bilder kök.

Nu kommer bilder på ett fördigt kök.









Riktigt skönt och ha det färdigt och kunna laga god mat och baka pajer, bullar och tårtor! Är riktigt nöjd med allt och att det är så enkelt att matcha allt, kan byta färg efter årstid och det är ändå stilrent. Det älskar jag!

Idag har vi varit på biltema och handlat till beach buggyn, alltifrån säkringar till bockar. Så nu kan vi äntligen börja titta lite närmre på den ;) Sedan gick vi in till Inter sport för jag sa att dem hade sån där outlet butik, så vi handlade ett par skor, en tröja och en keps. När vi kommer ut från butiken ser vi att det var team sportia som hade outlet butik, lite trist, men man begår misstag ibland. Vi blev nöjda med våra inköp iaf :)

Igår spelade man match med maxitjejerna mot farstorp, jag gjorde en assist och två mål, men det räckte inte för vi förlorade med 4-6... "/ Gör man 4 mål på 50 minuter ska man vinna, men om vi säger som så här att målvakten är sämre än vägverkets koner så förstår ni nog vårt dilemma... "/ Men vi är ju ett lag och det är inte bättre än den svagaste länken, så vi förlorade helt enkelt.


här är den vackra pärlan som vi köpte för en vecka sen!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0