåtar" till våra flickor som vi ska sätta på klösträdet :) haha.

När vi väl kommit hem från Ullared fick jag bege mig ner till brandststionen och spela match med Maxitjejerna mot Hästveda Gott och blandat, adrenalinet sprutade i kroppen och man var så in i nordens taggad innan, sen vart jag inne fem minuter i första innan mitt byte, då var jag riktigt trött!! Konditionen var/är noll, men man tror att man har kvar den så man springer som en skållad **** på planen men märker snabbt att det inte går "/
Andra halvlek börjar bra då en medspelare får in en sån vacker träff rätt upp i nätkrysset och tätt därefter gör jag mitt första korpenmål på frispark. Verkligen inget snyggt mål, men det räknades iaf :) Så vi vann med 2-0 Första vinsten för maxitjejerna över huvud taget vad jag förstått, så jag tyckte det var välförtjänt.
 Ett stort + till Petra Holm som gjorde sin första fotbollsmatch ever och det med bravur, riktigt duktig vart hon!!

nu ska jag slänga mig i soffan. gottmos!


noll flås

precis kommit hem från träningen, jag har verkligen inget flås kvar! bollkänslan kom efter halva träningen, men kondisen är borta, måste börja löpträna på riktigt nu, i morgon ska jag ha träningskläder med mig till jobbet, sen ska jag upp på löpbandet! Annars var det ett riktigt trevligt gäng som spelade och vi kanske har en chans att vinna några matcher i år :) hehe.

nu ska jag hoppa in i badet med en kall öl.
godnatt.


: träning

dags för träff/träning med korpenlaget, ska bli megaroligt! Längtar som faen tills nästa vecka och matcherna drar igång. Första matchen möter vi hästveda gott och blandat och då ska det bannemej köttas sönder. Jag ska inte kunna resa mig ur sängen på tisdagen för det ska smällas på ordentligt. Vi ska börja vinna det här året!
Länk till korpens hemsida så ni kan se när vi spelar: http://www3.idrottonline.se/default.aspx?id=62635
Vi är Maxitjejerna om ni inte vet det.
Hoppas man får tillbaka glöden för fotboll bara, så man inte slutar med att spela i korpen, känns lite lustigt isåfall.

btw! Philip spelar i Hurricanes på Lördag kl 13.00 mot Limhamn hemma, kom och ge ert stöd och hejja fram dem!
http://www.hässleholm-hurricanes.se/

nu ska jag dra, "träning" väntar! ;)


Jobb

Sitter på jobbet just nu och har fika, kan ju inte blogga på arbetstid ;) hehe. Ikväll är det träning, peppad som fasen! Ska bli kul och känna lite på bollen, visst det är ju bara korpen men får man mersmak är det bara att börja leta klubb igen. Vill verkligen komma igång nu :) kopp kaffe väntar, nye

ny iphone

har försökt blogga från iphonen hela dagen med det har inte gått. är antagligen inte så jävla teknisk. "/
Har kommuit hem från jobbet, philip och hans kompis sitter och spelar något pang pang på xboxen, så jag försöker hålla mig undan. Har satt in kaffekokaren och sodastreamern i köket igen och ställt fram ljusstakarna på bänkskivan, nu börjar det äntligen bli ett kök igen. Ska bara få in köksbordet också.

jag har världens bästa man, vet ni det? :)


:äntligen.

börjar äntligen få ordning i köket, tog bort pappen och allt mög därifrån idag så nu kan vi sätta in köksbordet också.

Stack till Sölvesborg och hämtade soffan igår också, det tog en kvart och lasta i den i skåpbilen som för övrigt var i överstorlek, men det var skönt för då var det bara att lasta in den. Dem blev för övrigt riktigt bra i vardagsrummet och är riktigt skön att sova i, så nu börjar vi kanske snart få ordning där inne också. Grejen är att allt som vi ska slänga eller inte riktigt vet vart vi ska ha, står i hallen. Hur roligt är det liksom? Så nu är där en hinderbana till toan och köket igen. :)
 Själv har jag sovit hela dagen idag, den började bra med massage, sen har jag varit bänkad i soffan. Skönt att ha en sådan dag också. Det behöver man :)


ahh..

är helt jävla slut efter helgens och måndagens jobb. har gått i 190 och sen har man landat i sängen på eftermiddagen. i morgon ska det bli skönt med massage...

vill verkligen ha ordning i lägenheten nu, men hur vi än gör så verkar det inte gå. känns som om vi bara stökar till igen.. snart ska vi ner till sösdala och hämta lite grejer för i morgon ska vi ut till näset och hämta hem soffan. (äntligen) är ju ledig i morgon så förhoppningsvis kan jag städa undan det mesta. får se hur sugen jag är.

bye bye.


1:sta Maj

Första maj är arbetarnas dag, ändå jobbade många av oss idag... Det blev dock inte så hårt igår, men man kom ju inte isäng i tid så man var ju ändå förstörd i morse. När jag kom hem från jobbet i eftermiddags gick jag rätt in till sängen och lade mig, nu har jag fått i mig lite sömn men är riktigt hungrig.. :/ Huvudet värker dock för man har antagligen druckit fördåligt. Igen.
Men gårdagen var förövrigt perfekt, grillning, lugnt och sällskapsspel. Precis det man vill ha på en valborg. Måste verkligen göra det igen. Kände dock i morse att det var nog en vitlök förmycket i tzatsikin, hade polisen stoppat mig i morse så hade de bara bett mig köra vidare ;)

Mina små älsklingar har slagits om mina fötter i eftermiddag..


RSS 2.0